Kyung Park

Siirry alas

Kyung Park

Viesti  Vieraili lähetetty Ma Marras 07, 2011 10:37 am

// Ex-käyttäjä Shuin hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Shuita ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (26.2.2013) //
Nimi: Kyung Park
Lempinimi: Kurkku, Kyungcumber, Porkkana, Munakoiso, Skunk...
Syntymäaika ja ikä: 8.7.1994 (18v.)
Sukupuoli: mies
Vuosikurssi: 2
Luokka: 2-C
Luokanvalvoja: David Kim
Valinnaiset aineet: musiikki, maantieto, fysiikka
Huone: 204
Seks. Suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Perhesuhteet:
Kyungin perheeseen kuuluvat vanhemmat sekä pikkuveli ja isosisko. Kyungilla on vanhempiinsa normaalit välit, eli hän tulee heidän kanssaan enemmän tai vähemmän loistavasti toimeen, muttei silti ole heidän kanssaan mitään parhaita kavereita. Parhaimmat ja läheisimmät välit perheessään Kyungilla on hänen kolme vuotta vanhempaan isosiskoonsa, jolle Kyung pystyy puhumaan oikeastaan kaikesta. Hänen pikkuveljensä on häntä neljä vuotta nuorempi, ja Kyungin sanojen mukaan häntä itseään komeampi.
Kun Kyungilla on tekemisen puutetta, hän tykkää soitella perheelleen ja vaihtaa kuulumisia.Luonne:

"I think I myself am a charm.”

Kyung on ollut nuorempana vähän nörtti ja hiljainen seinäruusu, joka käytti lähes kaiken vapaa-aikansa opiskeluun , eikä siis todellakaan kuulunut siihen "suosittuun" porukkaan. Ystävystyttyään Zicon kanssa ja alettuaan pyöriä tämän kanssa, Kyung kuitenkin muuttui itsevarmempaan ja äänekkäämpään suuntaan jättäen opiskelut huomattavasti enemmän taka-alalle. Nykyisin hän tuppaakin olemaan tunneilla ja ihan muutenkin melkoisen äänekäs, vaikkei suoranaisesti häiriköimistarkoituksessa, mutta minkäs sille mahtaa, jos juttua riittää ja se tulee väkisin ulos ääniaaltoina.
Kyung on itsevarma persoona, joka saa olemuksellaan piristettyä ja energisoitua ympärillään olevia ihmisiä, vaikka ei edes yrittäisi tehdä mitään. Kyungia voisi siis sanoa jonkinlaiseksi porukan endorfiiniksi. Hän on kova hymyilemään ja nauramaan jopa ilman mitään kunnollista syytä, mutta toisaalta hän onnistuu vääntämään syytä vaikka väkisin. Hän on vähän viattoman ja kiltin pojan oloinen noin positiivisuuspakkauksen olemukseltaan arvioiden, mutta kyllä hänestä oikeanlaista asennetta löytyy jos vaikka sun mihin. Hän ajatteleekin vilpittömästi olevansa charmikkaampi, loistokkaampi, vetovoimaisempi ja ja ja (lista jatkuu) kuin mitä oikeasti ehkä on.

Kyungille on tyypillistä avautua hitaasti uusille ihmisille, joten tuntemattomia kohtaan hän on siis yleensä jonkin aikaa vähän varautuneempi kuin normaalisti. Tämä johtuu siitä, että nuorukaisella on vahva "me"-hengen taju, eli hän ei ihan heittämällä hyväksy uusia ihmisiä "meihin". Eli vaikka hän tulisikin ihmisten kanssa hyvin toimeen, hän luokittelee heidät "meiksi" (kaveriporukka, luokka, harrastusporukka jne.) ja "ei-meiksi", jotka yrittävät päästä sisään porukoihin. Näin ollen hän saattaa olla vähän tylynpuoleinen ulkopuolisille.

Kyungin kanssa keskustelu on välillä vähän hankalaa, sillä poika saattaa vastailla maailman randomeimmilla tavoilla ja olla (joko tahallaan tai sitten ei) ymmärtämättä esimerkiksi, mitä häneltä oikeastaan kysytään. Lisäksi hän voi itsepäisesti, pokkana ja tyytyväisenä väittää jotakin, mitä pitää oikeana ja totuutena, mutta mikä ei kertakaikkiaan ole nähnytkään oikeaa vastausta. Tällöin vastaväitteet teilataan alas saman tien suostumatta edes niitä kunnolla kuuntelemaan.
Lisäksi Kyung lähtee usein tekemään jotain todella itsevarmalla ja luottavaisella asenteella, mutta feilaa sitten täysin. Tämän tapahduttua tarpeeksi usein hän sitten luovuttaa, mutta yrittää vielä uudelleen, jos joku häntä tahallaan yllyttää – ja Kyung-parka feilaa taas saaden itsestään naurun kohteen. Kyung onkin kilpailuhenkinen luonne, ja hän inhoaa häviämistä, joka on yksi niistä asioista, jotka saavat hänet suuttumaan.

Kyung aloitti räppäämisen aikoinaan Zicon perässä, kun ajatteli, että tulisi sillä tavoin "tunnetuksi" ja erottuisi massasta. Hän onkin räppäämisessä melkoisen lahjakas. Iso osa Kyungin vapaa-ajasta kuluu Zicon seurassa nykyään samanhenkisten räppäämistä harrastavien piirien seurassa keskustassa, jossa porukalle on muotoutunut kantapaikkoja. Keikkojakin riittää hip hop – klubeilla ja sen sellaisilla, mutta kyllä Kyung silti on valtaväestölle aivan täysi nobody. Ainoastaan asiaan perehtyneiltä voi odottaa jonkinlaista tunnistamista.

Kuvissa: Park Kyung (Block B)Ulkonäkö:
Kyung on melkolailla perustallaajan näköinen, jopa vähän naapurinpoikamainen. Hänen hiuksensa ovat mustat (värjäämättöminä ruskeat) ja lyhyet. Otsimmat haivenet on harottu puolihuolimattomasti sojottamaan johonkin suuntaan, eli siihen suuntaan, johon ne sattuvat kunakin päivänä parhaiten asettumaan. Ylipäätään Kyung ei jaksa nähdä aamuisin juuri pesemistä enempää vaivaa hiustensa laittamiseen, sillä lyhyt ja vähän hapsottamaan pyrkivä malli tuntuu asettuvan riittävän hyvin pelkällä muutamalla haraisulla. Jonkin aikaa sitten hänen hiuksensa vielä olivat sivuilta lähes kaljut, mutta koska Kyung ei jaksanut huolehtia niiden säännöllisestä lyhentämisestä ja kunnossapidosta, niin hän antoi niiden kasvaa "tavallisemman" näköisiksi ja vähemmän hoitoa vaativaan malliin.
Kyungin kasvot ovat muodoltaan pitkähköt, minkä takia joku vuosisadan neropatti (=Zico) keksi joskus kutsua Kyungia Kurkuksi ja myöhemmin se vääntyi myös Porkkanaksi ja Munakoisoksi, sillä hän kuulemma näyttää aivan kurkulta, porkkanalta ja munakoisolta. Kyung ei itse juuri lempinimistään perusta, muttei pistä niitä varsinaisesti pahakseenkaan – mitä nyt on saanut kehitettyä pienen ulkonäkökompleksin kasvojensa muodon takia.
Kyung käyttää melko suurikokoisia silmälaseja, joista on muodostunut hänelle jonkinlainen tavaramerkki.

Kyungilla on normaali nuoren miehen ruumiinrakenne, lihasmassaa löytyy sopivasti, joskaan ei totta tosiaankaan mitenkään hallitsevasti. Hän on 176 cm pitkä ja painaa noin 56 kiloa. Kyung ei ole mitenkään tavattoman urheilullinen, mutta kuuluu selkeästi sinne joukkuelajien puolelle, jos on pakko valita. Yksin olemisesta hän kun ei muutenkaan pahemmin välitä.
Kyungin pukeutumistyyli on melko perus: hyvin istuva t-paita ja housut sekä tennarit, jotka ovat usein jo nähneet ne parhaimmat ja hehkeimmät päivänsä. Hän on sanonut lempipukeutumistyylikseen sellaisen, miten komeat yliopisto-opiskelijat pukeutuvat, ja sitä voisi kutsua jo tavoitteeksi. Vasemmassa ranteessaan hänellä on käytännössä aina metallinvärinen rannekello, ja käyttää joskus myös jotakin yksinkertaista sormusta, mutta muuten hänen yllään ei juuri koruja näe.

Muuta:
- veriryhmä B
- asunut Uudessa-Seelannissa lapsena käyden siellä pari ala-asteen ensimmäistä luokkaa -> osaa siis hyvin englantia
- Kyung on maailmanmestari keräämään itselleen lempinimiä suunnasta jos toisestakin, eivätkä ne aina ole ihan niitä, joilla hän itse haluaisi itseään kutsuttavan. Silti hän tunnistaa niistä joka ikisen, kun joku kutsuu häntä niillä.
- Kyung on hyvä sotkemaan sujuvasti ja heikonlainen, mitä tulee asioihin kuten siivoamiseen ja ruuanlaittoon.
- paha tapa piereskellä vapautuneesti ja mieluiten paikoissa, joissa ilmanvaihto ei pelitä parhaalla mahdollisella tavalla. Anteeksipyynnöt siis huonetovereille ja muille lähellä eläville.
- omistaa Mr. Puffy - nimisen ylipainoisen hamsterin, jolle on jo kertynyt ikää niin paljon, että kaiken järjen mukaan sen olisi pitänyt jo kuolla kupsahtaa. Mutta siellä Kyungin huoneeseen tungetussa häkissä tämä teräsvaari vain porskuttaa menemään.Kerhot:
- baseballkerho
- taidekerho

Videot:


Suhteet:

Jiho "Zico" Woo - Kyungin paras ystävä ja rikostoveri, jonka kanssa pyörii sekä "siviilielämässä" että rap-piireissä. Ala-asteella Zico lähinnä kiusasi Kyungia, mutta jossain vaiheessa heistä tuli sitten ystäviä ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kyllähän Zico edelleenkin Kyungia kiusaa, mutta kaverillisessa mielessä ja Kyung dissaa samalla mitalla takaisin.

Amber Liu - Zicon lapsuudenystävä, johon Kyung tutustui varsin pian sen jälkeen, kun kaverustui Zicon kanssa. Amber "koulutti" Kyungia samaan malliin kuin Zicoakin, ja nykyäänkin kolmikko pitää tiiviisti yhtä kaikenlaisen idioottimaisen pelleilyn muodossa.

Akiharu "Miku" Tsukiyama - Zicon ja Kyungin porukkaan uuden lukuvuoden alettua sujuvasti päätynyt menijä, joka sopii näiden pellejen seuraan mitä mainioimmin. Välillä Kyungista tuntuukin, että nuorempi olisi ollut heidän joukkonsa jatkona jo paljon pidempään kuin todellisuudessa.

Kiseok "Cream" Kim - Kyungin ja Zicon vihollinen numero yksi oikeastaan joka ikisellä elämänalueella, eikä tälle häviäminen ole edes mikään vaihtoehto. Tappelunpoikasta saadaankin aikaan niin koulussa, asuntolalla kuin muutenkin vapaa-ajalla, eikä aina tarvita edes mitään kunnon järkeenkäypää syytä.

Jongsu "Sims" Sim - Uppoaa samaan kastiin parhaan kaverinsa Creamin kanssa.


Pelit:

… So does this mean that someone has managed to make ah-so-cool Jiho Woo to soften? [VALMIS] - tiistai 6.12.2011
Kyung on lagailemassa huoneessaan, kun Zico ilmestyy kysymään Kyungilta mielipidettä biisistä, jonka on kirjoittanut Kyungin maantieteenopettajalle Jaelle.

rose colored glasses [VALMIS] - torstai 22.12.2011
Se jännitetty ja odotettu keikka, jossa Zicon on määrä esittää Jaelle tekemänsä biisi, saapuu vihdoin ja totta kai Kyung pyörii mukana kuvioissa päsmäröimässä taustalla mm. "portsarina".

Well, hello there. [VALMIS] - maanantai 23.1.2012
Kyung ja Zico poikkeavat koulupäivän jäljiltä lähistöllä sijaitsevaan beat&sound - nimiseen levykauppaan, jossa Kyung iskee silmänsä nättiin työntekijään, Bouhun, ja kerkevänä kaverina on tietysti heti liehittelemässä tätä.

Welcome to your new residence - tiistai 3.4.2012

Hullu meininki musiikin luokassa (oppituntipeli) - keskiviikko 25.7.2012

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa