boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Siirry alas

boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Tammi 04, 2013 5:30 am

//Noniin tänne siis tässä jäjestyksessä;
• Fuyu/Yong
• Samirix/Miku
• Ru-Chan/Ren
• sienis/hati
• plane/Rosie
Toivottavasti nyt muistin kaikki.//

Sunnuntai 06.01.2013

Takeshi Miyamoto

Poika käveli pieni hymy huulillaan koulun asuntolan käytävää. Koriksen pelaaminen oli sujunut hyvin lopulta ja hän oli tavannut uuden oppilaan, Yongin. Vaikkakin ensivaikutelma ei ollut parhaimmistoa, oli tämä osoittautunut ihan hyväksi tyypiksi. He olivat pelanneet tunnin tai puolitoista ja kello lähestyi puoli kuutta illalla. Hikisen treenin jälkeen he olivat aikeissa mennä suihkuun.

Koulun asuntola oli melko hiljainen kun suurin osa oppilaista oli poissa. Nopeat askeleet huonetta päin hakemaan pyyhettä kaikuivat käytävällä. Hän avasi avaimilla huoneen oven, ja tunnisti heti huonetoverinsa ja vaaleahiuksisen poikaystävänsä.
"Ren!" hän huudahti ja ryntäsi halaamaan tätä. Poika suukotti nopeasti poikaystävänsä huulia. "Mulla oli ikävä."
Kyllä hänellä oli ollut ehkä hiukan tylsää kun ei ollut nähnyt vaaleahiuksista vähään aikaan.
"Tule, mennään suihkuun", poika tokaisi hymyillen leveästi ja veti toisen kädestä ovea kohti. Hän päästi kuitenkin irti ja riensi hakemaan pyyhettä.

//Eikai muuten haittaa Rixu tai Ru, että nyt laitoin Renin ja Mikun sinne huoneeseen?//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Ti Tammi 08, 2013 7:47 am

//Pahoittelut kestosta, koulu alko eilen ja ensimmäinen koepäivä on keretty jo ilmottaa... -.-

Yong Guk Bang
Peli oli jopa saatu kulkemaan Takerun kanssa, vaikka tasoeroa oli paljo. Takeru oli pelannut paljon, Yong vasta aloittanut. Koriksen pelaaminen ei ollut mitään kevyintä liikuntaa ja siksi Yong oli päättänyt painua suoraan suihkuun pelin jälkeen. Takeru oli ilmoittautunut mukaan ja yhdessä lähdettiin asuntolalle.

Yong jäi omalle ovelleen kun Takeru käveli kauempana olevaan huoneeseensa. Yong pyöritteli hetken avainta lukossa, koska lukko oli hieman konstikas, eikä Yong ollut vielä kovin kokenut neuvottelija sen kanssa. Huone oli yllättävän hyvässä järjestyksessä ja yksinollessaan Yong oli saanut valita oman petinsä ja vallata tilaa tavaroilleen. Ainoa mitä poika välillä kaipasi, oli nyrkkeilysäkki, mutta se ei huoneeseen mahtuisi. Pyyhe löytyi helposti ja se mukaan ja ovi lukkoon, lukkoon se suostui menemään ilman vastustelua.

Takerua ei vielä näkynyt joten Yong käveli tämän huoneen luokse ja jäi nojailemaan auki jätetyn oven karmille, sisälle poika ei kahdannut mennä ilman kutsua. Huoneessa oli kaksi muutakin poikaa ja Yong nyökkäsi heille tervehdykseksi.
"Moi. Oon Yong."

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ti Tammi 08, 2013 1:38 pm

Akiharu "Miku" Tsukiyama

Sunnuntai päivä oli mennyt siinä laiskotellessa. Hän oli saapunut ajoissa koulun asuntolalle, koska hän halusi niin. Kotona oli vietetty joulu ja sun muuta, joten tämä hömelö nuorukainen palasi ajoissa koululle. Päivä oli vietetty sängyllä möllötellessä. Mikulla oli selvästi kamala tekemisen puute ja tuo viihdytti itseään lukemalla mangaa, One Piecea. Oli tuon ostanut pari päivää sitten ja nyt vähän väliä pojan kimakka nauruääni kaikui huoneessa naureskellessa vähän kaikelle. Se osasi olla hauska ja tuo siinä samalla oli möyhinyt sänkynsä sellaiseen kuntoon, ettei uskoisi sen olleen aikaisemmin siististi pedattuna. Piti jalkojaan seinää vasten samalla kun jatkoi lukemistaan pää alas päin, kun tuon pää ylsi sängyn laidan yli. Vaaleat hiukset olivat enemmän kuin sekaisin. Hän ei ollut huoneessaan yksin, kun hänen huonekaverinsa poikaystävä oli saapunut sinne. Miku aina välillä selitti tuolle kaikkea mahdollista liittyen siihen mangaan ja naureskeli sitten omille jutuilleen kuin viimeistä päivää. Se oli sitten eri juttui tajusiko toinen mitä hän selitti tuolle.

Ren oli todellakin tullut koputtelemaan ovelle aikaisemmin ja Miku oli avannut oven. Poika ei tuntenut Reniä kovinkaan paljoa, mutta oli pari kertaa törmännyt tuohon ja puhuikin tuolle hyvin tuttavallisesti jopa. Sellainen tuo hömötiainen olikin. Helposti palpattamaan hyvinkin tuttavalliseen tapaan, vaikka muutama sekunti sitten olisi tavannut koko tyypin.
Kumminkin kuuli oven avautuvan ja salaman nopeasti Mikun katse eksyi ovelle nähden huonetoverinsa tunkeutuvan sisälle. Eipä kauaa kestänyt, kun kuuli Takerun huudahtavan Renin nimeä ja suorastaan syöksyi toisen luokse halaamaan tuota. Miku tuijotti suu auki kaksikkoa hetken aikaa ja pian Takeru puhuikin jo suihkuun menemisestä. Suihku voisi tehdä hyvää hänellekin.
”Venaa! Mä tulen mukaan!”, Miku ilmoitti kovaan ääneen innoissaan ja yritti möyriä ylös sängystään, jonka lopputuloksena oli aikamoinen ryminä, kun Miku onnistui jotenkin ihmeellisesti putoamaan sängyltään mukkelismakkelis lattialle kolauttaen päänsä siinä samalla. Hetken hiljaisuus, mutta ei kauaa kestänyt, kun pojan kimakka nauruääni valtasi huoneen, kun tuota nauratti niin paljon ettei mitään rajaa. Hetken aikaa tuo nauroi siinä ennen kuin tajusi yrittävänsä nousta lattialta. Pojan vaaleat hiukset olivat niin sekaisin, kuin ikinä voisi olla edes mahdollista. Pinnitkin oli aivan miten sattui myös. Viimein tuo nousi seisomaan väläyttäen huolettoman virneen kaksikolle merkkinä siitä että kaikki oli hyvin.

Mikun huomio kiinnittyi ovelle, jonne oli ilmestynyt lisää väkeä ja pirteän virneen väläytti tuolle heilauttaen kättään viittoen toista tulemaan sisään.
”Tänään me saadaan paljon vieraita!”, hihkaisi innoissaan ja unohit kokonaan mangapokkarin, joka lojui yksikseen lattialle.
”Moi Yongikongi, mä olen Miku”, esitteli itsensä ja ehti jo keksiä toiselle lempinimenkin tuosta vain. Repesi raikuvaan nauruun hetken päästä, kun hänen mieleensä nousi myös King Kong. Oi että hänellä oli hauskaa taas.
”Oottakaa, otan pyyhkeen ja mennään oikein joukolla suihkuun”, selitti hyväntuulisena samalla kun alkoi katseellaan ettiä pyyhettään samalla kun muisteli sitä, että minne oli senkin ehtinyt heittää taas. Hetken aikaa kesti ennen kuin hän kumminkin löysi pyyhkeensä, jossa oli - yllätys yllätys - Aku Ankan kuva.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Tammi 08, 2013 11:52 pm

// Parkkis, ei haittaa yhtään. Smile helpotit vain meidän alotuksia. Very Happy Heh.. //

Min Ki (Ren) Choi

Joulut ja muut pyhät oltiin vietetty perheensä luona, kunnes Ren oli kylläisyyksissään perheeseensä saapunut etuajassa takaisin asuntolan maailmaan, noh tietysti sille oli hyvä syykin, mutta tuo perheeseen kyllästyminen tuntui Renistä hyvältä tekosyyltä oikean syyn peitoksi. Niin ja kyllähän sen nyt kaikki tiesi miksi Ren oli asuntolaan etuajassa saapunut eihän se mikään muu voinut olla kuin Takeru. Ren oli koko loman aikana miettinyt pelkästään vaaleapäätä ja sitä kuinka tahtoisi toisen jo nähdä. Joten tässä sitä sitten oltiin.

Ren tökötti yllättäen Takerun ja hänen huonetoverinsa Mikun oven edessä, mikä yllätti aluksi blondinkin. Mitä hän tässä seisoi? tai edes ylipäätään teki? Oliko Takeru huoneessa vai ei?
Lopulta Ren päätyi oveen koputtelemaan ja yllätykseksi pirteähkön näköinen Miku päätyi tälle oven avaamaan.
Mitään ei sanottu vaan Ren asteli Mikun saatteella peremmälle asuntolan huoneeseen. Ren seurasi mielenkiintoisena Mikun pyörintää sängyllä ja sitä kuinka tuo selitti naurun keskeltä hänelle One Piece mangasta, tosin kaikki mitä toinen selitti oli aivan hepreaa hänelle, nääs Ren ei juurikaan ole perehtynyt juuri kyseiseen mangaan ollenkaan, mutta kuunteli toista hyvin ymmärtäväisenä tai niinhän luuli samalla hymyn koristaen huuliaan, päätään käännellen sivulta sivulle samanaikaisesti kun Miku liikehti itse sängyllä.
Vieläkään kumpikaan ei puhunut Takerusta sanaakaan ja Ren vähän olettikin että ehkäpä vaaleapää tulisi pian takaisin tai ainakin tavarat kertoivat että myös Takeru oli asuntolalla. Mutta missä?

Ei mennyt hetkeäkään kun Ren miltein sydänkohtauksen onnistui itselleen saamaan, oven avautuen.
Ren kääntyi katsomaan ovelle, ehkä hieman Mikun jäljessä. Ren itse tökötti keskellä huonetta ja nimensä kuulleena suorastaan pomppasi aloillaan, kunnes tunsi kumman hennon lisäpainon itsellään, joka tosin oli Takeru. Toinen oli salamana syöksynyt blondin kimppuun ja halasikin nyt tätä lujasti. Ennenkuin Ren itse ehti tehdä mitään oli toinen jo suukotkin ehtinyt vaihtaa samalla vaaleapään tokaisten "Mulla oli ikävä."
Ren hymyili toiselle lempeästi tokaisten toiselle samoilla sanoilla, korostaen ikäväänsä toista kohtaan myöskin. Kuitenkin hymy hyytyi kun toinen päätyi nopeatempoisesti tarrautumaan Reniä kädestä ja kuljettamaan tätä kohti huoneen ulko-ovea ja puhuvan jotakin suihkuun menosta. Tietysti toisen mukana meni, eipä hänellä ollut hyvää syytä vastaankaan pistää.
'' Suihkuun? '' Blondi toteaa ovelle päästyään ja toisen lähdettyä etsimään pyyhettä jostakin.

Samassa kun Ren oltiin kuljetettu ovelle, sen toiselta puolelta kuuluu vieras ääni, joka nähtävästi kuuluu seinää nojaavalle tuntemattomalle henkilölle, joka sitten itsensä päätyi esittelemään. "Moi. Oon Yong."
Blondi nostaa katseensa nähdäkseen paremmin käytävälle ja lopulta hymähtää toiselle tervehdykseksi. '' Heo, Itse olen Ren. ''
Näin blondi oli itsensä päätynyt esittelemään, lähtien harppimaan käytävän puolelle, mutta senkin keskeyttää takaata kuuluva huuto ja sen perään pahankuuloiset kolinat. ”Venaa! Mä tulen mukaan!”
Jolloin Ren päätyi pyörähtämään ympäri ovella ja katsomaan mitä huoneessa mahtoi tapahtua hänen selkänsä takana. Noh mitäs muutakaan kuin se että Miku oli äkkipikaisuuttaan kompuroinut alas sängyltä tyylillä ja keräsikin itsensä viimein ylös, tuon hymy kyllä kertoi ainakin Renille että kaikki oli hyvin joten ei toiselta siis mitään kysynyt.
Naurukin taisi olla merkki siitä että kaikki oli hyvin hymyn lisäksi.
'' Sä se kanssa osaat. '' Ren naurahti heleästi toisen tempaukselle ja lopputulokselle, joka näkyi selvin Mikun hiuksista.
Mikukin näköjään lopulta törmäsi katseellaan oven ulkopuolella seisseeseen nuoreen päätyen itsensä hänelle esittelemään. Tosin Mikun keksimä lempinimi huvitti hitusen Reniä itseään tämän jääden hymisemään oven luokse.
Mikun muut sanat menivät blondin kuulon ohitse, eikä siksi ensin reagoinut mitenkään mihinkään.
'' Hetkinen.. Joukolla!? '' Vasta nyt Mikun ohimennyt lause palasi kuin bumerangi Renin aatoksiin ja sai tämän vääntelemään naamansa uuteen uskoon. Noh kai se on sama, ketä sinne tulee. Lopulta Renkin siis tottui ajatukseen ja blondi päätyi astelemaan jo valmiiksi ulos huoneesta, nojautuen Yongin viereen seinämään huoneen vastapäätä. '' Tosiaan.. Eihän mulla ole vermeitä suihkuhetkeen. '' Blondi toteaa juuri kun hän oli päässyt mukavaan asentoon.

Samassa Ren ponnauttaa itsensä irti seinämästä ja huikkaa ovella muille. '' Mää lähen ettii kamppeita, nähää siellä sit! ''
Samassa nuorekko lähtee harppimaan kohti huonettaan heilauttaen vielä Yongin suunnille kädellään. Tosin Renin huone sijaitsi aivan Takerun ja Mikun huoneen läheisyydessä, joten eipä tarvinut hänen kauaksi harppoa.

// Anteeksii.. ;_; Tuli hitusen pitkä! //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Tammi 09, 2013 7:48 am

//Tuleepas vähän hassusti, mutta kuitenkin. Nyt tavallaa hypätään sieniksen ja planen yli ihan vain niistä syistä, ettei näitten tarvitsisi hirveästi miettiä (varmaankin aika turhia) selityksiä vastauksiinsa, koska eivät oikein voi vielä viedä hahmojaan sinne suihkuun, kun muut pojat eivät vielä sinne asti ehtineet. :D Ja tämä järjestely pitäisi sopia molemmille, eli varmaan muillekkin käy ilman sen suurempia erikseen kysymisiä?//

Takeshi Miyamoto

Poika käveli kylpyhuoneeseen, josta nappasi pyyhkeensä. Hänen kanssaan pelannut poikakin liittyi seuraan jääden nojaamaan ovelle. Tämä esittäytyi Renille ja Mikulle.
”Venaa! Mä tulen mukaan!”
Hän kuuli huonetoverinsa huutavan ja palasi katsomaan kun kuuli pienen tömähdyksen. Hän katsoi hetken Mikun sähläystä lattialla naurahtaen itsekkin pirteästi. Toinen osasi olla joskus huvittava kömpelyydellään. Miku esittäytyi Yongille ja kiirehti sitten hakemaan omaa pyyhettään.
”Oottakaa, otan pyyhkeen ja mennään oikein joukolla suihkuun.”
Vaaleapään lausahdus sai leveän hymyn hänen huulilleen. Ajatus tuntui hiukan oudolta niin sanottuna, mutta ei sitä kai paremminkaan voisi sanoa. Ainakaan niin selkeästi, mitä Miku oli asian esittänyt.
'' Hetkinen.. Joukolla!? ''
Poika käänsi katseensa pidempään, jolta oli ensin mennyt ohi Mikun sanat. Toinen oli suloinen.
"Niin Miku sanoi, Ren kultaseni", hän sanoi ivallisella äänellä toisen hitaalle olemukselle ja jäi odottamaan huonetoveriaan, niin kuin tämä oli pyytänyt.. Ren käveli jo ulos huoneesta. Hän kuuli tämän huutavan, että lähtisi etsimään tavaroitaan ja he näkisivät sitten suihkuilla. Huulikorun omaava kurkkasi ovesta nyökaten poikaystävälleen.

Mikun löydettyään vihdoin pyyhkeensä hän naurahti pirteästi lähtien sitten asuntolan kylpyhuoneita päin. Valkoisessa tilassa ei ollut ketään muita. Ei se sinänsä ollut ihme. Olihan vielä loma, joten koko asuntolakin oli hiljaisempi kuin yleensä.
Poika käveli hiukan pidemmälle pukuhuonetta ja laski pyyhkeensä penkille.

//sori, tuli aika... Sekava.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Tammi 16, 2013 8:49 am

Yong Guk Bang

Toinen poika oli Ren ja toinen ei edes kerennyt esittäytyä kun putosi sängystä, mikä oli sinänsä varsin huvittavaa. Ren totesi sarkastisesti toisen osaavan.
”Moi Yongikongi, mä olen Miku” Yong kohotti kysyvästi kulmiaan kun kuuli toisen suorilta pelleilevän hänelle. Yleensä juuri kukaan ei uskaltanut pelleillä hänen kustannuksellaan, varsinkin jos oli tätä reilusti lyhyempi. Yong oli hieman vaikea päättää kuinka suhtautuisi Mikuun, mutta ehkä toinen oli vain vilkas...

”Oottakaa, otan pyyhkeen ja mennään oikein joukolla suihkuun” Hämmästynyt ilme käväisi Yongkin kasvoilla, mutta ei siinä kai sitten mitään, kai sitä sitten mennään joukolla. Yong ei ollut ainoa joka näytti hämmästyneeltä ja Ren esittikin ajatusesta kysymyksen.
"Niin Miku sanoi, Ren kultaseni"
"Kultasesi?" - Yong totesi hämmästyneenä, oliko Ren Takerun poikaystävä ja vai vain rakas ystävä? Ren lähti hakemaan tavaroitaan kun muut suuntasivat matkansa kylpyhuoneille. Kylpyhuoneen pukuhuone oli valkea ja siellä oli penkit. Yong käveli huoneen perälle ja laski pyyhkeensä huoneen kulmassa olevalle penkille.

//Sorry kun kesti ja toinen sorry lyhyestä ja erittäin sekavasta tekstistä...


Viimeinen muokkaaja, Fuyu pvm Ke Tammi 16, 2013 8:51 am, muokattu 1 kertaa (Raportin syy : Muokkaus ja pahoittelut vastauksen kestosta.)

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ke Tammi 16, 2013 10:16 am

Akiharu ”Miku” Tsukiyama

Etsiessään pyyhettään alkoi nauraa kikattaa Renin reaktiolle, kun toinen viimein reagoi hänen huudahksulle siitä, että he lähtivät joukolla. Hän itse ei nähnyt siinä mitään ihmeellistä.Vielä enemmän nauroi, kun kuuli uuden tuttavuuden hämmästyneen ilmeen. Ei hän tarkoittanut naurullaan mitään pahaa, ettei hän ilkeällä tavalla nauranut, vaan nauraa kikatti ihan puhtaasti huvittuneisuudesta. Toinen ei näyttänyt tietävän sitä seikkaa, että Takeru ja Ren seurusteli. Ei sitten tiennyt miten toinen suhtautuisi siihen faktaan.
Aku Ankka aiheisen pyyhkeensä löydettyään heitti tuon olalleen ja otti muut suihkuvehkeet, joita tarvitsi suihkussa. Hän oli käsityökerhossa väkertänyt itselleen pirteän värisen suihkulaukun, missä säilytti kaikki shampoot ja suihkugeelit ja mitä ikinä siellä suihkussa sitten tarvittiinkaan. Laukussa oli kaikenlaisia ylimääräisiä härpäkkeitä kuten myös oli isolla kirjoittanut mustalla tussilla 'Kawayusu', joka oli hänen omia sanojaan, joita on joskus keksinyt. Eipä Mikulla kauaa kestänyt, kun kamppeet oli kasassa, mutta edelleen tuon hiukset olivat aivan sekaisin, kuten myös tuon hiuksissa olleet pinnit olivat aivan hullusti. Huoleton ja ylipirteä virne pysyi pojan kasvoilla samalla kun kääntyi muiden puoleen.
Kuuli Renin ilmoittavan, että hänen piti hakea vermeensä suihkua varten.
”Okei, älä sitten eksy!”, huikkasi vaaleahiuksisen perään vitsaillen, jonka jälkeen nauramaan omalle heitolleen oikein kunnolla, vaikka se oli kyllä todella outo heitto ja ei välttämättä niin hauska kuin itse näki sen. Eipä se Mikua pysäyttänyt nauramasta kumminkaan.

Huomasi King Kongin (Yong, jolle Miku oli ehtinyt keksiä jo vaikka minkälaisia lempinimiä lyhyessä ajassa) ja Takerun astelevan kohti kylpyhuonetta. Pojalla oli kyllä sellainen kutina tuolla pikkuvarpaassaan, että tästä suihkureissusta tulisi mikä huvittavin reissu.
King Kong nauratti vieläkin vaaleahiuksista nuorukaista, joka naureskeli itsekseen kimakkaalla nauruäänellä samalla kun seurasi kahta muuta harppoen nopeasti eteenpäin innosta hehkuen ottaen kaksikon kiinni.
Ei kauaa kestänyt, kun pääsi kahden muun kanssa pukuhuoneeseen, missä valtasi itselleen paikan laskien tavaransa tuolille ja hyvillä mielin alkoi ottaa pinnejä sekaisista hiuksistaan samalla kun hyräili jotain random kipaletta, joka pyöri hänen mielessään.
”Mites muuten teidän loma meni?”, kysyi uteliaana Aku Ankan äänellä virnistäen hölmön näköisenä siinä samalla kun vilkaisi Takerua ja Yongia.

//Nyt tuli vähän töksähtelevä ja miulla ei ole mitään tuota järjestelyä vastaan :DD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Tammi 16, 2013 11:01 pm

Min Ki (Ren) Choi

Reniltä itseltään meni ohi kokonaan Takerun nyökkäilyt, myös Yongin kysymys hämmästyttävästä lauseesta jäi Reniltä kuulematta muiden joukossa. Ainoa minkä hän kuuli oli ylipirteän ja väsyneen Mikun huikkaus siitä ettei blondi vain eksyisi, tämäkös pisti Renin irvistelemään itselleen harppiessaan kohti huoneensa ovea. Tosin tuo lausahdus vain lisäsi Renin pelkoa siitä kuinka muut ehtivät suihkuun ennen häntä ja jopa pois sieltä ennenkuin pääsisi paikalle itse.
Kerta Ren oli päässyt jo tottumaan siihen kimppasuihkuun, hän ei sitä halunnut missata missään määrin.

Huoneensa ovelle päästyään, Ren paukkaa sisään ja ryntää samantien kylpyhuoneen puolelle, jonka seinämällä roikkuu vaaleanpuna/musta isohko pyyhe ja peilin luona notkuu hyllyllä shampoot ja hoitoaineet, joista Ren valitsee omansa.
Samassa hän kerää kaiken syliinsä ja lähtee suorastaan juoksujalassa kohti yhteisiä suihkutiloja. Tosin tässä vaiheessa tulee hituset paineet Renille. Hän tosiaan on eksynyt, eihän hän muista missä hitossa suihkutilat ovat.
'' Missä ne on!? '' Blondi pysähtyy yhdelle käytävälle ja huudahtaa minkä jaksaa kysymyksensä kanssa.
Kuitenkaan tämä ei auta, nyt pitää miettiä tarkkaan, missä tilat voisi sijaita.
Blondi kuitenkaan ei pääse samaan aatokseen aivojensa kanssa ja tämä aiheuttaa sen että Ren päätyy juoksentelemaan pitkin käytäviä edes takaisin, ylös ja alas.
Kunnes viimein jossakin hän huomaa olevan selvä kyltti suihkutilaan ja viimein hän huokaisee.
Askeleet veivät viimein suihkutiloihin, missä jo tuo aikaisempi kolmikko oli valmistautumassa suihkuhetkeen.
'' Huh.. Olette vielä täällä.. '' Ren laahusti hengästyneenä sisään, astellen pari metriä peremmälle pukukoppien läheisyyteen ja laski kamppeensa penkille samalla valuen itse istumaan tasatakseen raskaanpuoleiselta kuulostavan hengityksensä.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  sienis lähetetty To Tammi 17, 2013 4:41 am

Haru Yamaguchi

Hati oli palannut koululle jo edellisenä iltana. Hän ei ollut edes muistanut kuinka kuolettavan tylsää hänellä kotona on ollutkaan, ei siellä ollut kerrassaan mitään tekemistä! Olihan hänellä tietysti täysin oma eikä jaettu huone, ja yksityiset suihkuhetket omassa kylpyhuoneessa... Mutta sen lisäksi siellä ei sitten ollutkaan mitään tekemistä, isäpuolenkin järkyttäminen käy pikkuhiljaa tylsäksi sillä tämän sietokyky on kasvanut paljon sinä aikana kun Hati oli koulussa. Koululla sentään tapasi ihmisiä eikä tullut täysin mökkihöperöksi, mutta toisaalta osa näistä ihmisistä sai hänet repimään hiuksiaan. Sen hän oli kuitenkin päättänyt kärsiä.
Poika asteli kovin tyhjällä käytävällä kohti suihkutiloja pyyhe ja meikkipussi mukanaan. Hän ei millään ollut jaksanut laittautua aamulla, joten häntä ei ihmetyttäisi yhtään jos joku ei tunnistaisi häntä koska yleensä hänen kasvojaan peittää naamiosta käyvä meikkikerros. Hän oli kuitenkin ihan luonnostaan kovin tyttömäinen, eli ei hän meikkiä siihen tarvinnut. Pitkät, kiharat hiukset vain korostivat vaikutelmaa. Hatia hymyilytti.

Ovelle päästyään hän ei voinut olla kuulematta sieltä tulevia ihmisten ääniä. Melkein kuin apinalauma. Poika huokaisi; hän oli kuvitellut ettei koululle olisi vielä tullut niin paljon porukkaa, mutta ilmeisesti hän oli ollut väärässä. Muillakin näytti olevan erittäin tylsää kotona kun koululle olivat tulleet. Hatilla oli uskomattoman huono tuuri aina suihkussa käymisen kanssa; hän oli valinnut juuri sen hetken jolloin suurinpiirtein kaikki muutkin kävivät peseytymässä. Sisälle apinalauman keskelle pujahdettuaan hänen huono onnensa iski kaksinkertaisella voimalla kun hänen katseensa löysi tiensä tiettyyn henkilöön. Hatin silmät kapenivat, ja hän näytti varmasti siltä että voisi yhtäkkiä vetää selkänsä takaa moottorisahan ja murhata joka ikisen joka hänen tiellensä sattui. Poika veti syvään henkeä, veti kasvonsa peruslukemille ja asteli itsekin peremmälle laskien tavaransa penkille, kuitenkin jättäen selvän etäisyyden Takeruun ja tämän seurassa oleviin poikiin. Hän tunsi kaikki heistä kasvoilta, mutta Takerun lisäksi vain Mikun nimeltä. Hän olisi luultavasti tiennyt tämän muutenkin vaikkeivat he olisikaan samalla luokalla, sillä tämän... Räjähtävää olemusta oli vaikea olla huomaamatta.
Hati huokaisi tuskastuneena ja istui penkille tavaroidensa viereen. Hän otti hiusharjansa esille hetken etsimisen jälkeen ja alkoi harjata raivostuttavan takkuisia hiuksiaan välillä muita sivusilmällä vilkuillen. Häntä itseäänkin pelotti että repisi vahingossa hiuksensa irti, niin paljon häntä ärsytti Takerun läsnäolo. Hetken aikaa hän purki raivoaan hiuksiinsa kunnes päätti luovuttaa, ja alkoi riisuutua jotta pääsisi mahdollisimman nopeasti suihkukoppiin jossa hänen ei tarvitsisi sietää kääpiöpojan raivostuttavaa olemusta.

// mwahahaha, oonko ainoa joka on ihan naurettavan innoissaan tästä ? XD //
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Tammi 19, 2013 6:48 am

//Hypätään (taas) planen ja Rosien yli, koska jos kerta olisi tarkoitus saada pojat ihan suihkuun ennen kuin neitinen eksyy sinne. Kysyin ja planelle itselleen käy. (^^)
Sori, kesti hiukan.//

Takeshi Miyamoto

Poika oli kertonut innoissaan kaikki joululoman käänteensä huonetoverilleen ja uudelle tuttavuudelle. Kaikki katsomansa elokuvat piti arvostella ja jakaa mielipide kahden muun kanssa. Niitä katsottuja DVD’tä riittikin ihan huomattavan verran.
Hän oli jo ehtinyt riisua paitansa kun vaaleahiuksinen poika tuli hengästyneenä tilaan. Tämä käveli peremmälle istuen sitten penkille. Takeru naurahti ja istui poikaystävänsä viereen. Hän kietoi kätensä tämän ympärille.
"Eksyitkö?" hän kysyi ivallinen sävy äänessään. Hän muisti kuinka Miku oli huudahtanut eksymisestä tälle ennen kuin he lähtivät suihkuihin.

Samassa kuitenkin pukuhuoneen ovi avattiin taas ja hän käänsi katseensa poikaan, johon oli törmännyt ensimmäisinä päivinään koulussa. Pitkät ruskeat hiukset omaava poika oli silloin esittäytynyt Hatiksi. Ja kuten hän oli tälle luvannut; ei hän ollut unohtanut tämän kääpiö heittoa. Sinänsä tämä oli ilmeisesti aikeissa tulla taas suihkuun samaan aikaan kuin hän.
Hän ei halunnut pilata heidän ”joukkosuihkunsa” tunnelmaa alkamalla taas uhkailemaan Hatia puuterillaan, joten vaalea kääntyi takaisin poikaystävänsä puoleen suudellen tätä pitkään yrittäen saada suudelmasta mahdollisimman läheisen.
”Vauhtia, mennään jo”, poika naurahti ja veti jo toisen paidanhelmaa ylemmäs.

//Vähän sekava ja no... Outoja lauseita joka välissä, mutta toivottavasti saatte vastattua.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty La Tammi 26, 2013 1:25 pm

//Mä kirjotan nyt vastauksen viime hetkillä, koska Parkkis käy puolen tunnin välein muistuttelemassa... I hate U Parkkis!//

Yong Guk Bang
Yong nykäisi paidan päältään hieman hermostuneen oloisesti, toiset tunsivat toisensa jo entuudestaan ja olivat varsin luontevia keskenään, mutta hän oli vielä vähän ulkopuolella.
Samassa Ren pyyhälsi paikalle ja istuutui hengästyneenä Takerun viereen. Takeru kietoi oitis kätensä Renin ympärille ja kysyi tältä hieman pilkalliseen sävyyn oliko toinen eksynyt.

Melkein heti Renin jälkeen sisään rytää erittäin nätti ja naisellinen ihminen, josta kuitenkin ehkä hieman pystyi erottamaan, että tämä ei tyttö ollut. Yong ei kuitenkaan erikoisemmin kerinnyt uutta tulijaa huomioida, kun Takeru ja Ren päättivät järjestää show:n ryhtymällä pussailemaan.
"Hei rakastavaiset, hankkikaa huone!" Yong kuittasi pariskunnalle kun Takeru alkoi vetää Renin paitaa pois.

//Lyhyt, mitäänsanomaton ja peliä eteenpäinviemätön vastaus Fuyulta kello puoli kaksitoista. Kuitti.//

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Helmi 03, 2013 7:02 am

//onko se mennyt viikko? o.o Eli siis Ru-Chan nyt kun Rixu ei ole vielä vastaillut niin vuoro siirtyy sulle.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Helmi 03, 2013 11:39 pm

// Ooww.. Minä sitten. 8D //

Min Ki (Ren) Choi

Blondin saatua takamuksensa kiinni penkkiin, samassa viereen ilmestyen tuttu virnuileva miekkonen, joka osoittautui Takeruksi. Henkeään Ren ei koommin kerinnyt vetää toisen alkaessa virnuilemaan tämän ''eksymisestä'', mikä sai blondin nyrpistämään nenäänsä aavistuksen vaikka tottahan se oli että tämä eksyi matkallaan, vaikka kyllä hänelle suihkutilat tutut olivat.
Takerun takertuminen ei ollut Renille yllätys toisen roikkuessa tässä kiinni, samalla tämän koittaessa saada kunnolla happi kulkemaan juoksemisensa jälkeen.
'' Hei! Mä koitan saada happea, rauhotus nyt... '' Tosin sanat taisivat mennä kuuroille korville, koska samassa pukutilan ovi avautuu ja sisälle astelee Renille tuntematon nuori, mikä näyttää suunnattomasti liiankin kauniilta naiselta. Tämä saa Renin värähtämään kauttaaltaan, mutta ei juuri ehtinyt sen enempää tulijaa tuijotella, tämän siirtyen katsomaan Takerua, jonka käytöksessä oli jotakin mitä Ren ei itse ole kokenut toisen kanssa ollessaan. Kuitenkin kaikki tämä jäi mielestä pois, Renin tuntiessa tutut huulet omiaan vasten, joka sittemmin vaihtui suudelmaan mikä hieman yllätti Renin kuitenkin toinen siihen vastaten.
Takeru kun oli nopea liikkeissään, suudelma päättyikin yhtä äkkinäisesti kuin oli alkanutkin ja toinen jo oli alkanut nykimään paitaa tämän yltään. ”Vauhtia, mennään jo”

Takeru hoputti, Renin kiskoen samanaikaisesti paitaansa päältään. Samassa kuitenkin Ren pysähtyy, paidan jääden puoliksi vieläkin nuorekon ylle kuullen jonkun kuittaavaan "Hei rakastavaiset, hankkikaa huone!"
Ren nostaa huulillee virneen ja vilkaisee pistävästi Yongin suunnalle.
'' Oletkos kateellinen? '' Hetken pokkaansa pidellen, totinen virne naamallaan Ren kuitenkin repeää naurahtamaan pariin otteeseen lopulta saaden paitansa päältään. Sen pois saatuaan Renin vaaleat hiukset saivat osumaan paidan kanssa ja tästä syystä hiukset kohtasivat karmivan kohtalon, ne sähköttyivät ja tästä ollen myös näyttivätkin siltä.
Ren nousee penkiltä ja rupeaa aukomaan vyötään lanteiltaan, samalla väkertäen nappinsa kanssa.
'' Noh, eikös me ollakkaan menossa? '' Ren kuittaa, katsahtaen muita jotka suurinpiirtein istuskelevat paikoillaan.
Samassa blondi virnistää Takerun suunnalle, kiskaisten housunsa jalastaan ja napaten pyyhkeen ympärilleen taktisesti mitään paljastamattaan, jääden odottamaan toisia, jotta voitaisiin yhtämatkaa kirmata suihkun puolelle.
Tosin vasta nyt Renille tuli mieleen että pukkareille oli hetki sitten kaiken rytäkän keskellä saapunut Renille tuntematon henkilö, mikä saikin blondin katsahtamaan kohti tätä ylikaunista pitkähiuksista nuorekkoa hiemankin utelias ilme kasvoillaan, kunnes kumartui Takerun puoleen.
'' Hei.. Kuka toi on? '' Vaikka ehkä kysymys saattoi olla virhe, Ren ei voinut uteliaisuudelleen mitään.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ke Helmi 06, 2013 10:44 am

Akiharu ”Miku” Tsukiyama

Kuunteli huonetoverinsa kertomuksia aina silloin tällöin purskahtaen aikamoiseen nauruun. Välillä purskahteli nauruun ilman mitään varsinaista syytä tai sitten vain heitti sitä omaa laimeaa läppäänsä, mitä muut eivät välttämättä ihan ymmärtäneet. Okei, välillä Miku ei itsekään tajunnut mitä oikein selitti, mutta ei se estänyt häntä nauramasta kumminkaan. Paita oli jo kadonnut pojan päältä paljastaen ylävartalon. Huomasi Renin viimein tulleen ehkä hivenen pöllähtäneen näköisenä ja virnisti huonetoverinsa poikaystävälle ilkikurisesti.
”Aivan varmasti eksyit kumminkin!”, kailotti kovaan ääneen osoittaen sormellaan Reniä. Vaaleahiuksinen ehti heittää paitansa penkille, kun huomasi oven avautuvan uudelleen ja lisää ihmisiä ilmestyi sinne. Kääntyi katsomaan tuota kaunista poikaa, jonka tunnisti samantien.
”Ajattelit tunkea mukaan meidän joukkosuihkuretkeen?”, kysyi innoissaan toiselta huomaamatta ollenkaan toisen ei-niin-iloista auraa, joka huokui toisesta. Miku käänsi katseensa Kingkongiin, joka käski pariskuntaa hankkimaan huoneen, kun taas Ren heitti kommenttia takaisin, jonka seurauksena tämä pikku älykääpiö repesi aikamoiseen nauruun, joka taisi olla jo tuhannes kerta sinä päivänä tai oikeastaan tuhannes kerta tunnin sisällä. Vielä pahemmin alkoi nauramaan huomatessaan Renin uuden kampauksen ja vaaleahiuksisen oli pakko kyykistyä alas ja oli lähellä että tuo olisi heittäytynyt lattialle vierimään kuin viimeistä päivää.
”Mä en kestä enää.. Au, mun mahassa tuntuu”, mutisi nauurn lomasta pitäen käsiään mahallaan. Miku voisi harrastaa joukkosuihkuilua uudestaan kun se kerta oli näin hauskaa.

”Venatkaa nyt vähän!”, huikkasi muiden perään törkäten vaatteensa pikaisesti pois käsistään ja lähti juoksemaan tuulispäänä muiden ohi suihkutilaan aivan nakuna ja ei ehtinyt kietoa mitään pyyhettä lantion ympärilleen. Nuorukainen melkein onnistui kompastumaan, mutta sai pidettyä itsensä pystyssä kumminkin.
”Eka teillä oli kiire ja nyt te jäitte sinne kuppailemaan, että tulkaa jo!”, Miku puolestaan hoputteli muita kovaan ääneen suihkutilan puolelta. Ei kauaa kestänyt, kun vaaleahiuksinen katosi yhteen suihkukoppiin.

//Sain jotain... Randomia väkerrettyä tähän XD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Helmi 14, 2013 8:56 am

//viikko taas mennyt, joten plane voit vastailla nyt, koska sienistä ei ole näkynyt.
Eli pojat pääsivät nyt sitten varmaankin koko porukka suihkuihin. Niin saadaan Rosie mukaan!//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  plane lähetetty Pe Helmi 22, 2013 12:27 pm

Monien mutkien jälkeen Rosie oli päätynyt asuntolalle ja omaan huoneeseensa. Hän oli ensimmäistä kertaa elämässään Japanissa, yhä edelleenkin mietti mistä oli saanut päähänsä lähteä vaihtoon maahan, josta ei käytännössä tiennyt mitään, vaikka olihan tytöllä tietysti jo jonkinlainen käsitys Japanista. Kuitenkin varmaksi hän tiesi vain, ettei hänen viettämänsä aika täällä tulisi varmastikaan olemaan ainakaan liian helppoa, mutta ehkä sitäkin mielenkiintoisempaa, lopun voisi määrittää vain tulevaisuus.

Pitkän lentomatkan ja aikaeron vaikutukset näkyivät, tai siis ainakin tuntuivat, sillä Rosie olisi voinut mennä saman tien nukkumaan. Tyttö kuitenkin halusi käydä suihkussa ennen sitä, mutta eihän hänellä ollut aavistustakaan missä suihkut mahtoivat olla. Hän osasi reitin ulko-ovelle ja suurin piirtein siihen hänen asuntolan tuntemuksensa sitten jäikin. Eipä siis auttanut muu, kuin lähteä väsymyksestä huolimatta etsimään suihkutiloja. Eipä Rosien kovin kauaa tarvinnut etsiä, tyttö oli ehtinyt kävellä käytävän päähän ja huomasi kauempana jonkun katoavan jonkin huoneen oven taakse suihkukamppeiden kanssa. Tyttö lähti siis takaisin huoneeseensa hakemaan omia tavaroitaan.

Suihkutiloihin päästyään sai Rosie huomata, että samaan aikaan suihkuun oli tainnut päätyä useampikin henkilö, joskin pukuhuoneen puolella ei ollut enää ketään. Tyttö kohautti harteitaan sen enempää asiaa miettimättä ja riisui vaatteensa jättäen ne vähän muista etäämmälle ja katosi sitten itsekin suihkukoppiin.

//Rosie saapuu vihdoinkin pelipaikalle! //
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Helmi 24, 2013 6:42 am

Takeshi Miyamoto

Takeru oli selittänyt poikaystävälleen tämän kysymykseen, kuka Hati niminen poika oli. Jättäen kuitenkin väliin kuinka oli ruskeahiuksiseen tutustunut.
Heidän viimein päästessä suihkujen puolelle oli Takeru roikkunut vaaleahiuksisen kädessä, mutta jätti kuitenkin samaan suihkuun menemisen sikseen ja livahti vähin äänin omaan koppiinsa. Hän ei todellakaan halunnut nolata itseään taas toisen edessä suihku-jutuillaan.

Vihdoinkin hän pääsi lämpimään suihkuun. Hän avasi suihkun odottaen, että vesi olisi sopivan lämmintä ennen kuin astui sen alle. Vaaleahiuksinen sulki silmänsä, kasteli hiuksensa ja kasvonsa. Poika kuuli kun ovi kolahti jonkun tullessa sisään ja kääntyi muutaman sekunnin jälkeen, kun oli saanut kasvonsa pois veden alta, katsomaan kun hänelle tuntematon henkilö meni yhteen suihkukopeista.
Takeru katsoi tätä pitkään suu hiukan raollaan. Vaaleat melko pitkät hiukset, selvästi pidempi kuin hän itse, tyttömäinen. Ensin hän ei pystynyt sanomaan onko tämä tyttö vai poika, koska kopeissa olevista henkilöistä näkyi vain hartioista ylöspäin. Olihan tämä hyvin tyttömäinen, mutta he olivat poikien suihkuissa. Ja olihan Ren ja Hatikin poikia, vaikka näyttivät ulkoa päin selvästi enemmän tytöiltä.
Hän siristi hiukan silmiään katsoen edelleen äsken tilaan tullutta.

//Ette koskaan usko kuinka vaikeaa oli tämän kirjoittaminen. Miten Takeru olisi voinut reagoida tuohon!? :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Maalis 04, 2013 10:32 pm

//Rixu, se olisi sinun vuoro, kun Fuyu ei vastaillut. Noniin, tsemppiä kaikki niin saadaan tämä homma pyörimän! :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Maalis 11, 2013 9:24 am

//juu, Ru-Chan, jos nyt ehdit niin sinä varmaan voisit vastailla tähän, kun Rixua, ei ole näkynyt. (^^;)//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl.

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Maalis 20, 2013 9:32 am

Min Ki (Ren) Choi

Takeru oli päättänyt roikkua koko matkan suihkukopeille asti tämän kädessä, mutta mitäpä tuo olisikaan haitannut. Se vain tuntui Renistä itsestään hyvältä. Kaikki valuivat ennemmin tai myöhemmin omiin koppeihinsa ja kuten Ren olikin itedostanut, jokaisesta kopista näkyi vain aavistus jalkoja ja harteista ylöspäin. Toisaalta se haittasi Renin näkyvyyttää jos päästiin puhumaan Takerusta. Saikin Renissä pienen mökötus hetken, kunnes Ren hajamielisyydessään avasi suihkunhanan ja sattuikin sopivasti seisomaan suoraan sen alla. Tietysti jääkylmä vesi pääsi yllättämään Renin, joka loikkasi raskaan rääkäisyn johdattelemana kopin reunamalle samalla painaen kätensä ympärilleen.
'' Aaaaiiihh~ '' Se taisi olla ainoa sana joka Reniltä kykeny suusta tulemaan. Nyt hän pomppi paikoillaan koittaen saada itsensä lämpiämään. Minkä tempun suihku olikaan hänelle tehnyt.
Pian kuitenkin blondi tunsi että veden lämpötila oli muuttanut suuntaansa ja saattoi nyt olla tarpeeksi lämmintä että sen alle voisi hyvin mennä.
Hetken arastelun jälkeen Ren sujahtaa lämpimän veden alle, jääden seisomaan edelleen kädet ympärillään lämpimän veden virratessa pitkin Renin kehoa kohti viemäriä.
Tunne oli mitä huumaaviin, kunnes viimein Ren säpsähtää siihen että suihkutilaan astelee joku, joka ei ollut nuorten keskuudessä äsken pukukopeilla. Uteliaisuus iskeytyy jälleen Reniin ja tämä päätyykin kurkkimaan koppinsa oven ylitse. Tosin näky on aivan jäätävä, sillä koko suihkutilan on vallannut sankka höyrypilvi ja se tosiaankin estää näkyvyyttä melkoisesti. Kuitenkin Ren paikantaa että tällä tuntemattomalla nuorella on pitkät vaaleat hiukset ja hyvin siro kroppa siltä osalta mitä hän nyt pääsi ja kerkesi edes nähdä.
Asia jäi hieman vaivaamaan Reniä, mutta ei se häntä kauaa piinannut, sillä nyt hän etsi kuumeisesti sitä koppia johon Takeru oli päässyt livahtamaan.
Voisiko hän olla viereisessä?

Ren hivuttautui hyvin hiljaa kopin vasemmalle seinustalle, nappasi kiinni reunalta ja oli juuri kurkkaamassa, kunnes mieleen juolahti tämä pieni seikka. Hati, josta Ren oli kysynyt Takerulta, mutta oli saanut hyvin nihkeän vastauksen ja se selvästi kieli sen että Takeru ei juurikaan nauttinut Hatin seurasta tai jotakin vastaavaa. Kuitenkin Ren taisi juuri tällä hetkellä olla niin utelias että päätyi kurkkaamaan viereiseen koppiin siinä toivossa että Takeru saattaisi olla siellä.
Olisihan se aivan mälsää jos Ren olisi joutunut kauaksikin Takerusta, kyse kuitenkin oli suihkuhetkestä!

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Maalis 29, 2013 12:53 am

//yli viikko mennyt. Plane voit nyt vastailla kun sienistä ei ole näkynyt. :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: boys in shower... and the girl. [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa