Yui Yoshioka

Siirry alas

Yui Yoshioka

Viesti  Vieraili lähetetty Su Elo 05, 2012 3:26 pm

// Ex-käyttäjä Shuin hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Shuita ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (26.2.2013) //
Nimi: Yui Yoshioka
Syntymäaika ja ikä: 26.3.1984 (28v.)
Sukupuoli: nainen
Opetettava aine: yhteiskuntaoppi
Luokanvalvoja luokalle: 1-C
Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Perhetausta:
Yui on syntynyt Japanin Fukuokassa, ja hänen perheeseensä kuului elämän kolme ensimmäistä vuotta sekä äiti että isä. Isä kuitenkin jätti pian Yuin äidin, joten hänen äitinsä on kasvattanut tyttönsä yksin saaden isältä vain taloudellista tukea. Yui itse ei luonnollisestikaan muista isästään yhtään mitään, ja lapsuudessaan tietysti aika ajoin kaipasi jonkinlaista isää itselleen.
Yui oli jo lapsena ujo ja kauhean huono puhumaan muille lapsille, joten hän leikki pääosin itsekseen. Halua hänellä oli muidenkin kanssa olemiseen, muttei ujoutensa takia kertakaikkiaan osannut tulla näiden kanssa toimeen. Hänen äitinsä laittoikin tytön jo ala-asteella kirjoittamaan päiväkirjaa, jotta tämä saisi purettua tuntonsa jonnekin, ja tuosta kirjoittamisesta olikin hänelle valtavan suuri hyöty, sillä päiväkirjasta jalostui myöhemmin musiikin sanoituksia.

Musiikista tulikin suuri osa sisäänpäin kääntyneen tytön elämää, ja hän piti lukion jälkeen välivuoden opiskellen kitaransoittoa ja laulamista Tokiossa päästen tuona aikana yli pahimmasta ujoudestaan kantamalla kitaraansa mukanaan ja istahtamalla välillä kadunvarsille soittamaan ja laulamaan. Loppujen lopuksi hän ei kuitenkaan halunnut musiikista ammattia, vaan palasi kotikaupunkiinsa Fukuokaan opiskelemaan yliopistoon sekalaisen sorttisesti taloustieteitä, lakia ja kansainvälistä kauppaa (sekä opettajaksi mahdollisesti tullakseen myös pedagogisia opintoja).
Pian valmistuttuaan taloustieteiden paperein hän sai työpaikan Sakurako Highista ja muutti pysyvästi Tokioon.Luonne:
Yui on perusluonteeltaan ujo ja huono olemaan ihmisten kanssa, vaikka halua siihen löytyykin. Lapsena hän on ollut paljon, paljon sisäänpäinkääntyneempi, mutta oppinut iän karttuessa pääsemään yli siitä, että muiden ihmisten kanssa toimiminen nyt sattuu olemaan hänelle noin yleisesti ottaen hankalaa. Tässä häntä on eniten auttanut opiskeluaikainen kaduilla ihmisten seassa soittaminen ja esillä oleminen, ja tämän kautta hän on sitten pystynyt työstämään tuota ujouttaan.

Nykyisin Yuista voi saada huomattavasti todellista sosiaalisemman ja ulospäinkääntyneemmän kuvan, sillä hän ikään kuin pakottaa itsensä osallistumaan kaikkeen mahdolliseen ja olemaan aktiivinen, ettei vain pääsisi vajoamaan siihen syrjäytyvään rooliin. Jos hän nimittäin päästää itsensä sulkeutumaan, saa hän aina uudestaan tehdä töitä päästäkseen sieltä pois.
Tästä huolimatta Yui ei esitä mitään, vaan ennemminkin hän haluaa tuoda itsestään esille tämän omasta mielestään paremman puolen, joka on iloinen, nauravainen ja hakeutuu muiden ihmisten seuraan. Hän tykkääkin viettää aikaansa muiden opettajien kanssa myös vapaa-ajalla, vaikkei edelleenkin jonkun yrittäessä liian lähelle nostaa hän välittömästi suojamuurit eteensä.

Opettaminen ei ole kuitenkaan Yuille mikään ongelma, sillä lähinnä hän kokee vapaa-ajalla ja kahden kesken tapahtuvan puhumisen epämukavaksi. Jos hänellä ei oikeasti ole mitään asiaa, on small talk hänelle hyvin vaikeaa, eikä hän siis pysty tuosta noin vain keksimään tyhjästä puheenaiheita hiljaisuutta täyttämään.
Opettaessaan ja muita vastaavia tilanteita hoitaessaan hänen pohjimmainen ujoutensa ei siis juuri näy, sillä silloin hän tuntee hallitsevansa tilanteen sen verran hyvin, ettei hän kertakaikkiaan ehdi liukumaan siihen tilaan, jossa kommunikointi on haastavaa. Tämä pätee myös tilanteisiin, joissa on läsnä useampia ihmisiä.
Joka tapauksessa Yui tuo loppujen lopuksi omaa itseään parhaiten esille soittaessaan ja kirjoittaessaan sanoituksia.

Yui on varsin omistautuva sille, mitä tekee, joten häntä voisi sanoa myös jonkinlaiseksi työmyyräksi. Opiskeluaikoinaan hän saikin itsensä sairaalakuntoon työskentelemällä opintojen ohessa ravintolassa maksaakseen yksityisen yliopiston kalliit lukukausimaksut ja priorisoimalla yöunet ja syömisen listan viimeisiksi. Tämän jälkeen nuori nainen hiljensi hieman tahtiaan sekä työn, opintojen että harrastukseksi jääneen musiikin osalta, ja saa nykyäänkin tarkkailla itseään, jotta muistaa myös relata välillä kunnolla.
Opettajana hän on kokenut pärjänneensä varsin mallikkaasti, vaikkei esimerkiksi olekaan ehkä se kaikista paras ja luontevin toimimaan niiden hankaliksi heittäytyvien oppilaiden kanssa. Muuten hän pitää oppilaskontakteista ja on ollut varsin muikeana saatuaan itselleen valvottavan luokan uusista ekaluokkalaista.Kuvissa: YUI

Ulkonäkö:
Yui on erittäin pienikokoinen nainen, jolta löytyy pituutta vain vaatimattomat 155 cm ja painoa jotain 40kg:n suuntaan, joten hän ei olemukseltaan ole tosiaankaan se kaikista kunnioitettavin. Nainen on kuitenkin tottunut olemaan lyhyellä ja kapoisella varrellaan lähestulkoon aina se porukan pikkuisin, joten ei se häntä suurimmaksi osaksi aikaa häiritse (tietysti aina on tilanteita, jolloin kookkaammasta koosta olisi hyötyä). Kovin korkeita korkokenkiäkään hän ei osaa käyttää saadakseen lisää pituutta, vaan kulkee useimmiten tasapohjaisissa nahkaisissa saapikkaissa.
Naisen kasvot ovat kauniit ja niistä näyttää löytyvän vielä lähempänä kolmeakymmentä ikävuottakin välillä selkeää ja söpöä lapsekkuutta. Varsinkin hymyillessään hän itse kokee kasvojensa näyttävän ihan liian lapsenpyöreiltä. Yui ei käytä kovin näkyvää meikkiä, vaan meikkaa lähinnä korostaakseen parhaita puoliaan ja häivyttääkseen niitä heikompia. Hän onkin tyytyväisin silloin, kun näyttää, ettei hän ole meikannut kerta kaikkiaan ollenkaan.

Yuin hiukset ovat luonnollisen mustanruskeat (hän ei ole koskaan värjännyt niitä), joiden leikkaus on hyvin yksinkertainen ilman sen kummempia katseen kiinnittäviä erikoisuuksia. Hiusten latvat yltävät jonnekin lapaluiden alaosan tietämille, ja lähinnä kasvoja olevat hiukset on leikattu hieman lyhyemmiksi. Hän pitää hiuksiaan joko keski- tai sivujakauksella, jotka kumpikin on vedetty paikoilleen hyvin huolettomasti, ja tuo huolettomuus oikein korostuu, jos hän ei suorista hiuksiaan. Hänen hiuslaatunsa kun on luonnostaan hieman pörröiseksi menevä, joten naisen vakitoimiin kuuluu aamulla hiustensa suoristaminen.

Vaatetyyliltään Yui on pääosin tyttömäinen ja osin myös sinne naiselliseenkin päin menevä. Hän pitää söpöistä vaatteista, joiden värimaailma on maanläheinen, eikä liian räikeä, ja hänen yllään voi nähdä niin pitsisiä mekkoja yhdistettynä farkkutakkiin kuin farkkuja yhdistettynä hempeään villatakkiin. Kovasta mustasta Yui pitää lähinnä vain takeissa ja kengissä, muttei käytännössä missään muussa. Jostain syystä nainen on myös mieltynyt maksimittaisiin mekkoihin, vaikka ne saavat hänet näyttämään entistäkin lyhyemmältä.
Koruja Yui ei juuri pidä, maksimissaan hänellä näkee muutaman ohkaisen rannekorun ja pienen ja huomaamattoman kaulakorun.

Muuta:
- veriryhmä AB
- harrastaa lukemista, kitaran ja pianon soittamista sekä sulkapalloa ja pyöräilyä
- Yui hiipii silloin tällöin välituntisin "salaa" musiikinluokkaan soittamaan ja nollaamaan päätään
- rakastaa greippimehua
- Yui asuu yksin pienessä vuokra-asunnossa puolen tunnin metromatkan päässä koululta Ginzan suuntaanVideot:
YUI - To Mother


Suhteet:


Pelit:

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa