Watch where you're going! [VALMIS]

Siirry alas

Watch where you're going! [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Loka 25, 2012 7:26 am

//Ru-Chan ja Ren-pikkuinen tänne päin! //

Torstai 25.10.2012

Takeshi Miyamoto

Vaaleahiuksinen poika käveli nopeaan tahtiin koulun ruuhkaista käytävää. Tämä kirosi hiljaa mielessään edellisen tunnin opettajasta, aineeseen. Englanti ei tosiaan ollut hänen parhaita puoliaan ja sitä kaksi tuntia aamun ensimmäiset tunnit oli liikaa hänen aivoilleen. Lisäksi opettaja oli ollut tavallista ärsyttävämpi tänään. Tai ainakin siltä se oli tuntunut. Poika olisi todellakin jo halunnut koulun loppuvan.
Takeru käveli kaappi rivien väliin, jossa hänen omansa oli lähes takimmaisena, kaivoi avaimen laukustaan riuhtaisten kaapin oven auki. Hän paiskasi koulun ehkä kamalimman oppiaineen kirjat huolimattomasti kaapin perälle alkaen sitten etsiä sekaisesta lokerosta seuraavan tunnin kirjoja. Se osoittautui yllättävän vaikeaksi, mutta lopulta löydettyään kirjat hän otti ne mukaansa, tarkisti vielä, että aineen vihkokin olisi kirjojen välissä ja paiskasi kaapin oven kiinni niin että varmaan koko rivi tärähti.
Poika vihasi torstaita. Oli kaikkia inhottavia aineita, joita kuitenkin piti opiskella. Muutamat torstait tosin olivat leppoisia lintsaamispäiviä, jolloin ei tarvinnut miettiä koulua, mutta kerran siitä kiinni jääminen ei ollut kivaa. Rehtorin puhuttelu ja sitten seuraavalle tunnille, jossa opettaja oli pitänyt toisen saarnan, joka oli ollut pakko kuunnella.
Hän ryntäsi kaapien välistä kääntyen suoraa niiden jälkeen, mutta törmäsi kuitenkin johonkin ja kaatui itsekin lattialle. Papereita ja muutama kirja levisivät hänen jalkoihinsa.
”Varoisit vähän!” hän tiuskaisi ja katsoi kulmien alta toista, häntä pidempää poikaa. Vaikka tämä olikin tytön näköinen Takeru tiesi, että tämä oli poika, koska oli samalla luokalla kuin tämä.

//Tässä tämä aloitus nyt.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Watch where you're going!

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Loka 25, 2012 10:40 pm

// Hihi, täällä! ^^' Ja hyvä alotus. (: //

Torstai 25.10.2012


Min Ki (Ren) Choi

Blondi, siromainen ilmestys asteli kiihtyneenä pitkin koulun käytäviä, jotka olivat täynnä oppilaita. Olihan kyseessä juuri oppituntien vaihdokset ja suunta olisi ensimmäiseksi ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kaapit, jossa mahtoi olla seuraavan oppitunnin kirjat. Nuorekolla näytti olevan käsissään pieni paperilappu, johon hän itse oli rustannut kartan, joka muistutti lähinnä sekasortoista labyrinttia. Ren kuitenkin mielestään sai siitä hyvin selvää vaikka kyseinen lappu olikin hänellä väärinpäin käsissään. Nuorekko oli uusi tässä valtavassa koulussa ja eipä juurikaan tuntetun ketään liian hyvin että olisi kehdannut kysyä paikkojen sijaintia ja miten ne tavoittaa kaikista parhaiten. Nimiä Ren kyllä tiesi, mutta ei niitä osannut oikeihin kasvoihin yhdistää lainkaan. Joten hän päätti tehdä kartan ja sen avulla suunnistaa koulun valtavissa tiloissa, mikä tuotti kuitenkin nuorelle paljon päänvaivaa.
Renin harhailuista huolimatta hän eksyi moneen otteeseen luokasta pääsyn jälkeen, että pinna meinasi käristyä lopullisesti. 'EI OLE TOTTA!' Ren tuumi jokaisen umpikujan eteensä sattuessaan.
Pian kuitenkin Ren saavutti ensimmäisen kerroksen, jopa niin että ei itsekkään tiennyt mitä kautta sinne oli tupsahtanut.Enään puuttui se käytävä, jossa kaapit sijaitsivat ja nuori miltein huokaisikin jo helpotuksesta. Enää olisi vain pieni käytävän pätkä ja sitten nurkan takana lokerorivistö, jonka keskellä Renin kaappi komeili. Tai ainakin niin nuori muisteli. Siispä poika heilautti itsensä liikkeelle, askeleiden lähtien viemään häntä kohti kaappeja jotka odottivat seuraavalla käytävällä pienen mutkan takana.

Tosin Renin matkaan tulikin yllättävä este, tämä kun sattui vahingossa vilkaisemaan kelloa, joka näytti siltä että seuraava oppitunti saattoi alkaa näillä minuuteilla ja se sai Renin ottamaan pari juoksuaskelta kohti kaappeja. Tosin ennen kuin edes kerkesi vilkaisemaan nurkan taakse kaappiaan, Ren törmää vaaleahiuksiseen häntä lyhyempään nuoreen ja lennähtää törmäyksen voimasta itsekkin lattiatasolle takamukselleen, mikä sai hänet päästämään suustaan eriskummallisen inahduksen. Renin olkalaukku oli ollut sattumosin auki ja törmättyään laukun sisältö oli levinnyt pitkin käytävää ja Renin tuntien siihen eivät riittäneet vain pari oppikirjaa ja penaali, vaan hänellä sattui olemaan myös herkkuja, meikkejä sun muuta pientä sälää.
Tästäkös Ren suivaantui, juuri kun ajatteli ehtiä tunnille ajoissa, mutta ei.
'Ah, Mitä hittoa!' ensimmäiset ajatukset sinkoilivat Renin päässä, kunnes tajuten tilanteen ja kuullen toisen tiuskaisten tälle jotakin. Nosti tämä katseensa vaaleahiuksiseen ja tuhahtaa. '' No voi anteeksi, eikai sattunut? '' Ren kohottaa katsettaan entisestään ja vasta nyt huomaa nuorekon olevan samalla luokalla, jolla Renkin on. '' Tota, sori.. En katsonut tarpeeksi eteeni. '' Ren toteaa töykeydensä perään, hieroen vaivalloisesti niskaansa samassa pyrkien pystyyn ja päätyykin vastahakoisesti tarjoamaan vaaleaverikolle kättään avuksi, vaikka Renin koko laukun sisältö lojuu käytävällä toisten nähtävissä, mikä pistää Renin naamalle hyvin vaivaantuneen ilmeen tuijotellessaan muualle, mutta ei kunnolla edes vilkaissut vaaleahiuksiseen päin.
'´Tästä ei hyvä päivä tule.' Nuorekko pohti vaivalloisesti, odottaen toisen tarttuvan käteensä.


// ömm.. Toivottavasti nyt saat tuohon tehtyä jatkoa. :> Ettei ole liian sekava. //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Watch where you're going! [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Loka 26, 2012 8:12 am

Takeshi Miyamoto

Takeru katsoi vaaleaa hetken kulmien alta kun tämä ojensi kätensä hänelle.
”Anna olla”, hän sanoi töykeästi nousten omin avuin lattialta. ”Katso ensi kerralla paremmin.”

Ehkä hänen ei pitäisi olla niin töykeä uudelle oppilaalle, mutta juuri nyt tuntui, ettei pysyisi olemaan kenellekään ystävällinen. Tunti alkaisi kohta ja sitten uusi oppilas juuri silloin sattuu paikalle vielä enemmän pilaamaan hänen päiväänsä.
Poika mumisi jotain itsekseen ja kumartui ottaakseen kirjojaan lattialta sen enempää kiinnittämättä huomiota toisen levinneeseen laukun sisältöön. Ylimielinen kun kerta oli uutta oppilasta kohtaan. Uudet oppilaat vain säntäilivät ympäri koulua ja etsivät luokkia, joita ei edes ollut. Tämä kuitenkin poikkesi niistä niin paljon, että tällä oli sentään jonkin näköinen lappu kädessä, johon oli tuherrettu kait kartta.
Takeru hymähti hiljaa suoristettuaan selkänsä. Toinen tosiaan oli hyvin tyttömäinen ja siro. Toinen tuhahdus kun hän antoi katseensa laskeutua tämän kehoa pitkin. Vaatteet olivat siistit, mutteivät ihan ehkä hänen tyyliään, joten niistä ei kovin paljon saanut pisteitä.
Huulikorun omaava heräsi. Ei saanut olla ennakkoluuloinen. Tämä uusi oppilas saattoi olla hyvinkin mukava riippumatta ulkonäöstä. Hän kohautti olkiaan mumisten jotain ennakkoluuloistaan.
”Oliko nimesi Ren?” nuori kysyi jo hiukan ystävällisempään sävyyn, muttei kuitenkaan vaivautunut kumartamaan toisen tavaroita. ’Jotain rajaa’, oli ensimmäinen ajatus pojalla, joka oli tänään erityisen ärsyyntyneellä päällä ja siitä seurauksena itsekäs.

//Voi, että näyttää nämä minun vastaukset lyhyiltä tuon sinun romaanisi alla! D://
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Watch where you're going!

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Loka 28, 2012 11:33 pm

Viimein blondi sai vastauksen vaaleahiuksiselta, jota olikin hetken odotellut vaikkakin vastaus ei juurikaan ollut sellainen jota Ren oli odottanut. Siispä hän itse ryhdistäytyi täyteen mittaansa, vetäen kätensä siron kroppansa vierelle roikkumaan rennoksi katsellessaan yhä vaaleaverikköä kohonneiden kulmiensa alta tuhahduksen saattelemana. '' Jaa, ei sitten '' Ren päätyi samassa suoristamaan päässään komeilevaa pinkkiä pantaansa ja sukimaan etuhiuksia takaisin ruotuunsa.

Ren ei oikein pitänyt toisen töykeydestä, koska ei voinut yksinkertaisesti ymmärtää mistä toinen voisi noin vihainen olla. Eikai nyt törmäys voinut nuorta noin pahalle päälle saada?
Lopulta nuori päätyi puremaan alahuultaan tuijotuksen lomassa, joka sai myös paperilapulle piirretyn karttaa muistuttavan tuherruksen rypistymään kädessään puristaessaan sitä nyrkkiin. Hetken hypnoottinen tuijotus päättyi kuitenkin kaamealta kuulostavaan älähdykseen, joka kantautui Renin suupielten välistä tämän huomatassa sivusilmällään tavaransa, jotka lojuivat pitkin käytävää. '' Uaaaaooo.. Tavarat!'' Äänen suustaan päästettyään Ren valui polvilleen maahan päätyen samassa noukkimaan aarteitaan lattiatasolta. Mikä saattoi toisen silmissä näyttää jokseenkin huvittavalta, Ren kun oli hyvin neitimäinen ulkonäöltään. Nuori konttasi pitkin käytävän lattiaa aivan vaaleaverikön jalkojenkin juurella, kunnes keskeytti tavaroidensa metsästyksen kuullessaan toisen kysyvän jotakin, jossa Ren kuuli oman nimensä. '' Huh.. Jooh.. Ren olen.. '' Nuori kohotti katseensa edessään olevaa kohden, ollen vielä itse polvillaan lattialla ja koitti luoda huulilleen pienen hymyn.
'' Kuinka niin? ''
Kulmat kohonneena sai suustaan sanotuksi pienen hiljaisuuden jälkeen, kun ei kertakaikkiaan osannut sillä hetkellä mitään muuta kuin pysähtyä toimiltaan ja tuijottaa tavarat käsissään toisen kasvoja, jotka kiehtoivat Reniä yllättävän paljon ja vasta nyt sen itsekkin huomasi. Tietysti koko vaaleaverikön olemus kiehtoi Reniä yllättävällä tavalla, mikä sai nuoren miltein hätkähtämään omille ajatuksilleen, koittaen kuitenkin kyseisen kiinnostuksensa peittämään toiselta.


//No nyt tuli vähän lyhyempi.. 8D Anteeksi.. Taidan vähän liikaa intoilla kun kirjottelen. :3 Eikä sinun lyhyissä viesteissä ole mitään vikaa ^^ //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Watch where you're going! [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Loka 30, 2012 12:25 pm

Takerusta tosiaan oli hiukan huvittavaa kuinka toinen tavoitteli tavaroitaan lattialla hänen edessään. ’Ei sentään noin kohtelias tarvitse olla!’ poika ajatteli itsekseen ironisesti. Mutta olihan hänkin nostanut tavaransa. No sitä poika tuskin enää muisteli.
''Kuinka niin?''
Vaalea katsoi toista hiukan hämillään. Eikö hän saisi tämän nimeä edes kysyä, jollei sitä muistanut.
”Ei kuinkaan. Ajattelin vain, että tiedän kertoa rehtorille kuka röyhkeästi tönäisi minua käytävällä”, hän virnisti leveästi ja nosti toisen kätensä kevyesti solisluilleen ja toisen vyötärölleen. Vaikka he olivat Yoshiki-sanin kanssa lähes viikoittain pitämässä sitä samaa palaveria ja sitä kautta vanhoja tuttuja, ei hän kuitenkaan ollut rehtorin lempioppilaita. Joten tuskin tälle kertominen auttaisi mitään. Ehkä sen verran, että hän saisi taas kahvia ollessaan kansliassa.

Huulikorun omaava poika huomasi toisen jääneen katsomaan häntä. Ja vaikkei hän oikeastaan mitään ääntä saanut aikaiseksi huulten liikkeistä varmasti huomasi kysymyksen; ’mitä?’

Takeru laski viimein poseeraavan asentonsa ja kääntyi kokonaan toista kohti. Vaikka tämä yrittikin selvästi peittää kiinnostumisensa huomasi lyhyempi sen.
"Älä ota noin tosissasi. En tietenkään mene Yoshikin luo tuollaisesta valittamaan", hän sanoi naurahtaen keveästi. Eihän se ollut ollut edes kokonaan toisen vika. Vain suurimmaksi osaksi tai ehkä puoliksi... Poika havahtui taas ajatuksistaan. Ja nytkö hän oli alkamassa tosiaan leppyä tuolle tyttömäiselle pojalle, joka keräili tavaroitaan lattialta, joka vain hiukan korosti tämän naisellista olemusta. Ei vanhempi kuitenkaan alkanut auttaa toista, mutta jäi katsomaan tätä hiukan pidemmäksi aikaa.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Watch where you're going!

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Loka 31, 2012 12:12 am

Ren hamuili tavaroita lattialta, pyörien paikoillaan nelinkontin, aina hetkellisesti pysähtyen ja tunkien käsissään keräämänsä varatat laukun uumeniin.Kunnes viimein sai kaikki tavarat piiloon laukkuunsa muiden näkökentästä ja uudemman kerran Renin korvaan särähti toisen sanat, joka sai nuoren pysähtymään niille sijoilleen.

”Ei kuinkaan. Ajattelin vain, että tiedän kertoa rehtorille kuka röyhkeästi tönäisi minua käytävällä”

Tämän jälkeen Ren kohotti katseensa kyykyssä ollessaan kohti vaaleaverikköä ja virnistää toiselle hyvin ivalliseen sävyyn, joka ei juurikaan meinaa kuitenkaan nuorelta luonnistua ja näyttääkin enemmän hymyilevältä.
'' Totaa.. '' Renin suupieli nyki väkisinkin yläviistoon, mikä sai nuoren irvistämään eikä oikein osannut vastata toisen lausahdukseen mitään järkevää. Myös vaaleapään poseeraava asento sai tämän entistä sekaisemmaksi jääden mumisemaan itsekseen. Samassa Ren hätkähtää tuijotukseltaan kun huomasi toisen huulten liikkeet ja saattoi tästä päätellä toisen huomanneen sen. Siispä nuori käänsi katsettaan viistoon sivulle, eikä kommentoinut mitään toisen kysyvään katseeseen.

"Älä ota noin tosissasi. En tietenkään mene Yoshikin luo tuollaisesta valittamaan"

Taas kerran Renin korvilla särähti toisen ääni, mikä sai nuoren värähtämään kauttaaltaan. Ren ponnahti hetkellisen kyykistelyn jälkeen pystyyn ja putsaili jalkojaan hiekan ja pölyn seasta. Katseensa nuori piti maassa jalkojensa juuressa, kunnes tarpeeksi rohkeutta keränneenä hän katsahti vaaleaverikön suuntaan, joka oli poseerauksensa laskenut ja ilmeisestikkin tuijotti Reniä kohden sanojensa päätteeksi.
'' En ota mitään tosissani.. '' Ren tivasi toiselle, purren alahuultaan jännittyneenä, koska kyseinen käyttäytyminen ei ollut Renille edes luontevaa ja tämä sai hänet hyvin hämmentyneeksi.
Miksi ihmeessä hän oli näin kireä ja jännittynyt toisen läsnäollessa?
'Voisiko kyse olla..?' Ren tuumi hetken, katseen kaarrellessa pitkin käytävän seiniä, kunnes tavoitti seinällä möllöttävän suurehkon kellon.
Samassa Renin silmät laajenivat ja ajatus katkesi siihen paikkaan, tämän tarratessa vaaleahiuksista olkapäistä kiinni tosin eipä nuorella ollut eriskummallisia voimia eikä siksi kiinni nappaaminen tainnut juuri miltään tuntua toisesta. '' Missä.. Missä on musiikki luokka!? '' Ren äkäisi ilmoille puuskahduksen sekaisen lausahduksen katseen ravatessa edes takaisin vaaleapään ja kellon välillä.

Renille kun koulu oli kaikki kaikessa, eihän hän omannut yhtään todellista ystävää tällä hetkellä ja hyvin arvosanojen saanti oli yksi syy miksi Ren sattui olemaan tarkka koulun ajoista. Se saikin nuoren välillä aivan sekaisin.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Watch where you're going! [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Marras 01, 2012 11:56 am

Takeshi Miyamoto

Nuorempi mumisi jotain mistä Takeru ei oikeastaan saanut mitään selvää. Samassa tämä oli jo noussut taas seisomaan. Sillä hetkellä Takeru tunsi itsensä lyhyeksi, mutta ei kerinnyt sitä juurikaan ajattelemaan kun vaalea taas mumisi jotain;
" En ota mitään tosissani... ''
Hän kallisti hiukan päätään ja välttämättä pieni hymy kohosi hänen huulilleen.
"Sitten meillä on jotain yhteistä", hän sanoi hymyn muuttuessa jo lähemmäs kieroa virnistystä. Toinen alkoi vaikuttaa entistä kiinnostavammalta. Tämähän saattaisi jopa olla tutustumisen arvoinen, vaikkei ensivaikutelma ollutkaan niin loistava.

Hänen edessään seisova poika oli alkanut vilkuilla kelloa, joka näytti, että tunnit alkaisivat kohta. Ei sillä ollut oikeastaan mitään merkitystä, koska opettajatkin tulivat aina muutaman minuutin myöhässä. Siihen oli hyvä vedota jos luokan ovi olikin kiinni tämän eteen saapuessa.
'' Missä.. Missä on musiikki luokka!? ''
Samassa poika oli tarttunut hänen olkiinsa ja kysymys tuli melko nopeasti ja hätääntyneellä äänensävyllä. '"En ota mitään tosissaan..." Niin varmaan.' huulikorun omaava ajatteli pyöritellen silmiään. Toinen oli siis täysin paniikissa koulun takia. Toki hän voisi olla ilkeä ja lähteä vain virnistellen pois sen enempää toista neuvomatta, mutta päätyi kuitenkin vastaamaan.
"Se on kolmannessa kerroksessa", hän naurahti ivallisesti. Toinen oli siis harhaillut väärässä kerroksessa koko ajan. Ajatuskin jo nauratti häntä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Watch where you're going!

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Marras 01, 2012 11:21 pm

Min Ki (Ren) Choi

Ren ei siis juurikaan kuullut tai hän ei vain yksinkertaisesti noteerannut toisen sanoja:
"Sitten meillä on jotain yhteistä" Koska kellon katsahdus ja epämääräinen hätääntyminen veivät Renin koko huomion toisen puheista aivan muualle, tämän tuijottaessa toista suorastaan jäätyen paikoilleen.
Vasta nyt nuori itse heräsi kyseisen tilanteen keskelle ja tajusi mitä oli saanut aikaan.
Toisen virnuilu, sai Renin nyrpistämään nenäänsä, mutta yllättyi kun lyhyempi vastasi Renin esittämään hätäiseen suorastaan paniikin omaiseen kysymykseen ja sai tämän ottamaan pari askelta taaksepäin tietysti samassa irtaantuen toisesta. "Se on kolmannessa kerroksessa"

Samassa Ren valahti kauttaaltaan kasvoiltaan paloauton punaiseksi, katse liidellen lähinnä tällä hetkellä hänen kenkiensä kärjessä, koittaen saada suustaan jotakin anteeksipyytämisen kuuloista muminaa tökkien etusormiaan toisiaan vastaan kuin likka konsanaan.
'' A.. Anteeksi! ''
Ren päästä katkonaisen sanasen suustaan, eikä yksinkertaisesti kehdannut katsoa lyhyempää suoraan silmiin.
Suorastaan häpesi tilannetta, kerta tuo oli päässyt näkemään Renin yhden huonoista puolistaan ja se sai nuoren ajattelemaan päänsä sisässä vaikka ja mitä. Tosin sekasorto vallitsi nyt Renin päänupin uumenissä.
' Apua! Mitä nyt.. Se näki. ' Ensimmäinen lause, josta Ren sai selvää ajatustensa sekamelskassa.

'Hetkinen.. Mitä se nauraa?' Viimein hetken omissa ajatuksissaan hätäillyt nuori tajuaa toisen naurahtaneen vastauksensa päätteeksi ja selvästikkin näki toisen kaiketi yhä hymyilevän kylläkin melko kierolla tavalla. Samalla kun Ren oli katsettaan nostanut lyhyempää kohden.
'' Mikä naurattaa!? '' Ren rypisti pienesti kulmiaan, vaaleaapunaa koristavat huulet mutruten. Samalla vasen käsi heiluen jossa roikkui labyrintiltä näyttävä kartta edelleenkin jollakin ihmeenkaupalla, olihan tässä sattunut vaikka mitä, mutta silti kartta pysyi Renin vasemmassa kädessä kuin se oltaisiin siihen liimattu.

// Tulipa hassu.. 8D //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Watch where you're going! [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Marras 03, 2012 1:38 am

Takeshi Miyamoto

Pidemmän anteeksi pyyntö sai Takerun hiukan hämilleen. Mistä tämä pyysikään anteeksi? Se oli mennyt täysin nuorukaiselta ohi.
Hänen luokka toverinsa oli yhtäkkiä punastunut ja se sai pojan tirskahtamaan mielessään. Olisi ollut epäkohteliasta nauraa toiselle ääneen. Lisäksi tämä tuntui koko ajan uppoutuvan omiin ajatuksiinsa heräten aina välillä. Sen huomasi selvästi.
'' Mikä naurattaa!? ''
Kysymys yllätti hiukan huulikorun omaavan pojan. Ei häneltä ihan joka päivä tuollaista kysytty. Ilmeisesti uusi oppilas ei ollut vielä nähnyt, että hän saattoi naurahdella yksinäänkin hajamielisesti. Oli muutama opettaja kait kysynyt lähes samaa kuin edessään seisova Ren, mutta siitä oli jo hiukan aikaa.
"Olet väärässä kerroksessa", hän huomautti ensimmäisenä. "Eikö karttaasi ole merkitty, että koulussa on peräti neljä kerrosta?" poika vilkaisi taas toisen kädessä olevaa paperia.

Hän olikin ensimmäisinä viikkoinaan kiertänyt ympäri koulua pistäen mieleensä jokaisen kerroksen ja luokan. Hänen karttansa oli aina mukana, muttei kuitenkaan ikinä tiellä. Oli poika kuitenkin joutunut muutaman kerran kysymään apua missä joku luokka sijaitsi, mutta yleensä ne olivat löytyneet melko helposti.
"Suosittelen merkitsemään myös muut kerrokset", poika sanoi hiukan piikittelevästi. "Löydänkö sinut muuten ensi välkällä musiikki luokan edestä?" hän kysyi hiukan pitkittäen viitaten, että joutuisi itsekkin lähtemään kohta tunnille.
Hän halusi ensin tutustua toiseen paremmin, ennen kuin toteaisi tämän täysin toivottomaksi tapaukseksi.

//Tehdäänkö tämän pelin loputtua jatko-osa? x"D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Watch where you're going!

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Marras 04, 2012 4:59 am

Min Ki (Ren) Choi

Renin korvissa särähti taas tuo nuorekon ääni, kun hän viimein sai sanat suustaan joita Ren oli jo hetken odotelutkin.
"Olet väärässä kerroksessa" Ja heti perään ennen kuin itse tajusikaan lyhyempi jatkoi puhumistaan.
"Eikö karttaasi ole merkitty, että koulussa on peräti neljä kerrosta?" Blondi jäi tuijottamaan toista hetken hämmästyneenä tutkien samalla hyvin yksitoikkoista labyrinttiä muistuttavaa karttaansa, jossa ei juurikaan ollut kerroksia vaan kaikki oli tungettu samaan läjään yhteen ''kerrokseen''
'No mitä hittoa' Ren ajatteli. kunnes aukoi ajatuksen lomassa suutaan.
'' Osaa ne opettajan hyvin neuvoa.. Hienoa.. Tämä tästä vielä puuttui.. '' Blondi nurahtaa, purren alahuultaan ja kiinnittäen katseensa paperilappuun, jota puristi nyrkkiinsä.

"Suosittelen merkitsemään myös muut kerrokset" Taas tuttu ääni jäi pyörimään Renin pään sisälle, hetken miltein uppoutuen haaveisiinsa, kunnes köhäisee vapaana olevan kätensä hihan tuntumaan.
'' Ehkäpä jututan opettajia tästä.. '' Ren köhäisi vaivaantuneesti, maistellen alahuultaan edelleen, tajuten vasta vastauksensa tiimoilta kuinka lyhyempi oli alkanut bondia piikittelemään hänen tiedottomuutensa takia, mikä sai Renin tuhahtamaan pariin otteeseen samalla kietoen kätensä rintakehälleen puuskaan.
' Minkäs minä sille voin.. ' Hän mietti kuumeisesti, kunnes nosti katseensa jälleen lyhyempää kohden toisen avaten jälleen suunsa ja päästäen ulos jotakin, mikä kiinnitti Reniin huomion ja sai tämän hieman jopa hämmentymään.
"Löydänkö sinut muuten ensi välkällä musiikki luokan edestä?"

Renin suu raottui hitusen auki, mutta ei toistaiseksi suustaan saanut juurikaan mitään järkevää sanotuksi ja myös tämän johdosta sieltä kantautui vain muminaa. Renin päässä sinkoili eriskummallisia ajatuksia toisen kysymykseen liittyen, mutta ei osannut rakentaa niistä mitään järkevää lausetta, joten pudisti päätään ja katsahti toiseen,
'' Sieltäpä sieltä, mistäs muualtakaan.'' Sanat livahtivat puolivahingossa blondin suusta ja tajutessaan tämän lätkäisi kätensä otsalleen sihisten epämääräisesti.
Kunnes uskaltautui vilkaisemaan sormiensa välistä lyhyempää.
'' Mitenkä niin? ''


// Mjoh.. Tehdään vaan jatko-osaa :33 Jei.. n..n //___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Watch where you're going! [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Marras 04, 2012 7:18 am

Takeshi Miyamoto

Toisella meni hetki vastata hänen kysymykseensä, joka selvästi myös hämmästytti tätä.
'' Sieltäpä sieltä, mistäs muualtakaan.''
No hän oli enemmän ajatellut, että toinen ryntäisi heti tunnin loputtua etsimään seuraavaa luokkaa.
"Hyvä", hän sanoi ja hymyili leveästi. Poika oli juuri aikeissa lähteä kun pidempi avasi taas suunsa.
'' Mitenkä niin? ''
Huulikorun omaava kääntyi toista päin huulet kevyesti raollaan. Luuliko toinen, että hänellä olisi jotain muutakin kuin tutustumista mielessään? Ajatus sai hänet naurahtamaan.
"Ei kuinkaan. Ajattelin vain, että olisi ehkä kiva tutustua tai jotain", vaalea poika kävi kynsiensä lakkauksia läpi, mutta kääntyi sitten virnistäen toisen puoleen.
"Mutta jos sinut kerta löytää sieltä, niin ei sitten muuta", hän huikkasi ja lähti kävelemään luokkaa päin, jonka ovella opettaja jo odotti viimeisiä luokkaan tulevia oppilaita. Hän vilkaisi vielä toista nopeasti ja hymyili leveästi.

//Olisiko tämä peli sitten valmis? Vai haluatko vielä lisätä jotain?//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Watch where you're going!

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Marras 04, 2012 11:26 am

Min Ki (Ren) Choi

Ren hieman hämmentyi toisen vastauksista, mutta ei niihin noteerannut kun ei tiennyt mitä kerta kaikkiaan pitäisi sanoa. Ja siksi myös päätti asian siihen jättää.
"Ei kuinkaan. Ajattelin vain, että olisi ehkä kiva tutustua tai jotain"
Sanat jäivät pyörimään Renin mieleen, kun huomasi toisen tutkailleen lakkauksiaan ja taas kertaalleen aukoen suutaan mistä karkasivat Reniä vavisuttavat sanat.
''Mutta jos sinut kerta löytää sieltä, niin ei sitten muuta"
Ren pudisti päätään, nielaisten ääneen ja seuraten toisen katoamista, kunnes hätkähti kauttaaltaan ikäänkuin olisi jäänyt toiselle kiinni tuijotuksestaan, kun huomasi vaaleapään vilkaisevan taakseen ja hymyilevän jopa leveästi.

Hetken Ren pudisti päätään uudelleen, koska ei voinut yksinkertaisesti ymmärtää toisen leveää hymy, alkumyrskyn jälkeen näiden kahden välillä. Kuitenkin tuo lyhyempi jäi kaivelemaan Reniä sisältä ja häntäkin kiinnosti millainen tuo vaaleapää sattui olemaan.
Tosin kello sai taas Renin sekaisin ja tämä lähti hätäisin juoksuaskelin kohti neloskerroksessa sijaitsevaa musiikkiluokkaa kohden puuskuttaen ja kerran vilkaistenkin taakseen, ikäänkuin olisi odottanut toisen tulevan perässään.. Miksiköhän?


// Tässä tämä kai nyt sitten voisi olla? :3 //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Watch where you're going! [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa