Yong Guk Bang

Siirry alas

Yong Guk Bang

Viesti  Vierailija lähetetty Ke Tammi 02, 2013 7:24 am

// Ex-käyttäjän Fuyun hahmo, joka on siirretty Arkistoon, koska Fuyu ei ole ollut aktiivinen foorumilla aikoihin.
- Samirix (3.1.2014) //


Bang Yong Guk ”Yong Guk/Yongguk/Yong”
Mies
17v - 31.3.1995
182cm/60kg
2. vuosikurssi
bi, sinkku
huone 102
2C - Luokanvalvoja Yui Yoshioka
musiikki, tietotekniikka, kemia, fysiikka, biologia
tanssikerho ja koriskerho

Perhe
Yong Gukin perheeseen kuuluu isä, äiti, isosisko ja isoveli. Yong Gukilla on perheeseensä hyvät välit ja tulee toimeen kaikkien kanssa.

Yong opiskeli syyslukukauden toisessa koulussa, mutta erään joukkotappelun takia poika sai potkut koulusta. Yongin kaveri oli päätynyt toisen poikaporukan höykyttämäksi ja Yong oli hyväsydämmisenä mennyt väliin. Kun opettajat lopulta saivat kaikki tappelunosapuolet irti toisistaan ja saman pöydän ääreen, näille kerrottiin, että he kaikki lentävät ulos koulusta. Tästä tappelusta tehtiin varsinainen esimerkki kaikille, miten käy jos tapellaan.

Yong Gukilla kävi hyvä tuuri ja poika pääsi toiseen kouluun jo kevätlukukaudeksi, mutta tosin Japaniin. Joten muutto oli edessä ja joululoman aikana poika lensikin uuteen maahan, uuteen kouluun. Vanhemmat hieman vastustivat muuttoa, mutta Yong puhui heidät yli. Japaniin muuttonsa jälkeen Yong lopetti nyrkkeilyharrastuksensa ja vaihtoi sen tanssiin ja korikseen. Toisinaan pojan kyllä saattaa vielä nähdä ennen treenejä vetämässä muutaman sarjan ilmaan.

Luonne
Ulkonäön perusteella tehty ensivaikutelma Yong Gukista on yleensä se, että poika on todellinen badass-kiusaaja-pahis. Treenattu, matala-ääninen ja pitkä Yong Guk ei kuitenkaan ole kuitenkaan sitä miltä näyttää. Varsin hyväsydämminen ja ystävällinen Yong Guk on kyllä koulussa suosittu (varsinkin tyttöjen keskuudessa), mutta on siellä enneminkin opiskelemassa kuin seurustelemassa. Yong Guk on itsevarma ja myös hyvin tunnollinen, ulos ei lähdetä, jos koulutyöt ovat tekemättä.

Yong Gukin toinen puoli taas on se, jonka silmille ei hypitä. Tiettyyn rajaan jätkä kuuntele paskanjauhantaa ja vittuilua, mutta kun rajasta mennään yli, voi vastapuolelle tulla turpaakin. Yongin mainetta tappelijana on hieman liioiteltu eikä kukaan siksi yleensä viitsi ruveta haastamaan Yongia.

Harrastajana Yong on varsin pedantti ja vaativa. Liikkeet hiotaan aivan tarkoiksi ja kaikki pitää olla just eikä melkein. Tanssijana Yong vaatii täydellisyyttä ja koripallossa häviämistä on vaikea kestää. Peleissä mukana aina 110% eikä harjoittelusta tinkitä.


Kuvissa oikeasti Bang Yong Guk from B.A.P

Ulkonäkö
Ulkonäöltään Yong Guk on kevyesti treenatun näköinen ja usein todetaan, että varsin hyvännäköinen. 180 senttimetriä pituutta ja 60 kiloa painoa, eli sopusuhtainen jätkä. Hiukset pitää lyhyessä mallissa, jota pöyhitään aina välillä erilaisiin kampauksiin ja väriä vaihdellaan välillä. Silmien väri on ruskea. Vuosien nyrkkeilyharrastus näkyy selvästi edelleen, liikkeet ovat edelleenkin sulavat ja joustavat sekä reaktiokyky on nopea.

Pukeutumiseen Yong ei ihmeemmin kiinnitä huomiota. Jätkän perusvaatetukseen kuuluu farkut, hihatton paita ja takki siihen päälle. Pukeutuu aika rennosti. Toisinaan kyllä joskus viitsii panostaa pukeutumiseensa ja leikitellä vaatetuksella. Koruja käyttää hillitysti.
Molemmissa korvissa korvakorut.
Iso kuva vielä

Tuttavuudet
Takeshi "Takeru" Miyamoto - Koriskerhosta tuttu poika
Akiharu ”Miku” Tsukiyama - Tuttu
Min Ki (Ren) Choi - Tuttu
Haru "hati" Yamaguchi - Tuttu

Pelit
su 6.1.2013 Basketball's target [KUOLLUT]
Yong Guk on pelaamassa yksinään korista kun sisään saapuu nuoriherra Miyamoto (Takeshi "Takeru" Miyamoto). Yong tutustuu Takeruun.
su 6.1.2013 boys in shower... and the girl. [Kuollutko?]
Pojat ovat menossa suihkuun kun vahingossa mukaan sattuu myös naispuoleinen henkilö.

Nippelitietoa:
-Veriryhmä O


Viimeinen muokkaaja, Fuyu pvm To Elo 01, 2013 10:13 am, muokattu 2 kertaa

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa