I'm going to pass this test or die trying - and you will die with me! [KUOLLUT]

Siirry alas

I'm going to pass this test or die trying - and you will die with me! [KUOLLUT]

Viesti  sienis lähetetty Ke Helmi 27, 2013 12:12 pm

// no niiiin, vihdoinkin ! Ru&Ren tänne näin ~ :3 //

Keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Yusuke Kobayashi

"Helvetti!"

Yusuken harvoin kuuli kiroilevan, mutta nyt kuitenkin pojan suusta lähtöisin oleva voimakas sana kuului luultavasti koululle saakka. Vaaleatukkainen poika istui selkä kyyryssä sekaisella sängyllään jalkojensa päällä, pitäen yltäpäältä tuhrittua kirjaa lähellä kasvojaan. Hän ei tajunnut sanaakaan. Ei kerrassaan yhtään mitään. Hän epäili että piti kirjaa väärin päin, mutta oli todennut luulonsa vääräksi kokeiltuaan muutaman kerran.
Fysiikka, kirottu fysiikka. Yusuke ei ymmärtänyt miksi ihmeessä oli ottanut kyseisen aineen valinnaiseksi, hänhän oli ollut siinä huono alakoulusta lähtien. Toisaalta, hän oli ollut huono kaikessa muussakin. Fysiikka oli hänestä kuitenkin mielenkiintoista - alakoulussa ainakin. Nyt hän lähinnä pelkäsi että saattaisi seota liian monen täysin käsittämättömän hienon käsitteen vuoksi. (Mikä helvetti on 'radiaani'?)

Yusuke vihasi kokeita. Vihasi, vihasi, vihasi ja vihasi. Hän oli aina niihin lukiessaan tavattoman kiinnostunut kaikesta muusta mihin ei muuten kiinnitäisi huomiota, esimerkiksi huoneen siivoaminen kuulosti aina äärettömän hauskalta hommalta kun hänen oli tarkoitus lukea kokeisiin. Tai pulujen ruokinta. Pulut olivat kivoja.
Poika teki epämääräisen turhautumisen äänen - jotain huokaisun ja murahduksen väliltä - ja heittäytyi selälleen pehmeälle patjalle, melkein lyöden päänsä seinään. Hän nosti kädet silmilleen ja veti polvensa koukkuun, jääden paikalleen makaamaan ja tasaamaan hermojaan. Kokeet olivat hengenvaarallisia ja opettajat olivat murhaajia.

// jopas oli vaikeaa saada tää kirjoitetuksi, pahoittelen että on kestänyt :'D //
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I'm going to pass this test or die trying - and you will die with me!

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Helmi 28, 2013 12:32 pm

Min Ki (Ren) Choi

Sirohko pojankloppi asteli keinuen puoli unessa uuvuttavan koulupäivän jälkeen kohti asuntolaa. Blondien hiustensa seassa komeili tämän lempi hiuspanta, joka sattumoisin oli aivan kirkkaan pinkki ja siinä keikkui rivi pystyssä olevia niittejä. Voisi ehkä luulla että ne olivat teräviä, mutta kun läheltä pääsi niitä vilkuilemaan ne olivat todella tylppiä. Kuitenkin tästä pannasta oli tullut Renille pakkomielle ja miltein joka päivä sen saattoikin nähdä nuoren päässä. Tämä tallusteli rennohkosti, suorastaan vähän liiankin rennosti asuntolaan sisälle ja oli törmätä pariin muuhun nuoreen, jotka olivat juuri aikeissa poistua asuntolan uumenista. Renille se kuitenkin oli niin että tyypit olivat hänen mielestään juosseet itse Reniä kohden ja miltein saivat hänet kaatumaan vaikka se olikin täydellinen valhe. Ren kun mielestään ei ikinä aiheuttanut minkäänlaista sekasortoa missään.
Hänen selvittyä pienestä täpärätilanteesta jatkoi hän matkaa kohti huoneistoa, hieman ehkä syventyen ajatukseen mahtoiko huone olla pimeä ja tyhjä, kuten yleensä oli Renin saavuttua sinne.
'' Onkohan Yusu paikalla.. ? '' Ren tuumi ääneen, sipaisten pari vaaleaa suortuvaa silmiltään sivuun. Kotvan kuluttua nuorekko oli seisahtanut huoneensa oven eteen, henkäisi syvään ja nappasi oven kahvasta kiinni nykiäkseen oven auki.
Huone näytti hetkellisesti hyvin hiljaiselta ja tästä päätellen toinen ei ilmeisesti ollutkaan paikalla, vaikka ensin Renin pienessä päässä oli käynyt mielikuva siitä kuinka hän törmäisi taas jollakin oudolla tavalla kämppäkaveriinsa ja saisi toisen jälleen järkyttymään omilla tempauksillaan. Kuitenkin oli käynyt toisin ja Ren asteli sisälle oven perässään sulkien.

Hengityksensä tasattua Ren asteli peremmälle, heittäen jaloistaan kengät syrjään oven juurella. Hän ehti ottaa parisen askelta peremmälle, kunnes pakostakin katse kiinnittyi Yusun sotkuiseen ympäristöön ja tietysti sängylle jossa itse Yusu makasi hassussa kippurassa.
'' MITÄÄÄÄ..!? '' Oli ensimmäinen sana mikä pääsi ulos Renin suusta ja varmasti vaikutti oudolta, koska Renin näky oli vielä oudompi. Hän ei voinut käsittää kuinka joku edes pääsisi moiseen asentoon, missä Yusu tällä hetkellä oli. Hetken hän empi paikoillaan, kunnes varovaisin suorastaan hiipivin askelin asteli Yusun luokse ja tökkäsi toista kylkeen, ikäänkuin varmistaakseen oliko toinen ylipäätään enään edes hengissä.
'' Hei? Oletsä kunnossa? '' Blondin kasvoilla lymysi epämiellyttävä ja mysteerinen huolekas ilme, joka kieli varmasti sen että tämä tosiaan luuli toisen kuolleen, jos ei kuolleen niin vähintäänkin vaipuneen koomaan tai jotakin vastaavaa. ' Tältäkö ne ihmiset näyttää kun ne kuolee... ' Renin ajatuksissa vaelsi kyseinen lauseke, mikä sai ilmeen muuttumaan hetkeksi hyvin huvittuneeksi.
Hän jäi kuitenkin vakavoituessaan tutkailemaan katseellaan ihmeelliseen möykkyyn itsensä saanutta Yusua.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa