Gwangsuk "Feeldog" Oh

Siirry alas

Gwangsuk "Feeldog" Oh

Viesti  Maya lähetetty Su Tammi 13, 2013 7:08 amNimi: Gwangsuk "Feeldog" Oh
Lempinimet: Feeldog, Dog
Ikä: 26.2.1994 (20-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 3. vuosikurssilla
Luokka: 3-A
Luokanvalvoja: Heechul Kim
Valinnaiset: kuvaamataito, tietotekniikka, kemia

Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Perhesuhteet: Feeldogin perheeseen kuuluu isä, äiti, isosisko, pikkusisko ja pikkuveli. Vanhemmat ovat eronneet ja Dog asuu isänsä luona Tokion ydinkeskustassa, kun taas äiti asuu nuorukaisen pikkusisarusten kanssa Tokion laitamilla. Isosisko taas muutti parin vuoden takaisen eron yhteydessä omilleen, asuu kuitenkin Japanissa.
Pojalla on ihan hyvät välit molempiin vanhempiinsa sekä sisaruksiinsa - hän ei muuttanut isänsä luokse siis siitä syystä, että hänellä olisi jotenkin huonommat välit äitiinsä. Syy tähän oli lähinnä se, että poika epäili hivenen hajamielisen isänsä pärjäämistä yksinään.

Feeldogin isä on ammatiltaan lääkäri ja mies onkin aina ollut hyvin keskittynyt työhönsä ja perhe on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle - mies ei kuitenkaan ole koskaan suhtautunut perheenseensä kylmästi tai viileästi, hän vain yksinkertaisesti rakastaa työtään ja haluaa hoitaa sen kunnolla, sairaat potilaat ovat miehelle kuin toinen perhe.
Perheen äiti ei kuitenkaan jaksanut huolehtia perheestä yksinään ja tästä syystä hän otti pari vuotta sitten avioeron, muuttaen nuorimpien sisarusten kanssa pois.
Feeldogin kuitenkin kävi sääliksi isäänsä, eikä hän halunnut miehen jäävän ihan yksinään ja niinpä hän jäi asumaan tämän luokse.
Nuorukainen vierailee kuitenkin säännöllisesti äitinsä ja pikkusisarustensa luona. Isosiskoonkin tulee pidettyä yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla.

Harvinaisen ahkera (not) suhtautuminen koulua ja opiskelua kohtaan kostautui yläasteella, sillä hän on jäänyt kertaalleen luokalleen ja siitä syystä hän on vuoden vanhempi kuin muut hänen kanssaan samalla vuosiluokalla olevat opiskelijat Sakurako Highissa.Luonne: Feeldog on luonteeltaan hyvinkin hauskan ja energisen oloinen perusjannu, joka tykkää omasta äänestään - eli on siis aika paljon äänessä ja puhuu mielellään kaikille ketkä vain sattuvat kuuntelemaan. Nuorukainen on myös melko vitsaileva, eli huonoa läppää lentää tasaisin väliajoin, sillä Feeldog koittaa estää hiljaisten hetkien syntymisen.
Feeldog on lähestulkoon aina hyvällä tuulella ja leveä hymy koristaa nuorukaisen kasvoja melkein sen 24/7, joka suorastaan vetää ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Leveästi hymyilevä ja aina niin energinen Feeldog on aina ollut hyvä ihmisten kanssa ja hänen kanssaan on helppo tulla toimeen.
Harvemmin poika itse asiassa on allapäin ja hän suuttuu sitäkin harvemmin. Dogilla tosin on aina ollut tapana peittää omat huolensa ja ongelmansa huumorilla ja hymyllä, joten toisinaan pojan hymyn aitoudesta ei ole takuita. Se on ikäänkuin hänen selviytymismenetelmänsä - niin kauan, kun kukaan ei epäile mitään, hän voi itsekin unohtaa omat ongelmansa.

Feeldog on aina ollut vähän sellainen wannabe-pahis - eli poika yrittää kovasti olla kovis "Ya know what i'm sayin'?!"-asenteella, mutta todellisuus onkin sitten vähän toinen. Oikeasti hän on aikamoinen pehmo ja aika herkkäkin tapaus.
Pojan kovis-asenteesta saa sellaisen kuvan, että hän olisi hyväkin tappelemaan, mutta tosipaikan tullen hän ei ole läheskään niin rohkea kuin mitä antaa ymmärtää. Feeldog ei ole erityisen hyvä tappelemaan, tottakai hän tappelee siinä missä muutkin perusjannut, mutta yleensä hän ottaa sitten itse turpaan 6-0 - mikä on siis syy sille, että hän välttelee tappelutilanteita parhaansa mukaan.
Feeldog ei kuitenkaan ole sellainen henkilö, joka jättäisi kaverinsa pulaan ja kavereidensa eteen hän on valmis tekemään aika paljon - vaikka sitten ottamaan turpaan, jos tilanne sitä vaatii.

Toisinaan, ainakin välillä ollessaan yksin, Dog saattaa heittäytyä hyvinkin filosofiseksi ja asioita oikein syvällisesti pohtivaksi. Välillä hän saattaa muutenkin aiheuttaa ihmetystä ja naurunpyrskähdyksiä ympärillä olevissa ihmisissä esittämällä vakavalla sävyllä jonkun oikein tyhmän ja turhanpäiväisen kysymyksen, jota hän itse on pienessä mielessään pohtinut pidemmän aikaa.
Kuten ulkonäöstäkin voi päätellä, Feeldog ei tosiaan kuulu niihin ahkerimpiin ja tunnollisimpiin opiskelijoihin, hänelle koulu on lähinnä paikka hengailulle ja kavereiden näkemiselle. Välillä saattaa jotain jäädä päähänkin, mutta yleensä hänen suhtautumisensa kouluun ja läksyihin on luokkaa "mitä mä tälläkin tiedolla teen, en mä osaa, eikä mua edes kiinnosta". On tietyt oppiaineet, jotka häntä kiinnostavat, mutta suurinosa on täyttä hepreaa.Kuvissa: Feeldog (BIGSTAR)

Ulkonäkö: Feeldog on ulkonäöltään hyvinkin cool, siistin ja hauskan oloinen jannu, joka tietyllä tapaa vetää ihmisiä puoleensa - niin luonteensa kuin ulkonäkönsäkin puolesta. Nuorukaisen tavaramerkiksi on muodostunut mustanruskea, suht ohuista rastoista koostuva hiuspehko, jonka päällä keikkuu lähestulkoon aina joku lippalakki. Dog kyllästyi peruskoulun loppupuolella tummanruskeisiin laineikkaisiin hiuksiinsa ja niinpä hän kävi ottamassa itselleen rastat - jotain erilaista, mitä kovinkaan monella ei ollut.
Voi vain kuvitella mitä yläasteen opettajilla on ollut nuorukaisen hiuksista sanottavanaan, mutta eipä se ole hirveämmin herraa liikuttanut.
Erilaiset lipat ovat aina olleet Feeldogin suosiossa, mutta rastojen hankkimisen jälkeen hänen lippakokoelmansa on kasvanut huomattavasti ja nykyään hänellä on melkein aina lippa päässään - niin koulussa tunneilla kuin vapaa-ajallakin. Opettajat ovat jaksaneet kyllästymiseen asti siitä hänelle huomauttaa, varsinkin oppitunneilla.

Feeldog on olemukseensa ja egoonsa nähden aika lyhyt, vain 168,5cm pitkä - tuo puolikas sentti on myös hänelle tärkeä! Se kuuluu mainita, vaikka moni on usein huomauttanut, ettei sillä puolikkaalla sentillä ole mitään merkitystä suuntaan eikä toiseen. Painoa nuorukaiselta löytyy 56 kilon verran.
Vartalo on sopivan lihaksikas ja "jämäkkä", vaikka poika onkin samalla hoikka ja sopusuhtainen. Hiphop-tanssi ja koripallo ovat saaneet lihakset nousemaan esiin oikeista kohdista ja näinollen nuorukaisella ei kyllä ole mitään hävettävää.

Feeldogin pukeutumistyyli on vapaa-ajalla aikalailla hiphop-painotteinen - valtavat t-paidat ja housut ovat kertakaikkiaan mukavia, samoin ylisuuret hupparit ja skeittikengät. On myös se toinen ääripää, josta nuorukainen nauttii - eli suorien housujen, t-paitojen, hihattomien, kauluspaitojen ja epävirallisten puvuntakkien yhdistelmät. Dog on loppujenlopuksi aika monipuolinen pukeutumisensa suhteen, vaikka tietyt rajat ovat selkeästi näkyvillä.
Väreissä hän suosii tummaa, valkoista ja punaista.Muuta:
- verityyppi on O.
- lempiartisti on Lil Wayne.
- on heikkona kenkiin, hänellä onkin aikamoinen kenkäkokoelma.
- rakastaa piirtämistä, varsinkin lyijykynällä, ja maalaamista.
- on harrastanut hiphop-tanssia niin kauan kuin muistaa ja hän rakastaakin sitä. Ei niinkään välitä siitä nykypäivän hetkuttamisesta, vaan sen pitää olla ihan kunnon hiphoppia.
- koripallo on lähellä sydäntä, se on hänelle lähes yhtä rakas harrastus kuin hiphop-tanssikin. Hänellä on tapana pomputella koripalloa ja heitellä koreja ihan yksikseen silloin, kun hän haluaa ajatella ja olla yksin.Kerhot:
- taidekerho
- koriskerho

Videot:
BIGSTAR - Think
Feeldog & Baram (from BIGSTAR) dancing


Suhteet:

Jiho "Zico" Woo
Korisjoukkueen kapteeni. Feeldog ihailee Zicon taitoja koriksen suhteen, samoin tämän johtajan taitoja, kun pitkällä nuorukaisella tuntuu olevan jokin aura ympärillään, jolla hän saa pidettyä laumallisen eri-ikäisiä nuoria aisoissa. Dog on Zicolle myös kiitollinen siitä seikasta, että Zico kouluvuoden alussa otti hänet korisjoukkueeseen.


Pelit:

It's a valentine's day. [VALMIS] - torstai 14.2.2013
with Hyosung Jeon & Akiharu "Miku" Tsukiyama ~ Samirix
and Jiho "Zico" Woo & Gina Choi ~ Maya

On ystävänpäivä. Feeldog ja Miku kilpailevat suklaasaaliistaan ja pitkin päivää he myös sattuvat törmäämään Zicoon. Koulun jälkeen he lähtevät isommalla porukalla kaupungille hengailemaan. Loppuillasta Feeldog näkee Hyosungin jättävän suklaata Zicon huoneen oven taakse, tajuten tytön olevan ihastunut rastahiuksiseen korisjoukkueen kapteeniin.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa