SPS - Let's get this party started [VALMIS]

Siirry alas

SPS - Let's get this party started [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Elo 07, 2012 12:49 pm

// Maya ja Gyuri :D //

lauantai 28. heinäkuuta 2012, klo 18.35

Chaerin Lee

Jos CL:n ulkomuotoa katsoi, ei olisi ikinä edes läpällä veikannut, että salissa oli juuri alkamassa vaahtobileet. Eli siis bileet, joissa kastui automaattisesti ja ehdottomasti paras vaateratkaisu olisi ollut bikinit ja maksimissaan lisäksi jotkin shortsit.
Mutta CL oli kiskonut päälleen täysimittaiset tiukat ja rikotut farkut, mustan yksinkertaisen topin sekä nahkaista materiaalia olevan niiteillä ronskisti koristellun biker-liivin. Lanteilla roikkui muutama musta vyö, ja joka ikinen noista vaatekappaleista oli maksanut vähintään mansikoita. Kaiken päälle tytöllä oli vielä jalassa melko korkeilla koroilla varustetut yllättävän yksinkertaiset nilkkurit (oli hänellä vaihtotennarit koulun aulan kaapissaan, mutta se oli ehkä vain vähän asiaa lieventävä seikka), joilla hän todennäköisesti tulisi lentämään nurin useampaan kertaan, sekä reilusti erilaisia koruja.
Pidennyksillä jatketut hiukset CL oli sentään vetänyt korkealle ponnarille jättäen suoristetut otsahiukset hieman kehystämään meikattuja kasvoja. Eikä tuo silmien mustaksi meikkaaminen reilulla kädellä ollut todellakaan se hienoin veto ottaen huomioon vaahdon. Tyttö muistuttaisi todennäköisesti pandaa jo parin tunnin päästä, mutta se ei häntä vielä sinä hetkenä kiinnostanut.

CL oli käyttänyt käytännössä koko lauantaipäivän iltaan valmistautumiseen Gyurin kanssa käyden läpi kaikkea manikyyreistä lähtien, ja loppujen lopuksi valmistautumisten jälkeen Gyuri oli raahannut CL:n mukaansa tarkistamaan paikkoja etukäteen ennen itse bileiden alkua. Onneksi mm. pitopalvelu osasi hommansa siihen malliin, ettei boolimaljojen paikoista olisi tarvinnut alkaa valittaa, jos ei nimenomaan halunnut.
Ja vaikka kaikki paikat näyttivätkin olevan erinomaisesti kondiksessa, löysivät sekä Gyuri että CL vähän joka puolelta pikku juttuja, jotka voisivat olla paremminkin.
Vielä oppilaista tyhjässä salissa (joitakin sieluja oli tietysti kärsimättöminä saapunut paikalle norkoilemaan mm. palkattujen työntekijöiden ja oppilaskuntalaisten sekaan) kävikin siis kuhina jo ihan pelkästään siitä, että tytöt karjuivat ohjeitaan ja olipa DJ:nä toimiva Sevenkin jo saapunut hyvissä ajoin testailemaan kiekkojen pyörittelyn virettä.

"Et laita sitä niitä tuoleja siihen, hullu!" CL huomasi suurielkeisesti, kuinka joku roudareina toimivista kaapeista oli kantanut osan tuoleista aivan kertakaikkisen väärään paikkaan. Tyttö huitaisi toisella kädellään sopivan käskevien kasvonilmeiden säestämänä suuntaan, johon ennemmin halusi nuo istuimet ennen kuin keskittyi jälleen siihen lähinnä salin pääovia ja tarjoilupöytiä olevaan vaahtotykkiin.
Taisi olla niin, että se oli Gyuri, joka oikeasti katsoi, että kaikki oli paikoillaan ja toiminnassa, kun taas CL keskittyi enemmän "muka-tekemiseen", kuten testaamaan asiantuntevasti boolien makuja ja leikkimään vaahtotykeillä.
"Hei, Gyuri!" CL huudahti vähän turhankin tohkeissaan olevalla äänensävyllä. "Mitä jos täytetään tää allas ihan ääriään myöten tällä vaahdolla?"
Selvässä nousuhumalassa heitetty ehdotus oli käytännössä keksitty sitä mukaa kun tekstiä tuli suusta, joten CL todennäköisesti ei ansaitsisi ystävältään kovin samaa mieltä olevaa vastausta. Ei sillä, että häntä olisi edes varsinaisesti kiinnostanut, sillä tyttö oli niin keskittynyt siihen pehmoista ja valkoista saippuaiselta haisevaa vaahtoa tuottavalla tykillä leikkimiseen.


Viimeinen muokkaaja, Shui pvm Ke Elo 08, 2012 12:22 pm, muokattu 1 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Let's get this party started [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ti Elo 07, 2012 1:41 pm

Gyuri Park

Järjestelyjen ja puhelinsoittojen lomassa Gyuri oli muutaman kerran tullut miettineeksi, että miksi ihmeessä hän oli suostunut tähän härdelliin mukaan. Okei, oli totta, että oppilaskunta, kaikki kolmasluokkalaiset ja jopa tytön paras ystävä CL olivat suorastaan anoneet polvillaan, jotta hän suostuisi puhumaan rehtorin yli ja osallistumaan rahoineen vaahtobileiden järjestämiseen. Mutta so what? Hän olisi siitä huolimatta voinut vain kieltäytyä, eikä kukaan olisi uskaltanut ryhtyä asiasta hänelle ryppyilemään - koska tosiseikka oli, että Gyurilla oli perheineen enemmän valtaa kuin lähes kaikilla muilla koulun oppilailla yhteensä.
Mutta silti hän oli suostunut ja viimeiset pari viikkoa oli kulunut vapaa-ajankin osalta juhlien järjestämiseen, kun hän oli muiden oppilaskunnan jäsenten toivottomia juhlavalmistelusuunnitelmia kuunneltuaan suostunut ottamaan koko homman vastuulleen. Oli hän tietysti pakottanut CL:nkin osallistumaan, koska muuten hän olisi itse joutunut pyhittämään lähes kaiken vapaa-aikansa juhlien suunnittelemiseen - ottaen huomioon, että Gyuri oli aktiivisesti mukana koulun oppilaskunnassa, kerhotoiminnassa sekä perheensä yleisissä asioissa ja kesälomaa edeltäviin kokeisiinkin oli täytynyt opiskella.

Koko päivä oli mennyt tyttöjen osalta illan juhliin valmistautumisessa ja Gyuri olikin päätynyt pukemaan ylleen mittatilaustyönä tehdyt bikinit, jotka olivat väriltään vaaleansinisen ja harmaan sekoitus. Bikinien yläosassa oli läpinäkyvät olkaimet ja rintojen välissä vaalea tekojalokivikoriste. Alaosan päälle hän oli pukenut valkoiset, ihoa myötäilevät ja lyhytlahkeiset shortsit.
Pitkät kullanruskeat ja luonnonkiharaiset hiukset oli muotoiltu tyylikkäälle ja rennon huolettomalle nutturalle tytön päälaelle ja kasvoja oli jätetty kehystämään muutama sortuva. Oikealle puolelle päätä oli kiinnitetty suurehko ja runsas punainen kukkahiuskoriste, mikä kruunasi koko kampauksen.
Siinä missä CL oli vetänyt pukeutumisensa, meikkinsä ja korunsa aivan yli - oli Gyuri yrittänyt ystävällee nasiasta sanoa, mutta itsepäisenä CL oli pysynyt päätöksessään - oli Gyurin tyyli lähinnä hienostuneella tavalla hillitty, mutta kuitenkin todella kaunis. Hän oli laittanut kaulaansa Yuulta lahjaksi saamansa kaulaketjun sekä muutaman hopeisen rannerenkaan molempiin ranteisiinsa. Jaloissaan hänellä oli kalliit, yksinkertaisen tyylikkäät varvassandaalit, eli hän siis edusti siinä kaikessa 162 sentin pituudessaan.

Gyuri oli raahannut CL:in paikalle vähän etuajassa ennen juhlien virallista alkamista, sillä hän oli itse halunnut päästä tsekkaamaan paikan ja juhlavalmistelut etukäteen, ennen kuin paikalle saapuisi hirveä määrä porukkaa. Onneksi pitopalvelu ja muut paikalla pyörivät ihmiset olivat hänelle entuudestaan tuttuja - nämä olivat olleet aikaisemminkin järjestämässä Parkin perheen juhlatilaisuuksia - joten hän tiesi, että näiden kättenjälkeen pystyi kyllä luottamaan.
Ja vaikka muutaman asian olisikin voinut tehdä toisellakin tavalla, oli Gyuri pääasiassa hyvinkin tyytyväinen aikaansaannokseen - koulun juhlasalia ei ollut tunnistaa pitopöytien, valospottien ja kaiken sen vaahdon alta. Gyuri saattoi suoda itselleen pienen hymyn katsellessaan ympärilleen uuteen uskoon laitetussa salissa.
Tyttö havahtui kuullessaan CL:in huudahtavan hänen nimeään. Hän kääntyi ystävänsä suuntaan, mutta kuullessaan tämän ehdotuksen Gyurin kasvoille kohosi se tavanomainen ilme, kun hän ei varsinaisesti innostunut jostain.
"Ei todellakaan täytetä, koska sitten se vaahto leviää samantien joka paikkaan, kun muutama tyyppi kipuaa sinne altaaseen", hän tokaisi vastaukseksi miettien samalla, että oliko hän todellakin ainoa, jolla oli edes jonkun verran järjenääntä.
Noh, se oli CL, joten mitäpä muuta tältä saattoikaan odottaa.
"Ja jos sä vähän viitsisit vähentää sitä leikkimistä ja antaa ammattilaisten tehdä työnsä", Gyurin äänensävy oli tällä kertaa hieman huvittunut, kun hän seurasi vähän kauempaa kädet rintakehälle ristittyinä ystävänsä tohkeista vaahtotykillä leikkimistä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Let's get this party started [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Elo 07, 2012 2:29 pm

Chaerin Lee

"En mä leiki!" CL sanoi pöyristyneenä vastaukseksi Gyurin ehdotukseen antaa ammattilaisten tehdä työnsä.
"Jonkunhan tääkin on kuitenki tehtävä", tyttö perusteli muka vedenpitävästi, vaikka kookkaassa altaassa olikin jo sen verran vaahtoa pohjalla kuin tässä vaiheessa ennen bileiden alkamista siellä oli vielä järkevää pitää, ja paikalla todellakin oli ihan vaahtobileiden järkkäämisen ammattilaisia, joiden hommiin se vaahtotykkien käyttely itse asiassa kuului.
CL tähtäili tykillä vielä hetken aikaa ympäriinsä edessään olevaan altaaseen ennen kuin kyllästyi ja kaiveli kännykkänsä taskustaan - sitä se vasta olikin viisasta kantaa housujen taskussa - soittaakseen Jiyongille, että missä tämä mahtoi oikein kupeksia.
"Missä sä oikeen oot??!" puhelu meni vastaajaan, jonne CL jätti lyhyen ja ytimekkään tiedustelun. Nuorukaisen olisi pitänyt olla paikalla jo aikapäiviä sitten, muttei herraa kyllä näkynyt yhtään missään.

Tungettuaan kalliin kännykkänsä takaisin taskuunsa CL vakavoitui ja lähti kävelemään kohti Gyuria, joka oli vähän matkan päässä puuhastelemassa omiaan, eikä olisi koskaan myöntänyt, että horjahti matkalla jammaillessaan pienesti kaiuttimista kajahtelevan jumputuksen tahtiin. Hän oli ehkä tullut juoneeksi muutaman juoman liikaa ottaen huomioon, ettei mikään ollut vielä edes alkanut.
"Onks täällä kaikki ok?" tyttö kysyi selvittyään ystävänsä rinnalle ja heilautti kättään suuressa kaaressa viitatakseen kysymyksellään salin sen hetkiseen tilanteeseen, joka itse asiassa näytti varsin mallikkaalta, jos homman otti ihan tosissaan.
"Käydään kurkkaa pihalle?" hän totesi kysyvään sävyyn, ja kääntyi jo ympäri lähteäkseen kohti liikuntasalin pukuhuoneita, joiden ovien kautta oli lyhin matka päästä pihan puolelle. Jos Gyuri tahtoisi vielä jäädä seuraamaan salin meininkiä, niin ok, mutta CL ainakin lähti ihan mielellään tsekkaamaan ulos pystytettyjä grillikatoksia ja syömään vaikka hiukopalaksi pari grillivarrasta.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Let's get this party started [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ke Elo 08, 2012 11:48 am

Gyuri Park

Kullanruskeahiuksinen tyttö vain pyöräytti pari kertaa silmiään, kun CL puolusteli leikkimistään sillä, että jonkunhan se täytyi tehdä - nii-in, sitä varten Gyuri oli paikalle palkannut ihan alan ammattilaisia, jotka järjestivät vaahtobileitä ihan työkseen.
Tyttö käänsi huomionsa pois ystävästään, antaen katseensa kiertää juhlakunnossa olevaa salia. Kaikki näytti hyvältä ja valmiilta iltaa ja tulevaa yötä varten. Taka-alalta hän kuuli CL:in ärhäkkään valituksen, joka oli selkeästi tarkoitettu Jiyongille, mutta ilmeisesti puhelu oli mennyt vastaajaan. Toinen oli soittanut pojalle jo useamman kerran illan aikana, mutta näemmä Jiyongilla oli kiire omien valmistelujensa kanssa.

Gyuri jutteli parin pitopalvelun työntekijän kanssa, käyden vielä muutamia käytännönasioita läpi heidän kanssaan, kun Gyuri huomasi CL:in liittyneen heidän seuraansa, kysyen hänen mielipidettään siitä, että joko kaikki oli valmiina iltaa varten.
"Joo, kyllä täällä alkaa jo olla valmista, ei tässä enää edes ehdi mitään muutoksia ruveta tekemään", hän vastasi vilkaistuaan seinällä, katonrajassa olevaa suurta kelloa, joka näytti olevan sen verran, että piakkoin porukka saisi tungeksia sisälle.
Tyttö vilkaisi vielä kerran ympärilleen, kuin varmistaakseen vielä viimeisen kerran, että kaikki oli varmasti kunnossa, ennen kuin hän lähti kävelemään hieman horjuvan CL:in perässä kohti liikuntasalin pukuhuoneita, joiden kautta pääsi kaikista helpoiten pihalle. Gyuri ei voinut estää pientä huvittunutta hymähdystä karkaamasta huuliltaan - CL oli testaillut booleja vähän turhan innokkaalla kädellä ja nyt toinen selkeästi halusi päästä vähän haukkaamaan raitista ilmaa sekä maistelemaan tarjolla olevia grillivartaita.
Olisihan se nyt todella noloa CL:in kannalta, jos tämä olisi noinkin humalassa jo ennen kuin bileet olivat edes alkaneet.

Ensivilkaisulla näytti, että pihallakin tuntui olevan kaikki ihan kunnossa. Grillikatoksien ja pöytien luokse oli jo kerääntynyt innokasta porukkaa, jotka odottivat sisälle pääsemistä, johon ei tosin olisi enää pitkä aika.
"Ehkä näistä bileistä tulee sittenkin ihan hyvät", Gyuri sanoi pieni hymy huulillaan seisoessaan siinä ystävänsä vieressä, kun tämä valitsi itselleen parhaimman näköistä grillivarrasta. CL oli johdattanut heidät suoraan lähimpään grillikatokseen - mikä ei sinällään ollut edes yllätys.
Gyuri ei suostuisi mistään hinnasta myöntämään, että hän oli epäillyt bileiden onnistumista silloin, kun oppilaskunta ja lähinnä CL olivat painostaneet ja suostutelleet häntä menemään juttelemaan asiasta heidän rehtorinsa kanssa. Mutta ainakin sillä hetkellä kaikki näytti ihan hyvältä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Let's get this party started [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Elo 08, 2012 12:20 pm

Chaerin Lee

Taisi olla aika ilmeistä, ettei CL niitä grillivartaita halunnut pelkästään välipaloiksi, vaan taustalla oli myös aikomus hieman tasoittaa olotilaa ruuan avulla. Ja tietysti varmistaa, että sapuska oli hyvää - mitä se tasan varmasti oli, olihan CL kuitenkin syönyt pienen ikänsä Gyurin perheen juhlissa samaisen tahon tekemiä ruokia.
Tyttö lampsi pihan poikki suoraa kyytiä urheilu- ja koripallokenttien väliin pystytetyille katoksille Gyuri vanavedessään. Hänellä kesti hetki valita siitä tarjolla olevista vartaista se herkullisimman näköinen, ja päätyi naurettavan mittaisen harkinnan jälkeen nappaamaan yhden oikein muhevan näköisen yksilön, johon hän iski hampaansa samoin tein.
"Älä stressaa", CL totesi Gyurin sanoihin ja hymyili tälle suu täynnä lähes syövältä maistuvaksi grillattua herkkulihaa. Toinen oli oikeasti nähnyt vaivaa bileiden järjestämiseen, vaikka tällä oli kaikkea muutakin tekemistä ja hyvin tämä olisi voinut kieltäytyäkin koko jutusta. Mutta joka paikka näytti olevan hyvissä valmiuksissa ja porukkaakin oli jo odottelemassa sisälle pääsyä, joten nyt jos joku menisi pieleen, niin se ei olisi ainakaan Gyurista kiinni.
"Hyvin ne menee!"

// lyhkäseen on aina hyvä lopettaa ::D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Let's get this party started [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa