Homework .. Or something else!? [vol. 2] [VALMIS]

Siirry alas

Homework .. Or something else!? [vol. 2] [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Maalis 11, 2013 9:22 am

//Varmaan ihan okei, että pojat eksyvät sitten puistoon? :D//

Maanantai 18.02.2013

Yukito Hashimoto

Ulkona valot olivat jo syttyneet hämärän laskeuduttua. Ne loistuvat tylsää valkoista valoa, joka ei luonut edes kunnon varjoa, koska valoja oli joka suunnassa heidän ympärillään. Oli alkanut sataa hiukan lunta ja kevyitä hiutaleita tarttuivat maasta kenkiin. Kylmä ulkona ei ollut. Ehkä vain aste tai pari pakkasta, joten siellä tarkeni hyvin pelkässä hupparissa.

'' Oletko sä kunnossa, punotat? ''
Kysymys soi edelleen pojan päässä. Hän oli melkein hätääntynyt toisen kysymyksestä ja pää kumarassa painanut kätensä peittämään kasvojaan. Varmasti toisen mielessä oli ainakin käynyt, että hän olisi alkanut itkeä tai jotain. Kevin oli pörröttänyt hänen hiuksiaan kuin hän olisi ollut pikku poika. Lopulta hän oli saanut soperrettua jonkin näköisen "tietenkin olen kunnossa" -vastauksen ja lähtenyt vilkaisemattakaan toista, nopein askelin ulko-ovesta ulos.

Nyt hän vain yritti peitellä toiselta punastelemistaan ja vilkuili kaikkialle muualle kuin pidempää. Hän olisi halunnut sanoa jotain pitkään jatkuneen hiljaisuuden päätteeksi, vaikka ehdottaa jotain paikkaa, johon he voisivat mennä. Mutta tietenkään siinä tilanteessa yhtäkään oikean kuuloista sanaa ei tullut hänen mieleensä.
Samassa hän äkkäsi, että he voisivat mennä koulun lähellä olevaan puistoon. Se oli hänestä mukava paikka ja usein kun nurmikot olivat keväällä kuivaneet hänen meni sitten, mitäs muutakaan kuin, tekemään läksyjä ja lukemaan kokeisiin.
"Tuota, Kevin..." hän mumisi saadakseen taas toisen huomion. "Mennäänkö puistoon?"
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Homework .. Or something else!? [vol. 2]

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Maalis 11, 2013 1:58 pm

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Toinen sai viimein vastauksen punoitukseen ja oli tyytyväinen siihen, jättäen asian sikseen. Toki Kevinillä kävi parikin erilaista mietettä päänsä sisässä, mutta ei niitä julki tuonut.
Taisi pörrötys olla liikaa toiselle, koska Yusa painoi pihalle ilko-ovista sellaisella vauhdilla ettei Kevin itse pysynyt perässä vaikka pari juoksu askelta ottikin.
Viimein pihalla Kevin tavoitti Yusan, joka asteli eteenpäin pää hieman painuksissa koittaen peitellä kasvojaan. Kevin ihmetteli aluksi moista, mutta sitten sai päähänsä että toinen tosiaan taisi hieman ujostella.
Kevin nosti huulilleen hymyn ja asteli hiljaksiin toisen vierellä tyytyväisesti.
Hänellä itsellään ei ollut kuin huppari ja sen alla t-paita, mutta nähtävästi pihalla ei ollutkaan niin kylmä kuin Kevin oli luullut, joten asia yllätti hänet positiivisesti.
Taivaalta näytti satelevan lunta hyvin hiljaisella vauhdilla ja tuntuikin hyvin mukavalta kun isohkot lumihiutaleet laskeutuivat vähän väliä Kevinin kasvoja vasten sulaen samantien. Hengitys ulos tullessaan muuttui näkyväksi höyryntapaiseksi ja saikin Kevinin leikkituulelle. Hän rupesi innokkaasti puhkumaan ilmaa keuhkoistaan luoden suuren höyrypilven eteensä. Tosin leikki oli lyhyt, koska höyry ei kestänyt kuin sen pienen hetken ja katosi sitten. Eikä Kevin jaksanut kauaa ilmaa puhkua suustaan.

Leikki saattoi näyttää hieman hassulle muista, mutta Kevinillä oli yllättävän hauskaa itsekseen. Toki hauskempaa olisi ollut jos toinen olisi liittynyt hetken kestävään touhuun. Kuitenkin leikki loppui lyhyeen ja ennenkuin kerkesi tasaamaan hengityksensä kuuli hän toisen lausuvan Kevinin nimen ja poika kääntyi äänen suuntaan kohti Yusaa.
"Tuota, Kevin..."
Mumina kantautui lyhyemmän huulilta, vaikka se ei juurikaan kovin äänekäs ollut sai se kuitenkin Kevinin seisahtumaan aloilleen ja tuijottamaan toista kysyvästi.
"Mennäänkö puistoon?" Viimein sieltä tuli odotettu lause.
Kevin tietysti oli itsekkin miettinyt että puisto voisi olla hyvin kaunis paikka tähän aikaa vuodesta. Vaikka oli talvi, mutta puut olivat hyvin kauniita lumivaipan alla ja jos oikein onnisti ja kukaan ei ollut vielä käynyt kävelemässä puistossa saattoi olla että kaikki ne pienet polut olivat hennon lumivaipan alla ja kuu sekä katuvalot valaisivat teitä niin että ne kimmelsivät kuin tiet olisi vuorattu pienillä erivärisillä timanteilla.
'' Jooh mennään! '' Kevin ilmoitti hetken ajatuksiinsa uppoutuneena ja hymy huulille nousten.
'' Voi olla että näemme jotain KAUNISTA! '' Lauseen lopussa Kevin painotti sanaa kaunista hyvin äänekkäästi ja katsoikin että toinen sen ymmärsi.
Jostain kumman syystä Kevin oli aivan haltioissaan moisesta reissusta ja saikin tämän lähtemään vauhdikkaaseen kävelyyn kohti puistoa.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Homework .. Or something else!? [vol. 2] [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Maalis 14, 2013 5:30 am

Yukito Hashimoto

Kun Yusa oli saanut toiselta myöntävän vastauksen, kääntyi hän jo lähteäkseen puistoa päin.
'' Voi olla että näemme jotain KAUNISTA! ''
Poika katsoi Keviniä hiukan hämillään, mutta naurahti sitten.
"Ehkä."

Puisto oli melko pieni, eikä siellä ainakaan ensi silmäyksellä ollut kuin muutama ihminen kävelemässä ilmeisesti töistä kotiin.
Vaalea vilkuili hetken ympärilleen ja kääntyi sitten katsomaan taas Keviniä hiukan kysyvästi. Ei hän halunnut vain istua penkillä pakkasessa. Vielä ilman kunnollista takkia päällään.
"Mitä tehdään?" hän kysyi. Hän kumartui ottamaan maasta lunta käsiinsä ja pyöritteli siitä siistiä palloa. Ei pakkaslumesta kovin hyvää palloa saanut, mutta vain muutamassa asteessa se toimi jotenkin.
Poika naurahti hiljaa kääntyen sitten kokonaan Keviniä päin ja heitti pallon tätä päin. Hän vain toivoi, ettei toinen ollut kovin tarkka vaatteistaan tai muuten vain herkkä nahkainen.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Homework .. Or something else!? [vol. 2]

Viesti  Ru-Chan lähetetty La Maalis 16, 2013 6:06 am

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Yusaa nähtävästi nauratti jokin ajatus hänen päässään siitä mitä Kevin oli kauneuden näkemisestä sanonut. Tosin eipä tuo haitannut sillä toisen nauru sai Kevinin vain paremmalle tuulelle.

Kaksikko saapuikin yllättävän nopeasti puiston alueelle ja niinkuin Kevin olikin olettanut puisto oli yllättävän kaunis valkoisen lumivaipan alla, vaikka tien ihmiset olivatkin jalanjäljillään sotkeneet sohjomaiseksi. Pari ihmistä tosiaan puistossa kulki, mutta Kevin ei itse niihin juurikaan silmäystään luonut sillä hän tutki valkeita suuria puita ja lumisia penkkejä. Vain lumen kimmellys oli kiinnittänyt Kevinin huomion tällä hetkellä.
Viimein Kevinin tuijotus maisemasta herpaantuu toisen kääntyessä katsomaan tätä hyvin kysyvästi, kaiketi olettaen että Kevin sanoisi jotakin, mutta kun viimein Kevin siirsi katseensa Yusaan oli tämä jo suunsa avannut.
"Mitä tehdään?" hän toteaa Kevinille, joka toljottaa toista silmät hieman sirellä. Juuri heidän yllään loisti katulappu ja se todellakin häikäisi ainakin Keviniä.
Lyhyempi kumartui kaappaamaan lunta käsiinsä ja rupesi väsäämään lumipalloa. Hetken Kevin seuraili mitä toinen puuhasi kunnes saikin olla itse kyseisen lumipallon uhri.
Lumipallo mäjähtää suoraan Kevinin rintakehään saaden aikaan sen että lunta lennähtää niin naamalle että hupparille. Kaiken sätkinnän keskellä pieni määrä lunta valuu hupparin sisään ja saa Kevinin pomppimaan paikoillaan kuin mielipuoli.
'' aaahhhhhppyyaaa..... Lunta.. Lunta... '' Kevin huutaa ravistellen huppariaan, jotta saisi lupet tippumaan pois sen sisästä. Siinä saattoi tovi mennä ennenkuin Kevin hiljeni täydellisesti tuijottaen hullunkiilto silmissään kohti Yusaa, joka seisoi ehkä hieman kauempana Kevinistä.
'' Nyt sä kuolet!!! Hajaaa! '' Samassa Kevin rääkäisee ja syöksyy päin Yusaa ja kamppaakin toisen varoen lumikasaan ja vielä kaupan päällisiksi hän lappaa toisen päälle lunta.
Jääden sitten tyytyväisesti räkättelemään omahyväisesti toisen eteen kädet lantiolla notkuen.
'' Talven ensimmäinen Lumipesu suoritettu! Yeh. ''

Lopulta Kevin päätyi naurunsa saattelemana ojentamaan toiselle kättä, jotta voisi noukkia tämän pois lumihangesta.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Homework .. Or something else!? [vol. 2] [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Maalis 17, 2013 7:26 am

Yukito Hashimoto

Yusa katsoi nauraen kun pidempi yritti saada hupparinsa sisään tippunutta lunta pois. Hän ei edes ajatellut auttavansa, vaikka itse oli toista lumella heittänytkin. Lopulta Kevin käänsi katseensa häneen.
'' Nyt sä kuolet!!! Hajaaa! ''
Samassa hän jo huomasi kaatuneensa pehmeään lumia kasaan ja saikin lähes heti lunta päälleen. Samalla myös hänen hupparinsa sisään meni varmasti kaksi kertaa enemmän lunta, mitä hän oli saanut Keviniä heitettyä.
"Hyvä on! Anteeksi!" hän huudahti yrittäen vain suojautua lumelta, koska ei halunnut sitä enää yhtään paitansa sisään. Vaikka toisella oli oikeus kostaa, niin ei tämän silti olisi pitänyt mennä liiallisuuksiin.

'' Talven ensimmäinen Lumipesu suoritettu! Yeh. ''
Hän kuuli toisen nauravan ja pyyhki lunta kasvoiltaan istuen edelleen lumessa. Hän vain mutristi hiukan huuliaan kun Kevin ojensi kättään hänelle. Silti hän jätti siihen tarttumisen, viskasi vain vähän lunta toista päin ja nousi omin voimin lumikasasta.
"Kivat sinulle", hän sanoi ja siirsi painoaan toiselle jalalla kallistaen päätään hiukan. Hänen hupparinsa oli jo lähes kokonaan märkä ja lumen peitossa. Hän pudisteli hiukan lumia kääntyen sitten taas pidemmän puoleen ja tönäisi tätä hiukan taaemmas virnistäen pienesti. Nyt oli hänen vuoronsa yrittää kaataa toinen lumeen. Vaaleahiuksinen nojasi hiukan lähemmäs toista, vaikka varmasti niitten harvojen heidän ohi kulkeneiden silmissä se näytti, että hän aikoisi suudella tai halata toista. Hän siirsi vielä toisen jalkansa pidemmän taakse. Poika tönäisi Keviniä uudelleen kevyesti, jotta saisi lopulta kampitettua toisen.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Homework .. Or something else!? [vol. 2]

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Maalis 20, 2013 10:21 am

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Kevin ojentaessa edelleen kättään toista kohden, päätyi Yusa kuitenkin mutrustamaan huuliaan hiukan ja päätyi viskaamaan lunta Kevinin päälle. Yusa itse nousi omin voimin ylös Kevinin jääden hinkkaamaan naamaansa lumesta.
"Kivat sinulle" Kuului äkisti ja Kevin jähmettyi ensin aloilleen kunnes käsiensä takaa uskaltautui kurkkaamaan kohti Yusaa. Toinen ei selvästikkään tykännyt siitä mitä Kevin teki. Tietysti hän oli hieman överiksi vetänyt koko jutun, mutta ei hän kuitenkaan pahaa sillä tahallaan tarkoittanut.
Kevin oli ehkä joskus hieman yli-innokas ja saikin joskus kuulla siitä.
Kevin kiinnitti lopulta katseensa toisen huppariin, josta huomasi hyvin että se oli kastunut lumen takia vaikka olikin osittain vielä lumen peitossa.
Tämä sai Kevinin vääntelemään naamaansa uskomattoman outoihin muotoihin pojan koittaessa saada itsensä vakaaksi. Asia kyllä vaivasi ja tiesi mitä pitäisi tehdä. Tosin Kevinillä itsellään ei ollut kuin paksu huppari päällä ja ohut t-paita, joten oli hyvin vaikea miettiä vaiko hän antaa toiselle hupparinsa ettei tulisi kipeäksi vai antaisiko toisen tulla kipeäksi itsensä sijaan vaikka syy oli Kevinin.

Pian nuorekko hätkähtää voimasta taakse päin ja kukas muukaan se voiman lähde voi olla kuin Yusa itse. Nyt hän jopa virnisti Kevinille, vaikka hetki sitten olikin tunnelma hyvin synkkä. Mitä tämä tarkoittaa?
Kevin meni hämilleen ja saikin pojan ottamaan useamman askeleen taakseen, pysähtyen etäämmälle toisesta. Kevin painaa oikean kätensä vasten vasemman kätensä kyynerpäätä roikottaen kuitenkin vasenta kättään. Päätään poika laski hieman alaspäin, ikäänkuin ollen hyvin pahoillaan toiselle tehneestä lumipesusta jos sitä edes lumipesuksi voi kutsua.
Sanaakaan Kevin ei päästänyt suustaan, vaikka antoikin suunsa vapaasti liikkua ilman ääntä.
Äkisti Yusa oli ilmestynyt aivan lähelle Keviniä itseään ja sai tämän hieman punastumaan. Olihan tilanne hyvin erilainen ja etenkin kun toinen teki sen niin äkkiä. Kevinille itselleenkin tuli ensimmäisenä mieleen se että toinen saattaisi suudella tai tehdä jotakin samantapaista.
Äkisti nuori painoi silmänsä kiinni ja puristi hampaansa yhteen, jättäen huulten väliin pienen raon.
' Mitä tapahtuu.. ' Kevin mietti, silmät kiinni painuneina ja koko keho saaden sykäyttäviä värähdyksiä kauttaaltaan.
Samassa Kevin havahtuu siihen kun menettää tasapainonsa pienen kevyen tönäisyn johdosta ja lennähtää itse nyt lumikasaan. Tosin Kevin oli niin taitava että suorastaan hautautui kevyen lumen alle, jääden pärskimään lunta, jota oli jopa suuhun asti eksynyt.
Hetken Kevin hölmistyneenä tuijotti suoraan Yusaa, joka näytti hyvin tyytyväiseltä tekoonsa. Pojankloppi ei voinut ymmärtää mitä juuri äsken tapahtui ja miten hän oli tänne lumihankeen edes eksynyt.
Ilme saattoi olla todella hyvittava, mutta pian huulille nousi kevyt hymy, kun Kevin itsekkin ymmärsi tilannetta hituse ja sai tämän naurahtamaan hymynsä lomasta.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Homework .. Or something else!? [vol. 2] [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Maalis 21, 2013 10:58 am

Yukito Hashimoto

Yusa katsoi tyytyväinen hymy huulillaan kun Kevin kaatui lumeen ja hautautuikin sinne ihan kohtuullisesti. Hän naurahti keveästi toisen yrittäessa saada lunta pois suustaan. Ei hän vaivautunut toista kokonaan pesemään, koska silloin tämä koko juttu olisi tasan; hänhän oli heittänyt toista lumipallolla.
Mutta ei hän halunnut olla niin reilu, että olisi edes yrittänyt auttaa Keviniä pois lumesta. 'Jotain rajaa', poika ajatteli ja nosti kätensä puuskaan katsellen tyytyväisesti aikaan saannoksiaan. Enää toinen ei ainakaan luullut, ettei hän osaisi myös samoja temppuja kaataa toinen, vaikka harvemmpi viettikään aikaa muitten kanssa.
"Oletko kunnossa?" poika päätti kuitenkin kysyä, jotten tuntuisi täysin tunteettomalta ja välinpitämättömältä.

Kevin oli kyllä suloinen lumen peittämänä. Varsinkin kun vaalea itse oli tämän sinne saanut.
Poika pudisti pienesti päätään. Ei hän voinut olla niin ilkeä, että ajattelisi niin. Hän kuitenkin naurahti pian ja nosti katseensa taas Keviniin. Tämäkin jo hymyili, joten tuskin tähän oli sattunut tai mitään. Ei lumi kasaan kaatuminen varmaan edes voinut sattua, ainakaan niin paljon kuin kovalle maalle.

"Hei, tuota..." poika aloitti hetken päästä. "Mennäänkö jo takaisin? Mulla on kylmä ja jollet halua vielä kerran kostaa niin haluaisin päästä sisälle lämpimään", hän naurahti ja pyyhki vielä lumen jäämiä hupparistaan, joka oli jo lähes kokonaan märkä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Homework .. Or something else!? [vol. 2]

Viesti  Ru-Chan lähetetty La Maalis 23, 2013 12:56 am

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Hetken Kevin tyytyi lumikasassa makaamiseen, kunnes lopulta kömpi sieltä ylös. Kevinin vaatteet olivat miltein kokonaan kevyen lumen peitossa, lukuunottamatta sitä määrää mikä lymysi hupparin alla.
Pian Kevin kylmyyttään avasikin hupparinsa ja putsaili t-paitansa pintaa lumesta.
Ennenkun nuorekko itse pääsi mitään sanomaan tai edes nostamaan katseensa takaisin Yusaa kohden, tämä jo kyselikin oliko Kevin kunnossa. Miksi ei olisi? Toinen oli hänet keveään lumeen kaatanut ja alla ei tosiaan ollut mitään mikä häneen olisi sattunut, joten Kevin tyytyi vastaamaan hyvin lyhyesti. '' Olen kunnossa. ''

Pian Kevinkin sai katseensa irti paitansa pinnasta ja tyytyi nostamaan huulilleen leveän hymyn.
'' En olisi kyllä ihan heti susta uskonu.. '' Lause jäi hieman salaperäiseksi aivan tarkoituksella, virnistäen sitten perään. Olihan se aikamoinen yllätys että Yusa, jota Kevin piti hyvin järjestelmällisenä ja suhteellisen rauhallisena päätyikin tekemään jotakin mitä Kevin itse oli ensin tehnyt.

Pian kuului vaimea ääni, joka ilmiselvästi kuului Yusalle. "Hei, tuota..."
Lause kuitenkin jäi hetkeksi leijumaan, kunnes Kevin sai siitä kunnolla kiinni ja katsoikin nyt hetken kysyvästi kohti Yusaa, joka päätti jatkaa vihdoin lauseen loppuun.
"Mennäänkö jo takaisin? Mulla on kylmä ja jollet halua vielä kerran kostaa niin haluaisin päästä sisälle lämpimään '' Nyt kun toinen oli päässyt lauseen loppuun, Kevin katsahti toisen hupparia joka selvästi oli muuttanut väriään tullessaan märäksi. Poika huokaa ja nostaa huulille hymyn.
'' Olisit sanonut että hupparis on jo läpimärkä, ei täällä tartte pakosta seistä.. Höntti! '' Kevin naurahtaa ja nappaa toista kädestä kiinni, lähtien astelemaan kohti asuntolaa. Katuvalot valaisevat kaksikon tietä miltein asuntolalle asti, mikä sinänsä helpottaa pimeässä kulkemista hyvin. Varjot leikkivät Kevinin ja Yusan tahdissa näiden astellessa lumessa.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Homework .. Or something else!? [vol. 2] [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa