SPS - Kids and their parties these days [KUOLLUT]

Siirry alas

SPS - Kids and their parties these days [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Elo 05, 2012 8:02 am

// Maya ja Zelo-parka ! 8D //

lauantai 28. heinäkuuta 2012, klo 21.20

Jisuk Woo

Ilmainen ja alkoholi.
Siinä olivat taikasanat, jotka saivat Taewoonin mielenkiinnon heräämään mitä tahansa kohtaan melkoisen nopealla vauhdilla. Ne toimivat toki erikseenkin, mutta yhdessä niiden vaikutuksen mahtavuus nousi ihan omaan ulottuvuuteensa. Ei siis riippunut kovin monesta muuttujasta eikä edes ensi talven säästä, etteikö Taewoon olisi jossain vaiheessa raahannut itseään Shibuyaan entiselle koululleen kuokkimaan näiden kesäloman aloittaviin vuosisadan kemuihin.
Ja ainahan hän voisi perustella paikalle saapumistaan sillä, että halusi tulla muka nostalgisena haistelemaan, millainen meininki Sakurako Highissa mahtoi nykyään olla, vaikkei se häntä olisi oikeasti voinut juuri vähempää kiinnostaa.

Mies oli laittanut nuudelihiuksiselle juoksupojalleen Zelolle viestiä, että pojan olisi parempi ilmaantua myös paikalle. Todennäköisesti Zico, Kyung, Amber ja kumppanit eivät varsinaisesti hihkuisi riemusta Taewoonin nähtyään, joten blondi ei laskenut sen varaan, että näistä olisi hänelle yhtään mitään seuraa. Ei hän ollut edes ilmoittanut kenellekään tulostaan, kun oli kuitenkin melkoisen lyhyellä varoitusajalla liikkeellä.
Ilman seuraa hän ei todennäköisesti jaksaisi kauaa paikalla norkoilla, joten jos Zelo ilmestyisi paikalle, niin ainakin tästä olisi hänelle jonkinlaista seuraa. Tosin todennäköisesti hän siitäkin huolimatta kyllästyisi varsin nopeasti killitettyään tarpeeksi tarjolla olevia rikkaiden kermaperseiden kustantamia juomia ja seurailtuaan aikansa alaikäisen kansan vaahdon seassa örvellystä.
Vaahtobileet.
Tuo osa kyseisistä bileistä meni Taewoonilta täysin yli ymmärryksen, mutta ehkä hän ei vain ollut kyseisenlaisille pippaloille ihan sitä oikeaa kohdeyleisöä. Mies ei kyennyt näkemään, mitä hauskaa jonkun vaahdon seassa puolialasti könyämisessä oikein oli, kun eikö vain voisi rehellisesti heittää alkoholia naamaan ilman mitään turhia hömpötyksiä siinä ympärillä? Saatikka että ylipäätään tällaisia bileitä järjestettiin koulussa??

Miehellä oli siis ihan normaalisti yllään tummanharmaat täysimittaiset reisitaskuhousut, musta wifebeater ja musta verkkokankainen t-paita, platinablondit hiukset harottuna otsalta pystyyn ja kasvoilla terävä ilme. Hänen oikea ranteensa ja itse asiassa koko oikea kämmenensä oli jälleen pitkästä aikaa tukisiteessä ja muutama sorminivelkin oli teipattu kasaan (joillakin ihmisillä oli vain käsittämättömän kova kallo) ja koko komeuden päälle hän oli kiskonut vielä yhden niistä iänikuisista nahkaisista hansikkaistaan.
Taewoon oli parkkeerannut itsensä heti saavuttuaan kuuluisien tarjoilupöytien lähistölle ja siinä hän oli viettänyt jo jonkin aikaa. Samalla hän seurasi salin meininkiä teräksisellä katseellaan.
Zicosta hän ei ollut nähnyt vielä vilaustakaan, mutta Kyung oli hetki sitten sattunut hänen näköpiiriinsä ja lähtenyt saman tien epäilyttävän liukkaasti livohkaan. Juuri kun hän oli mielessään kiroamassa kaikkien katoamistemppua, sattui tutun näköinen vaalea hiuspehko hänen silmiinsä jonkin matkan päästä. Mies nakkasi tyhjän juomalasinsa lattialle ja nappasi pöydältä matkaansa uuden (mieluiten hän olisi kanniskellut mukanaan itse boolimaljaa) ennen kuin pidemmälle ajattelematta lähti lampsimaan kohti nuorta juoksupoikaansa niin, että toinen varmasti näki hänen lähestymisensä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Kids and their parties these days [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ti Elo 07, 2012 12:49 pm

Junhong Choi

Sakurako Highissa oli tänään kovemman luokan bailut, joihin Zelokin oli jostain syystä sattunut eksymään. Tai oikeastaan syy oli pojan parhaassa kaverissa, joka oli hänet sinne kutsunut mukaan. Takeru oli innoissaan selittänyt kolmosten ja oppilaskunnan yhteistuumin järjestämistä vaahtobileistä ja tarpeeksi kauan asiasta jankutettuaan oli hän saanut Zelonkin lopulta myöntymään siihen, että hän tulisi ainakin käymään juhlissa.
Blondi oli oikeastaan ihan innolla odottanut näitä bileitä, koska ei häntä oltu koskaan ennen kutsuttu tämänkaltaisiin pippaloihin. Poika oli jännittänyt iltaa koko päivän ja perhosparvi oli pesiytynyt pysyvästi hänen mahaansa sitä mukaa mitä enemmän kello näytti.

Ilta oli kulunut valmistautumisen parissa ja vähänväliä hän oli saanut vastata johonkin Takerun lähettämään tekstiviestiin, kun hänen ystävänsä oli varmistellut hänen tuloaan, vaikka Zelo oli jo moneen kertaan luvannut ilmestyä paikalle. Zelon vanhemmat olivat lähteneet aikaisemmin päivällä isovanhempien luokse kylään (kiharahiuksinen poika oli kieltäytynyt lähtemästä mukaan, hän oli väittänyt menevänsä Takerulle yöksi) ja he tulisivat takaisin maanantaiaamuna. Pojan isoveli taas oli hävinnyt kavereidensa kanssa omiin bileisiin, eikä se haitannut Zeloa lainkaan - hänellä oli ollut koko asunto ihan omassa käytössä koko illan ja olisi luultavasti vielä koko huomisenkin päivän.
Zelo oli pukenut ylleen mustat, vähän pitkälahkeisia uimahousuja muistuttavat shortsit, valkoisen t-paidan sekä mustavalkoiset skeittikengät. Blondit hiukset taas sojottivat sinä tavanomaisena kiharaisena pilvenä, mill hän ei oikeastaan ollut tehnyt mitään erikoista - vaahtobileissä luultavasti kastuisi joka tapauksessa, eli mitä sitä turhaan näkemään liikaa vaivaa.

Jännittyneen oloisena Zelo oli kävellyt kahdeksan jälkeen Tokion keskustasta Sakurako Highia päin, matkalla oli näkynyt pari räppiklubeilta tuttua tyyppiä, joita hän oli ohi kulkiessaan vähän ujosti moikannut.
Zelon kännykkä oli ilmoittanut viestin saapumisen merkiksi ja kaivaessaan puhelinta taskunsa uumenista oli hän mielessään ajatellut Takerun laittaneen hänelle taas yhden viestin kysyäkseen, että joko hän kohta olisi perillä. Pojan sydän oli tainnut jättää yhden yhden lyönnin välistä, kun hän oli huomannut Taewoonin nimen uuden saapuneen viestin yhteydessä. Hieman epäröiden hän oli klikannut viestin auki ja viestin sisältö ei varsinaisesti ollut saanut häntä hihkumaan riemusta.
Taewoon tulisi myös olemaan näissä vaahtobileissä. Ja hän oli vaatinut myös Zeloa olemaan paikalla.

Nyt kiharahiuksinen poika istuskeli erään vapaan pöydän ääressä, joka sattui olemaan juuri se kaikista kauimmainen tarjoilupöytien suunnalta katsottuna. Hirveästi vähäpukeista ja märkää porukkaa oli pesiytynyt vieressä olevalle tanssilattialle, sekä myös erikseen rajatulle vaahtoalueelle. Ihmiset nauttivat olostaan ja joka puolelta kuului iloisensävyistä puhetta ja meteliä ja DJ soitti tämän kesän kuumimpia suosikkibiisejä. Porukalla näytti olevan kaikinpuolin hauskaa.
Zelo tosin ei tiennyt mitä hänen olisi pitänyt ajatella.
Poika vain pyöritteli sormiaan limpparimukinsa ympärillä, vilkuillen vähän hermostuneen oloisesti ympärilleen. Pian hän näkikin tummiin pukeutuneen platinablondin ilmestyvän näköpiiriinsä ja tuima katse silmissään mies käveli häntä kohti. Zelo puraisi huultaan noustessaan seisomaan tuoliltaan, eikä hän oikein tiennyt mihin suuntaan olisi katsonut. Hän ei edelleenkään tiennyt miten hänen olisi kuulunut Taewoonin seurassa käyttäytyä.

// Zelo-parka :'''D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Kids and their parties these days [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Elo 07, 2012 1:40 pm

Jisuk Woo

Taewoonista Zelo ansaitsi jo jonkin sortin pojot siitä, että oli oikeasti saapunut paikalle (mieshän ei siis ollut tietoinen siitä, että Zelo oli ollut muutenkin tulossa kaverinsa vuoksi) lukiolaisten bileisiin, kun toinen oli itse vielä yläasteella, ja joihin Taewoonin oli ylipäätään vähän vaikea kuvitella kiharahiuksista poikaa. Tai no, kulkihan tämä tuon ikäisenä täysi-ikäisille tarkoitetuilla klubeilla, mutta jostain syystä Taewoon näki tilanteen nyt erilaisena.
Mutta olihan Zelo kuitenkin niinä parina kertana, kun Taewoon oli tämän elämää aikaisemmin puhelimen välityksellä häirinnyt, toiminut ihan niin kuin oli käsketty.

Taewoon ei edes tajunnut olevansa jollain tasolla helpottunut, kun hän bongasi nuoremman. Mies kun oli jo ehtinyt vähän kyllästyä katselemaan mielenkiinnottomasti, kun märät ja vaahtoiset juniorit pitivät hauskaa siinä ympärillä. Meteli ei ollut sitä miellyttävimmän sorttista, sillä musiikki (joka ei vastannut Taewoonin musiikkimakua) pauhasi lujalla, ja siihen päälle vielä reilustikin alkoholin vaikutuksen alaisena olevat ihmiset turisivat ja muuten vain turhanaikaisesti mölysivät äänekkäästi keskenään ja vähän väliä jostain kajahti ärsyttäviä kiljahduksia.
Mies suuntasi kohden pöytää, jonka ääressä Zelo istui näköjään mahdollisimman syrjässä, ja vaikka olisi voinut luulla, että ihmismassan läpi puskeminen voisi olla hankalaa, niin Taewoonille se oli aina verrattain helppoa. Ihmiset kun tuntuivat väistyvän hänen tieltään ikään kuin automaattisesti ilman, että Taewoon edes itse teki muuta kuin näytti ihan vain itseltään.

Taewoonin kasvoille kohosi jokseenkin hymyksi tunnistettavissa oleva huvittunut ilme, kun Zelo nousi ylös hänen lähestyessään. Nuorempi ei selvästi vieläkään tiennyt, miten päin hänen olisi kuulunut olla miehen lähettyvillä ja se oli Taewoonin mielestä vähän koomista.
"Senkun istut", mies tuumasi tervehtimättä toiselle päästyään tarpeeksi lähelle ja vetäisi itselleen tuolin siitä saman pöydän äärestä. Blondi läjäytti takapuolensa rempseästi tuolille nojautuen saman tien taaksepäin selkänojaa vasten. Hän siemaisi mukistaan ennen kuin käänsi laiskan katseensa Zeloon päin.
"Mites on menny?" Taewoon kysäisi luoden ympäristöön merkitsevän silmäyksen ja nosti toisen jalkansa ylös niin, että sen nilkka oli rennosti vasten toisen jalan reiden alaosaa. Samalla hän kolautti jalallaan vahingossa pöytään, niin että pöytä tärähti, muttei reagoinut itse osumaan millään tavoin.
Mies tollotti toista mukinsa yli välinpitämättömän tutkivasti odottaessaan, että tämä vastaisi edes jotakin hänen kysymykseensä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Kids and their parties these days [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ti Elo 07, 2012 2:30 pm

Junhong Choi

Jos Zelolta kysyttiin, niin Taewoon käveli vähän turhan nopeasti ja helposti hänen luokseen ihmisvilinästä huolimatta. Ei ollut mikään yllätys, että porukka väisti samantien edestä, kun he huomasivat Taewoonin ja tämän kasvoilla komeilevan ilmeen - vaikka kyseessä taisin olla vain toisen perusilme.
Hermostuneen oloisena poika pyöritteli sormiaan limpparimukinsa ympäillä ja istuutui vähän varautuneena takaisin tuolilleen, kun tummiin pukeutunut platinablondi kehotti häntä istuutumaan uudestaan, tarkoittaen sanoillaan ilmeisesti, ettei Zelon olisi tarvinnut alunalkaenkaan nousta ylös toisen saavuttua paikalle.

Nuorempi pureskeli kevyesti alahuultaan vilkuillen vähän sinne sun tänne, osaamatta (= uskaltamatta) kohdistaa katsettaan liian pitkäksi aikaa oikein minnekään. Lopulta tummien silmien katse laskeutui hänen käsissään olevaan mukiin, jonka hän oli juonut puoliksi tyhjäksi. Vähän ujohkosti hän kohotti katseensa Taewooniin, kun mies esitti hänelle kysymyksen, vilkaisen merkitsevästi ympärilleen kysymyksensä painoksi.
Hetken hiljaisuuden jälkeen Zelo kohautti pienesti olkiaan.
"Ihan hyvin, kai", hän vastasi melko hiljaisella äänellä, vaikka ympärillä olikin yllättävän paljon meteliä.
"Mä tulin tänne mun kaverin pyynnöstä, mutta nyt sitä ei sitten näykään missään."
Sanojensa jälkeen Zelo vilkaisi hieman ympärilleen, aivan kuin tarkistaakseen, ettei Takerua varmasti näkynyt sillä hetkellä missään. Se oli ensimmäinen kerta, kun hän oikeasti toivoi, ettei Takeru ilmestyisikään hänen näköpiiriinsä. Kiharahiuksinen nuorukainen ei tiennyt oliko se hyvä vai huono asia, että hän oli kertonut asiasta Taewoonille, ei hän oikeastaan edes tiennyt miksi hän sen kertoi - kai hän yritti ainakin itselleen vähän uskotella, ettei hän ollut pelkästään Taewoonin juoksupoika, joka saapui sovittuun aikaan oikeaan paikkaan.

Nuorempi ei vain osannut rentouttaa itseään täysin miehen seurassa ja nytkin hänen istumisensa näytti vähän jähmeähköltä. Kevyt puraisu alahuulesta, ennen kuin hän uskalsi nostaa taas katseensa Taewooniin.
"Miks sä ylipäätään halusit tulla näihin bileisiin?" hän uskaltautui lopulta kysymään, sillä se oli hetken aikaa askarruttanut Zelon mieltä.
Taewoon nimittäin oikeasti erottui joukosta - ei niinkään ikänsä puolesta, mutta tyyliltään ja ulkonäöltään. Siinä missä muu porukka juhli iloisesti mahdollisimman vähissä vaatteissa, niin platinablondi oli kiskonut täyden varustuksen ylleen, vieläpä tummassa sävyssä. Eikä taustalla soiva musiikkikaan varsinaisesti sopinut miehen tyyliin.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Kids and their parties these days [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Elo 08, 2012 11:50 am

Jisuk Woo

Taewoon ei irrottanut varmasti nuoremman mielestä vähän pelottavaa katsettaan Zelosta ennen kuin tämä hetken hiljaisuuden jälkeen vastasi sillä joka kerta yhtä hiljaisella äänellään. Mies siemaili hyvää tahtia mukistaan, ja nyökäytti pienesti vastaukselle, tosin vastauksen jatko sai hänet hiukan kurtistamaan jo ennestään aina kurtussa olevia kulmiaan epäilevästi. Vai ei toinen ollutkaan tullut paikalle vain sen takia, että Taewoon oli sattunut niin vaatimaan? Tai sitten toinen vain valehteli antaakseen sellaisen vaikutelman.
"Reilu kaveri sulla", mies tuumasi päästäen huvittuneeksikin tulkittavan tuhahduksen osaamatta päättää, uskoiko toista vai ei, ja käänsi katseensa nuoremmasta seurailemaan tarkalla silmällä ympärillä olevaa vilinää.

Taewoon havahtui jälleen kuullessaan toisen kysyvän häneltä kysymyksen, mikä sai aikaan sen, että mies tuijotti hetken nuorempaa, joka oli nostanut katseensa häneen. Että minkäkö takia?
"Tän takia", hän kohotti vasemmassa kädessään olevaa mukiaan, joka oli kohta lipitetty hyvää vauhtia tyhjäksi, ja kohotti samaan aikaan toista kulmaansa kuin sanoakseen, etteikö se seikka muka ollut varsin ilmeinen. Bileisiin väsätty booli ei ehkä vastannut ihan Taewoonin alkoholimakua, mutta ilmainen juoma oli aina ilmaista. Booli maistui aivan liian makealta verrattuna niihin oikeastaan jo pahanmakuisiin juomiin, joita Taewoon tykkäsi vetää napaansa, mutta kyllähän tuota joi ennemmin kuin selkäänsä otti.
"Eikä mun aikana pari vuotta sitten järjestetty mitään tällasta, joten piti kai ihan senkin takia tulla vilkasemaan, mihin tää maailma on oikeen menossa", mies jatkoi ikään kuin siitä olisi pidempikin aika kuin tosiaan se parisen vuotta, kun hän oli itse pyörinyt Sakurako Highissa. Tosin vaikka pari vuotta sitten tällaiset bileet olisikin järjestetty, niin mitä todennäköisimmin Taewoon ei tosiaankaan olisi osallistunut muuten kuin käynyt vetämässä viinakset nassuun ja häipynyt.
"Niin, ja jos olis pikkubroidiinkin törmänny, mut taitaa vältellä tahallaan", hän jatkoi yhä vain rupatteluaan päästäen pienen ilottoman naurunhörähdyksen ennen kuin kulautti mukinsa viimeiset juomat alas kurkusta.
"Haeppa mulle siinä joutaessas lisää", Taewoon alkoi käskyttää nuorempaa ei edes niin tosissaan, vaikka loikin tähän melko teräksisen vilkaisun.

// voi Zelo X'''D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Kids and their parties these days [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Elo 08, 2012 2:05 pm

Junhong Choi

Jostain syystä Zelo ei voinut estää itseään hämmästymänstä miehen myönnettyä, että hän oli halunnut bileisiin ainoastaan ilmaisen alkoholin takia, vaikka olisihan Zelon oikeastaan pitänyt se arvata. Siitä huolimatta hän oli yllättynyt Taewoonin sanoista - oliko toinen ihan oikeasti tullut lukiolaisten vaahtobileisiin vain ilmaisen viinan takia?
Siinä Zelon päivitellessä asiaa mielessään platinablondi avasikin sanaista arkkuaan vähän lisää, kertoen, että hän oli vielä pari vuotta sitten kyseistä kouula käynyt, eikä täällä silloin tämänkaltaisia pippaloita oltu järjestetty, joten tottakai sitä piti tulla tsekkaamaan ihan omin silmin mihin tämä maailma oli oikein menossa. Kiharahiuksinen blondi nyökäytti päätään kuunnellessaan Taewoonin puhumista - hän oli itse asiassa vähän yllättynyt siitäkin, että mies puhui tällä kertaa näinkin paljon, vieläpä ihan arkipäiväisiä juttuja.

Siinä vaiheessa, kun Taewoon kertoi, että hän olisi halunnut törmätä täällä pikkuveljeensäkin, Zelo kohotti hämmästyneen katseensa edessään istuvaan mieheen. Ei hän edes ollut tiennyt, että toisella oli pikkuveli ja vieläpä tässä koulussa.
"Ah, sulla on pikkuveli..." nuorempi toisti hiljaisella äänellä, nyökäyttäen päätään pari kertaa. Minkähänlainen ihminen Taewoonin veli mahtoi olla? Olikohan toinen yhtä pelottava?
Zelo oli jo ehtinyt kevyesti uppoutua omiin mietteisiinsä tästä uudesta infosta, minkä hän oli platinablondista oppinut, kun mies yhtäkkiä keksi ruveta käskyttämään häntä - aivan kuin jotain henkilökohtaista palvelijaa.
Vaikka sellainenhan Zelo periaatteessa toiselle olikin, kun hänellä ei ollut selkärankaa puolustaa itseään.

Nuorempi puraisi kevyesti alahuultaan, vilkaisi nopeasti ympärilleen kuin apua hakien, mutta lopulta hän nousi ylös tuoliltaan sanomatta sanaakaan, jättäen oman vajaan limpparinsa pöydälle. Mitä hän ylipäätään olisi voinut sanoa? Kävellessään vähän epävarmoin askelin pitopöytää kohti, Zelo ei voinut kuin miettiä omaa surkeaa onneaan. Että hänellä saattoikin aina käydä niin huono tuuri asiassa kuin asiassa. Ja nyt vain puuttuisi se, että Takeru ilmaatuisi jostain paikalle.
Epävarman ja eksyneen näköisenä kiharpäinen blondi tutkaili boolimaljoja ja muita tarjolla olevia juomia. Kaipa toiselle kelpaisi ihan mikä tahansa, kun Taewoon oli kerran paikalle asti vaivautunut vain ilmaisen juoman takia. Zelo täytti yhden mukin lähimpänä olevan boolimaljan sisällöllä, mikä saisi nyt tähän hätään kelvata taikka Taewoon saisi taikoa itse itselleen mieluisia juomia - tätä Zelo ei tietenkään uskaltaisi toiselle sanoa.
Poika väisteli remuavia ihmisiä kataessaan juomamukia takaisin heidän pöytäänsä kohti. Pari kertaa sai ihan pysähtyä hetkeksi, jottei juoma keikahtaisi pitkin lattiaa eikä kenenkään onnettoman niskaan. Lopulta Zelo laski onnistuneesti drinkin Taewoonin eteen pöydälle, siihen tyhjän juomamukin viereen.
Hän ei sanonut mitään, mutta istahti sitten takaisin omalle paikallee, siihen Taewoonia vastapäätä, nostamatta katsettaan edessään istuvaan mieheen.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Kids and their parties these days [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa