Give me everything tonight. (k-18) [KUOLLUT]

Siirry alas

Give me everything tonight. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ma Maalis 11, 2013 1:43 pm

// Ru-Chan ja Kevin tänne näin! ;DD ihihihi~ <3 //

Perjantai 15. maaliskuuta 2013, klo 23:25

Keunsuk "Prince" Jang

Perjantai-ilta oli lähtenyt käyntiin yllättävän hyvin, vaikkakin kaikki bileillat olivat Princelle lähes samanlaisia. Aina oltiin liikenteessä samalla kaavalla; hyvät pohjat joko jonkun kaverin luona tai porukalla jossain heidän vakiopaikassaan, sitten klubille neonvalojen ja kovalla soivan musiikin sekaan juomaan vielä vähän lisää ja tottakai tanssimaan.
Sitten etsittiin sopivaa pokaa illalle, sitä jotain kuka saisi rastahiuksisen nuorukaisen huomion ainakin osaksi iltaa kokonaan itselleen, etukäteen ei voinut tietää olisiko se mies vai nainen. Jonkun aikaa kuluisi siihen, kun Prince röyhkeän varmoin ottein lämmittelisi illan saalistaan ja sitten päästäisiin panemaan.
Kävipä miten tahansa, niin loppuyöstä Prince varmaan päätyisi halailemaan vessanpönttöä ja kumartelisi posliinijumalalle huonon olon vallassa, mikä kuitenkin menisi ohi muutamalla vesihuikalla ja sitten oltaisiin taas valmiita tositoimiin.

Prince siemaili drinkkiään vähän rauhallisempaan tahtiin, antaen katseensa seurata tarkkaillen ja tutkien ympärillä olevia ihmisiä - näkyi miehiä ja naisia, pariskuntia ja epätoivoisia sinkkuja, mutta ei vielä sitä illan kiinnostavinta, joka olisi jollain tapaa kiinnittänyt rastahiuksisen nuorukaisen huomion itseensä.
Hän oli pukenut ylleen tummat ihoamyötäilevät farkut, joissa oli muutama reikä siellä täällä ja koristeena valkoinen niittivyö, valkoinen wifebeater ja sen päällä musta kauluspaita, jonka napit oli auki ja hihat oli kääritty kyynärpäihin. Ruskeat rastat roikkuivat sekaisina ja sojottivat tapansa mukaan vähän suuntaan jos toiseenkin. Silmien ympärillä oli eiliset kajaalirajaukset, mutta Princellä tuo huolittelemattomuus näytti yksinomaan hyvältä.
Ranteissa oli pari nahkaista korua ja kynsissä oli mustaa kynsilakkaa, joka oli hieman lohkeillut.

Kavereiden jutut meni ihan täysin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, eikä nuorukainen kiinnittänyt kerrassaan mitään huomiota vieressään kiehnäävään tyttöön, joka aika anteliaasti esitteli poveaan ja yritti saada Princen huomion itseensä. Prince puolestaan yritti löytää baarista jonkun itseään kiinnostavan henkilön, koska muuten hänen tosiaan täytyisi tyytyä tähän kyljessään kiehnäävään povipommiin.
Lopulta humaltuneen nuorukaisen katse pysähtyi tanssilattian reunalle ja drinkkilasi jäi puolitiehen pöydänpinnan ja suun välille. Tummien silmien katse kaventui hieman ja röyhkeä virnistys kohosi nuorikaisen huulille. Bingo.
"Sori kaunokainen, mulla on nyt vähän muuta tekemistä", Prince feidasi pettyneen näköisen tytön vierestään olematta lainkaan pahoillaan asiasta ja hän itse suuntasi askeleensa kohti tanssilattiaa ja tuota varsin kaunista nuorukaista.

Matkalla rastapäinen hörppäsi drinkkinsä loppuun ja lasin hän hylkäsi eräälle pöydälle ohi mennessään. Ikää tuolla kaverilla ei varmasti ollut niin paljoa, että tämä olisi saanut ihan luvan kanssa baarissa olla, mutta ihan kuin se olisi Princeä millään tavalla kiinnostanut. Varsin pantavan näköinen tuo ainakin oli, eikä hän voinut olla virnistämättä alahuultaan purren, kun hän tsekkasi nuoremman päästä varpaisiin. Ah, juuri sopiva tälle illalle.
"Hello there pretty boy", varsin flirttailevan virneen kera Prince lyöttäytyi sen kummempia ujostelematta toisen seuraan, luoden tähän hyvinkin vihjailevan katseen.
"Läheks tanssimaan?"


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Su Maalis 29, 2015 4:38 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Give me everything tonight. (k-18)

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Maalis 11, 2013 2:50 pm

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Ah, viimein..Perjantai oli täällä.
Kevin oli jättänyt koulun väliin ja päättänyt antaa kaikkensa tätä iltaa varten. Nuorekko oli nääs suunnitellut lähtevänsä parin muun kaverinsa mukana illalla baarin maailmaan, jossa hän toki oli käynyt jo pariin otteeseen entuudestaan. Kuitenkin jokainen kerta oli erilainen ja siksi hän oli myös hyvin innoissaan.
Viime kerrasta taisikin olla jonkun verran aikaa, ehkä pari kuukautta.
Viimein ilta saattoi taittua ja Kevin pääsi vihdoin ulos asuntolan tunkkaisesta huoneestaan.

Kaverit Kevin tapasi tuttuun tapaansa keskustassa, josta he suunnistivat ensin alkuiltaa viettämään erään henkilön luokse. Itseasiassa Kevinillä ei itsellään ollut hajua kuka asunnon omisti eikä siitä kyllä ollut juurikaan kiinnostunut, vain alkoholi oli tänään hänen mielessään. Oli myös totta että Kevin oli liian nuori päästäkseen mihinkään yökerhoon, mutta nämä nuoren kaverit olivat järjestäneet hänelle väärennetyt henkkarit, jotka tosiaankin toimivat. Ainakaan edellisillä kerroilla kukaan ei ollut epäillyt häntä yhtään ja illat sujuivatkin moitteettomasti.
Välillä Kevinistä tuntui että hänestä tosiaan oli tullut kunnon pahis, mutta se ei ilmeisesti nuorta niinkään hetkeuttanut suuntaan tai toiseen koska lipui edelleen muiden mukana. Muut porukassa olivat Keviniä reilusti vanhempia.
Ilta jatkoi menojaan ja pian koittikin aika, jolloin joku asunnossa olija nousi huojuen pystyyn ja toitotti kuinka porukan olisi aika siirtyä ihmisten pariin. Niimpä jengi taapersi hyvissä tujuissa kohti yökerhoa, jossa he jo monesti olivat käyneetkin. Paikka siis oli jokaiselle tuttu. Tällä kertaa Kevin oli 3 muun miespuolisen puolitutun seurassa. Hän oli heihin tutustunut luokkakaverinsa kautta ja nyt ensimmäistä kertaa heidän seurassaan oli yksin.
Kuitenkin kaikki oli sujunut hyvin ja viimein he astelivat tyytyväisesti porukalla sisälle. Missä musiikki pauhasi voluumit kaakossa ja erilaiset ja väriset valot singahtelivat jokaiseen ilmansuuntaan. Hetken Kevin tuijotti koko paikkaa silmät pyöreinä, mutta ei aikaakaan kun hän jo roikkui tiskillä tilailemassa jos ja vaikka mitä.
Porukka hajaantui omille teilleen yllättävän nopeasti, eikä Kevin edes tajunnut muiden lähteneen. Hän yksin nojasi kohti tiskin yhtä kulmaa, tiskillä lojuen ainakin 5 erilaista juomaa. Yksi niistä oli Kevinin kädessä, josta hypnoottisesti imi pillillä.
Tassilattia oli aivan Kevinin vieressä, hän tuijotti jokaista tassilattialla olijaa naamallaan virne, joka saattoi kieliä muille siitä että hän luultavasti etsi jotakin. Kuitenkaan asia ei juuri sillä hetkellä ollut niin. Hän vain oli ajatuksissaan luonut kummaksuttavan virneen naamalleen.

Kevinillä oli päällään ihoamyötäilevät valkoiset farkut, joissa takataskut olivat mustat. Kevinin yläkroppaa peitti mustaa ja punaista omaava t-paita, jonka päällä lojui rennosti auki oleva musta puvuntakin tyylinen takki. Kaulassa hänellä roikkui ketju ja ketjussa killui lukko. Kevinin päätä ei koristanut tänään lippis, mikä yleensä siellä kiikkui. Hän oli tyytynyt nostamaan hiussuortuvia sekaisen oloisesti geelillä pystyyn ja kummassakin kädessä helisi pari käsikorua. Kevinin kengät olivat hänen ylpeytensä ne olivat valkomustat, joissa kimmelsi kultaisia viivoja sivuissa.
Viimein tämä ehkä hieman koristeltu nuori hetkautti itsensä irti baaritiskistä ja kääntyi nappaamaan uuden drinkin käteensä.
Hän ei juurikaan ollut kerinnyt humalatilassaan vilkuilemaan muualle kuin tanssilattialle, vaikka olikin seilannut ympäriinsä baarissa jo toista tuntia. Sellaisen tilan se alkoholi oli luonut Kevinille. Hidastuminen suorastaan häiritsi Keviniä suuresti. Miten se voi olla mahdollista?

Hymy kohosi äkisti Kevinin huulille jälleen, hänen tuijottaessa eteensä ja samalla hapuillen suullaan pilliä lasinsa uumenista. Ei hetkeäkään kun Kevin käänsi katseensa äänen suunnille, joka sai hänet pysähtymään niille sijoilleen.
"Hello there pretty boy" Rastapäinen pojankloppi oli ilmaantunut Kevinin vierelle ja näytti hyvin vihjailevan jotakin toiselle. Hetken Kevin vain tuijotti toista lamaantuneena, jopa ehkä aavistuksen posket punoittaen vaikka nuori ei sitä itse tiedostanutkaan.
'' aahh.. Heeeii~ '' Kevinin ääni kuulosti hidastukselta, joka lipui tämän suupielistä kunnes päätyi ravistelemaan päätään ehkä se auttaisi häntä hitusen selviämään. Tosiaan siitä oli aikaa kun viimeksi oli alkoholiin koskenut ja nyt se kostautui.
'' Mitä.. pretty? Tääh..? '' Viimein toinen heräsi pitkästä koomamaisesta tilastaan kuin ihmeenkaupalla saaden taas yllättävän paljon energiaa itseensä ja ennenkuin ehti mitään muuta sanoa tai tehdä toinen jo ehdotteli tanssimaan lähtemistä.
Tanssiminen kuulosti hyvältä, mutta kyllä Kevin hieman ihmetteli kuinka joku ylipäätään häntä tulisi pyytämään tanssimaan? Hän myös tiedosti sen että muut olivat kadonneet omille teillee, joten mitäs muutakaan tälläisessa tilanteessa voisi tehdä.
'' Yep, mennään vaan. '' Ja samassa Kevin tarraa toista kädestä mitään muuta ei suustaan päästänyt ja katosi toista johdatellen tanssilattialla olevan porukan keskelle.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Give me everything tonight. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Toukokuu 25, 2013 3:02 pm

Keunsuk "Prince" Jang

Rastahiuksinen nuorukainen ei tapansa mukaan ujostellut lainkaan, vaan hän oli lyöttäytynyt itseään nuoremman pojan seuraan sen kummemmin lupia kyselemättä ja nuorukaisen muutenkin niin ylimielistä asennetta vielä pönkitti kaikki se alkoholi, mitä hän oli illan aikana ehtinyt juomaan - eli ei todellakaan ollut pelkoa, että Prince olisi jossain vaiheessa iltaa alkanut nöyristelemään saatikka ujostelemaan, hänhän tekisi tasan just niin kuin hän itse haluaisi ja parhaakseen näkisi.
Söpöä. Prince ei voinut olla virnistämättä, kun hän huomasi pienen punan nuoremman poskilla, mitä tämä ei näyttänyt itse tiedostavan. Puna tosin taisi johtua vielä siinä vaiheessa ihan puhtaasti alkoholista, ainakin jos toisen kevyesti koomaisesta ja pöllämystyneestä olemuksesta pystyi mitään päättelemään. Alkoholilla kun oli se vaikutus, että ajattelu ja refleksit hidastuivat huomattavasti, varsinkin jos ei ollut mitenkään liikaa kokemusta taikka jos edellisestä kerrasta oli kulunut vähän pidempi aika.

Prince oli jo aikeissa toistaa ehdotuksesta, mutta lopulta kaunis poika näytti tajuavan mitä hän ajoi takaa ja näyttipä hän jopa itse asiassa innostuvan ehdotuksesta. Rastahiuksisen ei tarvinnut kauaa paikoillaan seisoskella, kun nuorempi jo tarrasi häntä kädestä ja lähti johdattelemaan häntä tanssilattialla olevan porukan keskelle.
Röyhkeä virnistys nuoren miehen kasvoilla sen kuin leveni, oltiinpas sitä innokkaina! Ei se Princeä lainkaan haitannut, päinvastoin. Ehkä hänen ei tarvitsisi tämän tapauksen kanssa kuluttaa turhaa aikaa siihen lämmittelyyn, vaan he voisivat jopa päästä itse asiaan varsin nopeasti.

Meno tanssilattialla oli kuumaa ja hikistä, kiihkeää ja tiivistä - Prince veti nuoremman hyvinkin lähelle itseään, antaen vartalolleen luvan antautua hetkeksi kovalla pauhaavan musiikin rytmille. Hän sulki pieneksi hetkeksi silmänsä, antoi hampaidensa raastaa kevyesti alahuultaan, kunnes se tuttu virneenpoikanen löysi jälleen tiensä hänen suupieliinsä.
Tummenneet silmät hakeutuivat jälleet hyvinkin lähellä tanssivaan kauniiseen poikaan, jonka kasvot olivat vain kymmenisen sentin päässä hänen omistaan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Give me everything tonight. (k-18)

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Toukokuu 26, 2013 3:55 am

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Lämmittelyjä ei Kevinin suhteen todellakaan tarvittu, nuori kun oli hieman sellaista sorttia että mennään eikä meinata. Eikä koko hommassa ollut mitään minkä tähden Kevinin olisi pitänyt kieltäytyä ainakaan alkuvaiheiden perusteella. Ehdottelu pienen alkoholin vaellellessa pitkin Kevinin suonia vaikutti hyvin mielenkiintoiselta ja sellaiselta idealta, joka kannattaisi katsoa loppuun asti ennenkuin voisi edes harkita kieltäytymistä.
Eikä tosiaan aikaakaan kun parivaljakko oli pyrähtänyt ihmisjoukon keskelle tanssilattialle.
Tunnelma oli hyvin tiivi, joka aiheutti Kevinissä paljon eriskummallisia tuntemuksia ja sitä vielä lisäsi alkoholi. Mitään muuta järkevää Kevin itse ei saanut aikaa kuin pientä liikehdintää vanhemman nuorekon edustalla tuijottaessaan toista hyvin hypnoottisesti.

Pian Kevin tunsi toisen hengityksen ihollaan sen jälkeen kun Prince oli päättänyt vetää Kevinin miltein kiinni itseensä. Nuorekko virnistää pidellen katsettaan hetken toisessa, kunnes laski katseensa vanhemman kasvoista pitkin tämän kroppaa kohti tanssilattian pintaan. Hetken kaksikko taisi tosissaankin tanssia kovan rytmin saattelemana, kunnes jälleen kerran se hidastui aavistuksen verran ja Kevin tunsi toisen katseen nostaessaan jälleen omansa kohti toista. Tunnelma oli hyvin tiivis ja jännittynyt.
Kaksikon tuijottaessa toisiaan liki kymmenisen sentin päästä. Kevin tunsi jälleen toisen hengityksen kasvoillaan, samalla kun alkoholin tuoksu leijaili kaksikon yllä. Samassa tilanteessa Kevin otti muutaman harhauttavan askeleen hytkyessään musiikin tahdissa ja sai itsensä vahingollisesti horjahtamaan kohti vanhempaa poikaa johtuen lähinnä puhtaasti alkoholista tai niin ainakin Kevin alkoi väittämään.

// Pahoittelen hieman lyhyttä tekstiä.. Seuraava sitten pidempi Very Happy//

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Give me everything tonight. (k-18) [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa