Sunghyun ''Kevin'' Woo

Siirry alas

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Tammi 07, 2013 5:54 amNimi: SungHyun Woo
Lempinimet: Kevin
Ikä: 25.11.1995 ( 17v. )
Sukupuoli: mies
Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku
Kotikaupunki: Danville, California

Vuosikurssi: 1. vuosikurssi
Luokka:
Luokanvalvoja:
Valinnaiset: musiikki, kuvaamataito, kemia, tietotekniikka

Perhesuhteet:

Kevinin perheeseen kuuluu kumpainenkin vanhempi ja yksi isosisko. Perhe on siitä hieman erikoinen että perheen isä on Amerikkalainen ja äiti on Korealainen. Joten lapset ovat kumpaistakin puolet.
Kevin itse syntyi Amerikassa ja niin myös perhe asuikin siellä, kunnes sitten Kevinin ollen 15v koko perhe päätti muuttaa Koreaan perheen äidin kotimaahan ja hänen sukulaistensa läheisyyteen. Kuitenkin perhe muutti jälleen kun vuosi oli vierähtänyt Koreassa. Tällä erää he päätyivät asumaan Japanin puolelle ja myös siellä ovat pysyneet. Perheellä on keskenään hyvät ja kestävät siteet toisiinsa miltein jopa niin vahvat ettei niitä voisi mikään maanpäällinen asia rikkoa.
Kevin ja hänen isosiskonsa olivat pieninä kuin paita ja peppu. Aina yhdessä mentiin ja tultiin. Kuitenkin nuorukaisten varttuessa he ajautuivat vain pelkkään sisaruus suhteeseen. Vaihdetaan kuulumiset kun törmätään ja niin pois päin. Heillä myös on aivan erilaiset kaveripiirit, joten vapaa-aika kuluu aivan eri piireissä. Siksipä heidän hyvin tiivis sisarsuhde on hieman kärsinyt ja myös etäännyttänyt heitä toisistaan. Vaikkakin edelleen tunne on molemminpuolinen ja he pitävät paljon yhteyttä puheluiden ja viestin varjolla.
Kevinin suhde kumpaiseenkin vanhempaan on hyvin normaali, eikä siinä ole juurikaan mitään eriskummallista. Tosin äiti on Kevinille tärkeämpi kuin isänsä, koska nuoren on hyvin vaikea mutkitella isänsä kovan kurin alla, millä hän yrittää poikansa hyvin kasvattaa. Äiti taas on hyvin myötäilevä Kevinin suhteen ja antaakin nuoren elää vapaammin. Tosin tähänkin tietysti tuli muutos, kun Kevin päätti lähteä juuri kyseiseen sisäoppilaitokseen. Eipä juurikaan perhe toisiaan näe kuin pidempiaikaisilla lomille, viikonloput menee nuoren vaellellessa pitkin kaupunkia ja pysyykin yleensä silloin asuntolassa.
Luonne:

Poju on luonteeltaan hyvin rento ja tuppaa hymyilemään usein. Eipä hänen päiväänsä juuri mikään voi pilata tai se joka siinä onnistuu olisi Kevinin mielestä suorastaan ihme.Hän kun ei jaksa stressata mistään ylimääräisesti ja ottaa aina päivän kerrallaan edetäkseen pidemmälle tai niinhän ainakin kuvittelee. Keviniin on todella helppo tutustua ja nuori pitääkin paljon erilaisista ihmisistä, mutta kaikkein eniten hän arvostaa samankaltaisi ihmisiä kuten hän itse on. Hän myös itse tuppaa haalimaan uusia ystäviä ympärilleen, mikä joskus saattaa jonkun mielestä olla melkoinen rasite. Kevin on luonteeltaan myös hyvin avoin, eikä arastele sitä että tosiasiassa nuori pitää enemmän pojista kuin tytöistä vaan tuo sen hyvin vahvasti julki myös pelkällä olemuksellaan. Kuitenkin Kevin sattuu olemaan mielialoissaan hyvin ailahtelevainen ja muuttaakin mieltään pariin otteeseen ennenkuin antaa todellisen vastauksensa, se tuottaa nuorelle välillä päänvaivaa todella.
Nuorekko ei turhaan pihtaile sanojaan tai aatoksiaan toisilta, vaan kertoo omat ajatuksensa hyvin avoimesti, koska hänen mielestään jokaisella on mielipide. On se sitten hyvä tai paha. Tosin joskus ehkä olisi hyvä että hän pitäisi suunsa visusti kiinni ja jättäisi omat mielipiteensä itselleen. Senkin vuoksi monesti nuori joutuu kovaan väittelyyn muiden kanssa, jos vähänkin poikkeaa vahvalla mielipiteellään toisten mielipiteistä. Kuitenkaan nuoren vahvat aatokset eivät ikinä ole päässeet katkaisemaan yhtäkään ystävyyssuhdetta.
Joskus Kevin saattaa ryhtyä esittämään ryhmän mukana kovaakin kundia, vaikka todellisuudessa voisi hänen luonteensa vastata isoa, pehmeää ja halittavaa nallekarhua. Ikinä kukaan ei osaa tarkoin sanoa millainen Kevin todella on. Onkä hän kenties kovis vai pehmo, niinkuin mielipiteet hänestä vaihtelevat. Siksi on parempi että jokainen, jota vähänkin Kevin kiinnostaa tutuisi häneen itse, eikä muilta mielipidettä kysy kun siihen ei kukaan osaa oikein vastata.

Ulkonäkö:
Pituus: 178 cm
Paino: 50 kg


Kevin on ulkonäöltään poikamainen, josta löytyy hyvin paljon piirteitä tytöstä. Vaikka herra yrittääkin olla ulkonäöltään hyvin ''miehekäs, mutta söpö'' yleensä hänen kuvansa itsestään epäonnistuu siinä vaiheessa kun useammat rupeavat Kevinin ulkonäköä kommentoimaan. Saa herra yleensä kuulla kuinka suloinen tytönkuvatus hän on. Itse hän ei siitä juurikaan pidä miten hänen ulkonäköään kommentoidaan, mutta ei anna sen näkyä ulospäin. Pojalla on kova tarve vääntää itsestään sellainen joka tosiaan on ''söpö'' mutta miehekäs. Sen kuvan hän on itselleen ulkonäöstään päähänsä tunkenut.
Kevinin ruumiinrakenne on normaali siromainen olemus, tiettyine lihaksineen, joita nuori on pyrkinyt ylläpitämään. Hänellä on aika-ajoin vaikea ylläpitää oman kroppansa kunnossapitoa ja joutuukin sen kanssa silloin tällöin kamppailemaan. Se ei kuitenkaan hidasta Keviniä missään suhteessa, eikä siitä siksi isoa numeroa ikinä tee.
Kevin on kasvoiltaan hyvin siromainen ja jos pojalle jostakin taikoisi pitkähiuksisen peruukin ja laittaisi sen hänen päähänsä olisi hän ilmetty tyttö. Myös vahvan kajaalin käyttö edes auttaa häntä näyttämään neidiltä. Sitä hän ei itse ole vieläkään tiedostanut, mikä monia pistää huvittamaan kun siitä mainitaan ja Kevin suutahtaa. Mutta nuorella on omat ajatuksensa ''minä'' kuvasta, joten hevillä hän ei tavoistaan luovu.
Kevin pukeutuu hyvin erikoisiin vaatteisiin ja sekin on hyvin laaja skaala jokaista sorttia. On synkkää kuin myös todella räikeää, myös söpöys löytää tiensä Kevinin vaatekaappiin. Kevin myös tykkää yhdistellä vaatteita toisiinsa ja näin ollen hänellä saattaa olla päällään aika-ajoin hyvin eriskummallisia yhdistelmiä. Tosin aina vaatteissa kuitenkin löytyy jotakin tummaa sävyä.

Muuta tietoa:

Veriryhmä : O
Soittaa mm. kitaraa & pianoa todella hyvin.
Rakastaa ruokaa, mutta jättää suosiolla herkut kokonaan pois, sillä niistä hän ei välitä yhtään.
Tupakoi aina silloin tällöin, mutta ei missään nimessä harrasta ketjupolttamista.Kuvissa: U-KISS (Kevin)

Videot: -

Suhteet: -

Pelit -


Viimeinen muokkaaja, Ru-Chan pvm Ma Tammi 07, 2013 11:01 am, muokattu 2 kertaa

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

SungHyun ''Kevin'' Woo

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Tammi 07, 2013 5:56 am

Luultavammin ei tarvitse enään pelinäytettä sun muuta laittaa itsestään. :>>

Ja Jeeei! ^^' Olen niin iloinenkun sain uuden hahmoseni tänne tehtyä.. Enään jännityksellä odotetaan meneekö se läpi. 8D

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Sunghyun ''Kevin'' Woo

Viesti  Maya lähetetty Ma Tammi 07, 2013 9:21 am

Mielenkiinnolla olen tosiaan tätä sun uutta hahmoasi odotellut ja virne naamallani oli suorastaan hävyttömän leveä, kun huomasin, että Kevinhän se täällä! :D Aaaawww~ I'm such a fangirl, can't help it.

Mitään varsinaisesti silmiinpistävää tässä ei ollut, muutamia kirjoitusvirheitä siellä täällä (mm. kansallisuudet kirjoitetaan pienellä - siis nuo amerikkalainen ja korealainen tuolla Perhesuhteissa), mutta eipä täällä taida kukaan mikään äidinkielen maisteri olla, niin eipä niihin silleen tartte puuttua. :D

Hyväksytty on! Käy tsekkaa Kevinin luokka ja huone tuolta Ilmoitustaululta. :D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Sunghyun ''Kevin'' Woo

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Tammi 07, 2013 10:55 am

Aa.. Tosiaan.. Nyt itsekin huomasin Very Happy Noh joo.. En tosiaan ole mikään äidinkielen maisteri.. Mutta todella hyvä että huomautit. ^^' Vaikka luin sen läpi, mutta kuten sanotaan.. Parempi monta silmäparia kuin kaksi Very Happy vai miten se menikään. (:

Ja jooh.. Rakastuin Keviniin... Muistuttaa hyvin paljon Reniä kun Kevinillä on vaaleat hiukset ja niissä pituutta hieman enemmän kuin nyt tällä hetkellä. (: En tiedä.. Kai sitten olen ihan hulluna noihin tyttömäisiin poikiin. :> heh.. Mikä siin' viehättää.. ;D

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Sunghyun ''Kevin'' Woo

Viesti  Maya lähetetty Ma Tammi 07, 2013 11:11 am

Kheh, joo kyllä noi neitimäiset pojat vaan jostain syystä on aika viehättäviä. ;D Hirmusia magneetteja, tietäisivät vaan miten suosittuja ovat varsinkin ulkomaalaisten keskuudessa!

Juu ei mitään ongelmaa, eikä tuo nyt edes mikään hirmuisen iso huomautettava asia ollut. Ei täällä kukaan ole äidinkielen maisteri, niin ei siinä kannata mitään paineita ottaa. :D
Jos ihan tosissaan alkaisin kielioppivirheitäkin arvostella, niin saisin kyllä kaikki omat hahmoesittelyni heivata siinä tapauksessa hiiteen. XD

Mut tosi kiva saada Kevin mukaan, on se kyllä vaan niin nätti! ;D

Neitimäisistä pojista tulikin mieleen, että ootko mahollisesti tähän bändiin tutustunu? Se blondi, Kimchi, on kans kyllä melkoisen suloinen tapaus omalla tavallaan, hih <3
....what am i doinggg, ei pitäis jäädä tänne höpöttelee, mut en kyl voinu vastustaa kiusausta. XD

Niin ja mielenkiinnolla odotan jahka jossain vaiheessa innostut ehkä tekemään vähän miehekkäämmän hahmon. ;D hehee.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Sunghyun ''Kevin'' Woo

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Tammi 07, 2013 10:44 pm

Ooh, En ole tutustunut tuohon bändiin, mutta nyt herätyt kyllä mielenkiintoni. :>

Siis itseasiassa minulla taitaa ollakkin eräs hahmo jo mielessä. Wink Mikä ei tietääkseni ole niin kävin tyttömäinen vaan juurikin se miehekkäämpi tapaus. Very Happy Tai toivottavasti on niin...Surprised

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Sunghyun ''Kevin'' Woo

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa