SPS - Stolen kisses are always sweetest [VALMIS]

Siirry alas

SPS - Stolen kisses are always sweetest [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty La Elo 04, 2012 2:57 am

// Parkkim tänne nääääin! (: totesin, että ensimmäinen uhripeli voisi olla tuo Yusa. Jos se sinulle vain kävisi. (: ja onko tuo aika ok?//

28.07.2012 Lauatai noin klo 21:58

Maki Goto

Maki oli aina pitänyt vaahtobileistä. Hänelle ei ollut ongelma hypätä vaahtoa täynnä olevaan altaaseen, vaikka silloin kastuisikin täysin, hiukset menisivät pilalle ja meikit leviäisivät. Usean muun tytön tavoin hänellä ei onneksi kuitenkaan meikkiongelmaa juuri sinä iltana ollut. Neiti oli valmistautuessaan sipaissut vain ekstravedenkestävää ripsiväriä ripsilleen ja huulilleen hän oli siveltänyt hiukan punertavaa kiiltoa. Hiusongelman hän oli taas ratkaissut erittäin yksinkertaisella klassikolla – korkealla ponihännällä.
Vaatetuskaan ei ollut tuottanut neidille ongelmia. Alusvaatteiden sijaan hän oli pistänyt bikinit ja bikineiden päälle vaaleanvihreät farkkushortsit ja hiukan löysän keltaisen topin, joka oli helmasta solmittu hiukan korkeammalle. Vaatteet hänellä ei kuitenkaan ollut mielessä juuri sillä hetkellä, kun etsi itselleen sopivaa uhria. Henkilöä jota ei ollut vielä ehtinyt pussaamaan.

Simsin kanssa lyöty veto oli ollut jo hetken aikaa käynnissä ja Makin mielestä hän oli jo hyvin päässyt vauhtiin. Vedonhan Maki mielestään oli jo voittanut aikoja sitten – heti kun he olivat Simsin kanssa kättä lyöneet yhteen – mutta se ei estänyt Makia tekemästä kyseisestä vedosta hänelle mielenkiintoisen. Ei hän tahtonut ketä tahansa pussata. Hän halusi valita mielenkiintoisia uhreja. Ja voi uhri parat, koska kukaan ei voinut aavistaa mitä pian saattaisi tapahtua heille.

Sipsutellessaan varvastossuillaan keskellä oppilasmerta, hän antoi katseen vilkuilla sinne sun tänne kun asteli eteenpäin. Hetken aikaa vilkuiltuaan hän tuumi kenties löytävän sopivan henkilön, joka Makin muistaakseen oli ykkösluokkalainen. Maki joi pienen juomamäärän mukistaan jota kantoi mukanaan ja heitti mukin läheiseen roskakoriin samalla kun alkoi kävellä tuota valittua uhria kohti. Kyseessä oli oikein söpö poika – ehkä hiukan tyttömäiselläkin tavalla söpö.
”Heeeei!” Maki aloitti ja heilutti kättään kun oli päässyt kyseisen pojan lähettyville. Olihan se kohteliasta ensiksi aloittaa keskustelua, ennen kuin toteutti suunnitelmansa.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Stolen kisses are always sweetest [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Elo 04, 2012 4:21 am

//Juu, sopii hyvin :3//

Yukito Hashimoto

Yusa kuljeskeli yksinään oppilaiden seurassa. Hän näki vain muutaman oppilaan, jonka nimen tiesi. Hänellä oli ollut ihan hauska ilta. Hän oli yrittänyt löytää huonetoveriaan oppilaiden joukosta, mutta tätä ei ollut näkynyt.
Hän vilkaisi nopeasti juomaa kädessään. Ehkä hän voisi maistaa jossain välissä iltaa vielä jotain alkoholipitoistakin. Tähän mennessä ne harvat mukit olivat sisältäneet vain limsaa.
Hän joi mukin tyhjäksi vipaten sen sitten läheisimpään roskikseen.

”Heeeei!”
Poika säikähti hiukan huomatessaan lyhyemmän tytön lähestyvän häntä ja astui askeleen taaemmas. Tyttö ei ollut ainakaan ykkösellä, joten varmaan kakkosella. Tämä oli häntä ainakin 10 senttiä lyhyempi ja selvästi ottanut jotain alkoholipitoista vähän enemmänkin kuin lasin tai kaksi. Tämä hymyili hänelle pirteästi ja nosti kättään.
"H-hei..." vaalea vastasi ujosti. Tytöstä ei tosiaan pystynyt päättelemään yhtään mitä tämä alkoi, mutta Yusa päätteli, että tämä voisi tuossa mielen tilassa tehdä vaikka mitä. Eikä hän ehkä halunnut tietää mitä toinen aikoi.

Poika katsoi hiukan ujona tyttöä ja mietti miten vastaisi jos tämä vaikka kysyisi häntä tanssimaan kanssaan. Hän oli jo harkinnut lähtevänsä ulos. Häntä oli alkanut jo ahdistaa juhlasali ja kovalla soiva musiikki, joten nyt hänen ei tehnyt mieli lähteä kenenkään kanssa tanssimaan.
Mutta ehkä kannatti ensin kuunnella mitä asiaa ruskeahiuksisella tytöllä oli ennen kuin alkaisi selittää mitään.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Stolen kisses are always sweetest [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty La Elo 04, 2012 4:53 am

// Mulla jotenkin käy jo sääliksi Yusaa XDDD Voi Yusa parka //

Maki Goto

Normaalisti ilman alkoholin vaikutusta tyttö oli oikea jääprinsessa. Ja vaikka nyt olikin juonut vain muutaman lasillisen ei-niin-vahvaa alkoholia, vaikutti se tytön käytökseen suhteellisen nopeasti kuitenkin. Liian humalassa hän ei kuitenkaan ollut ja tuskin päästäisi itseään juuri siihen tilaan. Ainakaan vielä. Koska kellohan oli vasta todella vähän – juhlat olivat vasta menemässä koko ajan parempaan suuntaan. No, ainakin Makin mukaan asia oli niin.
Iloitakseen neiti tajusi, että kyseinen poika ei ollut luultavasti tunnistanut häntä Creamin jengin jäseneksi, joka juuri noita ykkösiä ja pieniä heiveröisiä tykkäsi kiusata. Maki ei yleensä osallistunut kiusaamiseen, mutta silti jostain syystä tänään jotkut olivat lähteneet karkuun kun hän saapui paikalle.

”Oletpa sinä söpön suloinen, varo vain juomasta tänään liikaa. Ei tiedä kuka tulee ja aikoo vietellä sinut syntiselle tielle”, Maki varoitteli ja hymyili samalla. Kyllä vain. Toinen oli söpö kuin mikä. Ja ujous jotenkin korosti vain toisen söpöä olemusta. Maki oli varsin suorasanainen persoona ja toinen oikein huokui sitä viattomuutta, johon varmasti jotkut haluaisivat kajota. Neiti myös mielessään toivoi, että hän ei nyt järkyttäisi toista niin kauhean paljon omalla suunnitelmallaan, jonka kohta aikoi toteuttaa.
”Olen Maki, hauska tutustua”, esittäytyi sitten ja odotti, että toinen kenties myös kertoisi nimensä, jotta voisi kirjoittaa sen pusu-listaansa joka oli farkkushortsien taskussa.

Oi kyllä. Kyllä hän mielellään tulisi pussaamaan toista. Heti kun vain pari sanaa olisi vaihtanut toista tuon ujon olennon kanssa.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Stolen kisses are always sweetest [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Elo 05, 2012 2:02 am

Yukito Hashimoto

Yusa katsoi tyttöä hetken. Ehkä hän oli saattanut nähdä tämän joskus. Mutta ei hän varma ollut asiasta. Hän ei paljonkaan kiinnittänyt yleensä huomiota muihin oppilaisiin esimerkiksi välitunneilla, joten tyttö olisi hyvin voinut kävellä hänen ohitseen monestikin.
Tytöllä oli nätit pitkät ruskeat hiukset, jotka olivat kiinni. Ihan järkevää oli tosiaan pitää niitä ponihännällä vaahtobileissä.
”Oletpa sinä söpön suloinen, varo vain juomasta tänään liikaa. Ei tiedä kuka tulee ja aikoo vietellä sinut syntiselle tielle.”
Yusa havahtui ajatuksistaan. Mitä toinen oikein tarkoitti 'syntisellä tiellä'? Asia ei oikein valjennut pojalle, mutta kyllä hän pystyi jo melkein päättelemään sen toisen äänensävystä.

Vaalea mietti hetken mitä vastaisi. Lopulta hän laski katseensa vaivautuneena lattiaan.
"En oikeastaan ajatellut ottaa mitään sen vahvempaa", hän mumisi hiljaa kun ei ollut keksinyt mitään järkevämpää vastausta. Hän ei oikein edes tiennyt mistä syystä punastui. Ehkä koska ruskeahiuksinen oli sanonut asian melko suoraa. Muutenkin hänestä oli hiukan kiusallista, että tyttö sanoi häntä suloiseksi. Eikö se ole yleensä toisin päin?

Yusa käänsi katseensa takaisin lyhyempään, kun tämä esittäytyi. Tämän nimessä ei ollut mitään tuttua hänelle.
"Yusa", hän esittäytyi hiljaa ja katsoi tyttöä vieläkin hiukan ujona.
"Oliko sulla mulle jotain asiaa muuten?" hän päätti kysyä. Tuskin toinen hänen luokseen olisi ilman mitään syytä tullut. Tai mistäs sitä tietää jos toinen etsi vain seuraa.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Stolen kisses are always sweetest [VALMIS]

Viesti  Vierailija lähetetty To Elo 09, 2012 1:17 am

Maki Goto

Jos Makilta kysyttäisiin, niin toisen kaltaisia ujoja ihmisiä saisi olla enemmänkin maailmassa. Ujoissa ihmisissä oli jotain sitä viattomuutta jota maailma kaipasi paljon enemmän mitä sitä oli jo maailmassa. Esimerkiksi Maki oli viattomuudesta kaukana. Hän ei toki hävennyt ollenkaan mitä oli, mutta tyttönä sai varsinkin tietyllä käyttäytymisellä helpon kuvan itselleen. Maki ei kuitenkaan ollut sellainen ihminen, pikemminkin hän saattoi välillä olla hiukan pelottava suorasukaisuudellaan. No, minkä neiti itselleen voisi. Kuka tahansa joka viihtyisi Creamin seurassa pitempään kuin muutaman minuutin yhteen menoon täytyisi jollain tavalla olla hiukan päästään vialla.

”Aww, se on hyvä juttu! Alkoholi vie kaiken mennessään”, tyttö totesi ja naurahti hieman. Niin kuin se vei hänen jääprinsessa olemuksensa. No, hallelujah alkoholille siitä hyvästä, hän ajatteli ja keskittyi sitten suorittamaan tehtäväänsä. Eniten hän nautti tehtävänsä siitä puolesta, että sai tutustua uusiin ihmisiin, ennen kuin hyökkäsi.
”Yusa”, tyttö mutisi ja maisteli kielensä päällä toisen nimeä. Se sopi toiselle. Vaikka luultavasti se oli pojan lempinimi.
”Nimesi on yhtä söpö kuin sinäkin!” Neiti sanoi hymyillen ja taputti hiukan käsiään. No niin, nyt hänellä oli tuon söpön pojan nimikin tiedossa. Suunnitelma oli edennyt siihen asti niin hyvin kuin se pystyi.
”Asiaa?” Maki kysyi ja kallisti hieman päätään. Miten hän nyt oman asiansa toiselle kertoisi? Tai no, pikemminkin miten hän sen näyttäisi?
”No, sitä ei oikeastaan voi edes kertoa”, Maki kertoi hymyillen ja päätti silloin toteuttaa suunnitelmansa.

Maki kurottautui toista kohti, kietoi kätensä toisen kaulan ympärille ja ennen kuin Yusa estämään tapahtumaa millään lailla, Maki painoi huulensa tuon ujon pojan huulille. Hetken antaessa huuliensa leikkiä toisen huulilla irrottautui toisesta, otti pari askelta taaksepäin ja heilutti toiselle kättään poistumisen merkiksi.

”Se oli oikein hieno kokemus! Se joka omistaa nuo huulet joku päivä on erittäin onnekas tapaus!” Kehui toista ja ennen kuin pääsi todistamaan toisen reaktiota, kipitti etsimään seuraavaa uhria.

// Sinulta vielä vastaus, niin tämä ensimmäinen pusu peli oli tässä! :)) //

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Stolen kisses are always sweetest [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Elo 10, 2012 7:43 am

Yukito Hashimoto

Yusa katsoi tyttöä. Tämä oli selvästi ottanut vähän enemmänkin jotain. Luulisi hänen huomanneen tämän koulussa jos tämä olisi selvin päin samanlainen kuin nyt.

”Aww, se on hyvä juttu! Alkoholi vie kaiken mennessään.”
”Niin kai”, vaalea mumisi tuijottelen lattiaa edelleen ujona.
Hän kohotti katseensa kuitenkin takaisin pitkähiuksiseen tämän lausuessa hänen nimensä.
”Nimesi on yhtä söpö kuin sinäkin!”
Poika punastui taas. Olihan se kivaa, että joku piti hänen ulkonäöstään ja muuta, mutta tytön suusta se kuulosti oudolta. Hänen olisi tehnyt mieli sanoa ”sinä myös” ja hymyillä tälle, mutta ei se sopinut hänen olemukseensa enää.
Vaalea kuitenkin yritti hymyillä toiselle hiukan.

Tytön sanoessa, ettei hänen asiaansa voinut oikein sanoa Yusa tunsi inhottavat kipristyksen mahassaan.
Samassa tyttö oli jo painanut huulensa hänen vastaavilleen. Hän ei juuri ehtinyt tajuta mitään muuta kuin kipristelyn vatsansa pohjassaan ja tytön lämpimät huulet omillaan.
Sitten tämä oli jo irrottautunut.
”Se oli oikein hieno kokemus! Se joka omistaa nuo huulet joku päivä on erittäin onnekas tapaus!”
Vaalea kuuli toisen sanovan. Ennen kuin hän ehti tehdä mitään, tyttö oli jo hävinnyt oppilaitten sekaan. Hän jäi varmasti tyhmän näköisenä katsomaan tämän perään.

Ensijärkytyksestä muutaman sekunnin jälkeen selvittyään päätti hänkin lähteä paikalta vähin äänin, koska tiesi, että suurin osa ympärillä olevista oppilaista varmasti tuijotti häntä oudoksuen.

//Jep. Valmis nyt! :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Stolen kisses are always sweetest [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa