"Yo! Lets skip class today" [KUOLLUT]

Siirry alas

"Yo! Lets skip class today" [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty To Helmi 28, 2013 3:19 pm

//Ru-chan Kevinin kanssa tänne, kiitos~ :D//

Perjantai 1. maaliskuuta 2013

Akiharu "Miku" Tsukiyama

Perjantai oli aina aivan kauhea päivä. Sen jälkeen yksi päivä vielä ja sitten olisi sunnuntai. Jotenkin sitä vaan odotti ja odotti koulupäivän päättymistä. Eräs vaaleahiuksinen poika raahautui kohti portaikkoja, joita pitkin astelisi toiseen kerrokseen. Matikkaa. Herranen aika, hänen aivonsa sulaisi sillä tunnilla ja jotenkin Mikulla ei ollut sellainen fiilis, että selviytyisi hengissä matikan tunneilta. Pelkkä ajatus niistä kaikista lausekkeista ja laskuista sai pojan haukottelemaan uupumuksesta. Asiaa taisi pahentaa se, että edellisenä yönä poika oli valvonut vähän liian myöhään, vaikka olihan poika ehtinyt nukkua pommiin aika pahasti. Eipä se pojan menoa haitannut, mutta kun hän odotti koulupäivän päättymistä, koska hän oli huomannut erään sushibaarin, joka oli juuri avattu ja sinne hänen oli pakko päästä! Sen takia Mikun teki mieli vain juosta livohkaan koululta jo vähän aikaisemmin. Eihän se haittaisi vaikka missaisi muutaman viimeisen tunnin. Ongelmana oli vain se, ettei hän halunnut yksin lintsata. Mitä hauskaa siinä olisi? Bou oli töissä sillä hetkellä, joten tuolla ei olisi aikaa hänelle ja Feeldogin olin paikasta ei ollut mitään tietoa sillä hetkellä. Joten Miku vain lapsi hyvin tylsistynyt ilme kasvoillaan kohti toista kerrosta, missä odottaisi matikan luokka.
Pojan koulupuku ei ollut mitenkään parhaiten päällä, kun kauluspaidan helma rempsotti miten sattui ja kravattikin oli jäänyt matkasta aamulla, kun oli ollut vähän kiire. Vaaleat hiukset olivat myös hivenen sekaisin, mutta ei mikään ihme, kun toinen oli juossut tukka suorana koululle ja sitten luokan ulkopuolella oli keskinyt nopeasti hyvän syyn - olkoon se sitten uskottava tai ei - ennen kuin oli rynninyt luokkaan.

Toisessa kerroksessa Mikun huomio kiinnittyi erääseen luokkalaiseensa ja ilkikurinen virne ilmestyi hänen kasvoilleen ja silmiin ilmestyi hetkessä aikamoinen kiilto, kun hän sai idean. Jos hän onnistuisi siinä, niin ei tarvitsisi homehtua matikan tunnilla ja kärsiä kuin viimeistä päivää. Kevin oli hänen pelastuksensa! Veti ilmaa keuhkoihinsa ja kajautti kovaan ääneen ja vilkutti kovaa tahtia samalla:
"Kevin! Mulla on aivan mahtisuperhyperdyper kuningasidea!". Käytävällä olleet oppilat olivat saada sydärin ja taisivat mulkaista ykkösluokkalaista poikaa, mutta tuo ei välittänyt niistä. Oikeastaan ei ollenkaan huomannut niitä, kun jo ryntäsi kuin kuula tykin suusta luokkakaverinsa luokse innoissaan ja silmät tuikkien kirkkaina. Poika oli aivan varma siitä, että toinen suostuisi tulemaan hänen mukaansa. Kuka nyt haluaisi homehtua matikan tunnilla? Muutenkin hän ei ole tainnut tehdä läksyjä edes. Jos totta puhuttiin, niin Mikulla ei ollut mitään muistikuvaa siitä, että olisi kuullut jotain läksyistä edes. Hän taisi juuri silloin nukkua tai sitten jotenkin se oli mennyt häneltä pahasti ohi.. Miku ei siitä kumminkaan mitään stressiä ottanut. Miksi ihmeessä? Ei hän kuolisi siihen tai mitään sellaista. Vielä parempi olisi jos saisi toisen lintsaamaan näiltä lopuilta tunneilta vielä kaiken lisäksi.

//Jonkinlaisen aloituksen sain tehtyä XD Lol, pitäisi yrittää saada taas tää unirytmi normaaliksi :''DDDDDD//


Viimeinen muokkaaja, Samirix pvm Ke Syys 11, 2013 2:51 am, muokattu 1 kertaa
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "Yo! Lets skip class today"

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Maalis 03, 2013 5:01 am

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Perjantait olivat Kevinin mielestä hyvin rattosia päiviä ja yleensä ne myös kuluivat todella vinhaa vauhtia verrattuna muihin viikon päiviin, jopa lauantai saattoi Kevinille olla liian rasittava ja pitkäveteinen päivä. Tunnit olivat aamusta kuluneet todella nopeasti ja Kevinin mieli vain koheni loppua kohden. Oli kyllä yksi mutta matkassa tällä kertaa, hän ei juurikaan nauttinut matikan tunneista ja hän jo mielessään kuvaili kuinka lojui pöydällä puoli unessa mumisten itsekseen eriskummallisia yhtälöitä matikkaan liittyen ja sai taas kunnialla huudot opettajalta tuntien jälkeen. Pojalta pääsi raskas huokaus tämän astellessa portaat ylös toiseen kerrokseen päästäkseen matikan luokkaan. Luokkalaisia vikelsi menemään Kevinin ohi rappusissa ja toiseen suuntaan taas poistui muilta luokilta olevia. Kevin tunnisti parit oppilaat, mutta ei juurikaan jäänyt moikkausta pidemmäksi aikaa jutustelemaan, koska pelkkä matematiikan tunnin muistaminen sai Kevinin voimaan pahoin ja toivoikin että joku voisi hänet pinteestä pelastaa juuri tänään.
Kevinin päässä keikkui hänen lempi lippalakkinsa, joka tietysti kaikista väreistä oli juuri hailakan valkoinen, mikä saattoi jossakin valossa näyttää hailakan pinkiltä. Edessä lippalakkia koristi mustat ja punaset raidat. Siitä oli vousien saatossa tullut Kevinille hyvin tärkeä erään tietyn asian tähden. Joten jos Kevinin tunsi tiesi että nuori kantoi samaa lippaa päässään lähestulkoon joka päivä.
Viimein nuori pääsi toiseen kerrokseen ja asteli hyvin hitaanloisesti käytävää pitkin, eikä juuri kiinnittänyt mihinkään huomiotaan ajatellessaan oliko hän edes tehnyt matikan läksyjä.

Kuitenkin pojanklopin ajatus katsesi kuin seinään saadessaan suorastaan elämänsä pahimman säväytyksen siinä kun jjoku päätti huutaa Kevinin nimeä niinkin lujaa että varmasti koko käytävä kaikui hetken aikaa. Poika kääntyi kannoillaan katsomaan kuka tämä lurjus mahtoi olla, joka kehtasi huutaa Kevinin nimen, mutta yllätyksekseen se olikin Miku, joka oli saanut loistavan idean ja Kevin oli sen idean uhri. Ennenkuin Kevin edes huomasi Miku oli jo raivannut tiensä kuin kuula konsanaan Kevinin eteen ja näytti hyvinkin innokkaalta. Nuorekko sai pariin otteeseen kylmät väreet selkäänsä vasten tuijottaessaan Mikun kiiluvia silmiä, jotka suorastaan kielivät jo sen että kohta ei enää oltaisikaan koulussa vain aivan jossain muualla.
'' Mitäsmitäs.. Haluatsä kenties jotain? '' Kevin viimein pääsi eroon puistattavista kylmistä väreistä ja sai nostettua huulilleen jälleen hyvin viekkaan virneen tuijotellessaan intoa puhkuvaa Mikua edessään. Häntä myös huvitti se että nuoret olivat jääneet seisomaan keskelle käytävää, muiden oppilaiden valuessa ohitse ja mikä siinä huvitti? No tietysti se että jokainen oppilas joutui hivuttamaan itsensä hyvin läheltä seinää, jotta ohi pääsi sen verran leveästi Kevin sekä Miku olivat. Osakseen myös Kevin sen aivan tahalleen tekikin, joskus oli hyvä hieman kiusoitella muita, vaikka ekalla saattoikin tämä keltanokka olla.
Kuitenkaan ei juuri kiinnittänyt huomiota muihin, vain tähän ylivilkkaaseen Mikuun edessään ja odottelikin toisen laukovan suustaan kuningasideansa, josta oli hetki sitten kailottanut käytävällä.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "Yo! Lets skip class today" [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Pe Maalis 29, 2013 2:39 am

Akiharu "Miku" Tsukiyama

Pojalla ei ollut mitään vaikeuksia olla tunnistamatta Keviniä, etenkään silloin kun toisen päässä koristi lippalakki. Se taisi olla toisen lemppari jopa ja oli kyllä sen verran monta kertaa nähnyt sen toisen päässä, että tunnistaisi sen samantien missä vain. Ehkä joku muu olisi pysähtynyt miettimään sitä, että miksi asia oli niin. Miku ei kumminkaan jäänyt miettimään sitä, vaan keskittyi siihen kuningasideaansa. Muuhun hänellä ei ollut hauskaa.
Väläytti sen verran leveän virneen toiselle pojalle, että oli kyllä ihme, ettei tuon suupielet ylettäneet korviin asti jo.
”Kuules, mulla on sellainen idea, että voitaisiin tsekata yks paikka nyt. Niinkun NYT ja kun sanon nyt, niin silloin tarkoitan että nyt heti samantien”, selitti nopeaan tahtiin ja ehti tarttua Kevinin hihasta ja nyki sitä kovaan tahtiin. Vaaleahiuksinen oli innoissaan siitä uudesta sushibaarista.
”Kuuletko sä? Kuuletko sen kuinka henget suorastaan kannustavat meitä lintsaamaan, joten mennään”, jatkoi pölöttämistään ja viittoi ympärilleen ja puhkui todella paljon intoa. Etenkin kun oli kyse ruoasta. Miten hän voisi sanoa ei ruoalle? Ei todellakaan kykenisi vastustamaan sitä mitenkään. Joten hänen oli pakko päästävä. Eiköhän Kevin innostuisi tästä myös.
”Sun on aivan pakko tulla, koska hei haloo! Ruokaa! Miten voi sanoa ei ruoalle?”, Miku jatkoi vielä ja heilutti käsiään hullunlailla ja katsoi silmät pyöreinä Keviniä. Pari ohi kulkevaa oppilasta joutui väistämään vähän Mikun heiluvia käsiä, mutta poika itse ei tietenkään huomannut sitä. Se ei todellakaan ollut uutta ja mitä todennäköisesti se ei olisi viimeinen kerta. Eikä poikaa kiinnostanut ollenkaan se, että oli jäänyt seisomaan keskelle käytävää ja he seisoivat aika leveästi siinä keskellä käytävää ja muiden oppilaiden pitäisi päästä kulkemaan heidän ohitseen. Sen takia muut joutuivat menemään lähellä käytävän seinää, jotta pääsisivät kaksikon ohi. Olihan se aika uskomaton näky, kun ykkösluokkalaiset eivät olleet mitenkään isokokoisia kauheasti ja kumminkin he onnistuivat tukkimaan käytävän.

Miku siirsi katseensa luokkakaveriinsa odottaen tuon vastausta. Hän oli kuin ylienerginen orava, joka ei malttanut pysyä paikoillaan. Nimittäin hänen teki mieli vaan juosta tuhatta ja sataa jo sinne sushibaariin, koska pelkkä ajatus ruoasta sai pojan sekoamaan täysin. Etenkin kun oli kyse sushista. Oli kyllä lähellä ettei vaaleahiuksinen huligaanipentu saisi kunnon kohtausta siinä. Hän varmaan olisi vähän niinkuin eräs musiikinopettaja - pienempi versio, mutta sekopäisyys oli varmaan samoissa mitoissa.

//Sori pieni - *köhköh*iso*köhköh* viivästys tässä vastaamsiessa XDDD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "Yo! Lets skip class today"

Viesti  Ru-Chan lähetetty La Maalis 30, 2013 6:51 am

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Kevin ei voinut olla hymyilemättä toisen yli-innokkaalle piirteelle, joka nyt pääsi valloilleen. Tämän hetkinen Miku muistutti Kevinistä lähinnä oravalta, jolle oltiin juotettu pullo energiajuomaa. Niin hulvatonta se oli. Ennenkuin Kevin ehti mitään muuta sanoa, Miku jo lateli suustaan ideaansa liittyviä lausahduksia.
”Kuules, mulla on sellainen idea, että voitaisiin tsekata yks paikka nyt. Niinkun NYT ja kun sanon nyt, niin silloin tarkoitan että nyt heti samantien”
Ja jälleen kerran ennenkuin Kevin pääsi vastaamaan ja sai mietteensä kasaan toisen ideasta Miku jälleen päätti jatkaa suu miltein vaahdoten.
”Kuuletko sä? Kuuletko sen kuinka henget suorastaan kannustavat meitä lintsaamaan, joten mennään”
Kevin itse repesi hillittömään nauruun toisen vaahtoamisen takia, oliko ruoka todellakin noin ylittämätön este Mikulle? Noh itseasiassa Kevinkin oli melkoinen syöppö itsekkin ja jos hyvästä ruoasta puhuttiin, saattoi hyvinkin nähdä kuinka pieni kuolanoro saattoi valua Kevinin suupieltä pitkin kohti leukaa.
Hetken Kevin tuijotti Mikun viittomisia huvittuneena, kunnes viimein sai toisen puheista jotakin tolkkua miettimisen jälkeen ja oliki avaamassa suutaan, kunnes jälleen.
”Sun on aivan pakko tulla, koska hei haloo! Ruokaa! Miten voi sanoa ei ruoalle?”
Nuorekko huokaa syvään, hän ei kertakaikkiaan saanut puheen vuoroa, Mikun hössöttäessä ruoasta kuin mielipuoli konsanaan ja mikä vielä lisäsi tätä näyttävyyttä olivat hänen kätensä, jotka huitelivat minne sattuu toisen hehkuttaessa samalla.
Viimein Miku näytti hiljentyneen ainakin hetkeksi ja saattoi olla että Kevin pääsi vihdoin vastaamaan toiselle.

'' Kyllä, Kyllä minä kuulen! Sinä se et kuule mitään taaskaan tolta hössötykseltäs! '' Kevin virnistää ilkikurisesti toiselle kaartaen kätensä kylkiään vasten. Lopulta hän napauttaa äkkipikaisuuttaan toiselle luunapin otsaan ja hymähtää.
'' Eikös meidän pitäisi olla menossa jo, vai meinaatko iltaan asti vaahdota siinä? Hää? ''
Kevin virnisti ja suoristi selkäänsä, samassa hän kuikuili miltein tyhjää käytävää ympärillään ja tajusi viimein että oppitunnit olivat juuri alkamassa. Voisi olla paha juttu, jos opettaja saisi heidät kiinni käytävällä. Se merkitsisi sitä että tunnille olisi pakko mennä.
'' Ja jos nyt ei äkkiä livistetä, jäädään vielä kiinni ja joudut odottamaan iltaan asti ennenkuin päästään sinne! ''
Kevin toteaa hiljaa vilkuillen kumpaankin suuntaan käytäville siltä varalta että opettaja sattuisi tulemaan.
Viimein hän kuitenkin kääntää katseensa edessään olevaan pojankloppiin ja rupeaa tätä tuuppimaan käytävää pitkin eteenpäin.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "Yo! Lets skip class today" [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa