Kiseok "Cream" Kim (TAUOLLA)

Siirry alas

Kiseok "Cream" Kim (TAUOLLA)

Viesti  Samirix lähetetty Ti Helmi 26, 2013 3:32 am
Nimi: Kiseok Kim
Lempinimi: Cream
Ikä: 20 (14.2.1993)
Sukupuoli: mies
Seks. Suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Opiskeli Sakurako Highissa vuosina 2011-2014
Luokanvalvojana toimi Youngwoon "Kangin" Kim

Jatko-opinnot: Ei ole aikomusta hakeutua opiskelemaan
Ammatti: Työskentelee eräässä baarissa baarimikkona

Asuminen: 5zicin kanssa muutti kimppaan pieneen kerrostalo kolmioon, joka sijaitsee Roppongissa.

Perhesuhteet:
Creamin perheeseen kuuluvat isä, tämän nuori uusi vaimo sekä useampia vuosia nuorempi siskopuoli. Pojan vanhemmat erosivat hyvin riitaisasti ja ovia paiskattiin kiinni useaan otteeseen, kun tuo oli kuuden vanha. Puheväleissä on äitinsä kanssa, mutta eivät ole läheisiä. Isänsä kanssaan eleli kahdestaan pitkän aikaa, mutta pojan isä oli melkein aina töissä, jonka seurauksena Cream joutui viettämään aikaansa yksin paljon enemmän kuin sen ikäiselle on terveellistä. Jossain vaiheessa Cream ajautui vähän huonoille, kun kukaan ei ollut vahtimassa poikaa.

Creamin isä osaa olla hyvin vaativa ja sitä tuo onkin aina. Työskentelee omassa menestyväsä yrityksessään, eikä ole ollenkaan tyytyväinen siihen, millainen tapaus hänen pojastaan on tullut. Mikään ei koskaan kelvannut pojan isälle, vaikka tuo oli vasta lapsi. Tuo onkin käytännössä heittänyt poikansa pihalle kodistaan, kun tämä on ”aiheuttanut hänelle häpeää” niin monta kertaa ja ”tuhlaa elämänsä turhanaikaiseen nahjusteluun”. Sakurako Highin asuntola on siis varsinainen pelastus pojalle, sillä hänen isänsä sietää häntä hikisesti silmissään muutaman viikon loma-aikoina silloin tällöin. Äitipuoleens Creamin välit ovat hyvin viileät, melkein jopa jäiset, eikä poikaa voi vähempää kiinnostaa, mitä koko nainen hänestä ajattelee edes.
Pikkusisko, joka on siis hänen isänsä ja tämän nykyisen vaimon lapsi, on Creamille kaikkein läheisin koko perheessä, vaikka hän sattuneista syistä näkeekin tätä hyvin harva se päivä. On jopa saanut siskoltaan jonkinlaisen sankarin aseman kaikesta hulttioudestaan huolimatta. Tämä ei tietenkään ilahduta hänen vanhempia, jotka toivovat edes tästä tyttärestä tulevan jotain kunnollista.

Luonne:
Cream on sellainen ongelma tapaus, että on hyvin, hyvin vaikea sanoa mitään positiivista pojan luonteesta. On kyllä sellainen ongelmatapaus että oksat pois. Tältä nuorukaiselta löytyy sen kokoinen ego, ettei se mahtuisi yhteen luokkaan vaikka kuinka yrittäisi tunkea sitä sinne. Helposti tuo mittelisi kärkisijoista, jos kusipäisyydestä jaettaisiin pääpalkinto. Ei tarvita paljoa, kun nuorukaista on todella helppo provosoida. Ei siihen aina tarvita mitään ihmeellisempää kuin hengittäminen, niin Cream on valmis haukkumaan tyypin maasta taivaisiin. Kun kerran joutuu Creamin kynsiin siellä voi sitten pysyä pitkänkin aikaa, että kannattaisi vältellä seuraavaa kohtaamista. Pojalla on todella välinpitämätön luonne, että häntä ei voi vähääkään kiinnostaa mitä muut ajattelevat ja ei todellakaan mieti sitä, että miltä muista tuntuu. Ei edes puolta sekuntia harkitse sitä vaan keskittää energiansa johonkin aivan muuhun. Eli Cream on hyvin hankala ihminen, jota on erittäin vaikea jo ihan pelkästään lähestyä.
Cream on aivan totaalinen kapinoija, että jopa pikkuasioistakin tuo alkaa kapinoida vastaan. Nauttii siitä kun saa ihmiset raivonpartaalle ja on hyvin viihdyttää tuolle katsoa, kuinka nämä yrittävät hillitä itsensä. Etenkin opettajat ovat hänen mieleensä. Ruumiilliseen tappeluunkin asti pääseminen on jollain kiertoutuneella tavalla Creamille suurta hupia.

Tämä nuorukainen on ehkä se pahin Sakurako Highin koulukiusaajista kaveripiirinsä ympäröimänä. Ihan lapsesta asti on ollut tässä samassa asemassa ja jälki-istunnoista pojalla kyllä kokemusta löytyy, kun on niin monet kerrat istunut niissä, mutta kiusaaminen jatkuu. Eipä nuo ole onnistuneet parantamaan tapojaan, läksyjen tekemisen tai ylipäätään koulurakennukseen asti raahautumisen suhteen. Harvemmin pojalla on mitään henkilökohtaista kiusaamisen kohteitaan vastaan (poikkeuksia löytyy verivihollisen muodossa). Jos Creamin tekee yhtäkkiä mieli tehdä jonkun viattoman elämästä ikävää, niin väärässä paikassa väärään aikaan olevalle sopivan näköiselle henkilölle tulee olemaan rankka päivä. Kiusaaminen on tuolle pojalle siis pelkkä ajanvietto- ja huvittelutapa. Puolustukseksi tuolta löytyy sitä järkeä, vaikka sitä onkin vaikea uskoa. Joten Cream tunnistaa halutessaan rajan, kun sellainen tulee vastaan.

Hyvin syvällä ulkokuoren alta Creamistäkin löytyy tietenkin ihan inhimmillinen tunteva ja kokeva ihminen, mutta jopa itse Creamilta se puoli on jäänyt aikalailla hyvin piiloon. Cream ei kumminkaan pärjäisi yksin, vaikka suhtautuu ihmisiin hyvin välipitämättömästi ja on kova kiusaamaan. Erityisesti Sims on sen verran tärkeä Cremaille, ettei tuo pärjäisi ilman hänen parasta ystäväänsä, mutta ei kumminkaan toitota sitä ääneen tai edes osoita sitä mitenkään Simsille. Ihme jos itsekin tiedostaa sen asian mitenkään.


Kuvissa: Cream (M.I.B)

Ulkonäkö:
Perus nättipoikaa Creamista ei todellakaan saisi tekemälläkään, vaan tuosta löytyy sitä tiettyä rosoisuutta, joka osin on ihan asenteen mukanaan tuomaa. Kasvoilla komeilee suurimman osan ajasta melko luotaantyöntävä kulmia kevyesti kurtistava ilme, joka varsinaisesti ei ole edes mikään ”ilme”, vaan tuon kasvoilta löytyy se useinmiten. Tuskin toisen kasvoilta edes näkyy mitään lämmintä, vaan kaikki on lähempänä coolia ja kylmää puolta. Erityisesti Creamin silmät pysyvät ilmeettömän viileina, vaikka muuten kasvoilla löytyisi jotain ilmetta ja tunnetta.

Hiustyyli on jo pidemmän aikaa ollut irokeesi: sivuilta hiukset on ajettu aivan lyhyiksi ja vain päälle jätetty vähän vinoon kulkeva kaistale pidempää hiusta. Otsan hiusrajaan asti ei keesi kylläkään yllä, vaan päättyy vähän aiemmin, jonka seurauksena tuon otsan hiukset ovat lyhyet. Useinmiten juuri otsan päälle on aseteltu pidemmät suortuvat roikkumaan, jotka muuten ovat sotkettuina pystyyn tai sitten kääntyvät toiselle puolelle. Keesin väriä nuorukainen vaihtelee turhankin usein vaaleasta tummaan ja joskus sieltä löytyy ihan muitakin värejä, kuten punaista, violettia jne. Lyhyiksi ajellut hiukset ovat luonnollisesti mustanruskeat. Cream huoltaa omakätisesti hiusmalliaan ja väriään.

Ruumiinrakenteelta nuorukainen ei ole itsessään järin pelottava, sillä tuo on oikeastaan aika hoikka ja pituuttakaan tuolta ei löydy erityisesti. Pituutta löytyy se 177cm ja painoa suunnilleen 64kg. Tuon ego puolestaan on sellaisissa mitoissa ettei mitään rajaa.
Katu-usottavaan ja melko rentoon pukeutumistyyliin kuuluu iseinmiten rennosti lököttävät farkut, jotka eivät kumminkaan polvissa asti roiku, suurella printillä varustettu t-paita ja jokin huppari tai takki. Baseball-takit ovat pojan iso rakkaus pukeutumisrintamalla ja niitä Creamin vaatekaapista löytyy todella paljon. Usein se vaatekaappi tuntuu olevan kumminkin lattialla ja tuolien selkänojilla kumminkin. Korujen jättimäinen ystävä Cream ei ole, mutta tuon vasemmassa korvassa olevan korvakorun lisäksi poika käyttää lähinnä ranteissaan joskus jotakin ketjua tai nahkaremmiä. Kaulalta voi joskus, hyvin harvoin kylläkin, löytyä raskaan oloinen ketju.Muuta:
- veriryhmä AB
- jäänyt luokalle ennen lukioon pääsyä, joten hän opiskelee vuotta itseään nuorempien kanssa
- rakastaa räppäämistä ja beatboxausta ja nuorukainen pyöriikin Simsin ja muiden kavereidensa kanssa kaupungin hiphop-piireissä – tosin aivan eri porukoissa ja paikoissa kuin Zico ja kumppanit. Heidän porukkansa tunnetaan nimellä M.I.B. Tuo onkin lyhenne sanoista Mega Interesting Bastards.

Hahmopalkinnot:
- Vuoden Häirikkö 2013 (3. sija)
- Vuoden Kovin Juhlija 2013 (jaettu 3.sija)
- Vuoden Badass 2013 (1. sija)


Suhteet:

Jongsu "Sims" Sim - Creamin paras ystävä, jonka hän on tuntenut jonkin kuuden vuoden lähimaastoon sijoittuvan ajanjakson verran. Cream ei ehkä ole ollut mitään parasta seuraa, sillä on saanut Simsin mukaan touhuihinsa, mutta he viihtyvät toistensa seurassa ja pystyvät pitämään hauskaa (vaikkei se hauska aina välttämättä muiden kannalta kovin hauskaa ole). Kaksikko kuuluukin kaveriporukkansa kanssa koulun suurimpiin koulukiusaajiin.

Jiho "Zico" Woo - Creamin ja Simsin arkkivihollinen oli kyseessä sitten mikä asia tahansa: tappelua saa hyvin aikaiseksi niin koulussa, asuntolalla kuin rap-piireissäkin. Cream on kaikista mieluiten näkemättä koko ihmistä, mutta koska se on melko haastavaa, niin nokankoputtamista molempiin suuntiin tapahtuu harva se päivä.

Kyung Park - Zicon oikeana kätenä Kyung on Creamin silmissä aivan yhtä vastenmielinen ja epämieluisa kuin mitä Zicokin.

Maki Goto - Creamin ja Makin välillä on side, jota on melko hankala sanoin kuvailla. Taustalla on Makin itsemurhayritys, jonka Cream päätyi ohikulkijana estämään ja näin Maki on elämänsä velkaa Creamille. Tyttö on osa Creamin jengiä, joskin on melko hiljainen osanottaja. Taustapiruna Maki tosin sitten on monet kerrat saanut Creamin pinteestä, vaikka nuorukainen ei itse sitä ehkä ole tajunnutkaan.

Kibum "Key" Kim - Simsin poikaystävä, joka on ollut yksi Creamin ykköskiusaamiskohteista, mutta sitten Sims päätti ottaa ja ihastua, mikä sai Creamin laittamaan hetkeksi välit poikki parhaan ystävänsä kanssa. Loppujen lopuksi Cream sai vähän taipua, ja ainakin päällispuolisesti yrittää käyttäytyä Keytä kohtaan ihmisiksi, mutta minkäs koira karvoilleen mahtaa: aina tilaisuuden tullen hän muistaa tehdä selväksi, ettei ole toista hyväksynyt, eikä varmasti tule koskaan hyväksymäänkään.

Pelit

Perjantai 21. joulukuuta 2012
All the heartbreaks doesn't make a sound
With Maki/Destie & Sims/Maya
Cream on menossa kertomaan mitä kaikkea toinen on jäänyt paitsi, kun ei ollut heidän mukana juomassa, mutta Maki astelee vastaan ja sanoo pari valittua sanaa. Cream saa tietää Keyn lähtevän, jonka kunniaksi poika ehtii alkaa suunnitella juhlia, jotka kestäisi ainakin seuraavan viikon, mutta Maki vaatii hänen olla kuin mitään ei olisi tapahtunut ja jopa uhkaa pilaavan Creamin maineen jos hän mokaa pahasti tämän asian kanssa.
Valmis
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa