Min Ki (Ren) Choi

Siirry alas

Min Ki (Ren) Choi

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Loka 22, 2012 10:49 pm


Nimi: Choi Min Ki.
Lempinimet: Ren, Cho, Minkki
Ikä: 3.11.1995 (19-vuotias)
Sukupuoli: mies


Sakurako High: opiskeli vuosina 2012-2015.
Luokanvalvojana toimi Heechul Kim.
Valinnaiset oppiaineet olivat musiikki, maantieto ja biologia.
Opiskelujen ohella oli myös mukana koulun kerhotoiminnassa (tanssi- ja musiikkikerho).
Jatko-opinnot: Lähti opiskelemaan parturikampaaja- ja kosmetologi-alaa yliopistoon.


Seks. suuntautuminen.: bi
Siviilisääty: Seurustelee Takerun kanssa, mutta suhde on tällähetkellä pahasti tauolla.


Asuminen: Sakurako Highista valmistuttuaan Renin siirryttyä yliopistonkirjoille hän muutti koulun yhteen soluasuntoon. Hänen lisäkseen asunnossa asui 2 muuta samaa koulua käyvää nuorta poikaa. Ren ei heitä alkuun tuntenut, mutta tutustui sen verran että yhteiselo lähti hyvin käyntiin. Jokaisella on soluasunnossa oma lukolla varustettu huone, mutta kuten keittiö, kylpyhuone ja wc-tilat olivat kaikkien yhteisiä ja tiettyjä pelisääntöjä pitää noudattaa.Perhesuhteet/Menneisyys:
Renin perhe on hyvin pieni ja onkin itse ainoa lapsi perheessä, jos jätämme laskuista Renin äitin paapomaa pientä silkkiterrieriä jota nainen pitää lapsenaan. Renin vanhemmat ja normaali perhe elämä poikkeaa muista, mutta sitä harva edes huomaa kun talon ulkopuolella esitetään niin rakastavaa ja yhtenäistä perhettä. Renin vanhemmat ovat niin sanotusti naitettu toisilleen perheiden johdosta, siispä avioliitto on järjestetty sellainen.

Joten Renin perheessä ei hirveästi normaalia rakkautta tai ylipäätään normaalia arkea näy. Eipä siksi poikakaan ole koommin rakkautta saanut, vaan on senkin kokenut ja ymmärtänyt muiden kautta.

Renin äiti on hyvin kylmäkiskoinen ja hän on se joka määrää talon ja talossa asuvien elämän tyylin. Siihen kenelläkään ei ole oikeutta puuttua ja jos niin käy seuraamukset ovat kahta kauhemmat. Renin isä on taas hyvin hiljainen ja omissaoloissaan nyhjöttävä, joka pysyttelee mahdollisimman kaukana vaimostaan. Eipä juuri kyllä tottele vaimonsa komennuksia. Renin isä on myös ainoa joka katsoo hieman poikansa perään ja pitääkin tämän puolia riidan syttyessä. Myös Renillä on vahva side isäänsä ja tätä myös kunnioittaa hyvin paljon toisin kuin äitiään, jota myös Ren karttaa kaikin mahdollisin keinoin.

Renin ollessa vasta 5-vuotta alkoi nuorella kovat olot kotona. Äiti piti häikäilemätöntä kuria päivästä toiseen, illasta aamuun ja piti myös huolen siitä että jokaista käskyä toteltiin. Käytöskoulua pidettiin niin ruokapöydässä kuin pihallakin. Jos äidin sanaa ei toteltu, olivat seuraamukset pahat. Pelkkä selkäsauna tai korvatillikka eivät riittäneet vaan myös kiristys ja tavaroiden poisotto olivat osa tätä. Isä ei puuttunut opetuksiin mitenkään vaan pysyi hiljaa sivummalla. Tosin riidan syttyessä hän puolusti poikaansa, jos asia häntä koski.

Renin täytettyä pikkuhiljaa 13-vuotta ja koko ikänsä kurinalaistakasvatusta käyneenä, hän päätyi monestikkin kokeilemaan ''tikulla jäätä'' ja joutuikin moneen otteeseen tulilinjalle äitinsä kanssa. Kuitenkin jokaisella kerralla Renin isä tuli väliin ja puolusti poikaansa, mutta se ei mitään juurikaan muuttanut. Kyllä pojan äiti osasi niksit ja kikkansa miten asia tulisi hänen kannaltaan voitoksi.

Monestikkin Ren sai mustelmia, jos ärsytyksellään menikin liian pitkälle, mutta mitään sen vakavempaa ei tähän mennessä ollut käynyt. Edelleen perhe-elämä oli hyvin tarkkaan laskelmoitua ja erittäin kurinalasta. Ren kyllä oppi virheistään ja lähes tulkoon ''tanssi'' äitinsä pillin tahdissa, kunnes täyttäisi 16-vuotta ja voisi lähteä muualle opiskelemaan.

Opinnot sujuivat Renillä kohtalaisen hyvin, kun takana vahtimassa sattui olemaan hänen äitinsä. Anteeksi ei ikinä saatu huonojen numeroiden kotiin viennissä ja siitäkin seurasi kovat seuraamukset, joten Ren pysytteli koulussakin hyvissä arvosanoissa pakosti.

Elämä perheessä jatkui samaan malliin niinkuin silloinkin kun Ren oli 5-vuotias. Mikään ei juurikaan muuttunut tai vienyt perhettä erisuuntaan. Isä ei voinut häipyä vaikka sitä toivoikin, koska muuten hän olisi saattanut perheen häpeään. Äitikin piti kynsin ja hampain perheestään kiinni häpeän pelkoisena. Ren itse ei enään jaksanut keskittyä perheensä elämään vaan sulkeutui omiin maailmoihinsa ja siitähän se sitten lähtikin.

Ren rupesi pukeutumaan ja haalimaan itselleen monen värisiä ja mallisia vaatteita ja kasvattikin hiuksensa parin vuoden ajan suhteellisen pitkäksi. Myös nuorekko värjäsi päänsä vaaleaksi ja aloittikin laulamisen uran, samalla siihen tanssin lisäten. Kaiken tämän Ren teki puoliksi salassa, vain isä tiesi pojan menoista. Kerran kuitenkin Renin äiti sai tietää pojan toilailuista ja tämäkös sai naisen riemunpartaalle. Hänen äitinsä oli juuri ruokaa laittamassa, kun poika itse meni hänelle puhumaan asiasta. Silloin Ren sai päähänsä lasisen kulhon, jossa nuorekon äiti oli juuri tekemässä jauhelihataikinaa. Kulho särkyi pitkin lattiaa ja pojan hiukset olivat täynnä jauhelihataikinaa. Rytäkässä Ren sai myös pari haavaa.

Siitä päivästä lähtien, Ren päätti pitää kaiken salassa äidiltään ja infosi vain isäänsä asioista. Myös luvat tulivat isän puolelta. Ren oppi myöhemmin väärentämään äitinsä nimikirjoituksen. Ren jatkoi äitinsä välttelyä ja seilasikin pitkin Japanin yötä ystäviensä kanssa, mutta ikinä ei poika huonoille teille eksynyt.Vaikka perhe ei Renillä olekkaan se onnekkain, ei hän tosiasioita peittele vaan kertoo niistä avoimeisti. Vaikka hän hieman häpeää huonoa perhettään, ei se kuitenkaan häntä saa ajattelemaan '' mitä jos..''

Kun Ren vihdoin täytti 16-vuotta, hän lähti opiskelemaan sisäoppilaitokseen, vain jotta pääsisi eroon äidistään, edes hetkeksi. Edelleen hän pitää kyllä yhteyttä molempiin vanhempiinsa, mutta ei heille kerro juurikaan mitään erityistä. Siispä Ren turvautuu vakavimmissa asioissa ystäviinsä ja läheisiin tuttaviin.Luonne:
Renin luonne jakautaa kahteen ''lokerikkoon''.
On niin sanottu asiallinen- ja sitten tämä rentopuoli.
Hän on asiallinen vieraiden ihmisten kanssa, mutta kun päästään pelkän kaveriporukan sekaan meno muuttuu aivan toisenlaiseksi. Voisi jopa sanoa että Renilla on kaksi aivan erilaista persoonaa.
Hän on hyvin hiljainen ja vakaa tuntemattomien ihmisten seurassa, eikä juurikaan tee mitään huomiota herättävää, vaan pysyttelee niin sanotusti porukan vanavedessä ja seuraa muiden toilailuja.
Kyllä hän kuitenkin osallistuu toimintaan ja sopivan puheenaiheen löydettyä myös keskusteluihin.
Ei kuitenkaan ole mikään valokeilassa kuikuileva.

Oman tutun porukan seassa Ren on taas aivan erilainen ihminen, hän tekee juuri päinvastoin kuin vieraiden kanssa. Eli siis mielellään on se huomioitava kohde ja tekeekin välillä vaikka mitä temppuja siihen päästäkseen. Ei kuitenkaan överiksi vedä hassuttelunsa kanssa.
Hän viihtyy sekä porukan keskellä että itsekseen. Joten Renille se on miltein ihan sama onko yksin vai ei.
Yksinään Ren uppoutuu haaveisiinsa ja saattaakin näyttää hyvin poissaolevalta.
Kaveriporukassa on se hassuttelija, joka saa lähestulkoon kaikille hymyn huulille, myös Ren hymyilee paljon ystävien läheisyydessä.

Nuori ei suuttu helposti, mutta tarpeeksi ärsytettävänä ollessaan saattaa vetäistä ''herneet'' nenäänsä ja mököttää loppuillan.
Tietysti jokaisella on huonoja päiviä ja niin myös Renillä. Yleensä sitä ei huomaa, ellei sitten tunne Reniä hyvin, mutta yleisin merkki on kun Renistä tulee hyvin hiljainen ja suupielet mutruavat alaviistoon.
Yleensä pyrkii senkin peittämään, koska vihaa sitä kun joku tulee kysymään ''Mikä on?''.

Ren rakastaa ylikaiken herkkujen syömistä ja useinmiten uppoutuukin illalla television ääreen mässäämään kaiken maailman herkkuja, joita keräilee kaappeihin notkumaan, sekä hän pitää ylikaiken kotitekoisesta ruosta joita välillä itsekkin kokkailee. Hän myös nauttii kynsien lakkailusta ja käyttääkin siihen aikaa reilusti.
Ren vihaa ylikaiken sieniä ja pelkkä haju saa nuoren voimaan pahoin. Myös hämähäkit ovat hänelle aivan liian suuri este ylitettäväksi, vaikka kyseessä olisikin todella pieni yksilö.

Sakurakoon tullessaan ja sitä kolme vuotta käytyään ja rakkaudenkin löydettyään Ren oli aluksi hyvinkin tyttömäinen blondeine hiuksineen ja kaikin puolin myös pyrki näyttämään sen. Hän ei häpeillyt tyttömäisyyttään vaan päin vastoin toi sen aina mahdollisimman paljon esille mitä ikinä tekikään. Meikki ja kasvojen, sekä kynsien päivittäinen huoltaminen oli Renille arkirutiinia, eikä siitä ikinä luistettu. Vaatteet ja kampaukset, sekä asusteet olivat enemmän feminiinisempiä.

Kolmannen vuotensa päätökseen saatuaan ja eron kärsittyään,Renin koko olemus sai melko kovan iskun ja sai pojan tekemään ystäviensä avulla mullistavan muodonmuutoksen niin henkisesti kuin fyysisestikkin. Renin luonne kasvatti kuoren ympärilleen, eikä pojassa juuri söpöyden tai tyttömäisyyden piirteitä luonteessa enään paistanut.Renistä tuli lähes normaali sen ikäluokan poika.Hän kasvatti itselleen suojakilven, lopettaen huolettoman käytöksensä ja sen liian kiltin luonteensa piilottaen sydämensä syövereihin. Kiinnostuksen kohteet söpöydestä vaihtuivat saliin ja urheiluun. Kroppansa hyvään kuntoon saamiseen ja täydellisyyden tavoitteluun.Ulkonäkö:
Pituus: 178 cm
Paino: 56 kg


Ren on kokonaan korealainen ja ylpeä siitä.
Hän omaa hyvin sirot ja feminiiniset kasvonpiirteet, sekä kauniit silmät jotka hän on tietysti perinyt äitinsä puolelta. Renissä ei juurikaan ole merkkejä isästään vaan enimmäkseen feminiinisiä äitinsä puolelta.
Siksi myös poika on hyvin hoikka ja siroluinen ilmestys, kädetkään eivät ole mitään hehtaari luokkaa vaan hyvin neitimäiset, kuten koko nuori on kropaltaan.
Hänellä on tummat silmät ja vaaleat hiukset, jotka poikkeavat normaalista korealaisesta nuoresta.
Renillä on myös lähes tulkoon aina hiukset kiinni taakse ponnarilla laitettuna ja etuhiukset aukinaisena tai pinnillä sivulla.
Nuorella on myös tapana käyttää kokovartalopeilin edessä hetki jos toinen. Joten Renin kanssa ei kannata tehdä hätiköityjä treffejä tai antaa hänelle vain 5 minuuttia aikaa laittaa itsensä kuntoon, siihen ei herra suostu.

Nuori pitää hyvänhuolen myös hygieniastaan ja panostaakin siihen valtavasti, käyhän hän miltein päivittäin pesulla.
Myös hiusten ja vaatteiden suhteen Ren panostaa lähes 100%:sti. Hän kun ei käytä samoja vaatteita seuraavana päivänä. Hiukset kylläkin ovat lähes tulkoon aina samallalailla, jos ei poikkeusta ole.
Mutta niidenkin huolitteluun menee se oma aikansa, ainakin muiden mielestä.
Hän myös meikkaa jonkin verran ja yleensä naama on aina tiptop.

Muuten Ren on miltein perus tavallinen nuori, pienten omituisten kliseiden pois jättämisen jälkeen, jotka tietysti tekevät Renistä juuri Renin.

Yleesä Ren pukeutuu hyvin värikkäisiin vaatteisiin, joissa pilkahtelee myös tummia sävyjä. Ei ikinä pue seuraavana päivänä samoja vaatteita vaan etsii uudet päälleen. Mutta aina pitää vaatteissa olla edes jossakin kohtaa jotain väriä ja yleisin väri hänellä on pinkki. Rentoihin vaatteisiin Ren kuitenkin pukeutuu ja harrastaa jokseenkin kerrospukeutumista myös.

Sakurako Hingin päätökseen saamisen jälkeen Ren leikkautti hiuksensa ja värjäsi ne tummanruskeiksi ystäviensä avulla. Meikistä rupesi tulemaan raskaampi ja kaikki söötit värit saivat kyytiä.

Ren rupesi käymään salilla ahertaen kroppansa ja lihastensa kasvun kanssa. Hän halusi muovata kehoaan miehekkäämmäksi, jättäen sille tielle myös kaiken söpöön tai naiselliseen viittaavat asiat. Vaatekaappi sai kokonaan muodonmuutoksen ja nyt sieltä löytyy vain miehekkyyteen kallistuvia asusteita ja vaatteita. Värit ovat hyvin miehille tyypillisiä, vain jokunen kirkas väri sai jäädä kaappiin.Muuta tietoa:
- Veriryhmä on O
- Ren on melko helposti säikkyvää sorttia, etenkin pimeässä.
- Pitää pinkistä, sööteistä asioista, nukkumisesta ja leffoista, sekä Reniä kiinnostaa erilaiset ihmiset.
- Ei pidä syksystä, pimeästä tai hämähäkeistä ( joita kammoksuu ylikaiken)
- Harrastaa tanssia, nukkumista ja jos ei laiskuus ole tiellä niin tykkää myös kokkailla helppoja ruokia.
- Huulirasvarippuvuus

Kuvissa:Choi Min Ki Alias Ren ( Nu'est )

Videot: -


Suhteet: -
Takeshi "Takeru" Miyamoto - Renin poikaystävä. Nuoret törmäsivät kirjaimellisesti toisiinsa koulussa, Renin ollessa uudehko oppilas. Vaikka he ovatkin tunteneet vasta tovin ovat kuitenkin heidän välit lämmenneet hurjaa vauhtia. ''Alku ei näyttänyt päivänkakkaraakaan kauniimmalta, mutta loppuhan se ratkaisee?''

Jiyong "GD" Kwon - Renin tanssikerhon vetäjä, johon Ren ei ole juurikaan minkäänlaista erityistä huomiota tehnyt koska hänen ja kyseisen vetäjän välillä tuntuu ainakin Renin mielestä olevan melko ''vastenmielinen'' kitka yllä ja siksi myös tuota mysteeristä opettajaa karttaa.

Yoseob Yang - Ren tutustui toiseen tanssikerhon kautta, jossa nuorukaiset rupesivat päivä päivältä enemmän viettämään yhdessä aikaa ja näin ollen heistä on tullut todella läheisiä. Voisi jopa sanoa että ovat parhaimpia ystäviä keskenään.

Taemin Lee - Kuten Yosebiin, Ren tutustui Taemiin tanssikerhon kautta ja sai hänestä hyvän ystävän, vaikkakin Yosebistä tulikin Renille läheisempi ystävä.

Gina Choi - Ren tutustui tähän ilopilleri tyttöseen Taeminin kautta ja saikin tytöstä varsin hyvän ystävän, johon kuuluu kaksikon meikkien vertailut ja erilaiset kauneusvinkit niin kasvojen hoidosta hiusten hoitoon. Ren todella pitää tuosta kauniista tummapäästä todella paljon ja toivookin hänestä todella hyvää ystävää itselleen. Ren ei juurikaan omista tietystä syystä montaa likkakaveria, koska ei heidän seurassaan niinkään viihdy, mutta Gina on poikkeus ja sen huomaa Renin huolettomasta olemuksesta ja siitä kuinka hän on oma itsensä kun hän on Ginan seurassa.

Akiharu "Miku" Tsukiyama - Miku on Takerun huonetoveri, johon siis Ren myös väistämättään tutustui siellä olonsa tähden. Tosin ehkä aluksi näiden kahden välit olivat suhteellisen tylsät ja yksitoikkoiset, mutta ajanmittaan yhdessä olon myötä välit pääsivät lämpenemään ja heistä voisi jo sanoa että ovat jonkinsortin kaverukset. Miku tosin yleensä on se osapuoli joka pitää keskustelua yllä ja saa houkuteltua Renin aina mukaan mitä ihmeellisimmillä tempauksilla. Vaikka Ren ei sitä aina myönnä, mutta on väkisinkin Mikun yksi ''fanittajista''.

Hyosung Jeon - Tähän ''söpöilijä prinsessaan'' Ren tutustui Ginan kautta, sekä myös ystävyksiä yhteen on tuonut tanssikerho, jossa nuoret ovat mukana. Heillä ei hiljaista hetkeä nää, eikä todellakaan voisi ikinä sanoa että tylsää olisi. Jos Ren itse ei eloa keskusteluun tuo on se sitten Hyosung itse. Ren pitää valtavasti tästä tyttösestä ja hänen karamellin oranssinvärisistä hiuksistaan. Renin muisti ei ole mitä parhain ja onkin väsännyt tyttöselle lempinimen, jolla hän on alkanut neitoa kutsumaan, se joko on ''Hyo'' tai ''Hyo-chan''. Vaikka ei uskoisi, mutta Ren pitää todella siitä kun toinen selittää innosta soikeana ihastuksestaan, Zicosta.

- Pelit -

Watch where you're going! [VALMIS]  - Torstai 25.10.2012

New acquaintance, perhaps? - Torstai 25.10.2012 [VALMIS]

boys in shower... and the girl. Sunnuntai 06.01.2013 [KUOLLUT]

Because I want! - Tiistai 20.11.2012 [VALMIS.]

Can you skate? - Lauantai 02.03.2013 [VALMIS]

I promised it for you. - Lauantai 01.06.2013 [VALMIS]

I promised it for you Vol. 2 - Lauantai 01.06.2013 [VALMIS]

THN - What's going on... here? - Lauantai 02.10.2013 klo. 00:13 [VALMIS]

avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa