"I practically blew up the lab in college" [KUOLLUT]

Siirry alas

"I practically blew up the lab in college" [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ke Tammi 16, 2013 1:03 pm

//Ekaluokkalaisten kemiantunti alkakoon!//

Keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Jinki "Onew" Lee

Onew oli juuri sillä hetkellä hyvin onnellinen, koska ruokatunti alkoi pikku hiljaa lähestyä, joka siis tarkoitti sitä, että pääsisi syömään hänen ruokansa, joka odotti häntä tuolla opettajan huoneessa. Oli tehnyt aamulla itselleen eväät, koska hänen oli tehnyt kauhea mieli kanasalaattia. Herranen aika, hänen oli tehnyt koko ajan mieli syödä se kanasalaatti sieltä, mutta oli jotenkin kyennyt pidättäytymään syömästä sitä. Ensiksi oli pidettävä kemian tunti ekaluokkalaisille. Kyllä hän jaksaisi odottaa sen verran. Muutenkin hän tykkäsi kemiasta, vaikka joskus hän onnistui näyttämään oppilailleen esimerkkiä siitä mitä ei pitäisi tehdä. Olihan sitä ihan hyvä näyttää esimerkkiä siitäkin, ainakin nuori mies uskoi niin. Ainakin jotkut oppilaat näyttivät viihtyvän hänen tunneilla ja ei ole keneltäkään kuullut kauheesti valituksia.
Ruskeahiuksinen harjoittelija asteli kohti kemian luokkaa kantaen esseitä, jotka hän oli tarkistanut ja laittanut merkintöjä jos oli tarvetta. Tänään hän palauttaisi ne. Tämän lukuvuoden aikana oli oppinut muistamaan oppilaat ihan hyvin ja esseistä kyllä huomasi kuka oli oikeasti panostanut siihen, kun taas jotkut.. Selittivät jopa ihan omiaan. Olihan sitä ihan huvittavaa lueskella, mutta häntä huoletti se, ettei ne oppilaat ole oppineet mitään. Tai sitten ne uskottelivat hänelle etteivät ole oppineet mitään. Voihan olla sekin mahdollisuus etteivät ole vain jaksaneet panostautua esseen tekemiseen. Kurtisti pienesti kulmiaan miettiessään erilaisia teorioita miksi joidenkin esseet eivät pysyneet edes aiheessa. Olisi todella huolestuttavaa jos joku alkaisi selittämään jostain poneista tai supersankareista. Häneltä pääsi pieni naurun pyrähdys. Kuka nyt sellaista kirjoittaisi edes kemian esseeseen? Se olisi kyllä.. Aika huvittavaa.
Miehellä oli päällään vaalea kauluspaita ja tumma kravatti kaulallaan ja tummat ja siistit housut jalassaan. Paidan pitkät hihat oli kääritty ylös ja tuon ruskeanväriset hiukset olivat suoristettu. Oli jaksanut suoristaa ne aamulla ennen kuin oli lähtenyt kotoa. Tänään oli hyvä päivä. Onew'lla oli hyvä tunne tästä. Ehkä tämä tunti oli sellainen ettei hän kompuroisi, räjäyttäisi tai mitenkään muuten tunaroisi tunnilla. Aina sitä sai toivoa..

Kello oli soinut merkkinä siitä, että tunti alkaisi. Onew odotti innolla tuntia, koska hänellä oli selvä suunnitelma mielessään mitä opettaisi tällä tunnilla. Nuoren miehen oli vaikea uskoa, että lukuvuosi alkoi pelottavasti lähenemään loppua. Hän oli viihtynyt todella paljon tässä koulussa ja toivoi että pääsisi tänne töihin kunnolla. Nimittäin opettajana hän oli oppinut todella paljon täällä ja opettaja kolleegat olivat kaikki hyvin mukavia ja mies viihtyi täällä. Asteli luokkaan pirteä hymy huulillaan ja laski esseet opettajan pöydälle. Katseellaan seurasi kuinka oppilaita alkoi virrata luokkaan hyvää vauhtia ja ehti toivoa ettei Matti Myöhäisiä olisi tänään. Kyllä hän pitäisi ovea auki hetken aikaa, että ne pääsisivät tunnille kumminkin.
Sakurako Highissa oli niin monta oppilasta, että kaikkia oli mahdoton muistaa, mutta kyllä joitakin tunnisti heti, mutta jotkut olivat sitten taas niitä, joiden kohdalla piti muistella vähän aikaa ennen kuin sai nimen nousemaan mieleen.
"Eiköhän sitten aloitella pikku hiljaa", Onew sanoi kuuluvalla ja pehmeällä äänellä ja taputti käsiään saadakseen oppilaiden huomion itseensä. Puheensorina oli kyllä aikamoinen, mutta uskoi saavansa oppilaiden huomion itseensä.

//Okei, tässä on siis se pelijärjestys:
Samirix - Onew & Miku
Ru-chan - Kevin
Maya - Feeldog
Ja Miku tulee vähän myöhässä, joten laitan vuoroa hänellä myöhemmin ;D Ja otsikko random, kun en parempaakaan keksinyt XD//


Viimeinen muokkaaja, Samirix pvm Ke Syys 11, 2013 2:47 am, muokattu 1 kertaa
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs:"I practically blew up the lab in college"

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Tammi 17, 2013 12:04 am

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Oppilaista täynnä olevalla käytävällä ensimmäisessä kerroksessa vaeltaa vilkas nuorekko, joka juuri oli päässyt livahtamaan tunnilta pois ensimmäisenä sen päätyttyä. Hänen määränpäänsä oli tietysti kemian tunti, mutta välipysäkkinä toimi koulun lokerot, jossa mahtoi olla kemian kirjaset, ehkä.
Kevin ei ollut varma kirjojen sijainnista, mutta luuli niiden olevan lokerossa ja siksi sinne suuntasikin.
Nuori oli hyvin pirteä ilmestys, päässään keinuen vitivalkoinen ylisuuri lippalakki, jota koristi pari punaista viivaa, nappikuulokkeet raikasivat musiikkia nuoren korvilla hänen koikkelehtiessa pitkin käytävää, väistellen jos jonkin sorttista opiskelijaa kunnes viimein saavutti lokeronsa.
Syvään henkeä vetäen Kevin aukoi kaappinsa ja yllätyksekseen tai ehkä pikemminkin onnekseen kirjat odottivat nätisti kaapin pohjalla muiden romujen päällä. Hän teki vaihdoksen nopeatempiosesti kirjojen välillä ja tunki mielestään oikeat kirjat laukkunsa kätköön. Samassa hän pyörähti ketterästi tanssiliikkeitä omaten ympäri ja läimäytti kaappinsa oven kiinni, niin että koko käytävä raikasi ja tämän seurauksena saikin pari epämääräistä katsetta, pojan hymisten tyytyväisesti itsekseen.

Samassa Kevin lähti ottamaan musiikin tahdissa tanssahtelevia lyhyehköjä askelia kohti kemian tuntia, ensin pohtien hetken missä tämä kyseinen luokka taas olikaan.
Kevin kun kulkee aina oman vaistonsa varassa, eikä turhaa paperia tai muistiaan turmele turhaan muistamiseen.
Ehkä tämä tapa on todella huono muiden mieleen, mutta tämä nuori ei siitä piittaa vaan kulkee oman päänsä mukaan.
Kevin pyörähti pysähdyttyään pariin otteeseen erisuuntiin hahmotellen koulua, kädet nostettuina lippalakkinsa päälle. '' Naah... Miten tämä nyt näin vaikeaa on? ''
Eipä hän kuitenkaan aloilleen jäänyt, vaan lähti suuntaamaan kohti kakkoskerrosta, näin ollen vaiston varassa mennen. Eikä aikaakaan kun nuori saavutti viimein kemian luokan, suorastaan loikkien innosta puhkuen luokan ovelle, sisällään kiljuen kun tälläkin kertaa nappiin oli mennyt.
Hieman itseään rauhoitellen pirteä Kevin asteli luokkaan ja ensin katseellaan silmäili opettaajaansa ja sitten luokassa olevia vapaita paikkoja, joita taisi olla niukasti tällä hetkellä.
Kuitenkin Kevin löysi takaata itselleen oman paikan, niin ettei hänen tarvinut ainakaan itse mennä istumaan kenenkään viereen ja sinne siis myös ryntäsi.
Paikalleen päästyään huulille nousi leveä hymy, kuulokkeista edelleen pauhaten tasaiseen tahtiin tietty biitti minkä mukana Kevin keilui, seuraten katseellaan opettajan huitomista, vaikka ei mitään kuullutkaan. Hän nosti kirjapinon pöydälle, tosin seassa oli pari aivan muun aineen kirjaa, mikä selvästikkin kieli sitä että hän oli sekoittanut kahden aineen kirjat keskenään. Kevin kuitenkin hekotti itsekseen ja tunki väärät kirjat laukkunsa uumeniin, pöydälle jääden nököttämään vain kemian vihko.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs:"I practically blew up the lab in college"

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Helmi 26, 2013 1:27 pm

// Kuoliko tämä? :DDDD //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "I practically blew up the lab in college" [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ti Helmi 26, 2013 1:47 pm

//Ei ole kuollut XD Mayalla on ollut pieniä ongelmia tähän vastaamisessa, että toivottavasti ei haittaa tämä pieni (*köhkö*iso*köhköh*) odottaminen :) Kuten varmaan huomaat, niin meidän huomio oli aikaisemmin tuossa ystävänpäivä-pelissämme. Eiköhän Maijuli piakkoin vastaile tähän ja toivottavasti ei oikeasti haittaa tämä pieni kesto XD Kyllä me vielä päästään aloittamaan kunnolla tää XDD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "I practically blew up the lab in college" [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa