Joulukalenteri 2012

Sivu 3 / 3 Edellinen  1, 2, 3

Siirry alas

Vs: Joulukalenteri 2012

Viesti  Maya lähetetty To Joulu 13, 2012 2:13 pm

13. luukku

Title: The first time I saw you.
Author: Maya
Rating: S
Genre: fluffy
Pairing: Zelo/Ren, Takeru

Pitkä ja varreltaan hontelonomainen poika seisoskeli erään lyhtypylvään vieressä, joka oli lähellä elokuvateatteria. Lumisade oli vähän aikaa sitten loppunut ja nyt maata koristi hento, jouluvaloissa kimalteleva pakkashuntu.
Zelo oli kiskonut vaaleiden kiharoidensa päälle söpöllä tupsulla koristellun tummanharmaan pipon ja yllään hänellä oli tummansininen talvihuppari karvareunuksen kera - olkoonkin, että se kuulosti ehkä vähän tyttömäiseltä - ja jalassaan tällä oli hieman kuluneet, väriltään tummat farkut. Punaisten lapasten peittämät kädet oli työnnetty hupparin taskujen uumeniin ja poika hyppelehti pienesti paikoillaan, sillä juurikin se paikoillaan oleskelu oli yllättävän kylmää ja pakkanen tuntui pureutuvan hupparin läpi luihin ja ytimiin saakka.

Zelo odotteli parasta ystäväänsä Takerua, sekä tämän uutta koulukaveria, Reniä, johon Zelo oli ystävänsä kautta tutustunut pari viikkoa sitten. Takeru oli tapansa mukaan tohkeissaan ja hyvin innoissaan saadessaan esitellä uusia kavereitaan koulusta Zelolle ja kieltämättä nuoremmasta oli ihan mukava nähdä, että Takeru oli alkanut kunnolla viihtyä uudessa koulussaan.
Ja jos nyt ihan rehellisiä oltiin, niin Zelo ei malttanut odottaa Renin tapaamista jälleen kerran, odotus sai villinä edestakaisin joka suuntaan lentelevät perhoset valloilleen pojan vatsassa. Hän oli heti ensisilmäyksellä kiinnittänyt huomionsa Reniin, sillä tuo blondi poika oli vain kerrassaan maailman kaunein ilmestys ja pojan läsnäolo sai Zelon ajatukset ihan sekaisin. Oliko tämä nyt sitten sitä ihastumista heti ensinäkemältä?
Ja kaiken lisäksi kiharahiuksinen poika tiesi olevansa suorastaan naurettavan läpinäkyvä, sillä kun Takeru oli ehdottanut hänelle, että he voisivat mennä pitkästä aikaa yhdessä leffaan, oli Zelo pyytänyt Takerua kutsumaan Reninkin mukaan.
Nyt hän odotti jännittyneenä kaksikon saapumista, sillä nämä asuivat molemmat Sakurako Highin asuntolassa, joten he tulisivat yhtä matkaa ja kolmikko oli sopinut tapaavansa vähän ennen leffan alkua teatterin ulkopuolella.

Pienen tuulahduksen aiheuttama kylmä väristys kulki pitkin pojan selkärankaa ja kehoa, kun hän vilkuili hyvinkin odottavan näköisenä ympärilleen. Elokuva alkaisi kymmenen minuutin kuluttua, eikä heillä ollut vielä lippujakaan, saatikka sitten asiaan kuuluvia eväitä.
Pian hän huomasikin kahden tutun näköisen hahmon kiiruhtavan leffateatterin luokse ja hymy kohosi nuorimman kasvoille. Jännitys ja perhoset tuntuivat suorastaan kuplivan hänen sisällään, kun hän kiinnitti huomionsa Reniin. Ren näytti hyvin sievältä (oliko se nyt edes sopiva sana, kun kyseessä oli kuitenkin poika) pipo vaaleiden hiuksiensa päälle vedettynä ja muutama lumihiutale silmäripsissään.
"Sori, kun ollaan myöhässä", Takeru pahoitteli samantien hengästyneen kuuloisena ja selitti jotain asuntolalla vallitsevasta kaaoksesta, kun kolmannen vuoden opiskelijat olivat jälleen kerran keksineet kaikkea mielenkiintoista nuorempien opiskelijoiden päiden menoksi.
Zelo kuunteli vain puolella korvalla, kun hänen mielenkiintonsa oli sattuneesta syystä vähän muualla, mutta yhteistuumin he siirtyivät nopeaan tahtiin rakennuksen sisäpuolelle, kun ne leffaliputkin oli vielä ostamatta.

Suurikokoinen sali oli yllättävän täynnä ja hyvällä tuurilla kolmikko oli saanut melko takaa vierekkäiset paikat. Paikoista oli hetken aikaa käyty keskustelua, mutta Ren oli kuitenkin kaikkien yllätykseksi ilmoittanut haluavansa istua keskellä - mikä ei sinänsä ainakaan Zeloa haitannut. Nyt hän sai istua koko leffan ajan Renin vieressä.
Mainokset lähtivät samantien pyörimään, kun kolmikko oli päässyt omille paikoilleen istumaan ja hiljakseen Zelo nyki pipoa ja lapasia pois päältään. Hänestä oli hyvin jännittävää istua niin lähellä Reniä, vaikkei poika ollut juurikaan vilkaissut häneen päinkään.
Lopulta sali pimeni kokonaan ja joka puolelta kuuluva pieni puheensorina lakkasi ainakin toistaiseksi, kun kaikki keskittyivät elokuvan ensihetkiin. Zelokin piti katseensa valkokankaassa, vaikka hän tunsikin pienen jännityksen kipristelevän mahanpohjassa.

Jonkin aikaa hän olikin hyvin kärryillä elokuvan tapahtumista, mutta sitten hän tunsi lämpimän kosketuksen toisessa kädessään, kun joku tarttui hänen kädestään kiinni ja ujutti sormet toistensa lomaan. Ren. Zelo kääntyi vilkaisemaan pimeässä salissa Renin suuntaan ja näki taustalla pyörivän elokuvan valossa suloisen hymyn, joka oli kohonnut enkelikasvoisen pojan huulille. Zelo tunsi toisen puristavan hänen kättään.
Perhoset tuntuivat villiintyvän ihan täysin nuoremman vatsassa ja typerä hymy koristi hänen kasvojaan, minkä takia hän saikin olla tyytyväinen, että sali oli pimeä.

Ei tarvinnut edes kysyä, että jälkikäteen Zelo ei muistanut elokuvan tapahtumista oikeastaan yhtään mitään, kun pojan ajatukset olivat harhailleet jossain ihan muualla.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Joulukalenteri 2012

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Joulu 13, 2012 10:27 pm

Iiiiiikkk.... Aivan ihana tuo Zelo,Ren & Takeru tarina. ;_____; Melkein itkin.
Haluan lisäää!!!! Lisäälisäälisää... ;____; ( ilon kyyneleitä )

Huh.. Kyllä nyt jaksaa taas päivän pöristellä töissä. n__n Kiitos <3

Ja emme syö sinua, tai mitään muutakaan. :> Kiireille ei voi mitään ja niinhän se on että kaikki muu ensin. n_n
Kyllä täällä väki jaksaa odottaa innolla. :>

( Ps. Olen ehkä itsekäs ja itsehyväinen ötökkä nyt, mutta tahdon kuulla lisää tarinoita Renistä kun kirjoitat hänestä. ;_; Osaat niin hyvin.. Sydän ihan pakahtuu kun uppoutuu noiden tarinoiden sisältöön täysin..)

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Joulukalenteri 2012

Viesti  sienis lähetetty To Joulu 13, 2012 10:57 pm

gyaaah ~ ihan ylisuloinen tarina, saa mut tosiaan joulumielelle ku näitä lukee. ; u ; kirjoitat tosi hyvin, i need moar of this ! :---D

ja joo ei me sua syödä tosiaankaan, ei mikään ihme että tähän aikaan vuodesta on jotain kiireitä. c: odotamme kärsivällisesti !
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Joulukalenteri 2012

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Joulu 15, 2012 3:17 am

Awwwww... Maya oikeasti, jokaisesta tarinasta mitä tänne on tullut niin on saanut hulluun "awwwww... Miten lutusta!" -kohtaukse.<3
sori, ihan surkeat kommentit...
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Joulukalenteri 2012

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 3 / 3 Edellinen  1, 2, 3

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa