Choi Min Ki (Ren)

Siirry alas

Choi Min Ki (Ren)

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Loka 22, 2012 4:15 am

Nimimerkki: Ru-Chan
Ikä:22 V.
Pelikokemus: Noh, Onhan tuota roolittu satunnaisesti mm. kaveriporukassa erilaisin keinoin ja yksi niistä on tadaa! Messinger! ( 8o ) Jep.. Messinger.. Hurjaa eikö?
Mutta myös kokemusta löytynee pienistä roolipelipaikoista, joita aikoinaan harjoitin, nyt ollut tosin ainakin vuoden tauko roolimisen maailmoista ja ajattelin vihdoin aloittaa sen uudelleen.

Pelinäyte:
Aurinko nousi hiljalleen kohti kirkkaan vaaleansinertävää taivasta, maan ollen vielä hennon vaalean hunnun alla yön hallan jäljiltä. Kolea syysilma turruttaa Renin koko kehoa, nuori kun oli jättänyt ikkunan raolleen illalla nukkumaan mennessään. Hytinän tarttuessa kunnon ottein hennon Renin kroppaan, tämä säpsähtää hereille ja mumisten mönkii paksuhkon vaaleanpunaisella pussilakanalla koristellun peittonsa alta istumaan hiukset sojottaen jokaiseen ilmansuuntaan. Ren hieraisee kumpaistakin silmäänsä ja päätyy raottamaan vain oikean puoleista hyvin hitaanloisesti. Auringon lämpöiset säteet heijastuvat pitkin Renin paljasta yläkroppaa tämän kurotellessa puoliunessa sulkemaan ikkuna, josta kylmäilma väreilee sisätilaan. Ren vielä vilkaisee pihamaata ja päätyykin samassa syleilemään itseään hytisten äänekkäästi sängyllään. Tämä on ensimmäinen kerta pitkään aikaan kun Ren herää itsekseen ennen herätyskelloa. Kelloon katsahtaneena Ren ensin hämmentyy, puhahtaa ääneen ja valuu sitten mahalleen takaisin sängylle perse pystyssä osoittaen kohti kattoa. Peitto valahtaa pään päälle ja Ren vaipuu hetkelliseen hyvin kevyeesseen nirvanaan.

Kello pärähtää käyntiin ja hajottaakin Renin makean pilvilinnan, kun nuorekko säpsähtää hereille kiroten.
Ren hiljentää vanhan herätyskellonsa heittämällä sen maahan ja tietysti tästä syystä halpa pikkukello hajoaakin palasiksi, mutta Ren on tyytyväinen hiljaisuuteen. Hetken hymyilytuokiota pitäessään Ren valuu sängyltä seisomaan ja päätyy ensimmäiseksi vaatekaapilleen, joka on räjähtämispisteessä sen täyteläisen sisällön johdosta. Renin huone on suhteellisen iso perheensä luona ja kuten arvata saattaa, huonetta voisi kuvata jonkun tytönkin huoneeksi. Tosin on eräs asia, josta huone poikkeaa täysin tytön huoneesta. Ne vaatteet lattialla sikin sokin. Renillä kun oli tapana repiä puolet vaatevarastostaan lattialle ja näin hän myös teki tänäkin aamuna.
Vaikka olikin viikonloppu, Ren oli luvannut lähteä aikaisin aamulla ystävänsä matkaan ostoksille, jota hän kirosi vaatteitaan mallaillessaan ison kokovartalopeilin ääressä. Kun vaatteet saattoivat nuorekon silmää miellyttää tällä kertaa, hän hymähti itsekseen jatkaen laittautumistaan ensin naamansa parissa ja sitten siirryttiin hiuksiin. Tällä kertaa Ren tyytyi kevyeeseen meikkiin ja pelkkään kajaaliin, hiukset sidottiin ponnarille taakse ja etuhiuksia nypittiin hieman lakan avulla nätiksi eteen. Lopuksi Ren painaa päänsä päälle rakkaan pinkin pantansa, jossa koreilee piikkirisivistö.
Laittautumisen keskeyttää hurjan äänekäs soittoääni, joka kantautuu pöydällä tärisevästä kännykästä.
'' Nytkö jo? '' Ren rääkäisi kuin likka, vetäisten harjalla nopeasti pari hiussuortuvaa etuhiuksistaan. Samassa nuorekko nappaa pöydällä lojuvan puhelimen kouraan ja vastaa siihen miltein karjuen.. '' TULOSSAAA!'' Renin huudellessa luuriinsa makeasti sointuvia epämääräisiä mölähdyksiä samalla kun tämä loikkii huoneensa poikki kohti ovea, avaten sen ja kolistellen rappuset alas ulko-ovelle. Samassa ulko-ovi rävähtää auki ja Ren juoksee hullunkurisen näköisesti takki toisessa kädessä ja laukku toisessa kädessä pihamaan poikki kohti keskustaa ja katoaa kaupungin hälinään.


Nimi: Choi Min Ki.
Lempinimet: Ren, Cho, Minkki
Ikä: 3.11.1995 (16-vuotias)
Sukupuoli: mies
Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku
Kotikaupunki: Seoul

Vuosikurssi: 1. vuosikurssilla
Luokka:
Luokanvalvoja:
Valinnaiset: Musiikki, maantieto, biologia


Perhesuhteet/Menneisyys:

Renin perhe on hyvin pieni ja onkin itse ainoa lapsi perheessä, jos jätämme laskuista Renin äitin paapomaa pientä silkkiterrieriä jota nainen pitää lapsenaan.
Renin vanhemmat ja normaali perhe elämä poikkeaa muista, mutta sitä harva edes huomaa kun talon ulkopuolella esitetään niin rakastavaa ja yhtenäistä perhettä.
Renin vanhemmat ovat niin sanotusti naitettu toisilleen perheiden johdosta, siispä avioliitto on järjestetty sellainen. Joten Renin perheessä ei hirveästi normaalia rakkautta tai ylipäätään normaalia arkea näy.
Eipä siksi poikakaan ole koommin rakkautta saanut, vaan on senkin kokenut ja ymmärtänyt muiden kautta.

Renin äiti on hyvin kylmäkiskoinen ja hän on se joka määrää talon ja talossa asuvien elämän tyylin. Siihen kenelläkään ei ole oikeutta puuttua ja jos niin käy seuraamukset ovat kahta kauhemmat.
Renin isä on taas hyvin hiljainen ja omissa oloissaan nyhjöttävä, joka pysyttelee mahdollisimman kaukana vaimostaan. Eipä juuri kyllä tottele vaimonsa komennuksia.
Renin isä on myös ainoa joka katsoo hieman poikansa perään ja pitääkin tämän puolia riidan syttyessä.
Myös Renillä on vahva side isäänsä ja tätä myös kunnioittaa hyvin paljon toisin kuin äitiään, jota myös Ren karttaa kaikin mahdollisin keinoin.

Renin ollessa vasta 5-vuotta alkoi nuorella kovat olot kotona. Äiti piti häikäilemätöntä kuria päivästä toiseen, illasta aamuun ja piti myös huolen siitä että jokaista käskyä toteltiin. Käytöskoulua pidettiin niin ruokapöydässä kuin pihallakin. Jos äidin sanaa ei toteltu, olivat seuraamukset pahat. Pelkkä selkäsauna tai korvatillikka eivät riittäneet vaan myös kiristys ja tavaroiden pois otto olivat osa tätä.
Isä ei puuttunut opetuksiin mitenkään vaan pysyi hiljaa sivummalla. Tosin riidan syttyessä hän puolusti poikaansa, jos asia häntä koski.

Renin täytettyä pikkuhiljaa 13-vuotta ja koko ikänsä kurinalaistakasvatusta käyneenä, hän päätyi monestikkin kokeilemaan ''tikulla jäätä'' ja joutuikin moneen otteeseen tulilinjalle äitinsä kanssa. Kuitenkin jokaisella kerralla Renin isä tuli väliin ja puolusti poikaansa, mutta se ei mitään juurikaan muuttanut. Kyllä pojan äiti osasi niksit ja kikkansa miten asia tulisi hänen kannaltaan voitoksi. Monestikkin Ren sai mustelmia, jos ärsytyksellään menikin liian pitkälle, mutta mitään sen vakavempaa ei tähän mennessä ollut käynyt.
Edelleen perhe elämä oli hyvin tarkkaan laskelmoitua ja erittäin kurinalasta. Ren kyllä oppi virheistään ja lähes tulkoon ''tanssi'' äitinsä pillin tahdissa, kunnes täyttäisi 16-vuotta ja voisi lähteä muualle opiskelemaan. Opinnot sujuivat Renillä kohtalaisen hyvin, kun takana vahtimassa sattui olemaan hänen äitinsä. Anteeksi ei ikinä saatu huonojen numeroiden kotiin viennissä ja siitäkin seurasi kovat seuraamukset, joten Ren pysytteli koulussakin hyvissä arvosanoissa pakosti.

Elämä perheessä jatkui samaan malliin niinkuin silloinkin kun Ren oli 5-vuotias. Mikään ei juurikaan muuttunut tai vienyt perhettä erisuuntaan. Isä ei voinut häipyä vaikka sitä toivoikin, koska muuten hän olisi saattanut perheen häpeään. Äitikin piti kynsin ja hampain perheestään kiinni häpeän pelkoisena.
Ren itse ei enään jaksanut keskittyä perheensä elämään vaan sulkeutui omiin maailmoihinsa ja siitähän se sitten lähtikin.
Ren rupesi pukeutumaan ja haalimaan itselleen monen värisiä ja mallisia vaatteita ja kasvattikin hiuksensa parin vuoden ajan suhteellisen pitkäksi. Myös nuorekko värjäsi päänsä vaaleaksi ja aloittikin laulamisen uran, samalla siihen tanssin lisäten. Kaiken tämän Ren teki puoliksi salassa, vain isä tiesi pojan menoista.
Kerran kuitenkin Renin äiti sai tietää pojan toilailuista ja tämäkös sai naisen riemunpartaalle.
Hänen äitinsä oli juuri ruokaa laittamassa, kun poika itse meni hänelle puhumaan asiasta. Silloin Ren sai päähänsä lasisen kulhon, jossa nuorekon äiti oli juuri tekemässä jauhelihataikinaa. Kulho särkyi pitkin lattiaa ja pojan hiukset olivat täynnä jauhelihataikinaa. Rytäkässä Ren sai myös pari haavaa.
Siitä päivästä lähin, Ren päätti pitää kaiken salassa äidiltää ja inffosi vain isäänsä asioista. Myös luvat tulivat isän puolelta.
Ren oppi myöhemmin väärentämään äitinsä nimikirjoituksen.

Ren jatkoi äitinsä välttelyä ja seilasikin pitkin Japanin yötä ystäviensä kanssa, mutta ikinä ei poika huonoille teille eksynyt.Vaikka perhe ei Renillä olekkaan se onnekkain, ei hän tosiasioita peittele vaan kertoo niistä avoimeisti.
Vaikka hän hieman häpeää huonoa perhettään, ei se kuitenkaan häntä saa ajattelemaan '' mitä jos..''

Kun Ren vihdoin täytti 16-vuotta, hän lähti opiskelemaan sisäoppilaitokseen, vain jotta pääsisi eroon äidistään, edes hetkeksi. Edelleen hän pitää kyllä yhteyttä molempiin vanhempiinsa, mutta ei heille kerro juurikaan mitään erityistä. Siispä Ren turvautuu vakavimmissa asioissa ystäviinsä ja läheisiin tuttaviin.Luonne:

Renin luonne jakautaa kahteen ''lokerikkoon''.
On niin sanottu asiallinen- ja sitten tämä rentopuoli.
Hän on asiallinen vieraiden ihmisten kanssa, mutta kun päästään pelkän kaveriporukan sekaan meno muuttuu aivan toisenlaiseksi. Voisi jopa sanoa että Renilla on kaksi aivan erilaista persoonaa.
Hän on hyvin hiljainen ja vakaa tuntemattomien ihmisten seurassa, eikä juurikaan tee mitään huomiota herättävää, vaan pysyttelee niin sanotusti porukan vanavedessä ja seuraa muiden toilailuja.
Kyllä hän kuitenkin osallistuu toimintaan ja sopivan puheenaiheen löydettyä myös keskusteluihin.
Ei kuitenkaan ole mikään valokeilassa kuikuileva.
Oman tutun porukan seassa Ren on taas aivan erilainen ihminen, hän tekee juuri päin vastoin kuin vieraiden kanssa. Eli siis mielellään on se huomioitava kohde ja tekeekin välillä vaikka mitä temppuja siihen päästäkseen. Ei kuitenkaan överiksi vedä hassuttelunsa kanssa.
Hän viihtyy sekä porukan keskellä että itsekseen. Joten Renille se on miltein ihan sama onko yksin vai ei.
Yksinään Ren uppoutuu haaveisiinsa ja saattaakin näyttää hyvin poissa olevalta.
Kaveriporukassa on se hassuttelija, joka saa lähes tulkoon kaikille hymyn huulille, myös Ren hymyilee paljon ystävien läheisyydessä.

Nuori ei suuttu helposti, mutta tarpeeksi ärsytettävänä ollessaan saattaa vetäistä ''herneet'' nenäänsä ja mököttää loppu illan.
Tietysti jokaisella on huonoja päiviä ja niin myös Renillä. Yleensä sitä ei huomaa, ellei sitten tunne Reniä hyvin, mutta yleisin merkki on kun Renistä tulee hyvin hiljainen ja suupielet mutruavat alaviistoon.
Yleensä pyrkii senkin peittämään, koska vihaa sitä kun joku tulee kysymään ''Mikä on?''.

Ren rakastaa ylikaiken herkkujen syömistä ja useinmiten uppoutuukin illalla television ääreen mässäämään kaiken maailman herkkuja, joita keräilee kaappeihin notkumaan, sekä hän pitää ylikaiken kotitekoisesta ruosta joita välillä itsekkin kokkailee. Hän myös nauttii kynsien lakkailusta ja käyttääkin siihen aikaa reilusti.
Ren vihaa ylikaiken sieniä ja pelkkä haju saa nuoren voimaan pahoin. Myös hämähäkit ovat hänelle aivan liian suuri este ylitettäväksi, vaikka kyseessä olisikin todella pieni yksilö.

Ulkonäkö:


Pituus: 178 cm
Paino: 56 kg


Ren on kokonaan Japanilainen ja ylpeä siitä.
Hän omaa hyvin sirot ja feminiiniset kasvon piirteet, sekä kauniit silmät jotka hän on tietysti perinyt äitinsä puolelta. Renissä ei juurikaan ole merkkejä isästään vaan enimmäkseen feminiinisiä äitinsä puolelta.
Siksi myös poika on hyvin hoikka ja siroluinen ilmestys, kädetkään eivät ole mitään hehtaari luokkaa vaan hyvin neitimäiset, kuten koko nuori on kropaltaan.
Hänellä on tummat silmät ja vaaleat hiukset, jotka poikkeavat normaalista japanilaisesta nuoresta.
Renillä on myös lähes tulkoon aina hiukset kiinni taakse ponnarilla laitettuna ja etuhiukset aukinaisena tai pinnillä sivulla.
Nuorella on myös tapana käyttää kokovartalopeilin edessä hetki jos toinen. Joten Renin kanssa ei kannata tehdä hätiköityjä treffejä tai antaa hänelle vain 5 minuuttia aikaa laittaa itsensä kuntoon, siihen ei herra suostu.

Nuori pitää hyvänhuolen myös hygieniastaan ja panostaakin siihen valtavasti, käyhän hän miltein päivittäin pesulla.
Myös hiusten ja vaatteiden suhteen Ren panostaa lähes 100% :sti. Hän kun ei käytä samoja vaatteita seuraavana päivänä. Hiukset kylläkin ovat lähes tulkoon aina samallalailla, jos ei poikkeusta ole.
Mutta niidenkin huolitteluun menee se oma aikansa, ainakin muiden mielestä.
Hän myös meikkaa jonkin verran ja yleensä naama on aina tiptop.

Muuten Ren on miltein perus tavallinen nuori, pienten omituisten kliseiden pois jättämisen jälkeen, jotka tietysti tekevät Renistä juuri Renin.

Yleesä Ren pukeutuu hyvin värikkäisiin vaatteisiin, joissa pilkahtelee myös tummia sävyjä. Ei ikinä pue seuraavana päivänä samoja vaatteita vaan etsii uudet päälleen. Mutta aina pitää vaatteissa olla edes jossakin kohtaa jotain väriä ja yleisin väri hänellä on pinkki. Rentoihin vaatteisiin Ren kuitenkin pukeutuu ja harrastaa jokseenkin kerrospukeutumista myös.Muuta tietoa:

- Veriryhmä on O
- Ren on melko helposti säikkyvää sorttia, etenkin pimeässä.
- Pitää pinkistä, sööteistä asioista, nukkumisesta ja leffoista, sekä Reniä kiinnostaa erilaiset ihmiset.
- Ei pidä syksystä, pimeästä tai hämähäkeistä ( joita kammoksuu ylikaiken)
- Harrastaa tanssia, nukkumista ja jos ei laiskuus ole tiellä niin tykkää myös kokkailla helppoja ruokia.


Kuvissa:Choi Min Ki Alias Ren ( Nu'est )


Videot: - NU'EST - Ren

Suhteet:

Ru-Chan
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Choi Min Ki

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Loka 22, 2012 4:16 am

Näköjään nyt sitten antoi kuvien kera laittaa. ;o
Outoa.. Noh mutta pääasia että toimii! :3

Ru-Chan
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Choi Min Ki

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Loka 22, 2012 4:30 am

Pahoittelen myös tuota loppu osaa.. Kun näköjään ei ottanutkaan video kohdan lihavointia kokonaan. ;o
Korjaan sen sitten kun ja jos pääsen siirtämään hahmoni sille tarkoitettuun paikkaan. :>

Ru-Chan
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Choi Min Ki (Ren)

Viesti  Maya lähetetty Ma Loka 22, 2012 5:07 am

Ooiii, kiva vihdoinkin päästä lukemaan tätä ja näkemään, että kenestä olet tämän mystisen hahmosi väsännyt! :D Ja tosi hieno juttu, että saatiin nuo kuvat toimimaan.

Hahmoesittely näyttää oikein hyvältä ja juuri siltä, että olet ennenkin roolipelejä harrastanut. Jonkun verran on tekstissä yhdyssanavirheitä, mutta koska kukaan ei ole täydellinen (en minäkään :D), niin eipä se niinkään tahtia haittaa.
Ainut juttu mikä pisti silmään on se, että hahmosi on kuitenkin ulkonäkökuvauksen mukaan täysin japanilainen, mutta hänen kotikaupunkinsa on silti Seoul? Ja sitten kun miettii sitä, että Ren kuitenkin oikeasti on korealainen ja hänellä on korealainen sukunimi - siihen tietysti vaikuttaa vanhemmatkin, että jos vanhemmat ovat korealaisia tai sitten sitten isovanhemmat ja nimi voi olla sieltä peräisin.

Mutta muuta eriskummallista ei silmiini pitänyt, muutoin näyttää oikein hyvältä. Eli hyväksytty on! Voit rekisteröityä foorumille ja käy tsekkaamassa Ilmoitustaulun Luokat ja huoneet - topicista, että minne Ren on pistetty :D
Ja infoa vielä tähän, että josko aiot tehdä jotain muutoksia hahmoesittelyyn - sitä varten ei kuitenkaan tarvitse laittaa enää toista hahmopyyntöä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Choi Min Ki

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Loka 22, 2012 9:02 pm

Oioi.. Siis tosiaankin.. Piti siihen kirjoittaa korealainen Very Happy ja katson myöskin ne virheet tuolta. Smile
Ja muutan siis sen kohdan siitä.. Ajatuskatkos tai jokin muu iskenyt. Surprised
Kiitos huomautuksesta! Smile

Ja kiitos.. Rekisteröidyn ja pistän Renin oppilaisiin. Smile

Ainiin.. Poistatteko tämän sitten täältä vai jääkö tämä tännekkin killumaan? Very Happy

Ru-Chan
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Choi Min Ki (Ren)

Viesti  Maya lähetetty Ti Loka 23, 2012 12:35 am

Noniin, tommosia ajatusvirheitä tosiaan sattuu aina välillä, ei haittaa ollenkaan! :D

Tämä tosiaan jää myös tänne hahmopyyntöihin, eli ei tätä mihinkään poisteta. :) Tein tosin semmosen pienen muutoksen tuonne Oppilaisiin lisättyyn hahmoosi, että muutin otsikkoa sen verran et toi etunimi on ensin ja sukunimi sitten - olkoonkin, että tuolla Aasian mailla on erilainen käytäntö.
Me tehtiin sellanen päätös, kun tätä peliä pystyyn laitettiin, että ainakin näissä virallisissa listoissa laitetaan suomalaisittain etunimi ensin ja sukunimi sitten. :D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Choi Min Ki (Ren)

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Loka 23, 2012 3:04 am

Asia selvä. Smile

Kiitän vielä nöyrästi apujasi. Smile

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Choi Min Ki (Ren)

Viesti  Maya lähetetty Ti Loka 23, 2012 3:05 am

No problem, tervetuloa vaan mukaan ! :D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Choi Min Ki (Ren)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa