Hyosung Jeon (TAUOLLA)

Siirry alas

Hyosung Jeon (TAUOLLA)

Viesti  Samirix lähetetty Ke Tammi 09, 2013 12:39 pm


I keep remembering, my heart is secretly trembling

Nimi: Hyosung Jeon
Ikä: 19-vuotias (13.10.1994)
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Seurustelee Zicon kanssa, mutta tällä hetkellä he ovat tauolla erinäisten väärinkäsitysten vuoksi.

Opiskeli Sakurako Highissa vuosina 2011-2014
Luokanvalvojana toimi Youngwoon ”Kangin” Kim.
Oli lentopallokerhossa (vuoden ajan toimi joukkueen kapteenina) ja tanssikerhossa.

Jatko-opinnot: Opiskelee yliopistossa tarkoituksena valmistua lastentarhaopettajaksi.

Asuminen: Valmistuttuaan Sakurako Highista Hyosung muutti Ginan kanssa kimppakämppään, joka on pieni kolmio Shibuyan laitamilla sijaitsevan 12-kerroksisen kerrostalon kuudennessa kerroksessa ja se on värikkään suloisesti sisustettu, aivan kuten kaksikolta voisi olettaakin. Sunny (Ginan kissa) asuu heidän kanssaan.
- Hyosungin huone -

Perhesuhteet: Hyosungin perheeseen kuuluu vanhemmat ja kaksi siskoa, joista toinen on Hyosungia viisi vuotta vanhempi ja kuusi vuotta vanhempi. Perheen isä kuoli syöpään vuonna 2003, Hyosung oli silloin suunnilleen 9-vuotias. Se oli kova pala tytölle ja koko perheelle.
Hyosungilla on läheiset välit äitinsä kanssa kuten myös siskojensa kanssa. Hän kykenee kertomaan äidilleen kaiken, mutta totta kai sitä aina joskus jätetään jotain kertomatta. Siskot ovat jo muuttaneet omilleen ja vanhin on jo kihloissa jopa. Kumminkin perheen vanhimmat tyttäret ovat paljon yhteydessä äitiinsä, joka voi aika huonosti silloin tällöin. Tuo ei ole koskaan päässyt täydellisesti yli perheen isän kuolemasta, mutta siitä ei ole koskaan kerrottu Hyosungille. Hyosungia on pidetty sellaisena perheen vauvana.Luonne: Hyosung on iloinen tyttönen, jonka kasvoilla on miltein aina se aurinkoinen hymy, joka helposti tarttuu muille myös. Hän on joskus vähän höpsö ja tuon sulosointuinen nauru helposti karkaa tuon huulilta. Tyttösellä on välillä vähän vaikeuksia hallita nauruaan. Kun nauretaan, niin sitä sitten nauretaan. Siihen ei todellakaan paljoa tarvita, että saisi tämän nuorukaisen nauramaan. Hyosung on yleensä hyvin nauravainen ja iloinen neitokainen, hän ei kertakaikkiaan osaa olla pitkävihainen - hän saattaa revetä nauramaan kesken kiukuttelunsa.
Tätä nuorta tyttöstä voisi kuvailla 'söpöstelijä prinsessaksi'. Hän on söpön tyttömäinen ja omaa hyvän huumorintajun, ettei tuo ihan heti suutu, jos joku alkaa heittämään  - enemmän tai vähemmän - outoa läppää hänestä. Hyosungin innostuneita kiljahduksia tai suloista hymyä ei voi olla huomaamatta. Hänen hymynsä valaisee sen pimeimmänkin huoneen söpöllä pirteydellään.
Mököttäessään tuo osaa kyllä vetästä mökötys-ilmeet kasvoilleen, mutta koskaan tuo ei ole oikeastaan ole kovin pelottavan näköinen. Enemmänkin suloisen näköinen, söpön pelottava.
Hyosung on hyväsydäminen ja kiltti ihminen, joka on aina valmis auttamaan muita. Muutenkin hänellä ei ole vaikeuksia tulla toimeen muiden kanssa. Hän on sellainen kaikkien kaveri, että jos joku tulee puhumaan hänelle, niin aivan mielellään hän jää juttelemaan.
Tarpeen vaatiessa Hyosung osaa olla vakava ja on hyvä kuuntelija. Hänelle on helppo kertoa melkein mitä tahansa, koska tuolla ei ole tapana alkaa tuomitsemaan ihmisiä.
Tyttönen osaa olla myös aika toivoton romantikko. Tuo helposti alkaa päästämään kunnon 'aaws'-äännähdyksiä kuullessaan ystäviensä seurustelevan tai kun kuulee jotain todella ihanan romanttisia eleitä, joita noiden poikaystävät tai ihastukset ovat tehneet.
Hyosungilla itsellä ei ole kokemusta seurustelusta kumminkaan, mutta ei oikein ole koskaan miettinyt sitä niin paljoa. Sitten kun tytön tuntee paremmin, niin pystyy näkemään todella hyvin sen, milloin tuon mieltä painaa jokin. Sitä voisi sanoa, että hänen silmänsä heijastavat hänen oikeita tuntemuksia, mutta helposti tyttö peittää kaikki ne pirteän hymynsä taakse. Ei se tarkoita sitä etteikö hän luottaisi muihin, vaan hän haluaa näyttää enemmän sitä iloista puoltaan. Mutta Hyosung ei paljoa murehdi asioista, vaan tuo on iloisen positiivinen. Tyttö ei haluaisi muiden nähden itkeä, vaan mieluiten itkee yksikseen ja sen takia ensiksi etsii sellaisen paikan missä olisi yksin ja sitten antaisi kaiken itkun tulla ulos. Siinä on vielä sellainen juttu, että silloin kun Hyosung itkee, niin hän antaa silloin kaiken tulla ulos. Kaikesta mahdollisesta tuo alkaa itkemään, ettei loppua näytä näkyvän itkulle.
Totta kai tyttö ikävöi edesmennyttä isäänsä, mutta ei anna itsens märehtiä surussa, vaan nauttii elämästä isänsä puolesta myös. Hyosung osaa pitää hauskaa, että ihmisten huomion kiinnittyessä vain häneen, osaa tyttö aivan luonnollisesti käyttäytyä. Tuo uskaltaa esiintyä vaikka se aina nostaa hassun tuntuisen jännitävän olon hänelle. Eli uskaltaa seistä kameran edessä kuten myös esiintyä muille.


I only want to see you, you’re the only person that shines for me


Ulkonäkö: 'Söpöstelija prinsessa' kuvaa hyvin myös tytön ulkonäköä. Tuon hivenen kihartavat hiukset ovat värjätty oranssin sävyyn ja usein tuo pitää niitä kahdella ponnarilla tai tiukalla ponnarilla. Joskus pitää myös niitä ihan vapaana. Hiukset ovat suhkoht pitkät, ne ylettyvät melkein keskiselkää asti.
Mantelin muotoiset silmät ovat pienehköt ja tuon silmät ovat väriltään tumman ruskeat. Ruumiinrakelteeltaan Hyosung on siro. Pituutta tuolta löytyykin se 161cm ja painoa suunnilleen 47kg.
Pukeutuu paljon sellaisiin tyttömäisiin vaatteisiin kuten myös tykkää värikkäistä vaatteista myös. Tuo rakastaa koruja, mutta ei tuolla ole kauheaa määrää niitä yllään ja muutenkin tuo ei omista sellaista julmetun kattavaa vaatevarastoa, ettei häneltä esimerkiksi löyty satoja kenkäpareja, vain muutama kenkäpari. Tykkää tosi paljon hameista ja shortseista, joiden alla pitää värikkäitä sukkahousuja. Välillä tuo onkin sellainen oikea väripilkku ihmisjoukossa, mutta ei kumminkaan vedä sitä liian yli. Tyylitajua hänellä on vaikkei niin paljoa siihen käytä aikaansa. Hiuksistaan hän pitää todella hyvää huolta ja välillä käyttää sitä ihan perusmeikkiä, että pieni kerros meikkivoidetta kasvoille ja siinä se. Ei ihan aina tee sitä, mutta joskus.


Kuvissa: Hyosung (Secret)

Hahmopalkinnot:
- Vuoden söpöilijä 2013 (jaettu 3. sija)
- Vuoden ilopilleri 2013 (2. sija)
Vuoden pariskunta 2013 (1. sija)


Muuta:
- Veriryhmä A
- Rakastaa tanssimista ja nuorempana on harrastanut balettia isänsä rohkaisemana ja lopetti sen sitten isänsä kuoleman jälkeen.
- Tykkää laulaa myös ja joskus tuo voi alkaa itsekseen laulaa samalla kun alkaa vetää jotain omaa tanssiaan siinä samalla.Videot:
Oh My School Leejoon + Hyosung + Kikwang Love Triangle Cut
Hyosung sing

- Suhteet -

Jiho "Zico" Woo
Hyosungin paras ystävä, tuntenut toisen jo ala-asteelta asti. Kyseinen nuorukainen on myös Hyosungin ensirakkaus, josta ei ole koskaan täysin päässyt yli. Eli Zico on tyttöselle hyvin tärkeä ja tuntee Zicon hyvin ja ei ole tunteistaan vieläkään päässyt täysin yli. Eikä ole koskaan onnistunut kertomaan toiselle niistä. Saatuaan tietää Zicon seurustelevan Jaen kanssa, Hyosung oli sisimmässään hyvin surullinen siitä, ettei Zico pitänyt hänestä sillä tavalla, mutta oli kumminkin iloinen parhaan ystävänsä puolesta kumminkin. Tyttö muistaa edelleen todella hyvin sen kuinka toinen kauan sitten oli löytänyt tytön itkemässä yksin, kun hänen isänsä oli menehtynyt syöpään ja se on yksi niistä muistoista, jotka ovat hyvin tärkeitä hänelle.
Hyosung kyllä on avoin Zicolle, mutta on joitakin asioita, joita hän ei vain pysty kertomaan. Esimerkiksi siitä, että on ihastunut tuohon. Siihen hän ei ole ikinä kyennyt, etenkään sen jälkeen, kun toinen oli yhdessä erään opettajan kanssa. Muutenkin ei halua pilata heidän ystävyyttään sen takia, koska Zico on todella tärkeä hänelle.

Gina Choi
Hyosungin paras tyttöpuolinen ystävä, johon tutustui heti ekalla vuodella Sakurako Highissa. He ovat samanlaisia, jonka seurauksena he ovat hyvin läheisiä ja Ginan seurassa tuo viihtyy todella paljon. Hiljaisia hetkiä ei kyllä heille tule, koska aina he keksivät sanottavaa ja tunnitkin menee siinä tirskuessa hiljaa keskenään. Gina saa aina ensimmäisenä kuulla Hyosungin hehkutuksia milloin mistäkin. Eli hän uskaltaa kertoa mitä tahansa ystävälleen, tietäen ettei toinen kertoisi eteenpäin niistä.
Gina on niitä ihmisiä, joille tyttö uskaltaa näyttää sen ei-niin-iloisen puolensa, eli uskaltaa alkaa itkeä toisen seurassa, jos sellaisia hetkiä löytyy.

Akiharu "Miku" Tsukiyama
Tähän nuoreen hyypiöön Hyosung tutustui Zicon kautta, kun tuo päätti ottaa Mikun hänen ja Kyungin porukkaan mukaan. Miku on tytön mielestä tosi hauska ja helposti menee tuon juttuihin mukaan (totta kai se riippuu siitä ettei ne ole liian rajuja) ja nuorempi saa tytön nauramaan todella paljon, vaikkei siihen oikeasti paljoakaan tarvita. Hyosung myös tykkää Mikun naurusta.

Gwangsuk "Feeldog" Oh
Mikun ja Zicon kautta tutustui tähän rastapäiseen nuorukaiseen, joka vaikuttaa aika samanlaiselta kuin Miku. Hänestä Feeldog on aivan suloinen omalla tavallaan ja menee nuoremman pojan juttuihin mukaan myös.

Gyuri "Goddess" Park
Lentopallokerhon kautta on tutustunut vähän tähän kolmasluokkalaiseen, joka on Hyosungin mielestä hyvin kaunis. Hän ihailee tuota, kuten monet muut koulun oppilaista vaikka ei kumminkaan kuulu mihinkään fanikerhoon. Onhan Gyuri vielä tähtioppilas ja niin kaunis myös. Ei ole kumminkaan varsinaisesti paljoa jutellut tämän kanssa, koska he liikkuvat erilaisissa porukoissa.

Min Ki (Ren) Choi

Ginan kautta Hyosung tutustui tähän kauniiseen nuorukaiseen, Reniin, joka on tytön mielestä todella mukava ja tulee hyviin juttuun tämän kanssa. Hyosug ei ole koskaan niin paljoa kiinnostunut meikkaamisesta, mutta pojan kanssa keskustelut siitä aiheesta helposti ja aivan mielellään. Jo tanssikerhossa nähtyään pojan ensimmäisen kerran, Hyosung ei voinut olla ihailematta kuinka kauniin ja söpön näköinen toinen oli. Renin kanssa ei tule hiljaisia hetkiä, koska heillä riittää keskusteltavaa vaikka pelkästään jostain söpöistä pehmoleluista tai poika joutuu kuuntelemaan tytön hehkutusta lapsuudenystävästään ja ikuisesta ihastuksestaan, Zicosta.

Jiyong "GD" Kwon
Hyosung ihailee tätä nuorukaista, joka on sekä tanssikerjon vetäjä että vastuuhenkilö. Tuo onkin hänelle vain puolituttu, mutta Hyosungille se riittää ja onkin siitä aivan innoissaan. Tyttö ei voi olla ihailematta kuinka toinen on niin hyvä melkein kaikessa ja kaikkeen keskittyy todella hyvin. Muutenkin toinen on niin hyvä ryhmänjohtajanakin, että hänen on vaikea olla ihailematta Jiyongia.

Takeshi "Takeru" Miyamoto
Poikien korisharkkojen kautta on tutustunut tähän nuorukaiseen, joka myös ihailee Zicoa. Eli heillä on ainakin jotain yhteistä ja muutenkin hänestä toinen on aivan suloisen pirteä.

Jongsu "Sims" Sim
Hyosung on tuntenut Simsin kauan. Sims asui siinä lähinaapurustossa, joten kaksikosta tuli hyviä ystäviä. Silloin Hyosung piti Simsistä paljon, vaikkakin pelkästään kaverina vain. Myöhemmin sitten kun Zico ja Sims erkanivat toisistaan, niin automaattisesti Hyosung pysyi Zicon kanssa, mutta ei tahallaan lempannut Simsiä. Ei ole enää missään yhteyksissä Simsiin, mutta niin jotenkin vain kävi. Hyosung itse ei ole varma miten siinä kävi, mutta havahtui yhdessä vaiheessa miettien sitä, ettei ole missään tekemisessä Simsin kanssa.

Minho Choi
Hyosung ei kovin paljoa tunne Minhoa, mitä nyt on muutamalla samalla valinnaisella ja tanssikerhossa nähnyt tuon. Hän kyllä tietää tuon, koska onhan siitä kuulunut aikamoista juttua muiden keskuudessa, kun Minho ei valmistunutkaan ja se oli iso yllätys monelle. Nimittäin Minho on niitä koulun tähtioppilaita ja tuo on aina hyvin arvosanoin päässyt läpi kursseista. Hyosung ei ole kumminkaan jutellut tuon kanssa paljoa. Muutenkin Minho on enimmäkseen näyttänyt olevan omissa oloissaan.

- Pelit -

Maanantai 15. tammikuuta 2013
All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt
With Gina Choi ~ Maya
Talviloma on jo takana ja ensimmäisen koulupäivän päätteeksi Gina ja Hyosung päättävät lähteä kahvilaan yhdessä.
- Kuollut -

Torstai 14. helmikuuta 2013
It's a valentine's day
With Gina & Zico ~ Maya
+ The Terroristi kaksikko (Miku & Feeldog) vie shown hetkeksi
Kauan odotettu ystävänpäivä on tullut Sakurako Highiin ja totta kai päivä on täynnä jännitystä, koska tämä on se päivä, kun Hyosung tekee selväksi Zicolle tunteistaan ja Ginan kanssa tuo onkin suunnitellut pitkään tätä päivää. Tietenkin Hyosung joutuu kohtaamaan monia mutkia tänä päivänä, kun koko ajan joku tulee häiritsemään häntä ja tytön itsevarmuus alkaa pikku hiljaa hiipua. Meneekö ystävänpäivä tänäkin vuonna mönkään vai onnistuisiko se mutkista huolimatta?
- Valmis -

Perjantai 29. maaliskuuta 2013
I fell in love with my best friend
With Zico ~ Maya
Hyosung on menossa nukkumaan, mutta se viivästyy, kun yhtäkkiä saa tekstiviestin eräältä rastapäältä. Luettuaan tekstiviestin Hyosung ei voi uskoa mitä on juuri lukenut ja pian tuo ryntääkin ulos etsimään Zicoa.

Lauantai 22. kesäkuuta 2013
Summer is coming - are you ready?
With Gina & Ryosuke ~ Maya & Elppi
- Valmis -

Lauantai 28. syyskuuta 2013
Dance is the hidden language of the soul
With Jongin ~ Maeri

avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa