Roosa Hautala

Siirry alas

Roosa Hautala

Viesti  plane lähetetty Su Joulu 23, 2012 1:43 pm

Tässä olisi yksi kappale vaihto-oppilas ehdokasta, jos paikat eivät ole vielä menneet :D
En oikeastaan tiedä tästä henkilöstä kovinkaan paljon, joten moni asia on vain löytämieni kuvien ja satunnaisten tietojen pohjalta arvioitua... (sinänsä aika jännä ettei tietoja löydy, kun on kuitenkin suomalainen)

Omat tietoni:
Ikä: 16-vuotta
Aiempi pelikokemus: Ensimmäisen kosketuksen pelailuun otin 5-6 vuotta takaperin, välissä oli kuitenkin parin vuoden tauko ja nyt taas vuoden pelaillut aktiivisesti.

Pelinäyte:
Roosa oli sopeutunut maahan jo suhteellisen hyvin. Hänen ensimmäinen osuutensa vaihto-oppilas ajasta oli käytynä, nimittäin kulttuuriin tutustuminen perheessä asuen. Japania hän ei kuitenkaan osannut paria sanaa enempää, kun taas vastaavasti englantia ei kovinkaan moni osannut yhtään sen enempää, kuin hän japania - varsinkaan vähän vanhemmat ihmiset. Maassa vasta muutaman viikon oleskellut ja nyt ensimmäistä päivää kouluun suuntaava tyttö saattoi vain toivo, että opettajat ja muut oppilaat osasivat edes jonkin verran englantia. Muuten hän olisi todellakin pulassa.

Roosa ei ollut aiemmin käynyt koululla ja nyt kun hänen piti sinne omin nokkineen selostetuin ja kirjoitetuin ohjein suunata, tunsi näinkin sosiaalinen tyttö itsensä äkkiä kovin orvoksi. Eksymisen varaa ei olisi, sillä olisi melko epätodennäköistä törmätä johonkuhun, joka osaisi neuvoa tytön oikeaan paikkaan. Hän mietiskeli oliko vaihtoon lähteminen sittenkään ollut niin hyvä idea. Hänet oli saatettu bussipysäkille, mutta loppu olisi vain tytön ja tälle kirjoitetun paperilapun käsissä. Hän astui bussiin, jonka toivoi olevan oikea, jäi pois pysäkillä, jonka merkki hänelle oli paperille kirjoitettuna, toivoen tulkinneensa merkkejä oikein. Roosa käveli taas muutamia katuja pitkin yrittäen seurata ohjeita mahdollisimman tarkasti ja lopulta pääsi kuin pääsikin rakennuksen luo, jonka hän ainakin uskoi olevan koulu. Kysymys kuuluikin, olisiko se oikea?

Hän käveli pihamaalle ja oli ilmeisesti niin orvon - tai vain oudon - näköinen, että joku tuli tarjoamaan tälle apua. Kaiken huipuksi henkilö puhui englantia ja suostui saattamaan tytön rehtorin kansliaan, jossa selviäisi varmasti oliko tämä oikeassa paikassa ja josta tyttö saataisiin varmasti saatettua oikealle koululle, jos näin ei olisi.
Hahmo:
Roosa ”Rosie” Hautala
17v – 14. maaliskuuta 1995
nainen
1. vuosikurssi (vaihto-oppilas, aikoo viipyä 2-3 vuosikurssia)
hetero – sinkku
musiikki, kuvaamataito, Japanin historia, tietotekniikka, biologia
suomalainen vaihto-oppilas

Perhe
Rosiella on itseään neljä vuotta vanhempi isoveli. Näiden kahden välit ovat erittäin lämpimät ja molemmat pelleilevät yhdessä ja tekevät muutenkin yhdessä paljon asioita... tai no tekivät, nykyisin veli asuu kauempana perheestä opintojensa vuoksi, joten kaksikko ei näe niin usein kuin ennen. Mutta sekös vain lämmittää välejä entisestään, kun kuulumisien vaihtamiselta ei ole aikaa ylimääräiseen nahisteluun.

Isäänsä tytöllä oli myös hyvin lämpimät välit. Tietysti jokaisen lapsen ja vanhemman välillä on aika-ajoin jotakin pientä kitkaa, mutta erimielisyyksiin saatiin aina jokin ratkaisu. Isä kuitenkin kuoli auto-onnettomuudessa Rosien ollessa 15-vuotias, joten hän ei ole enää perheen arjessa läsnä.

Äitinsä kanssa tytöllä on aika tavallinen äiti-tytär suhde. Omat riitansa, ongelmatilanteensa ja erimielisyytensä ovat aina ja tulevat aina olemaan. Joskus otetaan yhteen äänekkäämminkin, kun asiat eivät mene niin, kuin jompikumpi osapuoli toivoisi. Kaikesta huolimatta asiat pystytään aina sopimaan ja nukkumaan ei mennä ennen kuin asiat on puitu läpi.Luonne:
Rosie on luonteeltaan hyvin ystävällinen, sosiaalinen ja temperamenttinen nuori. Lähtökohtana uusille tuttavuuksille on suvaitsevaisuus ja ystävällisyys, mutta ei hän jää mielistelemään, jos toisella tuntuu olevan ilman syytä jotakin tyttöä vastaan. Tällaisessa tilanteessa toivoisi ensimmäisenä voivansa selvittää asian, sillä ei halua turhia vihamiehiä itselleen. Jos mikään ei kuitenkaan tunnu tehoavan, niin ei hän jää surkuttelemaan, vaan jättää sellaiset ihmiset omaan arvoonsa.

Ujoksi ei Rosieta voi luonnehtia, hän on iloisena juttelemassa kaikenlaisille uusille tuttavuuksille. Hän on myös hyvin iloinen ja rempseä persoona, joka ei myöskään haluaisi jättää ketään yksin ulos porukasta, eikä pahemmin kyllä itsekään jäädä ulkopuolelle. Loppujen lopuksi osaa paljolti muuttaa luonnettaan muiden ihmisten mukaan. Joku hivenen masennusta poteva ei ehkä halua luokseen elämäniloa hihkuvaa ihmistä, mutta päivää piristävää ja kuopanpohjalta ylös auttavaa kylläkin.

Ystävänä hän on hyvin lojaali ja oikea luottoystävä. Rosielle voi kertoa oikeastaan mitä tahansa ja hänelle voi purkaa tuntojaan kuinka paljon ja mistä vain, eikä varmasti tarvitse pelätä tietojen leviävän eteenpäin. Ainakaan jos niin on sovittu. Tietysti on poikkeuksia sääntöön, jos joku tuntuu tarvitseman ammattiapua.
Irtosuhteita ei harrasta, vaan hakee mieluummin hieman pidempään kestävää suhdetta, jossa on pohjalla aitoja tunteita. Tai aitoja tunteita ainakin tytön osalta, siitähän ei voi koskaan mennä takuuseen, etteikö vastapuoli vain leiki toisen tunteilla.

Eipä tämä tyttö kuitenkaan ole aina mikään kiltein enkeli. Hän saattaa toisinaan rikkoa kaveriporukan kanssa annettuja sääntöjä ja hänellä on ollut ja tulee olemaankin omat seikkailunsa. Mihinkään radikaaliin kriminalisointiin hän ei kuitenkaan lähde mukaan.

Temperamenttisuutensa ilmenee monesti periksi antamattomuutena. Mihin tämä tyttö tarttuu, sen hän vie myös loppuun asti, tapahtui mitä tapahtui. Positiivista elämänasennettaan tai toivoaan, uskoaan tulevaan Rosie ei menetä kovinkaan helposti.

Ulkonäkö:
Rosie on suhteellisen hoikka, 168cm pitkä tyttö, jolla on suomalaisten tapaan aika vaalea iho. Tällä on pitkät vaaleat hiukset, jotka saattavatkin kiinnittää huomiota tytön kävellessä Japanin kaduilla ja käytävillä. Hiuksensa hän pitää usein vapaana suoristettuna tai kiharrettuna, joskus myös erilaisilla poninhännillä, leteillä ja nutturoilla, tai mitä ideoita nyt ikinä saakaan päähänsä. Yhdessä ja samassa tyylissä ei kovin kauaa jaksa viihtyä. Rosien silmät ovat harmahtavan siniset. Meikkiä hän käyttää aika hillitysti, mutta niin että sitä kuitenkin huomataan käytettävän.

Hänellä ei ole erityisemmin yhtä ja tiettyä tyyliä. Tilanteen ja mielialan mukaan. Hänellä voi olla päällään yhdessä tilanteessa hyvin asialliset vaatteet, kun toisessa hän voi heittäytyä vähän "villimmäksi" ja vetää päälle hieman rokahtaviakin vaatteita. Koruja Rosie käyttää aika paljon, kaulakoruista rannekkeiden kautta sormuksiin. Korvakoruina pitää enimmäkseen riippuvia, mutta eivät nappikorutkaan ole aivan mahdoton ajatus.

Kuvissa on Roosa Hautala, joka on yllätys yllätys suomalainen ja näyttelee ainakin TV-sarjassa ”Uusi elämä”.

-harrastaa tanssia, ratsastusta ja näyttelemistä
-pitää shoppailusta

plane
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Roosa Hautala

Viesti  Maya lähetetty Ma Joulu 31, 2012 1:51 pm

Aww, voi kuinka suloinen! :D

Ahemn. Anteeksi, kun tässä on kestänyt suht pitkään - ylläpitö on pitänyt joululomaa kaukana roolipelien ihmeellisestä maailmasta pienoisen inspiskatkoksen vuoksi. Pahoittelen siis tätä kestoa, yleensä olen suuna päänä heti hyväksymässä uusia hahmoja. :)

Tosi mielenkiintoinen idea tämä suomalainen vaihto-oppilas, eipä oo kyllä itellä käyny edes mielessä, vaikka muita vaihto-oppilas - juttuja onkin saattanut omassa mielessä pohtia. :D Hieno homma siis, uutta näkökulmaa tähän peliin!

Pelissä on tällä hetkellä menossa joululoma ja koulut alkavat maanantaina 14. päivä tammikuuta. Eli onko Rosie siis saapunut Japaniin tuossa joululoman aikana? (Itse siis ainakin oletan näin. :D)
Ja hän siis aloittaa uuden lukukauden yhdessä muiden oppilaiden kanssa.
Jos Rosie siis saapuu/on saapunut Japaniin esimerkiksi viikkoa tai puoltatoista ennen koulun alkamista, niin hänellä on siis sen verran aikaa sopeutua asuntolan elämään, ehkä vähän tutustua uusiin ihmisiin ja totuttautua uusiin asioihin ja uuteen elämänrytmiin.
Ja sitten ajattelin, että koulun puolesta Rosielle on voitu järjestää joku pieni kieli-/kulttuurikurssi, joka voi alkaa jo ennen koulujen alkamista ja jatkua siinä koulun ohella - ja asuntolan henkilökunta varmasti auttaa tyttöä parhaansa mukaan asettautumaan aloilleen, kuten myös koulun vaihto-oppilaiden tukihenkilöt. (Näitä asioita ei siis välttämättä tarvitse varsinaisesti pelata, mutta ne voi ikäänkuin "leikisti" tapahtua.)

Olikohan tässä nyt kaikki tähän vaihto-oppilaisuuteen liittyen. Jos tulee kysyttävää, niin kysy pois vaan! :D
Käy tsekkaamassa Rosien huone ja tuleva uusi luokka Ilmoitustaululta oikeasta topicista!

Hahmo on siis hyväksytty! Tervetuloa meidän porukkaan mukaan! :)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa