Ou! You're here! [KUOLLUT]

Siirry alas

Ou! You're here! [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Marras 04, 2012 12:52 pm

//Maya ja Heechul tänne päin! >: D//

Sunnuntai 4.11.2012

Takeshi Miyamoto

Vaaleahiuksinen poika käveli katua pitkin. Hänellä oli ollut äärettömän tylsä sunnuntaiaamu, joten hän oli päättänyt lähteä koulun alueelta, jolla oli viettänyt koko viikonlopun. Edellisenä iltana tämä oli kuitenkin valvonut lähes koko yön kahvin kera, joten unet olivat saaneet jäädä väliin. Aamulla vielä kupillinen lisää oli saanut pojan hiukan ylipirteälle tuulelle.

Koska vaalea ei ollut jaksanut laittautua vain lyhyelle kävelylle oli tämä vetänyt hiuksensa ponihännälle ja oranssin pipon päälle. Päällään hänellä oli vain löysät housut ja hupparin. Vaikka ulkona olikin jo vähän viileämpää ei hän ollut takkia viitsinyt ottaa.

Samassa hänen tuli kohtaan, jossa oli pieni kahvila. Hän oli ennenkin käynyt siellä. Se oli oikein mukava ja kotoisa paikka. Tällä kertaa hänen silmiinsä pisti kuitenkin tummahiuksinen, pitkä mies. Hän pysähtyi ja jäi katsomaan tätä hetkeksi. Poika ei olisi koskaan kuvitellut näkevänsä luokanvalvojaansa siellä päin. Toinen oli kyllä aina yhtä komea, jos sitä ajatteli.
Vaalea pudisti päätään ja oli juuri aikeissa kävellä pois kun pysähtyi oven muutaman rappusen eteen. Hän löysi kun löysikin muutaman kolikon taskustaan ja vilkaisi nopeasti ovea ennen kuin astui siitä sisään.
Huulikorun omaava poika piti katseensa kokoajan opettajassaan kävellen kassalle. Hän tarttui valkoiseen kahvikuppiin ja kaatoi siihen kahvia työntäen sen pöytää pitkin kassan luo. Taskusta löytyneet rahat juuri riittivät siihen.
Poika vilkaisi opettajaansa, ennen kuin käveli tämän pöydän viereen.
"Voiko tähän istua?" hän kysyi ehkä vähän hiljempaa, kuin olisi kysynyt joltain muulta.

//Noniin tässä se nyt on! >:3//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ou! You're here! [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Marras 15, 2012 9:41 am

// No tässäpä tämä nyt sitten on. Mulla kesti alkuun ihan hirveen pitkään tajuta, että olit jo alottanu tämän, kun en vaan sokeena jotenkin huomannu. :::D //

Heechul Kim

Sunnuntai oli ollut siihen asti suorastaan ihanteellinen - ainakin jos tummakutriselta äidinkielen opettajalta sattui kysymään. Heechul oli edellisenä iltana päättänyt nauttia avoimen parisuhteensa juurikin siitä avoisemmasta puolesta ja nautittuaan muutaman drinkin vakiobaarissaan, oli hän varsin helposti saanut itselleen seuraa, eikä tämän helpon saaliin houkutteleminen hänen kotiinsa ollut tuottanut minkäänlaisia vaikeuksia.
Olipa mies sitten kaikin tavoin ottanut ilon irti tästä miespuolisesta seuralaisestaan ja yön pimeimpinä tunteina Heechul oli nukahtanut varsin tyytyväisenä. Ja miehen hyväntuulisuuteen vaikutti myös se, ettei hänen ollut tarvinnut keksiä minkäänsortin tekosyitä päästäkseen eroon tästä yöseuralaisestaan, vaan tämä olikin ihan omin avuin tajunnut häipyä ennen kuin Heechul oli ehtinyt asiaa ottaa aamusuihkun jälkeen puheeksi.

Heechul oli päättänyt jatkaa aikaansaavalla tyylillä lähteä yhteen suosikkikahvilaansa juomaan kahvia ja lukemaan päivänlehteä. Mies oli aamusuihkunsa jälkeen hiljakseen pukenut vaatteet ylleen, leikkinyt kissansa Heebumin kanssa ja vähän järjestellyt tavaroitaan, jonka jälkeen mies oli päättänyt haluavansa syödä aamupalan ulkona.
Ja siellä Heechul nyt oli, yhdessä lempikahvilassaan siemailemassa kahvia ja kevyt aamupala oli jo ehtinyt upota parempiin suihin. Mies selasi päivänlehteä, kiinnittäen lähinnä huomiota itseään kiinnostaviin aiheisiin ja otsikoihin, eikä häntä tuntunut lainkaan haittaavan, että kotona häntä odottaisi muutama pino oppilaiden esseitä ja kirjoitelmia, jotka täytyisi vielä alkuviikolle lukea ja arvostella. Onneksi Heechul ei ollut sitä sorttia, joka stressasi asioista turhaan etukäteen.

Tummakutrinen mies siemaisi jättikokoisesta kahvikupistaan, eikä hän ollut huomannut erään oppilaansa saapumista kahvilaan. Ja jotenkin kummasti häneltä jäi myös huomaamatta tämän oppilaan varovainen lähestyminen häntä kohti, vaikka yleensä Heechul oli elävä esimerkki jokapaikankyylästä, joka oli aina perillä kaikesta, eikä mieheltä yleensä jäänyt mikään huomaamatta.
Niinpä mies kohotti yllättyneenä katseensa, kun hän kuuli tutun äänen kysyvän, että saiko hänen kahdenistuttavaan pöytäänsä istua. Heechul katsoi vapaa-ajan tyylinsä mukaisesti pukeutunutta Takerua arvioivasti päästä varpaisiin, sillä koulussahan kaikilla oli ne sääntöjen mukaiset koulupuvut.
"Toki, istu pois vaan", Heechul vastasi hyväntuulisella äänensävyllä, viitaten nuorempaa istumaan hänen vastapäätä olevalle tyhjälle paikalle.
"Ja mikäs nuoriherra Miyamoton on saanut tähän aikaan liikenteeseen?"

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ou! You're here! [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Marras 17, 2012 10:30 am

Takeshi Miyamoto

Toisen vastattua myöntävästi hänen kysymykseensä kohosi pieni hymy kohosi hänenkin huulilleen. Hän istui toista vastapäätä olevalle tuolille.
"Ja mikäs nuoriherra Miyamoton on saanut tähän aikaan liikenteeseen?"
Poika vilkaisi nopeasti kelloa. Totta, yleensä tähän aikaan hän oli vielä nukkumassa.
"Ömm... Tuli valvottua melkein koko yö, ja ajattelin käydä kävelemässä ennen kuin menen nukkumaan", hän sanoi yrittäen taas hiukan hymyillä vilkaisten kahvikuppiaan ja tajusi kuitenkin kuinka tyhmästi oli toiselle vastannut. Miksi hän joisi kahvia jos oli menossa nukkumaan?
Samassa hän kuitenkin huomasi alkaneensa naksuttelemaan sormiaan hermostuneena. Vaalea peitti kuitenkin kätensä tunkemalla ne hupparin taskuihinsa ja kääntyi katsomaan toista.
"Joko sinä korjasit meidän esseet?" hän kysyi yllättäen, koska toinen tuntui niin huolettomalta, joten tällä oli varmasti työt valmiina. "Sainko minä hyvän numeron?"

Poika tiesi, ettei hän kuitenkaan saisi siitä kovin hyvää numeroa, koska sekin oli tullut tehtyä viimeisenä iltana. Tai oikeastaan yönä. Siitä oli tullut annettua vähimmäispituutta lyhyempi ja aiheen puutteessa aika reippaastikin lyhyempi.
Hän nosti valkoisen kahvikupin huulilleen juoden hiukan kuumaa nestettä. Hänen katseensa seikkaili edelleen jossain toisen huulten tienoilla kun piti kuppiaan edelleen lähellä suutaan.
Poika säpsähti kuitenkin takaisin hereille ja laski kupin pöydälle jääden punastuneena tuijottamaan sitä. 'Idiootti...', hän haukkui itseään mielessään.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ou! You're here! [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa