Couldn't help myself [KUOLLUT]

Siirry alas

Couldn't help myself [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Maalis 24, 2013 5:25 am

// Mayaaa with Prince!! //

Seungwon Cha

Lauantai 30.3, yöllä

Yövuoroissa ei ollut Seungin mielestä koskaan mitään vikaa. Hän pystyi helposti valvomaan läpi yön. Hän jopa nautti siitä tylsästä päivystäjän työstä ja paperihommista jotka lankesivat sinä yönä juuri hänelle. Muut työtoverit partioivat kaduilla ja lähtivät liikkeelle jos tuli hätäpuhelu. Seung oli vuorossa asemalla muutaman muun poliisin kanssa ja he vastasivat puheluihin jos sellaisia tuli sekä hiukan pitivät vahtia sinne sellienkin puolelle. Ihme kyllä sinä yönä oli ollut erittäin hiljaista sellien puolella. Yksi sinne oli raahattu alkuillasta, mutta tämä oli jo muutama tunti sitten päässyt ulos.

Vilkaisten kelloa Seung nousi tuolilta ylös ja vei kahvikuppinsa tiskipöydälle – hänellä oli juuri loppunut lakisääteinen tauko. Oli aika palata sellien puolelle – hänelle oli naksahtanut sellien valvominen ja tietyt muut asiat, jotka sijoittuivat aseman hiukan syrjäisempään kolkkoon. Ei siinä mitään – Seung piti omasta rauhasta. Hän pystyi helposti istumaan paikoillaan ja selaamaan monet kerrat saman sanomalehden lävitse. Seung kuului niihin, jotka osasivat arvostaa pieniä hiljaisia hetkiä.

Vähän ajan päästä hän löysi tiensä takaisin selliosastolle ja kohotti hiukan kysyvän näköisenä kulmiaan, kun kaksi poliisia (joiden piti olla sillä hetkellä kiertämässä kadulla) jutteli keskenään erään sellin ovilla. Hän piti kuitenkin kasvonsa peruslukemilla, haistaessaan katkeran happaman tutun hajun tulevan läheisestä sellistä.
Kuullessaan Seungin palaavan kaksi virkamiestä kääntyivät tätä kohti.
”Tulithan sinä”, toinen heistä sanoi ja osoitti sitten takana olevaa selliä.
”Otettiin sulle tuollainen kadulta tänne seuraksi”, tämä jatkoi ja väistyi hieman sellin oven edestä. Silloin Seung näki kuka oli tuon happaman hajun takana – se rastapäinen kaveri. Keunsuk Jang – iältään kaksikymmentä vuotta. Nuori mies joka näytti erittäin sekavalta ja huonovointiselta.
”Yleensä hän osaa huolehtia itse itsestään – oli missä kunnossa tahansa. Nyt vain tilanne näytti sen verran pahalta hänen oman turvallisuuden kannalta”, kertoi toinen virkatovereista samalla, kun nuo kaksi alkoivat tehdä lähtöä takaisin kaduille partioimaan. Sen enempää ei tarvinnut Seungille selittää, koska hän kyllä osasi arvata mitä kenties oli siellä tapahtunut.
”Epäilemme että verestä löytyy jotain muutakin kuin alkoholia”, toinen vielä huikkasi ja osoitti sitten läheisellä pöydällä olevaa kansiota.
”Tuosta näkee vähän tarkemmin mitä on tapahtunut, hyvät illanjatkot”, Seungille sanottiin vielä, kunnes nuo kaksi lähtivät pitempiä puheitta jatkamaan töitään.

Seung vilkaisi kansiota pöydällä ja huokaisi sitten pienesti. Ei hän ihan tällaista juonenkääntöä olisi odottanut iltaan. Pieni huolenhäivä kuitenkin hiipi miehen mieleen kun kuuli mitä oli suurin piirtein tapahtunut kadulla. Sen pitempiä miettimättä kaappasi oman täyden vesipullonsa pöydältä sekä tyhjensi paperiroskakorin sisällön lattialle ja käveli sellin ovelle avaten sen ja astuen sisään.
Mitä lähempänä nuorta miestä oli, sen enemmän oksennuksen haju poltti Seungin omaa nenää. Hän onneksi kuitenkin sieti helposti pahoja hajuja – eikä alkanut tuntea omaa oloaan huonoksi.
Seung laski tyhjän roskakorin sekä vesipullon lattialle ja vältti itse olla likaamatta kenkiään lattialla lainehtivaan oksennukseen.
Mitään sanomatta Seung hivutti kätensä tuon sellin punkassa makaavan nuoren miehen alle ja hivutti tämän istuma-asentoon, ottaen sitten ruskean muovikorin lattialta ja vieden sen toisen nenän eteen käyttäen tuon polvia pöytänä. Seung varmisti myös sen, että toinen otti myös itse kiinni tuosta sangosta. Hän itse istuutui toisen vierelle ja käsillään varmisti, että toisen rastat eivät olleet esteenä Keunsukin kasvoilla vaan tällä oli suora kasvoyhteys polvilla olevaan astiaan.
”Anna kaiken tulla vain nyt”, sanoi rauhallisella äänellä ja kaappasi lähellä olevan juomapullon lattialta avaten sen korkin ja juottaen hieman vettä toisen suuhun. Samalla kun toinen käsi yllättävän hellästi silitti toisen selkää, yrittäen edes hiukan oloa tehdä mukavaksi.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa