So, you're gonna stay here for now, right? [KUOLLUT]

Siirry alas

So, you're gonna stay here for now, right? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Tammi 02, 2013 10:41 am

// plane tänne Rosien kanssa! :)//

Tiistai 8. tammikuuta 2013

Jiyong "GD" Kwon

Sakurako Highin yleensä niin äänekäs ja metelin täytteinen asuntola oli kerrankin yllättävän hiljainen ja jopa rauhallinen, kun suurin osa oppilaista oli vielä viettämässä talvilomaa kuka missäkin, suurimmaksi osaksi varmaan kodeissaan. Muutamia oli tosin jo saapunut Jiyongin tavoin viikkoa ennen loman loppumista takaisin asuntolaan, varsinkin Japanin ulkopuolella asuvia oppilaita. Japanissa asuvat nyt pääsivät helposti saapumaan takaisin asuntolalle ihan koska vain.
Jiyong oli viettänyt loman pari ensimmäistä viikkoa äitinsä ja koiransa luona Etelä-Koreassa ja hänen isosiskonsakin oli saapunut uuden miesystävänsä kanssa joulun viettoon heidän luokseen.
Aika oli mennyt kuin siivillä, Jiyong oli nauttinut olostaan ja hänellä oli ollut hauskaa isosiskonsa ja äitinsä kanssa. Nuorukainen oli myös kaivannut Gaho-koiraansa koulussa ollessaan ja nyt hän olikin viettänyt tämän kanssa todella paljon aikaa yhdessä niin ulkona, kuin sisälläkin.

Jiyong oli kuitenkin halunnut tulla ihan ajoissa takaisin Japaniin, sillä hän halusi loman aikana viettää aikaa ystäviensäkin kanssa, juhlia ja pitää hauskaa. Ja asuntola tuntui loman aikaan rauhalliselta, oli kerrankin mukava raahata musiikkivälineet kynien ja lyriikkalehtiöiden kera yhteisiin oleskelutiloihin, kun jopa kuuli omat ajatuksensakin, eikä ketään muuta ollut lähettyvillä. Mitä nyt satunnaisesti joku näytti naamaansa, mutta normaaliin asuntolaelämään verrattuna tämä oli rauhallista ja rentouttavaa.
Viikonloppuna asuntolaan oli ilmeisesti myös saapunut uusi vaihto-oppilas, ainakin mitä Jiyong oli asuntolan työntekijöiden jutuista päätellyt. Ensimmäiselle luokalle saapuva tyttö, mutta nuorukaiselta oli mennyt vähän ohi, että mistä tyttö oikein oli tänne saapunut.
Eipä Jiyong itse kauheasti ollut ensimmäisen vuosikurssin oppilaiden kanssa tekemisissä ja asuntolassa kuitenkin asui todella paljon porukkaa, niin ei kaikkien kanssa edes ehtinyt aikaa viettämään, mutta kyllä vaihto-oppilaat olivat aina kiinnostavia.

Tummatukkainen poika istuskeli melko rennossa asennossa asuntolan yhteisten tilojen sohvalla, keskittynyt ilme kasvoillaan, kuulokkeet korvillaan, kynä toisessa kädessään ja lehtiö sylissään. Kuulokkeiden läpi kuului vaimeaa jumputusta ja nuorukaisen pää liikkui kevyesti musiikin tahdissa, huulet liikkuivat lähes huomaamattomasti kuin sanoja hakien. Välillä hän kirjoitti jotain ylös lehtiöönsä, saattoi sutata hetken päästä äsken kirjoittamansa pätkän ja kirjoittaa jotain uutta edellisen alle.
Sohvapöydällä hänen edessään oli penaali ja take away - kahvi, jonka hän oli hakenut ruokalan puolelta.
Jiyongilla oli yllään valkoinen wifebeater, joka paljasti hänen molemmissa kyynärvarsissaan olevat tatuoinnit, ja punaiset pillifarkut. Tumma tukka sojotti tyylikkäästi pystyssä. Lattialla sohvan vieressä oli tumma olkalaukku ja tumma kauluspaita, jonka nuorukainen oli riisunut pois päältään. Vaikka ulkona olikin talven takia suhteellisen kylmä, niin asuntolan sisällä lämmitys ainakin pelitti ja välillä saattoi oikeasti jopa tulla kuuma.


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm La Joulu 14, 2013 3:44 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: So, you're gonna stay here for now, right? [KUOLLUT]

Viesti  plane lähetetty Pe Tammi 04, 2013 1:08 pm

// Tää kyllä tökkii nyt pahemman kerran, mutta eei se mitään :D //

Rosie oli saapunut Sakurako Highin muutama päivä sitten. Tyttö ei olisi pari vuotta takaperin uskonut lähtevänsä vaihtoon, ei ainakaan minnekään muualle kuin Englantiin. Koulussa heille oli kuitenkin mainostettu erilaisia vaihto-ohjelmia ja tyttö olikin näistä innostunut. Japanissa itsessään oli tyttöä kiehtonut aika suuretkin kulttuurilliset erot ja hän olikin halunnut saada hieman läheisemmän kosketuksen näihin eroavaisuuksiin. Nyt hän oli asunut asuntolassa parin päivän ajan, eikä rehellisesti sanoen noista päivistä ollut dramatiikkaa pahemmin puuttunut. Oikeastaan jo ensimmäinen päivä oli ollut kuin suoraan saippuaoopperasta, mutta ei Rosie ainakaan vielä olisi luovuttamassa – alku aina hankala.

Rosie oli kuitenkin päättänyt lähteä etsimään itselleen seuraa tylsän päivän ratoksi – silläkin uhalla, että luvassa olisi mahdollisesti vielä lisää draamaa. Ehkä hän ei kuitenkaan enää saisi itseään näyttämään ihan totaaliselta idiootilta jokaisen vastaantulijan silmissä. Nyt tyttö ei ainakaan voisi väsymystä siitä syyttää, sillä hänen unirytminsä oli kuitenkin ehtinyt jo hieman tasoittua uuteen aikaan.
Lopulta Rosie päätyi kävelemään oleskeluhuoneeseen, päälleen hän oli pukenut mustan topin ja avonaiseksi jätetyn musta-valkoruudullisen paitapuseron sekä mustat pillifarkut. Asuntola vaikutti hiljaiselta, ilmeisesti kovinkaan moni ei ollut vielä palannut lomaltaan, mutta näytti joku muukin raahautuneen yhteisten tilojen puolelle. Sohvalla istui ennestään tuntematon poika, joka näytti tuhertelevan jotakin lehtiöönsä.
Tyttö päätti kävellä muina miehinä hiukan lähemmäs ja istuutui toista vastapäätä olevalle sohvalle.
”Hei! En kai keskeyttänyt mitään tärkeää?” hän kysyi englanniksi hymyillen ja toivoen toisen olevan niitä nuoria, joilta englanti luonnistui hieman paremmin.
”Olen Roosa tai no kaikki kyllä kutsuvat Rosieksi”, tyttö vielä jatkoi esitellen itsensä.
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: So, you're gonna stay here for now, right? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Tammi 11, 2013 11:27 am

// Ah, tässäpä on kestäny... Sori :c //

Jiyong "GD" Kwon

Jiyong ei kiinnittänyt ympärilleen mitään huomiota, kun hänen kaikki huomionsa oli kiinnittynyt tasaiseen jytkeeseen, joka kuului hänen kuulokkeistaan. Toinen jalka nytkyi pienesti musiikin rytmin tahdissa ja huulet liikkuivat sanoja hakien.
Tummahiuksinen nuorukainen ei huomannut jonkun saapuneen yhteisiin oleskelutiloihin ja lähestyvän häntä - hän kohotti yllättyneenä katseensa eteensä vasta siinä vaiheessa, kun hän huomasi liikettä silmäkulmissaan ja tämä joku istuutui häntä vastapäätä olevalle sohvalle. Jiyongilta meni täydellisesti ohi kaikki mitä vaalea tyttö hänelle sanoi.
"Häh?" hän tokaisi kysyvällä äänellä vähän vähemmän kohteliaasti ottaessaan kuulokkeita pois korviltaan.
"Ai, sori. Et sä keskeyttänyt mitään", nuorukainen vastasi hakien englanninkielisiä sanoja, tuntui oudolta näin yhtäkkiä ruveta puhumaan englantia, vaikka Jiyong olikin siinä ihan hyvä.
Hänen olemuksensa oli nopeasti muuttunut helpommin lähestyttävämmäksi tuon alun töksähdyksen jälkeen. Tyttö oli päässyt yllättäään hänet saapumalla paikalle.

"Mä olen Jiyong tai GD, millä nimellä nyt haluaa kutsua", poika esitteli itsensä, kun vaalea tyttö oli esitellyt itsensä Roosaksi - miten tuo nimi olisi kuulunut lausua? - mutta että Rosie kävisi ihan yhtä hyvin.
Jiyong tarkasteli tyttöä edessään - tässä oli siis se uusi vaihto-oppilas. Rosie oli hyvin vaalea, iho oli vaalean kuultava ja hiuksetkin olivat hohtavan vaaleat. Siniset silmät ja hurmaavan kaunis hymy. Kaikinpuolin siis hyvin eurooppalainen ja eksoottinen verrattuna aasialaisiin ihmisiin.
"Mistä päin sä olet?" Jiyong kysyi kiinnostuneena, laskien vihkonsa ja kynänsä heidän välissään olevalle pöydälle penaalin ja take away-kahvin seuraksi.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: So, you're gonna stay here for now, right? [KUOLLUT]

Viesti  plane lähetetty Su Maalis 03, 2013 12:19 pm

Jostain syystä pojan ensimmäinen töksäytys oli tytön mielestä hitusen huvittava, eikä hän edes ajatellut epäkohteliaan sävyn olleen tahallista ja toisen seuraavat sanatkin puhuivat sen puolesta. Hän ei siis ollut keskeyttänyt mitään – tai jos oli, niin ainakaan poika ei halunnut sitä tälle sanoa.
Se oli tietysti hyvä asia Rosien kannalta kuten oli sekin, että ensimmäisten sanojen perusteella tämä henkilö osasi myös englantia ihan hyvin, vaikka joutuikin sanoja hiukan hakemaan. Ymmärsihän senkin hyvin, kuitenkin varmasi harvemmin kukaan asuntolalla asuvista nuorista joutui käyttämään englanninkielen puhetaitojaan.

Pian Rosien uusi tuttavuus esittelikin itsensä Jiyongiksi... tosin Rosie kyllä päätyi käyttämään pojan lempinimeä GD ajatellen, ettei varmasti muutenkaan tule muistamaan kaikkien nimiä, olivathan ne kuitenkin niin kaukana niistä mihin länsimaissa oli totuttu.
Rosieta ehkä vähän häiritsi toisen tarkasteleva katse, mutta tuo ei kuitenkaan antanut sen näkyä ulospäin. Siihen tyttö saisi totutella joka tapauksessa, sillä erottui joukosta ja keräsi varmasti uteliaita katseita ympärillään.
Eipä tytön tarvinnut kauaa odotella, kun saikin kuulla pojan utelevan mistä päin tämä olisi kotoisin. Sitä hän oli kuitenkin osannut odottaakin, sillä tuo oli asia jonka hän itsekin kysyisi jos törmäisi uuteen vaihto-oppilaaseen.
”Olen Suomesta”, Rosie vastasi. Kyllähän tuolla käväisi mielessä, ettei pojalla välttämättä ollut harmainta aavistusta missä päin Suomi oikeastaan sijaitsi, mutta ei kuitenkaan halunnut maan sijaintia sen tarkemmin selvitellä. Toinen voisi udella jos haluaisi.

”Mutta mitä sä oikeastaan olit tekemässä ennen kuin mä pöllähdin paikalle?” Rosie uteli vilkaisten pöydälle laskettua vihkoa.
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: So, you're gonna stay here for now, right? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Toukokuu 25, 2013 2:27 pm

Jiyong "GD" Kwon

Alun kangertelun ja sanojen hakemisen jälkeen Jiyong pääsi nopeasti vauhtiin englannin puhumisen kanssa. Nuorukainen oli oikeasti hyvä kyseisessä kielessä - missäpä hän ei olisi ollut hyvä? - joten saatuaan päälle sen tietyn vaihteen, vieras kieli tuli hänen suustaan ja päästään ihan itsestään, eikä hänen juurikaan tarvinnut jäädä miettimään mitä mikäkin sana tarkoitti tai mikä jokin tietty sana olikaan englanniksi.
Rosie kertoi olevansa Suomesta ja Jiyong joutui hetkeksi pysähtymään miettimään, missä koko maa mahtoi edes sijaita. Lopulta hän tuli siihen tulokseen, että se taisi olla pohjoisemmassa, mutta ihan tarkkaa kohtaa maailmankartalla hän ei saanut millään niin nopeasti mieleensä.
"Missä kohtaa Suomi niinku tarkalleen on?" hän kysyi kiinnostuneen oloisena. Oli mielenkiintoista saada tietää tytöstä vähän enemmän - miksi tuo oli ylipäätään saapunut vaihtoon niin kaukaa.

"Ah", nuorukainen vilkaisi pöydällä olevaa vihkoa ja muutenkin levitettyjä tavaroitaan, kun blondi tiedusteli mitä hän oli oikeastaan edes tekemässä ennen kuin tyttö keskeytti hänet.
"Mä vaan kirjottelin omia riimejä, en mitään sen kummempaa", Jiyong sanoi olkiaan kohauttaen, kuin asia ei olisi ollut sen kummempi.
"Mä räppään ja kirjoittelen omia biisejä, mä työstän just uutta materiaalia", hän kuitenkin selitti vähän tarkemmin. Räppäys oli todellakin hyvin lähellä nuorukaisen sydäntä ja hän oli siinä oikeasti hyvä. Ja pitkästä aikaa hänellä oli koulun ohella todella hyvä inspiraatio meneillään, joten uutta materiaalia saattoi olla luvassa enemmänkin.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: So, you're gonna stay here for now, right? [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa