Apua hahmopyyntöjen luontiin!

Siirry alas

Apua hahmopyyntöjen luontiin!

Viesti  Maya lähetetty La Marras 05, 2011 11:53 am

Peli ei sovellu alle 13-vuotiaille, vaikka Seven Daysin virallinen ikäraja onkin k-15.
Virallisesta 13 - 15 vuoden ikäsuosituksesta huolimatta foorumiroolipeleissä on kuitenkin kyse pelitaidoista, ja vaikka Seven Days onkin hyvin aloittelijaystävällinen, niin sinulla tulisi kuitenkin olla äidinkieli suht hyvin hallussa - mikäli hahmopyyntösi on yksityiskohtaisesti sekä kaiken kattavasti tehty ja mukana on lisäki pieni pelinäyte, niin mitä todennäköisemmin pääset peliin mukaan, olit sitten 13-15 vuotta täyttänyt tai et.


Sinulta vaaditaan seuraavat asiat liittyäksesi (toisin sanoen; kerro hieman itsestäsi);

- nimimerkki jolla aiot liittyä mukaan (ja jolla myöhemmin rekisteröidyt foorumille)
- ikä, 13 - 15 vuoden ikä on suositeltu ikäraja, muttei välttämätön
- pelikokemus (kerro kuinka paljon sinulla on kokemusta roolipeleistä - aikaisempi pelikokemus ei ole välttämätöntä!)
- pelinäyte, joka on pituudeltaan yhden 'kirjoituslaatikon' mittainen. Eli menet foorumille ja ryhdyt lähettämään hahmopyyntöä, eteesi tulee kirjoituskenttä jonka mittainen, eli noin 15 rivin mittainen, pelinäytteesi tulisi vähintäänkin olla.
Pelinäyte ei voi olla jostain toisen ropen vanhasta pelistä, vaan me vaadimme, että sinä kirjoitat pelinäytteen juuri siitä hahmosta, josta olet hahmopyyntöä tekemässä.

Hahmopyynnöstäsi vaaditaan seuraavat asiat (ja pituudet niihin);

- hahmosi nimi ja sukunimi. Otsikkoon ei tarvita muuta kuin hahmon etunimi ja sukunimi.
- hahmosi syntymäpäivä ja ikä
- sukupuoli (mies / nainen / joku muu)

- opiskelut (Opiskeleeko hahmosi esimerkiksi Seven Daysissä esiintyvässä Sakurako High - lukiossa, ja jos kyllä, niin millä vuosiluokalla. Tai jos hahmosi opiskelee yliopistossa, niin mitä alaa hän opiskelee ja missä vaiheessa opinnot ovat.)

- asema / ammatti / jne (Kerro siis juuri niin tarkasti kuin haluat, että mikä hahmosi on ammatiltaan ja missä hän mahdollisesti työskentelee, sekä mitä hänen työnkuvaansa ehkä mahdollisesti kuuluu.)

- seksuaalinen suuntautuminen (hetero / homo / lesbo / bi / joku muu, mikä?)
- siviilisääty (sinkku / seurustelee [kenen kanssa hän seurustelee?])

- asuminen (Missä hahmosi asuu, millainen asunto on kyseessä, kenen kanssa asuu? Kerro niin tarkasti kuin haluat - foorumilla on myös ihan erillinen osio, jonne hahmojen asumisesta voi kertoa tarkemmin kuvien kanssa, joten sen voi myöhemmin linkittää hahmon esittelyyn; mikäli sellaisen asunto-esittelyn siis haluaa tehdä.)

- perhesuhteet (Eli kerro keitä hahmosi perheeseen kuuluu - heille ei kuitenkaan välttämättä tarvitse keksiä nimiä, sillä ei koskaan voi tietää jos vaikka tulevaisuudessa haluaisit jonkun tekevän hahmollesi siskon tai veljen ja näinollen on parasta, jos nimeä ja ulkonäköä ei ole keksitty jo etukäteen. Voit siis käyttää perheenjäsenistä nimityksiä äiti / isä / isosisko / isoveli / pikkusisko / pikkuveli. Kuvaile suht monipuolisesti hahmosi välejä ja suhtautumista kuhunkin perheenjäseneen. Eli ei riitä, että kuvailet yhdellä lauseella hahmosi suhtautumista kuhunkin perheenjäseneen, vaan joudut näkemään siihen hieman enemmän vaivaa.)

- luonne (Vähintäänkin sen yhden tekstikentän mittainen, eli noin 15 riviä, monipuolinen esittely, ei vain adjektiivejä peräkkäin lueteltuna.)

- kuvissa (kuka on hahmosi kuvissa)
- ulkonäkö (Suunnilleen sen yhden tekstikentän mittainen, eli noin 15 riviä, suht monipuolinen esittely. Tähän ei kuitenkaan tarvitse kirjoittaa mitään hillitöntä romaania, sillä eiköhän kuvista jokainen näe, että minkä näköisestä kaverista on kyse. Eli liitä hahmoesittelyyn muutama kuva hahmostasi - kuitenkin niin, että tekstiä on enemmän kuin kuvia, jottei esitelystä tulisi aivan liian kuvapainotteinen.)

- muuta tietoa (ihan mitä tahansa - kuten harrastukset, mistä pitää / mistä ei pidä, jne, ellei nämä ole jo tullut ilmi luonne-kuvauksessa)
- voit myös linkittää esittelyyn maksimissaan pari videota, joissa hahmosi esiintyy, jotta jokainen saa jonkinlaisen käsityksen henkilöstä (äänestä, luonteesta, käyttäytymisestä - mitä videosta nyt saakaan irti)

Me pysytään tiukkoina etenkin luonteen, ulkonäön, perhesuhteiden ja mahdollisesti käyttämiesi kuvien alkuperän kanssa, joten kirjoita mieluummin vaadittua pidempi ja monipuolisempi teksti, kuin liian lyhyt.
Tuolloin sinut varmimmiten hyväksytään mukaan foorumille.

Kun hahmopyyntösi hyväksytään ja olet saanut esittelyn siirrettyä sille tarkoitettuun alueeseen ja pääset vihdoinkin aloittamaan pelejä, niin muista listata ja linkittää kaikki hahmon pelit hahmoesittelyn alaosaan. Se toimii kutakuinkin aikajanana, josta näkee mitä hahmosi on tehnyt ja missä hän on ollut.

Kun siirrät hahmoesittelyäsi sille tarkoitettuun paikkaan, niin sinun ei tarvitse liittää mukaan omia tietojasi eikä pelinäytettäsi!

Ja jos on jotain epäselvyyttä jostain asiasta tai keksit jotain kysyttävää, niin ylläpitäjiin saa rohkeasti ottaa yhteyttä joko kotisivujen vieraskirjan kautta tai voit kirjoittaa Kysymykset ja palautteet - osioon, jolloin me ylläpitäjät yritetään vastata mahdollisimman nopeasti. :)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa