New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Siirry alas

New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Marras 05, 2012 11:59 pm

// Muha.. Parkkim-chan & Takeru Tänne nääiin~ 8)//

Torstai 25.10.2012

Min Ki (Ren) Choi

Likkamaisen olemuksensa omaava nuori istui musiikkiluokassa aivan luokan edessä ja hänestä tuntui kuin olisi ollut kiinni liitutaulussa. Mutta se oli ainut vapaana oleva paikka, johon Ren joutui itsensä sullomaan myöhästyttyään reippaasti tunnilta pohjakerroksessa tapahtuvan hullunmyllyn takia. Mikä selvästikkin nuorta edelleen vaivasi ja se myös näkyi hänen naamallaan.
Ren istui paikoillaan naamaansa väännellen ja tuijotellen taululle opettajan huitoen liidulla luokan edessä ja selittävän nuoteista jotakin mikä meni Reniltä aivan ohi tämän miettiessä alhaalla tapahtunutta.
' Mitä mitä.. Mitä tämä on! ' Nuori huusi päänsä sisällä ja se saikin Renin hykertelemään oudosti pulpettinsa takansa. Pariin otteeseen opettajakin joutui puuttumaan Renin outoon käytökseen, mikä vain lisäsi nuoren outoa fiilistä.
Ainahan Ren on ollut se joka ahkeroi koulunsa eteen eikä antanut minkään häntä häiritä, mutta nyt.. Nyt jokin sai Renin aatokset aivan jonnekkin muualle. Hän tuijotti lamaantuneena liitutaululla komeilevia nuotteja tajuamatta mistään mitään. Tunti siis jatkui, ilman Reniä joka haahuili omissa maailmoissaan.

Tunti olikin mennyt nopeasti, kun jäljellä olivat vain nämä pari vaivaista minuuttia, kun Ren havahtui tyhjän vihkonsa edestä, johon normaalisti olisi tunnin aikana pitänyt edes jotain ilmestyä.
Ren tuumasi hetken ja katsahti taululle, jota jo kovaa vauhtia pyyhittiin puhtaaksi. Hän tuhahti turhautuneena, nousten vastahakoisena pulpettinsa kätköistä ja nostaen painavan laukkunsa pulpetin päälle. Samassa kädet rupesivat hapuilemaan pöydällä olevia kirjoja laukkuunsa. Ren kun oli vielä koulun ulkopuolinen, hän ei juurikaan luonut huulilleen sitä tavanomaista sööttiä hymyä, vaan pysyi vakaana ja hiljaisena tuijottaen laukkuaan hetkellisesti kunnes nappasi sen vauhdikkaasti siron kehonsa vierelle roikkumaan olkansa ylitse.
' Ei ole mun päivä. ' Hän toisteli päässään, syvään huokaisten ja viimein nostaen katseensa ylös. Blondi lähti astelemaan varmoin askelin kohti luokan ovea muun porukan seassa, kunnes kuuli jonkun kutsuvan itseään nimeltä ja kukas muukaan kuin opettaja itse. Renin myöhästyminen pisti opettajalla silmään ja tästä syystä nuori joutui jäämää luokkaan vielä hetkeksi kuuntelemaan opettajan saarnaa joka valui Renin korvasta sisään ja samassa singahti toisesta ulos. Epä siis nuori saanut opettajan valituksesta juurikaan selkoa tai edes tajunnut mitä toinen sanoi, kun päässä oleva ajatus pakotti Renin tuijottamaan lähes taukoamatta luokan ovea ja sen raosta näkyvää käytävää, jossa vilisi oppilaita.
'' Joko riitti? ''  Ren tokaisee äkisti opettajan suunnille, naamallaan lojuen hyvin närkästynyt ilme. Hänen kun oli jostain syystä pakko päästä luokasta ulos.
Hetken opettajan hölmistyneen ilmeen tuijotusta, Ren tuhahtaa ja kääntyy kannoillaan ottaen askelia ovea kohti opettajan huutaen Renin perään vielä jotakin mitä poika ei ota kuuleviin korviinsa vaan päättäväisesti avaa luokan oven ja astelee siitä ulos hieman virnistäen itsekseen.

// Siinä nyt jonkin sortin aloitus. o.o'  Toivottavasti saat jatkettua. //


Viimeinen muokkaaja, Ru-Chan pvm Ma Marras 19, 2012 2:23 am, muokattu 2 kertaa

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Marras 06, 2012 2:57 am

//Enköhän saa vastattua ^^ Mutta tuo päivämäärä vähän pisti simään, niin jos tämä on tavallaan sen edellisen pelin jatkoa niin eikös siinä pitäisi olla sama päivämäärä, 4.11.2012?//

Takeshi Miyamoto

Koko edellinen tunti oli mennyt Takerulla yhtä ohi kuin kaksi ensimmäistäkin, mutta se ei tainnut olla mikään ihme.
Viimein tunnin loputtua poika lähti luokasta, kävi vielä heittämässä kirjat kaappiinsa ja lähti sitten ylempiin kerroksiin. Tunti oli loppunut muutamaa minuuttia aikaisemmin, joten käytävillä ei vielä ollut hirveää ruuhkaa, joten portaat pääsi nopeasti ylös. Musiikki luokan ovi oli vielä kiinni ja poika päätti jäädä portaitten vieressä olevaan kaiteeseen nojaamaan.
Ei mennyt aikaakaan kun luokan ovi aukesi ja oppilaat tulvivat luokasta. Hän etsi muitten joukosta vaaleaa, mutta tätä ei ainakaan vielä näkynyt. Lyhyt melkein jo arvasi, että opettaja oli pitämässä saarnaa Renille luokassa, koska tämä oli vaikuttanut sellaiselta, joka ei tunnilta myöhästyisi. Yleensä opettajat pitivät sellaisille oppilaille saarnoja. Ne jotka myöhästyivät lähes aina pääsivät niistä helpolla; kukapa nyt jaksaisi joka tunti pitää samaa saarnaa, joka ei kuitenkaan hyödyttänyt ollenkaan.

Lyhyt poika käveli oppilatten lomasta raollaan olevalle luokan ovella kurkaten sisään. Vaalea seisoi tosiaan musiikin opettajan saarnassa, mutta vaikutti kuitenkin ettei tämä kuunnellut ollenkaan.Se nauratti häntä, koska pidempi oli vaikuttanut vastuulliselta oppilaalta, joka varmasti ottasi opikseen ja olisi luokan ovella kymmenen minuuttia ennen kuin tunti alkaisi.
Pidempi tuli luokasta pieni virnistys huulillaan. Hän astui toisen eteen.
"Kuinka paljon myöhästyit?" hän kysyi ensimmäisenä hymyillen leveästi ja naurahti.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Marras 06, 2012 5:15 am

// Tosiaan.. :3 Pahoittelen.. Ajatuskatko käväisi pääkoppani sisässä.. o.o //

Min Ki (Ren) Choi

Ren ei itse ollut huomannut että joku saattoi kurkkia oven raosta, vaikka sinne oli tuijotellutkin useampaan kertaan saarnaa kuunnellessaan. Taisi ajatukset tosiaan sotkea Renin näönkin siinä samassa.

Renin astuessa ulos luokasta, tämä ei ensin huomannut lyhyempäänsä virnuillessaan olemattomille aatoksilleen.
Vasta kun toinen sattui ilmestymään Renin eteen ja tutun äänen kuullessaan blondi meinasi törmätä toiseen uudemman kerran, mutta juuri ennen hipaisua Ren sai itsensä keinautettua painavan laukkunsa ansiosta hieman taaemmaksi joutuen myös askeleen taakseen ottamaan.
"Kuinka paljon myöhästyit?" Soivat nyt Renin korvienvälissä.

''Siis mitä.. '' Olivat Renin ensimmäiset sanat, jotka pursusivat väkisinkin tämän pehmeiden huulten välistä, kun hitaalla kävi ja vasta nyt huomasi toisen edessään seisoneen.
'' Aa.. Myöhästyin.. Tota.. En oikein tiedä.. En.. En muista.. '' Nuoren naamalle valui tuskallinen ilme, tämän arpoessa kellon aikoja päässään ja syventyen toisen kysymykseen. Tosin eipä nuori saanut mitään järkevää aikaa mieleensä. '' En todellakaan muista, tai en edes jaksa nyt välittää. ''

'' Hetkinen. Mitä sinä täällä? '' Hetken hiljaisuuden jälkeen, jos mukaan ei laskettu käytävällä olevaa muuta mekkalaa blondi kohottaa oikeaa kulmaansa etuhiustensa alla, jotka tällä hetkellä roikkuvat puoliksi miltein silmillä. Eihän Ren kerinnyt itseään siistimään juurikaan törmäyksen jälkeen kun oli kiire tunnille. Siispä se homma jäi nuorelta väliin kokonaan ja nyt päätyi tuijottamaan lyhyempää, lipaisten hieman kuivettuneita huuliaan samassa.
Kuitenkin hän siirtyi lyhyemmän ohitse luokan vastapäätä olevan ikkunan luokse ja kierähti ympäri nojautuen ikkunaa vasten ja katsahtaen uudemman kerran vaaleaverikköä, joka selvästi ihmetytti Reniä. Mitä hän täällä mahtoi tehdä? Mikä sai Renin hyvin levottomaksi?
Nuori ei tiennyt mitä muutakaan olisi sanonut, kuin että mitä hän täällä mahtoi tehdä. Ren oli unohtanut toisen sanat, jotka hän oli ennen luokkaan lähtemistä sanonut Renille silloin alhaalla.

Ilmeisesti jokin vaivasi nuorekkoa ja se jokin oli hyvinkin mahdollisesti nyt edessään oleva vaaleaverikkö.
Ren itse ei tiennyt sitä, koska aikaisemmin tälläistä ei ollut sattunut, ei ikinä.
Toki hän tiedosti sen että vaaleapää kiinnosti hyvinkin paljon tätä, mutta että siitä nyt ajattelemaan mitään pitäisi oli Renille ihan utopiaa kokonaan.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Marras 06, 2012 8:09 am

Takeshi Miyamoto

Takeru katsoi pidempää hiukan kummissaan kun tämä vastasi hänelle epämääräisesti kysyen.
'' Aa.. Myöhästyin.. Tota.. En oikein tiedä.. En.. En muista.. ''
"Et muista?" oliko toinen dementikko. Yksi tunti ja tämä olisi unohtanut jotain. Hänen kummastunut ilmeensä vain syveni. Oli toinen niin järkyttynyt hänen kohtaamisestaan, ettei pystynyt enää vastaamaan mihinkään järkevästi?
'' Hetkinen. Mitä sinä täällä? ''
Toinen muisti sittenkin hänet sentään!
Lyhyt poika löi itseään otsaan sulkien silmänsä hetkeksi. Samassa toinen olikin jo siirtynyt nojaamaan ikkunan reunaan. Hän käveli tämän viereen.
"Tietääkseni sanoin sinulle, että tulen tänne seuraasi", hän sanoi ja kohotti kulmiaan kyllästyneen näköisenä. "Vai unohditko jo? Aika loukkaavaa. Kukaan ei ole vielä unohtanut minua", poika risti kätensä kätensä rinnalleen kääntyen selin toista päin. Vaikkei toinen häntä oikeastaan ollut edes unohtanut silti pojan piti esittää loukkaantunutta.
"Ainakaan noin nopeasti", hän lisäsi hiljaa, mutta kukaan tuskin sitä kuuli, koska käytävällä oli moinen melu oppilaitten riehuessa.
Poika vilkaisi nopeasti toista, jonka hiukset olivat hiukan sekaisin. Hän itse kun oli koko edellisen tunnin keskittynyt omiinsa. Samassa hän tarttui toisen käteen vetäen tämän mukaansa.
"Tule", hän sanoi hymyillen. Poika veti toisen portaitten ohi kalligrafian luokkaa vastapäätä olevaan poikien vessaan. "Tarvitset kuitenkin peiliä", hän kuiskasi toiselle virnistäen leveästi.

//anteeksi, tulipas tyhmä. (hakkaa päätään näppäimistöön) Kirjoitin tätä varmaan tunnin.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Marras 07, 2012 12:49 am

Min Ki (Ren) Choi

Ren tutkaili toista hiljaksiin, kunnes viimein toinen sattui suutaan taas avaamaan ja nuorekko oikein odotti mitä toinen mahtaisi hänelle sanoa.
"Et muista?" Sanat kuullessaan, Ren oli jo itsensä siirtänyt luokan ovelta sen vastapäiselle ikkunaseinälle ja nojaili tähän, kunnes kohotti katsettaan taas kerran lyhyempään kuitenkin oli toisen sanat kuullut. Ei sentään niin tyhmä ollut. '' Siis.. Siis.. En katsonut kelloa kun luokkaan pyrähdin. '' Blondi tökki sormenpäitään, katse lattiassa, etuhiukset sojottaen miten sattuu Renin otsalla. Tunsi kyllä että toinen oli siirtynyt hänen vierelleen ikkunalle, mutta ei sen koommin siihen osannut reagoida mitenkään.
"Tietääkseni sanoin sinulle, että tulen tänne seuraasi"
Nuori värähtää kauttaaltaan ja katsahtaa sivusilmällä lyhyempää.
'' Anteeksi, ajatukset vähän sekaisi. '' Ren virnistää ja näyttää kieltään.

Lyhyemmän käännettyä selkänsä Renillä, tämä katsahtaa toista tai pikemminkin toisen selkämää, hieman outona mutta taitaa ymmärtää kuitenkin mistä toinen voisi olla loukkaantunut.
Ren hivuttaa hyvin siron kätensä toisen olkapäälle ja samalla itsensä hieman toista lähemmäksi, kuiskaten toisen korvalle. '' Anteeksi, en minä unohtanut.. Oikeasti. ''
Samassa Ren vetäytyy takaisin sijoilleen, jossa oli aikaisemmin ollutkin. Hymyilee ja tuijottaa lyhyempään päin.
Samassa hymy hyytyi, kun Ren säikähti toisen tarttuessa tätä kädestä ja lähtien vetämään perässään.
Nuori oli aivan pihalla ja todellakin hieman jännittynyt toisen tempauksesta ja siitä mitä tästä seuraisi, mutta kuitenkin tuli kiltisti toisen mukana käskettyä. Vaikkakin nuoren päässä pyöri mitä eriskummallisia aatoksia.
Tosin samassa kun kaksikko pääsi poikien vessan eteen, Ren vähän kummastui paikasta, mutta asteli sisään kiltisti toisen perässä.
''Tarvitset kuitenkin peiliä" Lyhyemmän kuiskatessa ja esittäessä leveän virneen, Renin silmät laajenivat entisestään.
'' Peiliä? '' Blondi päästi suustaan sanan, mutta ei sitä jatkanut sen enempää, vaan jäi miettimään mihin hän sitä tarvitsee. Kas kun Ren oli ajatellut aivan jotain muuta.
Ja se sai nuoren hieman punoittamaan naamasta, jonka koitti tietysti peittää toiselta.

Viimein Ren tajusi yskän, kun itse pyörähti peilin eteen vessassa. '' MITÄÄ!? ''
Hän rääkäisi kuin neiti, nähdessään otsahiuksensa sähköisinä ja törröttävän miltein jokaiseen ilmansuuntaan.
Hän kirosi hiljaa mielessään, koska oli päästänyt itsensä tähän kauheaan kuntoon ja vielä antoi toisen nähdä itsensä tällaisena. ' Hitto. '
Samassa Ren rupesi sukimaan etuhiuksiaan suorempaan, mutta turhaan, jokainen suoraksi taitettu hiuskarva kaartui takaisin pystyyn törröttämään ja tietysti Ren oli epähuomiossa unohtanut lakkansa asuntolaan huoneeseensa. ' Ei voi olla totta!' Hän mietti mielessään tutkaillessaan laukun uumenia ja lopulta katsahti peiliin. '' Toivotonta. '' Hän mutisi peilikuvalleen, vilkaisten lyhyempään.

// Ei ollut yhtään tyhmä. :3 Hyvä se oli.. Jatka samaan malliin. :DD Ei minullakaan sen parempia ole.. Haha Very Happy //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Marras 07, 2012 11:36 am

Takeshi Miyamoto

Vaaleaa nauratti toisen käyttäytyminen. Tämä oli ollut selvästi järkyttynyt hiuksistaan, joten hän tunsi itsensä kerrankin avuliaaksi.
Poika jäi nojailemaan toisen viereen pöytään hyräillen itsekseen. Hän nosti laukkunsa valkoiselle pöydälle.
'' Toivotonta. ''
Hän kuuli toisen kiroavan ja kääntyi katsomaan tätä. Pidempi selvästi olisi kaivannut hiuslakkaa tai muuta vastaavaa, koska tämän hiukset eivät näyttäneet pysyvän sillä tavalla, miten haluttiin. Huulikorun omaavalla nuorella oli toki oma lakkapullonsa laukussa, mutta ei oikein tiennyt antaisiko sitä sittenkään. Se oli melkein tyhjä ja hän tarvitsi sitä itsekin. Huoneessaan hänellä oli toinen pullollinen, mutta pieni pullo mahtui hyvin laukkuun. Ei hän oikeastaan olisi koulussa laukkua tarvinnut, mutta siellä pysyi kaikki muu tavara mukana. Lisäksi sen pysyi nostamaan pulpetille ja pelaamaan kännykällä sen takana ilman, että opettaja huomaisi.

Poika kuitenkin kaivoi laukustaan pienen pullon ja työnsi sen toiselle pöytää pitkin.
"Älä käytä kuitenkaan paljon. Se on melkein tyhjä", hän sanoi hiljaa. Vaniljan tuoksuinen lakka, jota hän käytti, oli vaaleanruskeassa pullossa, jossa oli mustat tekstit. Lakka oli hyvän tuoksuista, että pitävää.
"Opettaja ei tainnut oikein pitää, että myöhästyit", hän sanoi muka ohi mennen tuijotellen tilan kattoa.
"Onko sinulla poikaystävää?" kysymys oli ensimmäinen, joka oli tullut nuoren päähän ja siksi oli puolivahinko, että se tuli hänen suustaan. Pidempi oli niin tyttömäinen, ettei hän oikeastaan pysyisi edes kuvittelemaan tätä kenenkään tytön kanssa, joten poikaystävä oli hänestä parempi termi kysymykseen.
Hetken kysymyksen jälkeen hän vielä tuijotteli kattoon, mutta kääntyi sitten toisen puoleen.
"Tai unohda koko juttu", poika pudisti päätään ja painoi kämmenet toisiaan vasten nostaen ne suunsa eteen. Hän naurahti hiljaa ja valui lattialle istumaan. Poika lasti kätensä koukussa olevien jalkojensa väliin niin että hän painoi käsivarsiaan polvien välissä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Marras 07, 2012 11:30 pm

Min Ki (Ren) Choi

Ren hetken katsoi huulikorun omaavaa nuorta vierellään, mutta kääntyi sitten takaisin peiliä kohden huuliaan mutruten hiljaa. Kädet sohivat minkä ehtivät etuhiuksiaan, mutta tuloksetta. Jokainen hiuskarva kohosi takaisin yläviistoon ja entistä enemmän sähköisempänä. Nuori puri huultaan, koska ei kertakaikkiaan tiennyt parempaa ideaa kiukkunsa pitämiseksi jottei toinen näkisi mitä Ren suuttuessaan voisi tehdä. Eihän se kaunista katseltavaa välttämättä olisi tai näin Ren itse tuumi.

Samassa Ren kuulee jonkin raahautuvan pöytää pitkin nuorekkoa kohden ja kuulee toisen äänen, josta pursuaa lause:
"Älä käytä kuitenkaan paljon. Se on melkein tyhjä"
Hän kääntää katseensa ensin lakkaan, joka notkuu vieressään pöydällä ja sitten vaaleaverikköön. Hän hymähtää toiselle ja nappaa lakkapullon käteensä. Vanilja tuoksuu Renin nenään asti, vaikka ei vielä lakkaa olekkaan käyttänyt ja tämä saa nuoren ensitstä enemmän hymyilemään tosin tällä kertaa hän oli kääntänyt päänsä jo takaisin peiliä kohden ja siksi myös hymyilyn kohde oli itse Renin peilikuva. Samassa lakkaa ruvettiin suihkuttamaan pienin määrin etuhiuksiin, , laski lakan sitten pöydälle ja rupesi silottamaan etuhiuksiaan takaisin ruotuunsa.

''Opettaja ei tainnut oikein pitää, että myöhästyit" Vaalea tokaisee ohimennen, mutta Ren kyllä saa jokaisen sanan kuuloonsa ja vilkaiseekin toista sivusilmällä, jatkaessaan etuhiusten parissa.
'' Eipähän se tykännyt, en yhtään kyllä ihmettele. '' Ren toteaa, käyttäen silmiään kiinni ja avaten ne miltein heti kun lyhyempi jatkaa puhettaan, mutta seuraava lause saa Renin kääntymään miltein kokonaan vaaleaa kohti. Kulmat koholla ja käsi jääden etuhiusten päälle lepäämään.
"Onko sinulla poikaystävää?"
'' Täh.. Siis.. Ei. '' Ren vetäisee änkytys vastauksen suunsa sisuksista ulos ja käännähtää samassa peiliä kohden, irvistäen peilikuvalleen. '' Kuis? Entäpä sinä? Tyttöystävää ? Poikaystävää? ''
Hän mutisee hiljaa, hieman arastellen koko aihetta, koska normaalisti Ren ei tuollaisia ole puhunut. Vaikkakin nuorelle tekisi hyvää laajentaa puheenaiheitaan.

Toinen taisi hieman myöhästyä sanojensa peruutuksen osalta, koska Ren ehti jo vastata ja kysyäkkin takaisin hänen suhdetilaansa. Tosin Ren ei kyllä alkuun ymmärtänyt että toinen oli kysynyt poikaystävää, eikä tyttöystävää. Joten päätyi vain vastaamaan mikä tilanne hänellä oli. Eikä kylläkään sitä sen koommin miettinyt kun toisen salaperäisyys kiinnosti Reniä liiankin paljon.
Ren kyllä kuuli toisen sanoneen. "Tai unohda koko juttu"
Mutta tosiaan.. Ren kun oli tälläkertaa nopea ja kerkesi jo vastaamaan toiselle. Mikä oli hieman epätavallista blondilta. Yleensä hän valahtaa hyvin hiljaiseksi ja punertavaksi kun puhe on suhteista tai muusta siihen liittyvistä asioista.
Tälläkertaa hän tosiaan teki parannuksen. Se kylläkin huvitti jälkeenpäin Reniä kun toinen otti sanansa takaisin ja valui naurahtaen istumaan kädet suunsa edessä.
'' Mikäs noin naurattaa? '' Ren virnusi toisen suunnille, jättäen huulille virneen pois pyyhkäistessään pienen hymyn.
Poika oli juuri ehtinyt etuhiuksensakkin jo laittaa ja viimein ne myös pysyi toisen avustuksen avulla, siis lakalla.
Ren valui kyykkyyn ja ojensi toiselle lakan, ympärillä leijaili hyvin hento vaniljan tuoksu, joka johtui kyseisestä lakasta. '' Kiitos '' Hymy koristi edelleen nuoren huulia, jotka oltiin valeltu vaaleanpunertavaa väriä antavalla huulirasvalla, jota Ren oli laittanut jo luokassa ennenkuin joutui saarnattavaksi.


// Johan tuli hassu 8D Ja pitkä. ;_; Anteeksi.. Toivottavasti jaksat lukea.//

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Marras 08, 2012 9:10 am

Takeshi Miyamoto

Poika katsoi vaaleaa kun tämä vastasi hiukan takellen hänen kysymykseensä negatiivisesti.
'' Kuis? Entäpä sinä? Tyttöystävää? Poikaystävää? ''
Pidempi kysyi juuri ennen kuin hän perui puheensa. Hän katsoi tätä pitkään hiukan hämmentyneenä ennen kuin kääntyi katsomaan kenkiään. Poika tunsi poskiaan kuumottavan hiukan. Se oli hänestä ärsyttävä tunne. Oli samaa asiaa ennenkin kysytty, eikä mitään ollut tapahtunut, mutta silloin häneltä oli kysytty suoraa poikaystävää.
"Eipä oikeastaan. En edes ole oikeastaan kiinnostunut tytöistä", hän sanoi hiljaa, mutta kohotti kuitenkin katseensa toiseen yrittäen hymyillä hiukan. Nyt kun tämä oli saanut laitettua hiuksensa takaisin kuntoon, tuli tämän olemuksesta taas entistä tyttömäisempi. Tämä ojensi lakkapullon takaisin hänelle ja kiitti siitä. Poika vain nyökkäsi pienesti ja otti sen käsiinsä, mutta laski kuitenkin lattialle viereensä. Hän vilkaisi nopeasti kännykästään kelloa. Välituntia ei ollut kulunut juuri lainkaan. Samassa hän huomasi alkaneensa räpläämään kännykkäänsä enemmänkin kuin vain kellon katsomista. Ehkä se tuli hiukan automaattisesti, että sai käsille jotain tekemistä hiukan kiusallisessa tilanteessa.

"Haluaisitko sinä poikaystävää?" hän melkein tunsi kuinka äänen voimakkuus laski entisestään. Poika kirosi hiljaa mielessään ärsyttävän tilanteen, jossa ei edes ollut mitään ihmeellistä silti hänen piti punastua. Hän yritti peittää sen painamalla katseensa taas kenkiinsä.
"Minä ehkä haluaisin", hän yritti korottaa ääntään hiukan ja nousi takaisin seisomaan. Vaalea virnisti, vaikkei edes ollut aikeissa iskeä toista. Hänellä oli jo kohde. Mutta oli toinen silti mielenkiintoinen persoona.
Hän nosti pullon lattialta laittaen sen takaisin laukkuunsa ja nosti se olalleen viitaten, että he voisivat lähteä jo vessasta.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps?

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Marras 08, 2012 10:36 pm

Min Ki (Ren) Choi

Ren oli kyykyssä toisen vierellä ja odotti hymysuin toisen vastausta kysymykseensä, joka selvästikkin kiinnosti blondia.
"Eipä oikeastaan. En edes ole oikeastaan kiinnostunut tytöistä" Samassa Ren sai vastauksensa ja se sai toisen hymyilemään entisestään.. '' Vainiin..'' Nuoren naamalle ilmestyi hämmentynyt hymy, toisen nostaessa päätään ja yllätykseksi jopa hieman hymyillen. Ren räpytteli silmiään nopeaan tahtiin pariin otteeseen, kunnes purskahti hyvin hentoon tyttömäiseen nauruun.
Tosin hän myös vakavoitui toisen ottaessa kännykkänsä esille, samalla Ren koittikin kuikkia kelloa näytöltä. Tosiaan välitunti ei ollut kulunut juuri mihinkään. Hän huokaa syvään ja jättää huulille tutun vienon hymynsä.

"Haluaisitko sinä poikaystävää?" Hetken hiljaisuuden rikkoo tuttu ääni ja eriskummalliset sanat, jotka soivat taas vaihteeksi Renin päässä. 'Poikaystävää..' Hän hetken kelasi asiaa päässään kunnes päättäväisesti tokaisee toiselle. '' Ei tää yksin elo ole kivaakaan... Eli kyllä.. Kai.. ''
Nuori vastaa hieman jäätyen tilanteesta, joka oli aika outo Renille itselleen. Hänen kun ei juurikaan tarvinnut itse tehdä töitä löytääkseen jonkun, yleensä kaikki muut löysivät hänet. Eikä siksi yleensä myöskään etsinyt juurikaan mitään suhdeperäistä. Ne syntyivät miltein aina puolivahingossa.
Katsahtaen samassa vaaleaverikköä, joka painoi päätään kenkiään kohden ja taas kuului tuttu ääni, tosin hieman epäselvästi. "Minä ehkä haluaisin"
Samassa Ren hieman hätkähti toisen nousua ja virnettä perään. Kyllä hän itsekkin kömpi sitten lopulta lattiatasosta ylös ja putsaili housujaan vaikka ei edes istunut maassa.
'' Kyllähän se kiva olisi.. '' Ren mutisee suupielien lomasta, koittaen hieman hymyillä. Hänelle tilanne oli hieman hankala, kun Ren oli hoksannut sen että hän oli kiinnostunut toisesta.

Hän ymmärsi toisen vihjaisun vessasta lähtemiseen ja blondi päätyy kohentaa laukkua olallaan ja keinauttaa itsensä lopulta liikkeelle lähtien kohti vessan ovea.
Tietysti siinä toivossa että toinen tulisi perässä.
'' Huoh, Mitähän sitten. '' Ren huokaa syvään ja pudistaa päätään vimmatusti.
Viimein käden osuessa oveen, jolloin sen avaa ja astelee lyhyin askelin käytävän puolelle, jääden siihen notkumaan.
Hän kaivaa laukustaan hienon karttansa ja rupeaa sitä tutkimaan.
'' En edes tiedä seuraavaa tuntiani, kun kalenteri jäi asuntolaan. '' Hän tivaa puolivahingossa ääneen tuijottaen sekaista karttaansa.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Marras 10, 2012 1:01 am

Takeshi Miyamoto

Vaalea lähti toisen perässä pois vessasta hymyillen ehkä hiukan huvittuneena. Mitähän muut ajattelivat kun hän oli yhtäkkiä vetänyt uuden oppilaan kanssaan vessaan. Myös se, että he olivat eksyneet puhumaan suhteista oli huvittavaa, koska yleensä vain tytöt puhuivat sellaisesta.
'' En edes tiedä seuraavaa tuntiani, kun kalenteri jäi asuntolaan. ''
Toinen mietti ja hän kääntyi katsomaan tätä ja tämän kädessä olevaan karttaa.
"Minulla on aikanakin kuvista", hän sanoi. Kuvaamataidon luokka olikin sopivasti kolmannessa kerroksessa, joten hänen ei tarvitsisi enää mennä portaissa. Lisäksi hän piti aineesta, jossa ei juurikaan tarvinnut lukea mitään tai päntätä kokeisiin.
"Tuo on aikakin hyvä selitys, miksi myöhästyit tunnilta taas", vaalea naurahti. Kuka opettaja nyt ei uskoisi, että uusi oppilas oli unohtanut lukujärjestyksen asuntolaan ja siksi ei tiennyt, mikä tunti oli.

Poika käveli medialuokkaa vastapäätä olevalle penkille laskien laukkunsa viereensä. Hän kaivoi oman lukujärjestyksensä sieltä varmistaen, mitä muista aineita hänellä olisi päivän aikana vielä. Ei ainakaan mitään kovin kamalaa.
"Väsyttää", hän huokaisin hiljaa ja nojautui seinää vasten. Poika venytteli käsitään pään yläpuolelle seinään pitkin laskien ne sitten jalkojensa viereen. Koulupäivät tuntuivat aina liian pitkiltä.

//Tuli äärettömän lyhyt, mutta toivottavasti saat vastattua... (; ;)//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps?

Viesti  Ru-Chan lähetetty La Marras 10, 2012 6:41 am

Min Ki (Ren) Choi

Ren katsahti lyhyempää hänen saapuessaan ulos vessasta ja tietenkin katsoen tämän väkertämää taideteosta, joka huonosti muistutti karttaa.
"Minulla on aikanakin kuvista" Vaalea virkkoi ja hänen onnekseen se myös oli samassa kerroksessa kuin missä nuoret tällähetkellä mahtoivat ollakkin.
'' Onnea, en vieläkään tiedä mille tunnille pitäisi mennä. '' Blondi tuhisi kaivaen laukkuaan, jos vaikka sattumalta saattaisikin löytää joitakin paperilappuja tai vaikkapa lukujärjestyksen. Etsintä oli kuitenkin tulokseton ja tämä sai vain nuoren turhautumaan.

"Tuo on aikakin hyvä selitys, miksi myöhästyit tunnilta taas" Vaalea naurahti sanojensa päätteeksi ja se lisäsi Renillä paineita. Tosin hetken hiljaisuuden päätteksi nuori aukoo suutaan, josta livahtavat sanat saattavat olla pieni järkytys.
'' Ehkä vain skippaan tunnin, kerta en tiedä mihin sitä menisi. '' Ren möläyttää ääneen, vaikka hänen piti päänsä sisässä niin ajatella.

Samassa hän seurasi vaalean astelua medialuokan vastapäätä olleelle penkille ja kaivelevan omaa laukkuaan. Esille tulikin lukujärjestys. Ren manasi mielessään, kuinka holtittomaksi oli tullut tässä uudessa koulussa.
"Väsyttää'' Renin ajatukset katkesivat, kuullessaan lyhyemmän valittavan väsymyksestä, joka tosiasiassa myös Reniä painoi. Ihmekkös tuo kun joutui ajattelemaan raskaasti koulunsa tunaroimista ja sitä kuinka mahtaisi löytää seuraavan tunnin. Vaikka nuorta ei juurikaan tällä hetkellä edes kiinnostanut oppitunnit vaan tuo lyhyempi vaaleapää.
'' Mm.. Miksi sitten menet tunnille? '' Ren tyhmänä kysäisee, vaikka hänelle aina aikojen noudattaminen koulussa oli tärkeää samaten jokaiselle tunnille meno ajoissa oli hyvin tärkeä asia.

Ren tuijotti poikien vessan edessä seistessään eteensä hyvin pirtsakka hymy hulilleen nousten.
'' Tosiaan.. En tiedä nimeäsi.. Ethän sitä minulle loppujen lopuksi edes sanonutkaan ? Vai muistanko väärin ?'' Hymy hyytyen huulilta samassa nuori kääntyi katsomaan vaaleaverikköä hieman kauempana ja tietysti kysymyksensä tuolle osoittaen.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Marras 10, 2012 11:39 am

Takeshi Miyamoto

Vaalea hymyili vanhingon iloisena kun toinen vaikeroi tunnistaan.
'' Ehkä vain skippaan tunnin, kerta en tiedä mihin sitä menisi. ''
Pidemmän sanat saivat hänet naurahtamaan taas. 'Hyvä syy, jos jää kiinni.' hän ajatteli.

'' Mm.. Miksi sitten menet tunnille? ''
Pidempi sanoi hänen valitellessaan väsymystään.
Miksi hän edes menisi tunnille? Koska kuvaamataidossa hänellä oli työ kesken ja se oli ihan kiva aine. Eikä hän tällä kertaa halunnut rehtorin kansliaan, vaikka siellä saikin aina välillä kahvia, silti aika harvoin. Silloin jos Yoshiki-sanin saarna kestää kauemman aikaa.
"Kuvis on ihan hyvä aine", hän sanoi lopulta hetken hiljaisuuden jälkeen ja kohotti katseensa kattoon, joka tuntui olevan yllättävän korkealla.
Poika vilkaisi nopeasti toista. Toinen oli kovin läpinäkyvä. Heti huomasi kuinka kiinnostunut tämä oli hänestä. Ei siinä mitään, hän piti siitä, että ihmiset kiinnittävät häneen huomiota ja kiinnostuivat hänestä. Se ruokki hänen omatuntoaan.
'' Tosiaan.. En tiedä nimeäsi.. Ethän sitä minulle loppujen lopuksi edes sanonutkaan? Vai muistanko väärin?''
Vaalea loi toiseen kummastuneen ilmeen. Hän sentään oli melkein muistanut toisen nimen. Tämä ei edes tiennyt hänen nimeään!
Poika risti taas kätensä rinnalleen esittäen taas hiukan loukkaantunutta, mutta vastasi kuitenkin toiselle.
"Takeru", hän sanoi yksinkertaisesti. "Etkö oikeasti ole ottanut mitään selvää muista oppilaista?"

Vaalea laski lopulta kätensä viittoen, että toinenkin voisi jo rauhoittua ja istuia myös penkille.
"Rauhoitu nyt vähän, ei koulussa ole kuin neljä kerrosta", hän sanoi ironisesti. Pidempi joutuisi käymään varmaan kaikki luokat läpi, joita yhteensä koko koulussa oli ihan huomattava määrä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Marras 11, 2012 10:41 pm

Min Ki (Ren) Choi

Blondi nuokkui hassunkurisesti aloillaan, edelleen luoden katseensa penkillä istuskelevaan nuoreen.
Tämän kohottaessa kulmiaan hämmästyksen merkiksi toisen kertakaikkiaan pitäen kuvaamataidosta, hän kun sai lyhyemmästä käsityksen ettei tämä oikein pitänyt tunneista lainkaan. "Kuvis on ihan hyvä aine"
Ren hymisi itsekseen hetken, '' Vai hyvä aine, mikäpä siinä '' Hän virkkoi ääni kirkastuen kummasti hymyn kare vilahdellen nuoren kasvoilla.

Hetken oudon hiljaisuuden jälkeen toisen luodessa tähän hyvin kummastuneen ilmeen, Ren havahtuu hieman ja muistiinkin palaa, että nuori oli mennyt kysymään toisen nimeä äkkinäisesti. Ja vasta nyt.. Vaikka tässä olisi ollut moiselle kysymykselle aikaa vaikka kuinka paljon ja yleensähän soveliasta toisen nimeä on kysyä heti ensitapaamisen yhteydessä. Ren tosin oli tainnut sen kohteliaisuuden unohtaa kokonaan.
' Aa..Nyt se on vihanen ' Ren hätäili mietteissään nähdessään toisen ilmeen, mutta kuitenkin toinen vaivautui omansa kertomaan blondille, mikä sai Renin nostamaan huulilleen hymyn.
"Takeru" Nimi jäi Renin korvien väliin, mitä nuori päätyi mielessään hetkellisesti toistamaan, vilkuillen Takerua kohden, jotta kasvot muistaisi.
Tosin ajatus tyssää toisen miltein samantien jatkaen puhettaan. "Etkö oikeasti ole ottanut mitään selvää muista oppilaista?"
Renin suu aukenee, mutta jää vain ensin tuijottamaan toista hiljaa, kunnes. '' En.. En tosiaankaan.. Koska en ole moista projektia ehtinyt edes toteuttaa. '' Ren virnisti ensin hyvin latteaan sävyyn , kunnes nosti huulilleen tutun vienon hymynsä.

Ren vilkuili käytävää pitkin kumpaankin suuntaan, huomaten näkökentässään jonkun viittovan luokseen. Vasta siinä vaiheessa Ren tajuaa sen olleen Takeru. Samassa tuttu ääni kuuluu ''Rauhoitu nyt vähän, ei koulussa ole kuin neljä kerrosta" Mikä saa Renin mutristamaan suutaan, tosin ottaen samalla askelia penkkejä kohti ja istuutuen toisen vierelle. '' Olen rauhallinen.. Ja tosiaan.. Taidan skipata tunnin, koska en tosiaankaan jaksa ravata edes takaisin.''
Blondi huokaa nojautuessaan seinää vasten, katse kierrellen laiskasti käytävällä.
Samalla hän haeskelee kelloa jostakin, koska luultavammin kohta jäisi yksikseen käytäville pomppimaan toisen mentyä tunnille. Mikä ei niinkään miellytä ollenkaan Reniä ja saa tämän tuhisemaan itsekseen.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Marras 13, 2012 6:34 am

Takeshi Miyamoto

Vaalea katsoi toista hiukan hämillään, kun tämä sanoi, ettei ollut ehtinyt ottamaan selvää muista. Nyt hänestä todella tuntui oudolta, koska oli itse ehtinyt tehdä vielä melko tarkan selvityksen. Ehkä hänellä oli ollut enemmän suhteita kuin toisella ja sen takia se oli ollut helpompaa.
Poika kohautti pienesti olkiaan.

'' Olen rauhallinen.. Ja tosiaan.. Taidan skipata tunnin, koska en tosiaankaan jaksa ravata edes takaisin.''
Huulikorun omaavaa nauratti toisen sanat. Jos tämä tosiaan jäisi käytävälle, niin melko varmasti joku opettajista patistaisi tämän tunnille alle vartissa. Tai ainakin tulisi kyselemään jotain. Ainahan voi sanoa, että oltiin heitetty ulos luokasta ja siksi oli käytävällä.
"Tule meidän tunnille", hän sanoi naurahtaen. Yleensä opettajat eivät huomanneet, jos oli yksi oppilas liikaa. Luokat olivat muutenkin jo ihan huomattavan kokoisia. Ei kukaan yksittäinen sieltä erottunut. Ainakaan kovin usein. Ehkä jos heitti vesivärit opettajaa päin niin saattoi saada tämän huomion.
"Tai sitten jäät tänne yksin", hän sanoi ohi mennen. "Minulla on aina hirveän tylsää siellä. Aina seuraa löytyy, mutta ei ketään kenen kanssa kannattaisi olla."

Poika kääntyi poikittain penkille nostaen jalkansa sille ja nojautui toiseen.
"En muuten ole iskemässä sinua. Älä huoli", hän sanoi hiljaa, vaikka tuskin kukaan muu olisi kuullutkaan melun seasta.

//Tuli hassu ja tyhmä ja lyhyt, mutta toivottavasti Ren ei saa mitään angstikohtausta nyt : D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Marras 13, 2012 10:48 am

Min Ki (Ren) Choi

Reniä hieman ihmetytti toisen kummastelevat ilmeen tämän kertoessa siitä kuinka ei ollut ottanut kenestäkään mitään selvää. Mutta ei siitä sen koommin mitään jaksanut sanoa, koska pelkäsi suututtavansa toisen.
Renillä kun oli tapana löytää ystäviä, jotka ottivat itseensä liiankin pienistä asioista mitä Ren vaivautui sanomaan tai tekemään.
Siksipä hän oli toisen lähettyvillä hyvin varovainen.
Vaalean kohautellessa olkiaan lyhyen kaavan mukaan, Ren hymähtää kiinnittäen katseensa vastapäiseen seinään.

Toistaessaan sanat rauhallisuudestaan ja tunnin skippauksesta saivat ilmeisesti jonkin sortin reaktion aikaan vaaleassa Reniä lyhyemmässä nuoressa kerta tämä päätyi suustaan laskemaan Reniä kummastuttavan lauseen.
"Tule meidän tunnille"
Nuori käänsi samassa katseensa toista kohden vierelleen ja naamalle valkeni kirkas hymy, suorastaan jopa hieman koiran pentua muistuttavaa ilmettä seasta hohkaten. Mikä ei nyt ihan Renin tapaista normaalisti ollut, käyttäytyi nuori muutenkin todella oudosti toisen lähettyvillä.
'' Voinko tulla!? '' Miltein anelevalla äänellä Ren lauseen suustaan päästi livahtamaan, päänsä kääntäen takaisin kohti käytävää, syvään huokaisten mutta säpsähtää samassa kun kuulee jäävänsä yksin.
"Tai sitten jäät tänne yksin"
Ren mutristaa huuliaan kuin pikkutyttö, yksinäisyys ei sittenkään tainnut olla Renin juttu vaikka hän kyllä välillä mieluusti vetäytyikin omiin oloihinsa. Mutta jokin Takerussa sai Renin pitämään siitä tunteesta, että joku oli hänen kanssaan miltein kokoajan.
'' En halua.. Jäädä yksin.. '' Hän mutisee päätään painaen alaviistoon.

"Minulla on aina hirveän tylsää siellä. Aina seuraa löytyy, mutta ei ketään kenen kanssa kannattaisi olla."
Samassa Renin mieli taas yllättäen kirkastuu. '' Olenko minä sitten sen arvoinen kenen kanssa kannattaisi olla? '' Miltein Ren jo odottaen toiveliaana vastausta, kunnes toinen päätyy nojautumaan tätä vasten nostaen jalkansakkin penkille niitä lepuuttaen.
Samassa Ren vetäisee itsensä punertavaksi poskistaan, joita nyt peittää päätään laskien alemmaksi, etuhiusten haudaten alleen miltein koko kasvonsa.
'' Eeh.. '' Ren ei valitettavasti kuullut melun keskeltä toisen sanoja iskemisestä, vain jotakin epämääräiseltä kuulostavaa muminaa, ollen liian häkeltynyt tilanteesta, mikä saa nuoren hymyilemään salaa.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Marras 14, 2012 7:04 am

Takeshi Miyamoto

Pidempi tuntui ilahtuvan huomattavasti kun hän sanoi, että tämä voisi tulla heidän tunnilleen.

'' Olenko minä sitten sen arvoinen kenen kanssa kannattaisi olla? ''
Poika mietti hetken kohottaen katseensa taas kattoon. Olihan toinen mukava ja muuta, mutta hän oli tavannut tämän vasta samana päivänä, joten ei hän voinut oikein tietää tämän todellista luonnetta.
"Ehkä. Tähän mennessä ainakin olet ollut", hän sanoi kierrellen, mutta ei hän oikein osannut sanoa vielä kumpaakaan ääripäätä.
Se että hän oli nojautunut toiseen oli saanut tämän punastumaan, vaikka vaalea yritti sitä peittää lyhyt huomasi sen heti ja naurahti hiljaa.

//Olisikohan tämä kohta ihan hyvä lopetella? o.o Voin hyvin jatkaa vielä tätä tekstiä, jos haluat jatkaa peliä, mutta tuli vain tuollainen kohta, mistä ehkä olisi hyvä lopettaa.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Marras 14, 2012 10:17 pm

// Joh, Tähän voidaan lopettaa ihan hyvin ainakin tämä (: //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: New acquaintance, perhaps? [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa