Because I want! [VALMIS]

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: Because I want! [VALMIS]

Viesti  sienis lähetetty Ti Tammi 08, 2013 1:14 pm

Yusuke Kobayashi

Yusukesta tuntui kuin hän olisi seurannut jonkin sortin draamasarjaa - radion kautta tosin, koska hänellä ei valitettavasti röntgenkatsetta ollut. Tai no, ehkä ihan hyväkin ettei ollut. Tarkemmin ajatellen erittäin hyvä. Poika laski ostoskassinsa ja koululaukkunsa lattialle ja istui itse niiden viereen laitettuaan ensin kattolampun päälle. Hän huokaisi hiljaa ja kuljetti katsettaan pitkin huoneen seiniä yrittäen vaientaa Renin ja tämän jonkun tuntemattoman äänet ja askeleet jotka kuuluivat ikävän selvästi melko ohuiden seinien läpi. Eivätkö äänieristetyt seinät olisi ihan hyvä vaihtoehto kylpyhuoneeseen? Toisaalta, sen luulisi tulevan melko kalliiksi jos jokaisen kylppärin seinät olisivat äänieristetyt...
Samassa hän havahtui kun vieras ääni huusi hänelle jotain. Yusuken aivot eivät ehtineet rekisteröidä sanoja, joten hänellä ei ollut mitään käsitystä mitä tämä tuntematon sanoi, muuta kuin "Yusuke". Poika ei kuitenkaan kysynyt mitä tämä oli sanonut, vaan tyytyi vain kääntämään kasvonsa oven suuntaan, toivoen että hän voisi pian päästä nukkumaan. Kova kaakelilattia alkoi nyt jo tuntua melko ikävältä, puhumattakaan siitä jos hän joutuisi nukkumaan sillä. Hänen takkinsakaan ei ollut kovin pehmeä, joten sekään ei pahemmin asiaa auttaisi.

Hetken päästä joku alkoi paukuttamaan kylpyhuoneen ovea, ja pian tämä joku osoittautui Reniksi joka käski Yusukea tulemaan ulos. Poikaa melkein pelotti että hän joutuisi jonkinlaiseen puhutteluun intohimoisen hetken keskeyttämisestä. Hän nousi ylös, poimi tavaransa lattialta ja asteli ovelle. Heti sen avattuaan, Yusuke joutui suurinpiirtein väistämään huonekaverinsa nyrkkiä sillä tämä oli aikeissa jatkaa oven hakkaamista.
"Anteeksi", Yusuke aloitti päätään riiputtaen, "en tajunnut että täällä olisi joku muukin." Heti sen sanottuaan hän tajusi että sen voisi käsittää hyvin, hyvin väärällä tavalla. "Ei siis sillä että siinä olisi mitään ihmeellistä että olet jonkun kanssa, tarkoitin vain että näin myöhään ja... Niin", poika kiirehti selittämään, mutta päätti jättää sen lyhyeen jottei ärsyttäisi Reniä. Oli miten oli, häntä kieltämättä hävetti että oli tullut keskeyttämään jotain sellaista, vaikka eihän hän olisi voinut millään tietää että heidän huoneessaan olisi joku muukin.

// ahh anteeksi että tässäkin on kestänyt.... ;--; ymmärtääkseni siis tuossa loppuvaiheessa Takeru on jo poistunut huoneesta ? ..vai ? //
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Because I want!

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Tammi 08, 2013 10:33 pm

// Eii se mittään. n-n Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Smile Ja kaiketi juu.. :DD Kerta Parkkis ei ole tullut tänne mitään kommentoimaan.. //

Min Ki (Ren) Choi

Samassa Renin jatkuvan oven paukuttelun äkkinäiseksi yllätykseksi ovi avautuu ja todellakin.. Ren miltein huomaamattaan meinasi huitaista jatkuvassa liikkeessä olevalla nyrkillään Yusukea, joka pölähtää kylpyhuoneen puolelta viimein pois ja ennenkuin Ren edes tajuaa moista tämä jo pyytelee pää riipuksissa anteeksi, mikä jää soimaan kysymysten ympäröimänä blondin pään uumeniin. Mistä hän mahtaa pyytää anteeksi? Oliko näky kenties niin karmea, että sitä anteeksi piti alkaa pyytelemään?
Kuitenkin tämän kysymysten sekamelskan keskeytti se kun Yusuke jatkoi lausettaan, joka oli hyvin lyhyt ja Renistä se tuntui siltä kuin hän olisi sitä vielä jatkamassa. "en tajunnut että täällä olisi joku muukin." Blondi ei kerinnyt edes henkäistä kun sieltä jo tuli lauseen jatkoa.
''Ei siis sillä että siinä olisi mitään ihmeellistä että olet jonkun kanssa, tarkoitin vain että näin myöhään ja... Niin"
Ren tutkaili huonetoveriaan kylpyhuoneen oven luona, ikäänkuin ensin odottaen että toinen saa kaiken sanotuksi, jonka jälkeen hän kallisti päätään hitusen sivummalle ja kasvoille valui ensin hyvin hämmentynyt ilme, mikä lopulta muuttui hyvin äkkiä hymyilyn omaiseen virneeseen.

'' Ensinnäkin, tässä ei ole mitään anteeksi pyydettävää ja toiseksi se on kyllä totta.. Ehkä hitusen myöhään meni.. Anteeksi siitä, toivottavasti et saanut kaameita traumoja. '' Blondi taputti kerran toista selkämään, kunnes harppoi omalle puolelleen huonetta, samalla syvään henkäisten.
'' En todellakaan tainnut tehdä hyvää vaikutusta, näin alkuun.. '' Ren tokaisee tipahtaen istumaan sängylleen päiväpeitteensä päälle, jääden tapittamaan Yusukea vieno hymy huulillaan.
Tosiaan, tilanne oli melko tukala myös Renille eipä alku näyttänyt olevan kovin hyvä mikä härnäsi blondin mieltä hyvin paljon. Vaikka Ren olikin viettänyt jo jonkin verran aikaansa asuntolassa ja koulussa silti tämä tilanne tuntui hänelle siltä kuin he vasta ensikertaa näkisivät ja ehkäpä tutustuisivat. Tosin tämän jälkeen hänestä tuntui siltä että taitaa ystävyys jäädä kaukaiseksi, sen perusteella mitä Yusuke oli ensinnäkin nähnyt. Näin ainakin Ren arvioi päänsä sisässä.
'' Minun se sinulta anteeksi pitää pyytää.. '' Ren vielä huikkaa, hieman laskien päätään ja katsettaan alaviistoon etuhiusten valuen silmien päälle peitoksi, kuitenkin pojan huulilla lymysi pieni nolostunut hymy.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Because I want! [VALMIS]

Viesti  sienis lähetetty Ti Tammi 15, 2013 3:14 am

Yusuke Kobayashi

Yusuke, edelleen häpeissään, vilkaisi huonetoverinsa kasvoja hiukan päätään kohottaen, ja näki tämän kasvoilla yllätyksekseen jotain hämmennyksen ja hymyn välimaastosta. Eikö Ren ollutkaan vihainen?
''Ensinnäkin, tässä ei ole mitään anteeksi pyydettävää ja toiseksi se on kyllä totta.. Ehkä hitusen myöhään meni.. Anteeksi siitä, toivottavasti et saanut kaameita traumoja.'' Tämän sanottuaan Ren taputti Yusuken selkää saaden tämän jännittymään yllätyksellisen kosketuksen vuoksi ja harppoi sitten pois jättäen nuoremman pohtimaan sanojaan. Mistä hän muka traumoja olisi saanut?

"En todellakaan tainnut tehdä hyvää vaikutusta, näin alkuun", Yusuke kuuli Renin pohtivan ääneen sänkynsä suunnalta. Poika siirsi katseensa tähän hymyn noustessa lopulta hänenkin huulilleen. Olisihan se tosiaan voinut olla parempikin, mutta ei se Yusukea oikeasti häirinnyt. Hän olisi vain mielellään mennyt heti nukkumaan asuntolalle päästyään.
"Minun se sinulta anteeksi pitää pyytää", Ren jatkoi vielä. Nuorempi naurahti kevyesti, sillä se ei ollut hänen mielestään ollenkaan totta.
"Eihän", hän aloitti vihdoin sänkynsä luo kävellen ja heittäen laukkunsa sekä ostoskassinsa sen päälle, "minähän se teitä tulin häiritsemään. Olisin minä voinut kylpyhuoneeseenkin jäädä nukkumaan", hän sanoi virnistäen lopuksi ja heittäytyi sängylleen makaamaan vähät välittäen tavaroistaan, häntä väsytti aivan liikaa. "Kuka se poika muuten oli?" hän kysyi hetken päästä oikeasti kiinnostuneena ja käänsi katseensa Reniin. Kysymys saattoi olla vähän tökerö, mutta hän paloi halusta saada tietää.

// jos sulla olis vielä yks vuoro niin tää ois varmaan valmis ? :3 //
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Because I want!

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Tammi 16, 2013 3:41 am

Min Ki (Ren) Choi

Ren ei huomannut toisen hymyä ollenkaan, hänen suorastaan kauhistellen tulevaa ja sitä mitä juuri oli tapahtunut, vaikkakin yritti omalla hymyllään hieman tunnelmaa keventää.
' Aa.. Kamalaa.. ! ' Ren huusi mielessään.
Kun Ren oli toiselta niin sanotusti anteeksi pyrkinyt pyytämään, sai hän kuitenkin toisen naurahtamaan ja sekin kevensi blondin mieltä jokseenkin vaikka hän ei ollut varma miksi toinen ylipäätään naurahti tuollaiselle asialle minkä blondi oli vaivalla suustaan päästänyt ulos.
Kuitenkin sillekkin tuli selvyys, kun vihdoin tämä hieman tuntemattomammaksi jäänyt kämppäkaveri sai vihdoin sanan suustaan Renin loputtoman puheen vuoron jälkeen. "Eihän"
Teitysti Ren luuli tämän keskustelun päättyneen tähän, kunnes pienen tauon saattelemana toinen jatkoi
"minähän se teitä tulin häiritsemään. Olisin minä voinut kylpyhuoneeseenkin jäädä nukkumaan" Lause särähti Renin korvissa, eikä se ollut mukava tunne, koska toinen olisi nukkunut varmasti todellakin kylpyhuoneen lattialla jos tilanne ei olisi muuttunut. Pelkkä ajatuskin sai Renille kylmiäväreitä.
''Ei..Ei..Ei..! Sähän asut täällä kanssa, kyllä sulla on oikeus olla täällä siinä minunkin. Tottakai sä nyt vapaasti omaan huoneesees saat tulla. '' Renille jäi ensin ei-sana huulille huudon kera pörräämään, kunnes vihdoin päänsä pudistelun jälkeen sai lauseen loppuun.
Samalla hän vilkaisi toista koittaen nostaa huulille hymyn, jossa jossakinmäärin onnistui.

Blondi seurasi katseellaan toisen heittäytyessä sängylle kaikkien ostoksiensa sekaan makaamaan. Mikä jäi Reniä hieman huvittamaan saaden samalla hänet rentoutumaan kokonaan. Kädet hän taittoi taakseen niihin päätyen nojaamaan.
"Kuka se poika muuten oli?" Ren meinasi menettää tasapainonsa, toisen palatessa vielä äsköiseen tapahtumaan kysyen kysymyksen, joka sai Renin nielaisemaan ääneen.
Samassa katseet kohtasivat Yusuken kanssa, joka oli kääntynyt tuijottamaan Reniä kohden mikä sai blondin hieman punertumaan poskistaan.
'' Tota.. Eh.. Mun.. Mun poikaystävä Takeru.. '' Ren hieman änkkäili sanoissaan, vaikka hän ei häpeillyt yhtään sitä mutta jotenkin äkkipikainen kysymys sai Renin hämmentymään niin että normaalin suoran vastauksen sijaan siitä tuli hyvin katkonainen lause.
Lauseensa päätökseen saatuaan Ren valuu selälleen sängylle, katse kohdaten katon kanssa tämän jääden pohtimaan ja odottamaan sitä jospa toinen siihen jotain sanoisi.

/ Tähänkö päätämme vai ? (: /

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Because I want! [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa