Keunsuk "Prince" Jang

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Keunsuk "Prince" Jang

Viesti  Maya lähetetty To Maalis 07, 2013 2:43 pm"Take a drink and I'll tell you all about being the bad guy. After that we should have sex."


Nimi: Keunsuk Jang
Lempinimet: Prince
Ikä: 4.8.1992 (24-vuotias)
Sukupuoli: mies

Sakurako High: opiskeli vuosina 2010-2014 (uusi kolmannen vuoden kertaalleen).
Luokanvalvojana toimi Kiyoharu Mori.
Valinnaiset oppiaineet olivat kuvaamataito, tietotekniikka ja biologia.
Nykyinen tilanne: päätti, ettei aio enää opiskella, opiskelu ei ole nuorukaiselle oikein sitä ominta alaa. Työntekokaan ei kiinnosta, Princeä kiinnostaa vain nauttia elämästä ja sitä tuo nuorukainen tällä hetkellä toistaiseksi tekeekin.
Rahoittaa elämistään helpoilla keinoilla, kuten sillä kuuluisalla yhdenyön ystävyydellään.

Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Asuminen: valmistumisen jälkeen Prince roudasi asuntolasta tavaransa Kurtin ja tämän sedän luokse, missä hän on muutenkin asustanut suurimman osan elämästään sen jälkeen, kun hän on Kurtiin tutustunut.


p e r h e s u h t e e t

Princen perheeseen kuuluu hänen itsensä lisäksi vain yksinhuoltaja-/alkoholistiäiti, jota nuori mies ei itse asiassa edes kutsu äidikseen - se on vaan se ämmä. Nuorukaisen isä lähti lätkimään jo hänen varhaislapsuutensa aikana, hänellä ei ole mitään aavistusta, että miksi eikä häntä edes kiinnosta.

Todellisuudessa Princen isä on linnakundi, joka joutui kiven sisään huumeiden salakuljetuksen takia muutama vuosi sen jälkeen, kun hän oli jättänyt perheensä nuoremman tytön ja huumerinkinsä vuoksi.
Vuonna 1997 mies jätti perheensä Princen ollessa vain 5-vuotias ja vuonna 2002 tapahtui miehen pidätys. Juttua hoiti aloitteleva poliisietsivä Seungwon Cha tiiminsä kanssa. Prince itse ei tästä tiedä mitään, eikä häntä tosiaan liioin kiinnosta mikään isäänsä liittyvä.

Princellä ei ole koskaan ollut mitään rakastavaa perhettä, vaan molemmat vanhemmat olivat alkoholisteja jo ihan alusta saakka ja äidin juominen vain paheni isän lähdettyä. Nuorukaisen äiti nautti myös useiden eri miehien seurasta, tuoden miehet aina mukanaan heidän pieneen asuntoonsa, mistä siis voi omalta osin syyttää sitä, kuinka kieroon Prince onkaan kasvanut.
Teini-ikäisenä Prince ei edes enää liiemmin viettänyt aikaa kotonaan, vaan hän punkkasi mieluummin kavereidensa luona, käyden ehkä joskus tsekkaamassa mahtoiko hänen alkoholistiäitinsä olla vielä elossa.

Prince jäi ala-asteella ensimmäisen kerran luokalleen ja nuorukaisen on tarkoitus vielä uusia lukion kolmas luokka."so forget about tomorrow
tonight we're drinking from the bottle"l u o n n e

Prince on luonteeltaan täydellisen röyhkeä kusipää, tiedostaen sen itsekin - ja silti hän rakastaa itseään juuri sellaisena.
Nuorukainen on aikoinaan kasvattanut itselleen läpäisemättömän suojamuurin, sillä kotona oleminen oli raskasta ja ilman kunnollista roolimallia myös koulussa ja vapaa-ajallakin oleminen oli työlästä ja raskasta - kunnes hän tutustui parhaaseen ystäväänsä, Kurt Jungiin, joka onkin nuorukaiselle kuin isoveli ja enemmä perhettä kuin hänen vanhempansa ovat ikinä hänelle olleet.
Pikkuhiljaa Princestä kuoriutui ihan täysi kusipää, joka osaa kyllä pitää itsestään huolta ja omia puoliaan kaikin mahdollisin tavoin.

Prince kuuluu niihin ihmisiin, jotka yleensä herättävät tavallisissa kanssaihmisissä varsin negatiivisia ja ärsyyntyneitä tuntemuksia. Osa taas suhtautuu häneen varsin pelokkaasti, mikä on tottakai ihan ymmärrettävää - Prince on kaikinpuolin todella paha vastus vihollisena, sillä nuorukainen on paha suustaan ja hyvä vetämään muita turpaan.
Nuorukaisen jonkintasoinen elämäntehtävä on ärsyttää mahdollisimman montaa kanssaeläjäänsä ja hän vetääkin siitä itselleen hupia pitkäksi aikaa. Hän kokeilee mielellään rajojaan ja yrittää löytää juuri sen asian, mikä ärsyttää kutakin kaikista eniten.
Princen suusta voi kuulla kertakaikkiaan ihan mitä tahansa. Hän on röyhkeä ja rietas ja jutut todellakin ovat juuri sitä tasoa. Prince on todella kova soittamaan suutaan, joko hän vain jauhaa pelkkää paskaa tai sitten hän on muuten vain äänessä. Riidanhaastaminen ja -kylväminen kuuluvat myös hänen hauskanpito-listalleen.

Nuorukainen on hyvinkin flirttaileva persoona - joskin ei sillä hurmaavalla tavalla, vaan hyvin riettaalla tavalla, minkä kyllä voi arvata hänen ulkonäöstäänkin.
Princen kasvoilla komeilee aina se ilkikurisen röyhkeä virnistys, josta saa helposti sen kuvan, että aivan kuin nuorukainen tietäisi muiden likaisimmatkin salaisuudet. Tuo virne yhdistettynä hänen katseeseensa saa yleensä kenet tahansa tekemään mitä tahansa hänen puolestaan.
Kavereiden kesken tulee usein lyötyä vetoa siitä, että kuka pystyy iskemään kenetkin ja kiinnostus kestää yleensä siihen saakka, että kohde on saatu kellistettyä, jonka jälkeen vain etsitään uutta saalista.

Sillä seikalla, että nuorukainen on todistanut pienestä pitäen äitinsä seksuaalisia kanssakäymisiä erinäisten miesten kanssa, saattaa olla jotain tekemistä sen kanssa, että Princestä on tullut seksuaalisesti hyvinkin aktiivinen. Koskaan hän ei ole kenenkään kanssa seurustellut, eikä ole ollut mitään muutakaan vakavampaa säätöä - kaikki perustuu aina puhtaasti pelkälle seksille.
Se on hauskaa, niin naisten kuin miestenkin kanssa, eikä nuorukainen ole mitenkään erityisen valikoiva seksikumppanien suhteen. Varsinkin humalassa kelpaa ihan kuka tahansa. Mutta olipa kyse miehistä tai naisista, niin Prince on aina se johtava osapuoli, hän ei koskaan anna kenenkään alistaa itseään.
Vaikka miesten kanssa hän on yleensä aina se ottava osapuoli, niin hänellä on kuitenkin ne narut omissa käsissään ja homma etenee aina juuri hänen haluamallaan tavalla. Prince rakastaa kovia otteita ja nuorukaista saakin riepotella ihan haluamallaan tavalla, koska mikään ei ainakaan tähän mennessä ole ollut hänelle liian rajua. Paiskomisessa ja kovissa otteissa on vain sitä jotain, mikä saa nuorukaisen veren kohisemaan ja kiihkeystason nousemaan varsin korkealle.

Prince on melko ihanteellinen seksikumppani, jos tosiaan joskus sattuu olemaan ihan vain pelkän seksin tarpeessa. Hänessä on juuri niitä piirteitä, jotka miellyttävät sekä naisia, että miehiä - mm. hänen äänensä. Nuorukaisen ääni on miellyttävän matala, joka kuulostaa hyvältä naisten korviin, mutta myös miesten, sillä hänen äänensä on hivenen pehmeämpi kuin miehien yleensä.

Mutta kaikessa ylimielisyydessään ja kusipäisyydessään Princellä on myös aika raju suojeluvietti ystäviään kohtaan ja se johtuu juurikin siitä, että hän pitää näitä muutamia oikeita hyviä ystäviään perheenään.
Princellä on myös aika jyrkkä käsitys siitä mikä on oikein ja mikä väärin - ei siis siinä mielessä, että jos nyt tulee kaupasta varastettua jotain, niin onko se nyt oikein vai väärin, vaan kyse on siis oman porukan ja jengin säännöistä.
Omaa porukkaa ei myydä mistään hinnasta, ei toisille jengeille eikä todellakaan poliisille. Omista pidetään huolta, eikä ketään jätetä jälkeen.


"I don't have too many real friends - of course there's those fuckers who are just scared of me and they'd sell me to the devil right now if they could, so I wouldn't really call them 'real friends'. But if someone hurts you, I'd kill them at the damn moment with my bare hands."
Kuvissa: Jang Keunsuk aka JKS aka Asian Prince (TEAM H)


u l k o n ä k ö

Kusipäisyys ja ylimielinen asenne loistavat myös Princen ulkonäöstä. Röyhkeä virne loistaa pitkälle ja ilkikurisesti kiiluvat ruskeat silmät on usein rajattu ohuella kajaalikerroksella. Kasvot ovat kapeat ja tarkemmin katsottuna yllättävänkin kauniit - varsinkin ilman mustelmia ja vanhoja meikkejä.
Ensimmäisenä tulee yleensä kiinnitettyä huomiota nuorukaisen sotkuiseen ja takkuiseen rastapehkoon, joka sojottaa taivasta kohti. Rastat näyttävät vähän villaisilta ja monet varmasti miettivät hänet nähdessään sitä, että ovatko hänen rastansa kovat vai pehmeät. Osa pääsee kokeilemaan, osa taas ei.

Nuorukaiset ilmeet ja eleet korostavat hänen röyhkeyttään ja hyvinkin itsetietoisena ihmisenä Princellä on tapana kulkea leuka pystyssä paikkaan kuin paikkaan, näyttäen siltä kuin hän omistaisi vähintäänkin koko maailman.
Pituutta nuorelta mieheltä löytyy 180 sentin verran ja elopainoa kokonaiset 63 kiloa. Voisi luulla, että Princellä olisi enemmänkin lihaksia, kun hän harrastaa nyrkkitappeluita harva se päivä, mutta todellisuudessa nuorukainen on yllättävän hoikka - sitä saakin aina ihmetellä, että mistä se kaikki voima oikein löytyy.

Nuorukaisella on suht renttumainen pukeutumistyyli, väreissä hän ei tosin ole mitenkään liian nirso. Tosin kirkkaat ja räikeät värit ovat yleensä kielletyllä listalla ja tummat värit, harmaan sävyt ja valkoinen ovat hänen suosiossaan.
Vaatteissa taas farkut yhdistettynä wifebeatereihin ja t-paitoihin ovat ainakin tällä hetkellä hänen suosiossaan. Nahkatakkeja ja huppareita häneltä myös löytyy useampia ja "bad hair day" - päivien varalle hänellä on muutama erilainen pipo, joiden alle hänen rastansa mahtuvat.

"they call us troublemakers
but we just like to party
and party tonight"

m u u t a

- verityyppi on A.
- on horoskoopiltaan leijona.
- viihteellä ollessaan hänellä on tapana välillä vetää vähän överiksi, mistä syystä illat tasaisin väliajoin päättyvät vessanpöntön tai ämpärin halailuun.
- on suorastaan naurettavan usein tekemisissä virkavallan kanssa ja putkassa on tullut vietettyä useita öitä.


HAHMOPALKINNOT:
- Vuoden Badass 2013 (2. sija)
- Vuoden Kovin Juhlija 2013 (1. sija)
- Vuoden Panokone 2013 (1. sija)
- Vuoden Pariskunta 2013 - Prince/Jongin (jaettu 2. sija)


v i d e o t

TEAM H - What Is Your Name?
Koko hahmo on pääasiassa luotu tämän videon pohjalta, eli kyseinen henkilö ei tosiasiassa ole lainkaan näin kusipää, kuin mitä mun hahmoni on! Tätä videota ja biisiä muutenkin on käytetty inspiraationa ja videosta näkeekin ihan tasan tarkkaan millanen mun Prince on. :D


Kurt ja Prince :D

s u h t e e t

Kurt Jung
Kurt on Princen paras ystävä, virallinen terroristipartneri ja muutenkin se tärkein ihminen hänen elämässään, josta rastatukkainen nuorukainen ei suostuisi luopumaan mistään hinnasta. Prince pitää Kurtia isoveljenään ja hän on valmis tekemään miehen puolesta ihan mitä tahansa.
He tutustuivat Princen ollessa 11-vuotias, kun vuotta vanhempi Kurt oli juuri aloittanut opiskelunsa samassa koulussa karattuaan kotoaan ja muutettuaan setänsä luokse asumaan. Kahden ongelmanuoren luonteet natsasivat heti hyvin yhteen ja heistä tuli nopeasti erottamaton parivaljakko - yhdessä he aiheuttivat ongelmia niin koulussa kuin vapaa-ajallakin.
Kurtin ja tämän sedän luolta Prince myös sai turvapaikan itselleen, kun asiat kävivät liian ongelmallisiksi hänen niin sanotun äitinsä kanssa. Itse asiassa Prince on asunut enemmän Kurtin ja tämän sedän luona kuin äitinsä luona. Prince pitääkin Kurtin setää jonkinlaisena isähahmona.
Princellä on aina ollut tapana hankkiutua ongelmiin, mutta jos joskus on pitänyt takoa järkeä hänen rastojen peittämään päähänsä, niin ainoa henkilö kuka siihen pystyy, on juurikin Kurt - mies on käytännössä ainoa, ketä Prince suostuu oikeasti kuuntelemaan.

Maki Goto
Makiin Prince tutustui muutama vuosi sitten ja yllättäen heidän kieroutunut ystävyytensä sai alkunsa yhdenyön jutusta, joka sitten kehittyikin ystävyydeksi.
Princellä ei hirveästi ole naispuolisia kavereita - ellei panokavereita lasketa, ja käytännössä juuri niihin Makikin luokitellaan, mutta heidän välillään on muutakin kuin pelkkää seksiä. Ei nuorukainen ole koskaan ollut Makista sillä tavalla kiinnostunut, mutta heidän panohetkensä ovat olleet kyllä varsin mukavia.
Maki kuuluu niihin henkilöihin, joita Prince on valmis puolustamaan aika kärkkäästikin, koska kukaan ei pelleile hänen ystäviensä kanssa ilman seurauksia.
p e l i t


►  They call us troublemakers.      ||      torstai 14.3.2013    •    Seungwon (Destie)
Prince ja hänen paras ystävänsä ovat taas keksineet jotain tosi älyvapaata ja poliisisedät käyvät korjaamassa heidät putkaan.
[ V A L M I S ]


►  Give me everything tonight      ||      perjantai 15.3.2013    •    Kevin (Ru-chan)
Princelle varsin tavanomainen baari-ilta, joka tällä kertaa päättyy varsin kiihkeissä tunnelmissa erään nätin pojan kanssa baarin vessaan.
[ K U O L L U T ]


►  this is excuse to skip classes today      ||      perjantai 17.5.2013    •    Rosie (plane)
[ K U O L L U T ]


►  I'm sorry to wake you up.. Not!      ||      sunnuntai 6.6.2013 klo 05:21    •    Maki (Destie)
Princen yhden vuoron vierailu lyhyessä katsauksessa Makin ja Zeen ensitapaamisen jälkeen.
[ V A L M I S ]


►  THN - What's going on... here?      ||      lauantai 2.11.2013 klo 00:13    •    Takeru (Parkkim-chan) & Ren (Ru-chan)
[ V A L M I S ]


►  A thousand times I played this game.      ||      torstai 3.10.2013    •    k-18    •    Jongin (Maeri)
[ K U O L L U T ]


►  You're not my kind of candy      ||      lauantai 11.7.2015    •    Ava (redumu)
[ K U O L L U T ]


___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa