Seungwon Cha

Siirry alas

Seungwon Cha

Viesti  Vierailija lähetetty To Maalis 07, 2013 1:33 pm

// Ex-käyttäjä Destien hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Destietä ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (29.3.2015) //
Nimi: Seungwon Cha
Kutsumanimi: Seung

Ikä: 07.06.1978 (34-vuotias)
Horoskooppi: Kaksonen
Sukupuoli: Mies

Seks. suuntautuminen: Hetero (Niin varmaan)
Siviilisääty: Sinkku (Nykyään)

Ammatti: Poliisi, entinen agentti

Taustaa

Seungwon Cha syntyi Etelä-Koreassa hyvätuloiseen perheeseen esikoiseksi, joka kuitenkin pian muutti Japaniin perheen isän työnperässä.
Seungin äiti oli perheen tukipylväs ja erittäin vahvaluontoinen kotiäiti kun isä taas oli hiukan tossun alla, mutta kuitenkin erittäin perhekeskeinen mies. Seung sai olla neljä vuotta perheen ainokainen, kunnes perheeseen syntyi tyttölapsi. Poika ei kuitenkaan silloin pistänyt sitä pahakseen, vaikka olikin aluksi pettynyt siihen, että sai siskon veljen sijaan.

Välit Seungilla äitiinsä ovat erittäin lämpimät, vaikka näkevätkin suhteellisen harvoin nykyään. Siskoon pitää myös yhteyttä tasaisin välein ja käy silloin tällöin vierailemassa tämän ja tämän perheen luona. Isään oli myös erittäin hyvät välit – seurasi tämän jalanjälkiä myös uravalinnassa, isä kun sattui olemaan poliisi. Isä kuitenkin kuoli Seungin ollessa 25-vuotias, josta pääsemmekin aivan uuteen tarinaan.

Seung oli jo lapsena hiukan vakavamman puoleinen ja tiesi miksi tahtoi tulla isona jo hyvin nuorena. Hän halusi jahtaa niitä pahoja tyyppejä. No, pääsikin poliisikouluun ja sieltä valmistui jo hyvissä ajoin – ei todellakaan aikonut olla siellä kauempaa kuin mitä piti olla. Erittäin hyvän ansioluettelon takia saikin sitten lopulta n. 24-vuotiaana paikan harjoittelijana hieman erilaisesta tiimistä – tiimistä joka keskittyi yhteen tapaukseen kerralla, yrittäen saada rikollisen kiinni, oli tämä murhaaja, kidnappaaja, pahemman tapauksen huumerikollinen ym. Se oli kuin unelmien työpaikka Seungille. Muistaa vieläkin ensimmäisen pidätyksensä kyseissä tiimissä. Päätyi pidättämään miehen huumeiden salakuljettamisesta, joka oli iso osa suurempaa huumerikosketjua.

Aloittelijan tuurilla Seungin tiimi sai kuitenkin jo hiukan pahemman tapauksen jo tämän ollessa 25-vuotias. Pommittaja terrorisoi Japanin alueella ja tämän kohteena olivat suositut paikat ja tapahtumat. Se toi oikeaa päänvaivaa tiimille, koska media tykkäsi leikkiä tapauksella ja koko ajan oli vain ajankysymys, milloin pommittaja iskisi uudelleen. Seungille tapaus muuttui myös henkilökohtaiseksi kun hänen isänsä kuoli kolmannessa iskussa. Kyseinen kuolema sai Seungin erittäin päättäväiseksi ja hän oli jo saamaisillaan pommittajan kiinni kunnes tämä katosi kuin tuhka tuuleen. Jäljen kylmetessä Seung palasi itsekin maan tasolle ja tajusi juuri, että oli menettänyt rakkaan perheenjäsenen rikolliselle. Onneksi häntä oli lohduttamassa tiimin yksi jäsenistä – Hyeni.

Seungin ja Hyenin rakkaustarina oli kuin mistä tahansakin romaanista. Ensiksi he olivat vain työtovereita kunnes lopulta välit lämpenivät. Seungin elämä alkoi kukoistaa. Hän yleni tiiminsä johtoon 28-vuotiaana ja kihloihin hän meni Hyenin kanssa heti ylennyksen jälkeen. Häät päätettiin pitää vasta myöhemmin. Hyeni jopa oli päättänyt erota virastaan tiimistä, jotta heidän suhdettaan ei katsottaisi liian arvostavalla katseella.

Huono onni kuitenkin seurasi Seungia. Jostain syystä pommittaja oli iskenyt silmänsä Seungiin, koska tämä oli melkein päässyt tämän jäljille muutamia vuosia aikaisemmin. Pommitukset alkoivat uudestaan ja Seungin tiimi ryhtyi selvittämään tapausta. Jutun piti olla Hyenin viimeinen tiimin kanssa, mutta se jäi lopulta täysin viimeiseksi tapaukseksi ikinä.

Seung ja Hyeni olivat palaamassa autolleen erään tapaukseen liittyvän jutun luota ja juuri kun Seung oli saanut auton etuoven auki – räjähti. Seuraava muistikuva Seungilla oli joka puolella tuntuva kipu ja korvissa soiva viiltävä kipu. Kyseisestä tapahtumasta hänellä on nykyään sekavia muistikuvia, mutta muistaa kuinka hän näki Hyenin makaavan maassa kauempana hänestä. Seung oli jotenkin päässyt Hyenin luokse ja tämä oli miehen onneksi vielä elossa. Ilo ei kuitenkaan jatkunut kovin pitkään. Seungin saatua Hyenin käsivarsilleen ja yrittäen pitää tämän verenvuotoa kurissa, Hyenin kuoli lopulta miehen syliin.

Tapaus oli erittäin traaginen Seungille, mutta hän ei murtunut kuitenkaan juuri siinä heti. Puolikuntoisena hän kieltäytyi sairaalahoidosta ja jatkoi tiiminsä kanssa pommittajan metsästystä – ja tämä saatiinkin kiinni seuraavana päivänä. Ja heti kun rikollinen oli saatu rautoihin, Seung pyörtyi ja heräsi seuraavan kerran sairaalasta.
Seung yritti olla kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta psykologisen arvion mukaan hän ei ollut valmis palaamaan tiiminsä kanssa työskentelemään ennen kuin olisi valmis käymään kihlattunsa kuoleman lävitse. Ikävä kyllä se ei ollut lainkaan miehen tapa toimia, joten johtajan päätöksestä hänet passitettiin tavallisen poliisimiehen toimiin. Tiimiin hänelle olisi aina paikka avoinna – kunnes vain saisi asiat käsitelty loppuun.Ulkonäkö

Pituus: 188cm
Paino: 80kg

Seung on erittäin hyvin säilynyt mies, jonka kasvoissa silloin tällöin näkee työn ja tragedioiden tuomat jäljet. Kehosta löytyy sieltä sun täältä vanhojen kolhujen jättämiä jälkiä, mutta ne tuovat vain sitä tietynlaista mystisyyttä miehen olemukseen. Mies pitää urheilusta ja käykin säännöllisesti salilla ja lenkeillä – joka näkyy myös miehen kehossa. Hänelle on tärkeää pitää ruumiinsa ja kuntonsa kunnossa.

Kasvot Seungilla ovat nuorekkaat ja hänellä on korkeat poskipäät. Hänen kasvonsa ovat muutenkin hieman kapeahkot ja hänen kasvojaan ovat korostamassa viikset ja lyhyt parta leuassa. Pitää hyvää huolta niistä ja pitää niitä tietyn pituisina. Ei anna niiden kasvaa liian pitkiksi. Kyseinen karvoitus sopii miehen kasvoille hyvin. Se tekee hänelle mukavan miehisen auran. Hänen kasvoistaan näkyy erittäin hyvin väsymyksen merkit silloin kun on väsynyt. Seungilla on ruskeat nappisilmät, joihin on helppo upota hiukan pitemmäksikin aikaa. Tukka taas herralla on hieman luonnonkihara ja se on väriltään tummanruskea – melkein mustaan menevä. Pitää aina tukkaa otsallaan ja toisen sivun hieman lyhyempänä kuin toisen.

Ruumiinrakenteeltaan mies on jäntevä. Ei ole liian suurikokoinen, mutta ei kuitenkaan liian hoikkakaan. Lihaksia löytyy juuri sopivasti ja saa kyllä katseet kääntymään itseensä kun ottaa paidan pois. Iho on hieman normaalia ruskeampi ja miehen ääni on hiukan käheähkö tupakoinnista johtuen. Pitää kuitenkin hyvää huolta hygieniastaan.

Vaatetukseltaan mies on taas tyylikkään yksinkertainen. Suosii pukuja ja kauluspaitoja – tummia ja valkoisia sellaisia. Vaatekaappiin kuin sukeltaa, ei sieltä kauheasti muunlaisia vaatteita meinaa edes löytää. Pitää huolta vaatteistaan ja ne ovatkin hiukan parempimerkkisiä mitä ihan tavallisilla kaduntallaajilla törmää.Luonne

“But when I lose my temper, I find it difficult to forgive myself. I feel I've failed. I can be calm in a crisis, in the face of death or things that hurt badly. I don't get hysterical, which may be masochistic of me.”


Seungwon Chanin rauhallisen ja laskelmoivan käytöksen takia mies voi tuntua ulkopuolisin silmin kylmältä ja tunteettomalta ihmiseltä. Herran kun kuitenkin oppii tuntemaan paremmin, huomaa että asia ei ole kuitenkaan aivan siltä miltä näyttää. Hänen tyyneytensä on kuin kilpi, joka auttaa pitämään menneisyyden kauhut pääsemästä liian syvälle pään sisälle. Ja kenties hän vain nauttii siitä tunteesta, että kukaan ei saa häneltä kauhean suurta reaktiota mistään?

Kärsivällisyys Seungilla on kuin pyhimyksellä. Hän pystyy keskittymään tapaukseen kuin tapaukseen pitkällä kärsivällisyydellä. Hän pystyy odottamaan niin kauan kuin on tarpeen saadakseen haluamansa. Hän pystyy myös keskittymään moniin asioihin niin huolellisesti, ettei mikään harhauta hänen keskittymistään. Hän pystyy lukemaan sanomalehteä täydellisessä melussa ilman että se häiritsisi häntä – mutta on kuitenkin samalla tietoinen ympäristöstään. Joskus hänen tämä pitkäjänteisyytensä käy muiden hermoille koska nämä tahtoisivat miehen reagoivan johonkin edes hiukan, mutta se ei Seungia haittaa.


Hän ei tykkää menettää malttiaan, koska tuntee silloin että olisi pettänyt itseään jotenkin. Juuri se, että ei suostu puhumaan ja näyttämään tunteitaan on johtanut siihen, miksi ei ole vielä palannut entiseen työhönsä – psykiatri ja pomo ovat sitä mieltä, että hän ei ole vielä päässyt Hyenin kuolemasta ylitse. Seung kuulemma sabotoi itse itseään.
Osaa kuitenkin olla reilu kaveri ja ottaa muita huomioon. Tiimissä työskennellessään piti jokaista tiimin jäsentä kuin perheenjäsenenä ja huolehti että heillä kaikilla oli kaikki hyvin. On erittäin oikeudenmukainen persoona ja hänellä on ehkä hiukan oma käsitys laista ja sen noudattamisesta. Ei hyväksy rikollisuutta, mutta työn takia on oppinut ymmärtämään sen erilaisia puolia.

Seung on kuitenkin erittäin itsevarma persoona, jonka helposti voi sekoittaa ylimielisyyteen. Hän on kuitenkin vain erittäin varma itsestään ja tietää mitä haluaa. Tämä ehkä juuri vetoaa baareissa naisiin, koska osaa kantaa itseään tietynlaisella tavalla, joka houkuttelee lähelle. Hänen ympärillään on muutenkin tietynlainen aura, joka joko houkuttelee tai karkottaa ihmiset luotaan. Pystyy pienillä kasvon eleillä osoittamaan haluamansa toisille. Seung on myös erittäin taitava lukemaan toisia ihmisiä, joka on karttunut vuosien saatossa hänen työnsä takia. Hänen aikaisemmassa työssä piti juuri osata lukea rikollisia ja yrittää ennustaa heidän seuraavia liikkeitään.


Jotkut väittävät herran olevan hiukan huumorintajuton, mutta kyllä hänellä sitä huumorintajua löytyy. Se on joskus vain välillä hiukan erilaista kuin muiden. Ja useat hänen työssään käyttävät huumorintajua selviytymiskeinona – hän taas yrittää pitää tunteensa erossa työasioista. Hänen huumorintajunsa on hiukan mustanlaista muutenkin ja hän pitää ehkä hiukan kummanlaisia tilanteita huvittavina. Jotkut voisivat hänen huumorintajunsa olevansa hiukan kieronlaista. Ilmaisee kyllä jos jokin asia on huvittavaa ja tietynlainen pieni virne saattaa aina ilmestyä kasvoille kun tilanne on sellainen että sellainen tarvitaan.

Rakkausjutut taas.. Silloin tällöin saattaa baarista hoitaa yhdenillan jutun, mutta myös sellaiseksi ne jäävät. Ei tahdo kauhean syvällistä kontaktia kenenkään kanssa, vaan tahtoo pitää ne todella kaukana itsestään. Omiensa sanojensa mukaan on menettänyt elämänsä rakkauden eikä sellaista tule toista saamaan ja on ottanut sen erittäin raskaasti. Syyttää itseään Hyenin kuolemasta ja miettii tosi usein, että miten olisi voinut toimia toisin ja estää kyseisen tragedian tapahtumasta. Herää usein painajaisista ja saa silloin tällöin flash-backeja tapahtumista. Sen takia yrittää elää kuin koko asiaa ei olisi koskaan tapahtunutkaan ja ettei se olisi ollut mikään suuri ja merkittävä asia tämän elämässä. Kärsii psykiatrin mukaan traumaperäisestä stressihäiriöstä, jonka oireisiin kuuluvat juuri trauman uudelleen eläminen, välttäminen ja turtuminen sekä kohonnut vireystila.Muuta

- Veriryhmä B
- Lempi alkoholijuoma on viski jäillä
- Polttaa tupakkaa
- Tykkää kuunnella musiikkia
- Lukee joka päivä päivän sanomalehden
- Allerginen tomaatille sekä kissoillePelaa: Destie
Kuvissa: Cha Seung Won

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa