Kyung Park (TAUOLLA)

Siirry alas

Kyung Park (TAUOLLA)

Viesti  Samirix lähetetty Ti Helmi 26, 2013 3:32 amNimi: Kyung Park
Lempinimi: Kurkku, Kyungcumber..
Ikä: 19v. (8.7.1994)
Sukupuoli: mies
Seks. Suuntautuminen: bi
Siviilisääty: Sinkku

Opiskeli Sakurako Highissa vuosina 2011-2014
Luokanvalvojana toimi Kiyoharu Mori.
Oli baseballkerhossa (toimi joukkueen kapteenina kolme vuotta) ja taidekerhossa.

Jatko-opinnot: Opiskelee yliopistossa, mutta ei ole vielä keksinyt mihin ammattiin haluaisi valmistua.

Vuosikurssi: 3
Luokka: 3-C
Luokanvalvoja: Kiyoharu Mori
Valinnaiset aineet: musiikki, maantieto, fysiikka
Huone: 204

Perhesuhteet:
Perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi pikkuveli ja isosisko. Vanhempiin pojalla on normaalit välit, eli heidän kanssaan tulee toimeen, mutta se on sitten joskus enemmän ja joskus sitten taas vähemmän. Ei kumminkaan mitään parhaimpia kavereita ole, että kyllä sitä sanaharkkaa joskus tulee, mutta eivät kumminkaan mitään sisällissotia ole. Isosisko on sen vajaa kolme vuotta vanhempi ja tuon kanssa on kaikkein läheisin ja tuolle hän oikeastaan puhuu paljon enemmän kuin vanhemmilleen. Pikkuveli puolestaan on nelisen vuotta nuorempi ja heidän välinsä ovat ihan hyvät.

Luonne:
Nuorempana Kyung oli sellainen nörtin tapainen ja oli muutenkin enemmän seinäruusu tyyppiä. Vapaa-aika vietettiin opiskeluun, eikä todellakaan kuulunut siihen 'suosittuun' porukkaan. Kumminkin Kyung muuttui enemmän itsevarmemmaksi ja äänekkäämmäksi, kun alkoi liikkua Zicon kanssa. Opiskelutkin jäi vähemmälle. Nykyisin poika kuuluu niihin äänekkäisiin oppilaisiin, että sen kyllä huomaa, kun tuo on paikalla. Ei kylläkään häiritäkseen muita, mutta ei voi sille mitään, kun hänellä alkaa puhetta pursua suustaan ja silloin ei kyllä pysty olla hiljaa.
Kyung on siis todella itsevarma persoona, jolla on se erikoisen pirteä ja energinen aura, joka helposti tarttuu muihinkin jopa. Poika on myös kova hymyilemään ja nauramaan. Eikä siihen aina ole edes mitään syytä ja yleensä hän keksii aivan väkisin sen syyn. Eli positiivisuutta tuolta löytyy vaikka muille jakaisi. Asennettakaan tuolta ei puutu ikinä. Kyungin itsevarmuus on niinkin korkealla, että vilpittömästi ajattelee olevansa charmikkaampi, loistokkaampi, vetovoimaisempi ja... (lista jatkuu hyvin pitkänä), kuin mitä oikeasti ehkä on.

Kyungilla kumminkin kestää lämmetä uusille ihmisille sen verran, että avautuisi noille, joten tuntemattomia kohtaan tuo onkin sen verran varautuneempi kuin normaalisti. Pojalla on sen verran vahva se ”me”-hengen taju, ettei sitä ihan heti luokittele jotain uusia ihmisiä ”meiksi”, joka riippuu siitä porukasta, kuten esimerkiksi kaveriporukka, harrastusporukka, luokka jne. Ne jotka yrittävät ängetä sisään porukoihin ovat sitten puolestaan ”ei-me” ja heille hän on vähän tylympi, koska ei hän kumminkaan tykkää siitä, jos joku väkisin yrittää tunkeutua heidän joukkoon.

Kyungin jutut voivat olla hyvin randomeita kuten myös vastaukset, että hänen kanssaan keskustelu voi olla joskus hyvinkin hankalaa. Joskus hän voi vastailla hyvin randomisti kysymyksiin joita ei ymmärrä ja joskus voi olla niinkin, että hän aivan tahallaan tekee niin. Tuo voi olla niinkin itsepäinen, että pokkana väittää jotakin, mitä pitää oikeana ja totuutena, vaikka oikeasti se ei oikeasti olisi sitä, vaan todellisuudessa aivan päinvastoin. Silloin ei kyllä suostu kuunnella vastaväitteitä, vaan teilaa ne samantien ja totaalisesti ignooraa ne.
Kun Kyung lähtee tekemään jotain, niin poika lähtee todella itsevarmalla ja luottavaisella asenteella, mutta yleensä hän feilaa sitten täysin. Kun on tapahtunut näin tarpeeksi monta kertaa, niin tajuaa tuo kyllä luovuttaa, mutta yllytettynä jatkaa yrittämistä vaikka miljoona kertaa, jotta ihan vattuilakseen onnistuisi siinä. Yleensä siinä kumminkin käy niin, että hän feilaa pahasti ja on sitten naurun kohteena. Poika onkin hyvin kilpailuhenkinen luonne ja inhoaa häviämistä, joka kuuluu niihin asioihin, jotka saavat hänet suuttumaan.

Zicon perässä Kyung aloitti aikoinaan räppäämisen, ajattelemalla sen niin, että sillä tavoin hän tulisi ”tunnetuksi” ja erottuisi massasta. Melkoisen lahjakas onkin siinä ja iso osa Kyungin vapaa-ajasta kuluu Zicon seurassa, kun kaksikko liikkuu nykyään samanhenkisten räppäämistä harrastavien piirien seurassa keskustassa, jossa porukalle on muotoutunut kantapaikkoja. Keikkoja välillä riittääkin erilaisilla hip hop-klubeilla ja sen sellaisilla, mutta kumminkin tämä poika on vielä tosi nobody, ellei sitten ole perehtynyt kunnolla, mutta hyvin harvoin joku tunnistaisi tuon.


Kuvissa: Park Kyung (Block B)

Ulkonäkö:
Perustallaajan näköinen Kyung on, ehkä vähän naapuripoikamainen jopa. Hiukset ovat mustat ja lyhyet. Otsimmat hiukset on harottu puolihuolimattomasti sojottamaan johonkin suuntaan, että joskus ne voi sojottaa yhteen suuntaan ja toisena toiseen suuntaan. Se riippuu todella paljon miten ne sattuvat parhaiten sojottamaan silloin. Oikeastaan aamuisin Kyung ei yleensä jaksa nähdä paljoa vaivaa hiuksiinsa. Juuri ja juuri saattaa pestä ne pikaisesti, mutta siihen se hiusten laittaminen sitten jää. Jonkin aikaa sitten pojalla olivat sellaiset sivuilta lähes kaljut, mutta Kyung todellakin oli laiska huolehtimaan niiden säännöllisestä lyhentämisestä, joten päätti kasvattaa ne ”tavallisemman” näköisiksi ja vähemmän hoitoa vaativaan malliin.
Pojan kasvot ovat muodoltaan hivenen erikoiset ja joskus kauan sitten eräs nimeltä mainitsemattoman neropatin keksimä lempinimi tuolle oli Kurkku, Munakoiso ja sun muita lempinimiä oli keksinyt Kyungille, kun hän kuulemma näyttää aivan kurkulta, munakoisolta ja miltä muultakin vihannekselta. Pojan kasvot ovat siis muodoltaan vähän pitkähköt. Kyung itse ei pistä pahakseen lempinimiään, vaikkei pahaa tekisi jos hänelle voisi keksiä parempia lempinimiä ja onhan tuon takia pojalle kehittynyt pienimuotoinen ulkonäkökompleksi kasvojensa muodon takia.
Yleensä Kyungin silmillä voi nähdä suurikokoisia silmälaseja, joista on sitten pikku hiljaa muodostunut hänelle jonkinlainen tavaramerkki aikojen saatossa.

Nuorukaiselta löytyy normaali miehen ruumiinrakenne, lihasmassaa löytyy, mutta sillein sopivasti. Ei ole mikään muskelimies, mutta ei kumminkaan ole sellainen kauhea tikku, että olisi pelkkää luuta ja nahkaa. 176Cm pitkä ja painoa löytyy se 56kg. Kyung ei ole ihmeellisen urheilullinen, mutta kuuluu selkeästi joukkuelajien puolelle, jos on pakko valita. Ei pahemmin välitä yksin olemisesta muutenkaan välitä.
Pukeutumistyyli on melko perus, että tuon päällä on yleensä: hyvin istuva t-paita ja housut sekä tennarit, jotka yleensä on hyvin kuluneet, ettei ole mikään ihme, jos niistä löytyy pari reikää pahimmissa tapauksissa. Lempipukeutumistyylikseen on sanonut sellaisen, miten komeat yliopisto-opiskelijat pukeutuvat. Käytännössä melkein aina tuon vasemmassa ranteessa on metallinvärinen rannekello ja käyttää myös jotakin yksinkertaista sormusta. Muuten Kyungin yllä ei näe juuri koruja.Muuta:
- veriryhmä B
- asunut Uudessa-Seelannissa lapsena käyden ala-asteen pari ensimmäistä luokkaa, eli osaa hyvin englantia.
- maailman mestäri keräämään istelleen lempinimiä suunnasta jos toisestakin, eivätkä ne aina ole ihan niitä, joilla haluaisi itseään kutsuttavan. Silti tunnistaa niistä joka ikisen, kun joku kutsuu häntä niillä.
- todella hyvä sotkemaan sujuvasti ja heikonlainen siivooja ja kokkaaja, joten huonetovereilla ja muilla sen sellaisilla tulee olemaan aikamoiset koettelemukset.
- omistaa ylipainoisen hamsterin, jonka nimi on Mr. Puffy, joka alkaa olla sen verran vanha, että sen pitäisi vähän niinkuin olla kuollut jo, mutta tällä vanhushamsterilla henki pihisee kuin viimeistä päivää.

Hahmot palkinnot
- Vuoden läppä 2013 (2. sija)

Suhteet:

Jiho "Zico" Woo - Kyungin paras ystävä ja rikostoveri, jonka kanssa pyörii sekä "siviilielämässä" että rap-piireissä. Ala-asteella Zico lähinnä kiusasi Kyungia, mutta jossain vaiheessa heistä tuli sitten ystäviä ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kyllähän Zico edelleenkin Kyungia kiusaa, mutta kaverillisessa mielessä ja Kyung dissaa samalla mitalla takaisin.

Amber Liu - Zicon lapsuudenystävä, johon Kyung tutustui varsin pian sen jälkeen, kun kaverustui Zicon kanssa. Amber "koulutti" Kyungia samaan malliin kuin Zicoakin, ja nykyäänkin kolmikko pitää tiiviisti yhtä kaikenlaisen idioottimaisen pelleilyn muodossa.

Akiharu "Miku" Tsukiyama - Zicon ja Kyungin porukkaan uuden lukuvuoden alettua sujuvasti päätynyt menijä, joka sopii näiden pellejen seuraan mitä mainioimmin. Välillä Kyungista tuntuukin, että nuorempi olisi ollut heidän joukkonsa jatkona jo paljon pidempään kuin todellisuudessa.

Hyousung Jeon - Kyung muistaa Hyosungin ala-asteelta, mutta ei paljoa hengaillut tuon kanssa silloin. Ehkä joskus he leikkivät sattumoisin samassa porukassa, mutta eivät erityisemmin leikkineet. Kumminkin tutustui paremmin sitten kun oli ystävystynyt Zicon kanssa ja jotenkin Kyung itsekään ei huomannut sitä seikkaa, että Hyosung oli ihastunut Zicoon. Kyung tykkää Hyosungista, joka hymyilee paljon ja nauraa herkästi.

Kiseok "Cream" Kim - Kyungin ja Zicon vihollinen numero yksi oikeastaan joka ikisellä elämänalueella, eikä tälle häviäminen ole edes mikään vaihtoehto. Tappelunpoikasta saadaankin aikaan niin koulussa, asuntolalla kuin muutenkin vapaa-ajalla, eikä aina tarvita edes mitään kunnon järkeenkäypää syytä.

Jongsu "Sims" Sim - Uppoaa samaan kastiin parhaan kaverinsa Creamin kanssa.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa