Nichkhun Horvejkul

Siirry alas

Nichkhun Horvejkul

Viesti  Samirix lähetetty Ke Elo 01, 2012 1:58 amNimi: Nichkhun Horvejkul
Lempinimi: Niki, Khun, Khunnie
Ikä: 23, 24.6.1990
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi (kuvittelee olevansa hetero)
Siviilisääty: Sinkku
Ammatti: Kukkakauppias (perheyritys)

Menneisyys/Perhesuhteet: Nichkhun syntyi Californiassa, Yhdysvalloissa ja on perheen ainoa lapsi. Isä on thaimaalainen ja äiti kiinalainen. Yhdysvalloissa Nickhun asui 6-vuotiaaksi asti, jonka seurauksena tuo osaa taitavan hyvin englantia. Sitten perhe muutti Japaniin, Tokioon, missä Nichkhunilla oli aluksi vaikeuksia oppia maan kieltä, mutta pikku hiljaa tuo kehittyi sitten iän myötä. Pojan äiti oli aina haaveillut omasta kukkakaupasta ja päätti sitten perustaa sellaisen pojan ollessa 10-vuoden ikäinen. Aina silloin tällöin poika auttoi kukkakaupassa aivan mielellään.
Kun valmistui Sakurako Highista, Nichkhun meni collegeen, jossa opiskeli vuoden verran. Jätti sen kesken, kun alkoi auttamaan kukkakaupassa. Perheen isä alkoi olla sen verran huonossa kunnossa, että Nichkhun päätti alkaa täyspäiväisesti työskennellä kukkakaupassa.
Nichkhun on aina kyennyt keskustelemaan vanhempiensa kanssa asioista, jotka ovat askarruttanut häntä ja aina perheessä on pystytty keskustelemaan asioista avoimesti. Vanhemmat ovat ymmärtäväisiä ja hyvin lempeitä sekä myös vieraanvaraisia. Miehen äiti on aina kyselemässä pojaltaan, että onko tuo syönyt hyvin ja syöttää tuolle kaiken maailman ruokia, mitä on sitten etukäteen tehnyt. Tuolla on aina jotain herkkuja myös jossain kaappien kätköissä sitten yllätysvierailujen varalta.

Luonne: Nichkhun on hyväsydäminen mies, joka huolehtii muista ehkä vähän liiankn paljon kuin itsestään. Muut ovat etusijalla sitten vasta hän itse. Kyllä tuo osaa huolehtia omasta hyvinvoinnista, totta kai! Huumorintajua tuolta löytyy myös ja helposti itse menee hassutteluun mukaan. Joskus tuo itse aloittaa sen. Enimmäkseen tuo pitää yllä aikuismaista imagoa yllä, vaikka helposti hänellä tulee esille se leikkisä puoli. Nichkhun ei vähästä masennu vaan omaa positiivisen asenteen, jonka avulla yleensä löytää hyviä puolia tilanteista, ainakin yrittää löytää.
Mies ei ota helposti hernettä nenään, vaan helposti tuo vain huvittuneena naurahtaa. Jopa silloin vaikka joku käyttäytyisi tuota kohtaa ilkeästi. Hän on kärsivällinen mies, joka ei muutenkaan pidä ollenkaan väkivallasta. Kun tuo sitten vihdoin ja viimein suuttuu, niin osaa olla omalla tavalla pelottava, mutta enemmän sellainen suloisen pelottava. Hän voi tuijottaa hiljaa kulmat kurtussa hetken aikaa ennen kuin saattaa tokaista jotain ja sitten poistua paikalta.
Nichkhun rakastaa lapsia. Tuo tulee toimeen erittäin hyvin niiden kanssa ja usein tuo hoitaakin naapuruston lapsia, joille hän on vähän sellainen isoveli niille. Tuo haaveileekin siitä, että joskus hänestä tulisi isä. Mies helposti jää leikkimään lasten kanssa jonnekin leikkipuistoon, missä tuo osaa laskeutua lapsen tasolle.

Tämä mies on kiltti, että tarjoaa apuaan muille. Jos kadulla tulee joku vanhus vastaan, jolla on painavat kantamukset, niin tuo on aina ensimmäisenä auttamassa tai pitää ovea auki muille. Nichkhun on kohtelias ja erittäin sosiaalinen. Tuo itseasiassa viihtyy enemmän muiden seurassa kuin yksinään. Kyllähän voi olla yksinään, mutta on se kivempaa olla ystävien, perheen tai muiden tuttavien kanssa.

Joskus humalassa ollessa Nichkhunille voi tulla aivan kamala hellyydenkipeys, jolloin tuo helposti halailee muita ja jopa suutelee niitä, jotka ovat samassa huoneessa hänen kanssaan. Koskaan tuo ei ole juonut mitenkään kaatokänniin itseään, että juomisen kanssa hänellä ei ole ongelmia. Tuo itseasiassa harvemmin juo mitään alkoholia. Mies on sitä mieltä, että hauskaa voi pitää ilman alkoholia. Totta kai tuo sitten välillä menee juomaan ystäviensä kanssa.
Tämä mies on kova laittamaan ruokaa ja siivoamaan. Ne kaksi asiaa on jotain sellaista mistä hän tykkää. Muiden mielestä se voi olla tylsää puuhaa, mutta ei tämän miehen mielestä.

Nichkhun osaa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja on kohtelias heitä kohtaan, vaikka toiset eivät välttämättä ansaitsisi sitä. Tuo mies todellakin osaa välillä olla ehkä jopa liian kiltti. Tarpeen vaatiessa Nichkhun osaa puolustautua tai sitten vain poistuu paikalta. Ei halua alentua toisen tasolle alkaen haastamaan turhaa riitaa.Ulkonäkö: Nichkhun on siro rakenteinen mies, jonka enkelimäinen hymy on hurmaava. Hänen vartalonsa on aina ollut hyvin hoikka. Vaikka söisi todella paljon, niin painoa ei tunnu kertyvän ollenkaan. Kaukaa katsottuna voisi luulla toisen olevan sellainen tikku, jolla ei olisi lihaksia ollenkaan, mutta kyllä mieheltä löytyy niitä käsistä ja jaloista. Pitää kyllä aika tarkkaan katsoa, että ne näkyvät. Pientä six packin alkua näkyy nuoren miehellä. Miehen kasvot ovat melkein virheettömät ja hän on enemmän sellainen herttainen, jonka ulkonäköön on helppo ihastua. Hänellä on miehisiä piirteitä, mutta ne ovat enemmän sellaisia kauniin miehen piirteitä.
Läheltä katsottuna sen sitten huomaa, että lihaksia kyllä löytyy, vaikka tuo ei ole mikään muskelimies.  Hiukset ovat hiekan ruskeat, mutta tietyssä valossa hiuket voivat näyttää enemmän  vaaleilta, joissa on vähän kullan vivahdetta. Pituutta löytyy suunnilleen 180cm ja painoa se 64kg.
Nichkhun pitää huolta ulkonäöstään, mutta eipä hänen tarvitse kauheesti tehdä mitään, että näyttäisi hyvältä. Tuo vain laittaa hiuksia vähän ja siinä se on. Eipä tuo sen enempää viitsikään tehdä ulkonäölleen sen takia, kun on välillä lasten parissa, niin on turha alkaa laittamaan parasta päälle silloin. Käyttää paljon värikkäitä housuja, jotka ovat sopivan rennot hänelle. Ei oikein tykkää sellaisista ylitiukoista housuista. Niissä olisi liian vaikea kulkea ja ahdistavat muutenkin. Eli tuon väri asusta löytyy yleensä väriä ja pukeutuu aivan asiallisesti.

Kuvissa: Nichkhun (2PM)

Muuta:
- Molempikätinen.
- Harrastaa valokuvausta, musiikin kuuntelua, elokuvien katsomista.
- Veriryhmä O
- Osaa englantia, koreaa, japania, kiinaa.
- Nuorempana harrastanut potkunyrkkeilyä.
- Soittaa pianoa ja rakastaa laulamista.
- Valmistui Sakurako Highista vuonna 2009
- Hänen äitinsä omistaman kukkakaupan nimi on Flower Shop Sunshine


- Peli -

Keskiviikko 2.1.
The first time we met
With David Kim/Maya

- Kuollut -
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa