Jiyong "GD" Kwon

Siirry alas

Jiyong "GD" Kwon

Viesti  Maya lähetetty Ma Marras 07, 2011 10:08 ami, i, i, i like the real shit
you, you, you, you like the real shit?
i, i, i, i like the real shit
me and my crew can only bust with the real shit


Nimi: Jiyong Kwon
Lempinimet: Ji, G-Dragon, GD
Ikä: 18.8.1993 (20-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 3. vuosikurssilla
Luokka: 3-A
Luokanvalvoja: Youngwoon "Kangin" Kim
Valinnaiset: musiikki, kuvaamataito, Japanin historia, biologia.

Seks. suuntautuminen: homo
Siviilisääty: sinkku

Perhesuhteet:
Vanhemmat ovat eronneet, Jiyong asuu äitinsä ja isosiskonsa sekä pari vuotta vanhan Gaho-nimisen shar pei-rotuisen koiransa kanssa Koreassa, kun taas isä on mennyt uudestaan naimisiin ja tällä ja tämän uudella vaimolla on yksi yhteinen lapsi.
Jiyong on läheisissä väleissä äitinsä ja isosiskonsa kanssa ja poika onkin vanhempiensa erosta saakka ottanut enemmän vastuuta kuin muut ikäisensä. Yksinhuoltajaäidillä on muutenkin ollut rankkaa elättäessään kahta lasta, joten Jiyong on parhaansa mukaan yrittänyt olla aiheuttamatta tälle lisää harmaita hiuksia.
Isosiskonsa kanssa Jiyong on hyvin läheinen, he tulevat hyvin juttuun keskenään, vaikka he ovat tyyliltään ja luonteeltaan hyvin erilaisia. Isosisko on aina toiminut eräänlaisena tukipilarina Jiyongin elämässä, poika on aina voinut turvautua siskoonsa asiassa kuin asiassa.
Jiyong ei ole koskaan ollut erityisen läheisissä väleissä isänsä kanssa, pikemminkin vain kohteliaan tuttavallisissa, ja heidän välinsä viilenivät entisestään kun vanhemmat erosivat isän jäätyä kiinni pettämisestä. Jiyong ei ole nykyään isänsä kanssa missään tekemisissä, ellei ole aivan pakko, eikä poika pahemmin välitä isänsä uudesta perheestä. Ja mitä isän ja tämän uuden vaimon yhteiseen lapseen tulee, Jiyong ei laske tätä sisaruksekseen.(yeah) love is pain
dedicated to all my broken-hearted people
one's old a flame, just scream my name
and i'm so sick of love songs (yeah)
i hate them damn love songs, moment of ours


Luonne:
Jiyong on luonteeltaan perfektionisti. Kun hän aloittaa jotain, niin hänen on saatava se vietyä täydellisesti loppuun saakka tai muuten lopputulos ei miellytä häntä itseään. Tämä aiheuttaa pojalle melkoisesti lisästressiä koulun ja opiskeluiden suhteen, mutta ainakin arvosanat pysyvät suhteellisen hyvinä. Joku muu voisi olla kateellinen Jiyongin arvosanoista, mutta jos poika itse on kuluttanut johonkin paljon aikaa ja panostanut työhönsä, niin hän ei ole tyytyväinen, ellei lopputulos myös ole sen mukainen.
Ei Jiyongin elämä kuitenkaan ole pelkkää opiskelua, päinvastoin. Eräs nuorukaisen suurista rakkaudenkohteista on musiikki. Jiyong kuluttaa mielelellään aikaansa omia sanoituksiaan kirjoittaen ja tässä hänen perfektionisti-luonteensa tulee hyvin esille. Hän ei tyydy pelkkiin keskinkertaisiin sanoituksiin, vaan tekstin täytyy olla juuri täydellinen. Hiphop- ja rap-musiikki on myös lähellä Jiyongin sydäntä ja suurinosa sanoituksista onkin hänen omia rap-biisejä.

Jiyong osaa myös pitää hauskaa ja hän on melkolailla ulospäin suuntautunut persoona, joka tosin välillä kaipaa omaa rauhaa ja ylhäistä yksinäisyyttä musiikin parissa. Mutta poika viettää myös mielellään aikaa muiden seurassa, vaikkei hän se kaikkein äänekkäin persoona olekaan, muttei kyllä myöskään se hiljaisin tai rauhallisin.
Jiyong osaa olla tarpeen vaatiessa vakava ja kylmäpäinen ja hänellä on synnynnäisiä ryhmänjohtajan ominaisuuksia. Poika saa muut kuuntelemaan itseään ja hän osaa myös olla sopivan tiukka olematta kuitenkaan mikään orjapiiskuri. Jiyong ottaa mielellään porukassa sen johtajan roolin, eikä hän erityisemmin pidä siitä jos joku muu käskyttelee häntä.
Perfektionistisuutensa vuoksi Jiyong osaa olla hyvinkin pelottava ja hän saattaa suuttua välillä vähän turhankin helposti, jos joku ei ota työskentelyä tosissaan. Näin käy yleensä varsinkin tanssikerhon treeneissä, jos tuntuu, että joku vain laiskottelee, sekä erilaisissa ryhmätöissä, ellei kaikki ryhmäläiset suostu osallistumaan tasavertaisesti työntekoon.
Nuorukaisen perfektionistisuus tulee myös esille siinä, että Jiyong pitää kaikki tavaransa tietyssä järjestyksessä; varsinkin jos on kyse hänen vaatteistaan, kengistään, aurinkolaseistaan tai muista asusteista.

Tasapainoksi Jiyongin perfektionisti-luonteelle ja synnynnäiselle johtajapersoonalle hän osaa myös heittäytyä pelleilijän rooliin, varsinkin kun ympärillä pyörii kokoajan riemuidiotismin ihmelapsia, joilla riittää virtaa vaikka muille jakaa.yeah, i thought i wouldn’t be able to live even one day without you
but somehow i managed to live on (longer) than i thought
you don’t answer anything as i cry out “i miss you”
i hope for a vain expectation but now it’s useless


Kuvissa: G-Dragon (BIG BANG)

Ulkonäkö:
Jiyongilla on hieman pyöreähköt, silopiirteiset kasvot, joista korostuu varsinkin korkeat poskipäät, pieni pyöreähkö nenä ja täyteläiset huulet. Hyvällä tuulella ollessaan hänen kasvojaan valaisee leveä hymy, joka paljastaa pojan tasaisen valkoisena hohtavan hammasrivistön.
Jiyongin kasvoilta näkee heti onko poika hyvällä vai huonolla tuulella ja hän on huono peittämään muitakin suuria tunteita, kuten esimerkiksi innostuneisuus, pettymys ja ärtymys suorastaan paistavat hänen kasvoiltaan. Mutta Jiyongin onneksi täytyy sanoa, että vaikka tuollaiset suuret tunteet loistaisivatkin pitkälle, niin pojan kasvoilta on harvinaisen vaikea lukea mitä hän milloinkin ajattelee.
Jiyongin hiukset ovat luonnostaan tummanruskeat, mutta silloin tällöin hän innostuu värjäämään kuontalonsa punertavan ruskeaksi. Hiukset eivät ole erityisen pitkät, vaan juuri sen mittaiset, että ne saa hyvin muotoiltua. Perfektionistisuudelleen uskollisena Jiyongin ulkonäkökin on yleensä loppuun asti huoliteltu ja tyylikäs. Etuhiukset on yleensä muotoiltu pystyyn, kun taas muut hiukset sojottavat tyylikkäästi joka suuntaan. Niinä päivinä, jolloin Jiyong on liian laiska laittaakseen hiuksiaan, hän vain kiskaisee jonkun hatun päähänsä; yleensä pipon tai lipan.
Jiyong on 177 cm pitkä ja painaa 58kg. Ruumiinrakenteeltaan hän on melko hoikka ja juuri hoikkuutensa takia Jiyong näyttää melko pienikokoiselta, vaikka pituutta kuitenkin löytyy. Mutta vaikka Jiyong onkin hoikka, niin pienellä treenillä hän on kuitenkin saanut lihastensa ääriviivat mukavasti näkyviin. Tanssiharrastus on itse asiassa varsin tehokasta treeniä tähän tarkoitukseen.

Vapaa-ajalla Jiyong kuluttaa huomattavasti enemmän aikaa ulkonäköönsä, sillä kouluun ei edes saa laittaa suuremmin meikkiä tai räväköitä kampauksia. Hänellä ei ole yhtä tiettyä tyyliä, jonka mukaan pukeutua, vaan hänen päältään voi bongata lähes mitä vaan mikä vain sattuu tuntumaan mukavalta ja näyttämään hyvältä. Ja lähes mikä vain näyttää Jiyongin päällä hyvältä. Eli Jiyongin lempipukeutumistyyli on hänen omansa - nuorukainen haaveileekin räppäämisen ohella omasta vaateketjustaan.
Jiyongilla on myös kolme tatuointia; yksi hänen selässään, jossa lukee "Too fast to live, too young to die." ja kaksi hänen sisäkyynärvarsissaan, oikeassa kädessä lukee "Vita Dolce", mikä tarkoittaa hyvää elämää ja vasemmassa lukee "Moderato", mikä tarkoittaa moderoimista, joka on siis musiikillinen termi.Muuta:
- Jiyong rakastaa musiikkia ja eläimiä, varsinkin koiria, minkä voi päätellä siitä kun näkee miten Jiyong käyttäytyy Gahon seurassa.
- verityyppi on A.
- on aina ollut kiinnostunut vain omasta sukupuolestaan, mutta hänellä ei ole tapana kailottaa asiasta koko maailmalle.
- nuorukaisella on paha tapa pureskella välillä kynsiään ja hän inhoaakin tätä tapaansa.
- aloitti räppäämisen ensimmäisen kerran 12-vuotiaana törmättyään tähän musiikkigenreen.
- on heikkona kenkiin ja aurinkolaseihin.

Kerhot:
- tanssikerho, kerhon vastuuhenkilö ja vetäjä
- musiikkikerho

Pari videota:


Suhteet:

Chaerin "CL" Lee
Jiyong tutustui CL:iin jo ensimmäisenä kouluvuotenaan ja siitä lähtien he ovatkin olleen ihan hyviä ystäviä keskenään. Molemmat ovat suorastaan naurettavan kiinnostuneita muodista ja mitä erikoisimmista vaatteista, joten ei siis ole mikään ihme, että he mieluiten kutsuvat aina toisensa makutuomariksi shoppailureissuja varten.
Kaksikolla on myös ihan omat inside-jutut ja läppä lentää aika räävittömästi suuntaan jos toiseenkin.

Gyuri "Goddes" Park
CL:in paras kaveri, eli luonnollisestikin Jiyong on tähän kylmään kaunottareen päässyt tutustumaan. Jiyong ja Gyuri eivät ehkä keskenään ole mitään ylimpiä ystäviä, lähinnä tuttavallisia, mutta he tulevat kyllä toimeen keskenään. Ja vaikka Jiyong ei sitä koskaan kenellekään suostuisi myöntämään (liian homoa, vaikka hän homo onkin), hän oikeasti nauttii Gyurin järjestämistä ylemmänluokan teekutsuista, joihin CL hänet aina puolipakolla raahaa mukaansa.

Yoseob Yang
Tanssikerhon söpö ja kertakaikkiaan lahjakas nuorukainen. Jiyong arvostaa nuoremman taitoja ja kykyä muistaa koreografiat vain nähtyään ne kerran tai pari.

Taemin Lee
Tanssikerhon lahjakas nuorukainen, niin itse tanssimisen kuin koreografian suunnittelun osalta.

Minki "Ren" Choi
Tanssikerhon lahjakas nuorukainen. Jiyong ei ole nuorukaiseen pahemmin ehtinyt tutustua, mutta hänen mielestään tässä on potentiaalia.

Yong Guk Bang
Tanssikerhon jäsen, joka liittyi heidän kouluunsa uutena oppilaana talviloman jälkeen. Kaksikko tulee siinä mielessä hyvin toimeen keskenään, että molemmat arvostavat täydellisyyttä, mutta erimielisyyksien sattuessa tämä kaksikko saattaa ottaa astetta kovemminkin yhteen.

Roosa "Rosie" Hautala
Vaihto-oppilas Suomesta, johon Jiyong tutustui talviloman aikana ennen koulujen alkamista, kun tyttö oli juuri saapunut uuteen asuinympäristöönsä. Oikein mielenkiintoisen oloinen tuttavuus.Pelit:

Just feel the beat [KUOLLUT] - lauantai 28.1.2012
with Minho Choi ~ Samirix

And get your swag on [KUOLLUT] - lauantai 24.3.2012
with Seunghyun "TOP" Choi ~ siia

So, you're gonna stay here for now, right? - tiistai 8.1.2013
with Roosa "Rosie" Hautala ~ plane

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa