Eating competition is really healthy, isn't it? [KUOLLUT]

Siirry alas

Eating competition is really healthy, isn't it? [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Elo 05, 2012 6:08 am

// Maya ja Gina plus Elppi ja Yama-chan !! :D //

keskiviikko 1. elokuuta 2012, Shibuya

Kibum Kim

Kesäloma oli alkanut edellisviikolla, ja Key alkoi vasta pikkuhiljaa täysin toipua lauantaisista vaahtobileistä. Sunnuntaina nuorukaisella oli ollut melkoisen mahtava darra ja normaalia voimattomampi olo oli jatkunut vielä maanantainakin - vaikkei Key edes omasta mielestään ollut juonut niin paljoa! Tuosta tietysti saattoi olla montaa mieltä ottaen huomioon sen, kuinka sunnuntai tosiaan oli kulunut lähestulkoon kirjaimellisesti kokonaan sängyn pohjalla ja valittamalla kaikille vähänkään kuunteleville korville.
Loma oli siis aloitettu riehakkaammin kuin ikinä, mutta sitä seuraavat pari päivää olivatkin sitten menneet käytännössä täysin hukkaan.

Key oli ollut myöhäisenä keskiviikkoaamuna vielä tyytyväisenä sängyssään dataamassa, kun Gina oli soittanut into piukassa, että heidän vakionuudeliravintolassaan oli joku erikoispäivä. Ja tuo erikoispäivä tarkoitti, että kanta-asiakaskortilla (joka oli maksanut itsensä takaisin jo niin moneen kertaan, että se oli oikeastaan jo vähän surkuhupaisaa) sai mättää lounasaikaan tavalliseen tapaan niin paljon kuin napaan mahtui, mutta normaalihintaa huomattavasti edukkaammin. Itse asiassa tuo hinta tälle päivälle oli ollut niin naurettava, että Gina oli saanut toistaa sen moneen kertaan ennen kuin Key oli uskonut, ettei kuullut vielä puoliunessa koko ajan väärin. Ja saman tien oli tietysti pitänyt soittaa vielä Yama-chanillekin, että nyt liikettä pikkukinttuihin, ettei onni mene ohi.

Ei siis ollut mikään yllätys, että parin tunnin päästä tuosta puhelusta olivat Key, Gina ja Yama-chan syöksyneet kyseisen paikan ovista sisään kuin henki riippuisi siitä. Onneksi tämä heidän vakipaikkansa sijaitsi juuri sopivasti syrjässä niiltä vilkkaimmilta reiteiltä, eikä muutenkaan ollut kovin tunnettu muiden kuin tiettyjen Sakurako Highin oppilaiden joukossa. Onneksi siksi, ettei siellä todellakaan ollut ruuhkaa päivän ylihalvoista hinnoista huolimatta, vaikka normaalia muutamaa hyypiötä enemmän siellä tietysti väkeä istui.
"Mä syön tän puljun kyllä vararikkoon nyt", Key uhosi lappaessaan ensimmäistä kukkuralautasellista matkaansa. Aamun paastoamisen ja edellispäivänkin vähällä ruualla elämisen jälkeen hänestä todellakin tuntui, että hän voisi syödä koko paikan heittämällä konkkaan.
Totuus tosin oli se, että vaikka Key tai Gina kuinka olisivat nälällään uhonneet, niin se oli pikkuruinen Yama-chan, joka sai joka ikinen kerta tungettua sisuksiinsa eniten ruokaa. Eri tilanne näissä syömiskilpailuissa tietysti tuli sitten heti, kun vastukseksi ilmestyivät esimerkiksi käsittämättömät suursyömärit nimeltään Amber ja Zico koristreenien jälkeen lataamaan huvenneita energiavarastojaan.

Kolmikko majoittautui sujuvasti ikkunan vieressä stalkkauspaikalla olevaan neljän hengen pöytään, johon tosin oli jo todettu sopivan vähintään puolet enemmän ihmisiä ympärille, jos tarve niin vaati. Aikomuksena kun oli istua juurikin siinä pisteessä niin kauan, että voisi joskus pistää jalat taskuun ja kieriä takaisin asuntolalle muhevalle ruokalevolle.

// lol. mitään ei kerenny ees tapahtua, mut kummasti veny silti X''D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Eating competition is really healthy, isn't it? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ti Tammi 01, 2013 7:27 am

// Ai täällä on tämmönenkin ollut haahhhahahaahahahaaha. //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa