Yusuke Kobayashi

Siirry alas

Yusuke Kobayashi

Viesti  sienis lähetetty La Heinä 28, 2012 12:22 pmNimi: Yusuke Kobayashi
Syntynyt: 18.12.1995 (16-vuotias)

Sukupuoli: mies
Seks. suuntautuminen: aseksuaali
Siviilisääty: sinkku

Vuosikurssi: 1.
Valinnaiset: kalligrafia, kuvaamataito, maantieto, fysiikka ja biologia

Perhesuhteet/menneisyys: Yusuke adoptoitiin sateenkaariperheeseen pojan ollessa alle puolivuotias. Hän eli hyvin avoimessa ja lämminhenkisessä perheessä, mutta koulussa ihmiset eivä olleetkaan kovin avoimia. Yusukea syrjittiin kahden isän vuoksi, ja vähän vanhempana hän alkoi itsekin miettimään oliko se täysin normaalia; kaikilla muilla lapsilla oli myös äiti. Jo se oli tavatonta jos vanhemmat olivat eronneet, mutta että kaksi isää. Kaikki muut paitsi muutamat opettajat pitivät Yusukea outona eikä hänellä näin ollen ollut yhtään ystäviä.
Yusuke on yrittänyt kysyä vanhemmiltaan monta kertaa kuka hänen äitinsä on, mutta nämä ovat aina vaienneet siitä. Jollain tasolla se jopa loukkasi heitä, sillä he luulivat etteivät he riittäisi Yusukelle. Todellisuudessa poika vain halusi tietää näyttikö hän yhtään äidiltään. Luultavasti ei.
Yusuken vanhemmat olivat kovia juhlimaan. Usein he toivat suuren joukon ihmisiä heidän pieneen asuntoonsa iltaisin, ja nämä jäivät yleensä siihen asti että poika lähti aamulla kouluun. Yusuke oli hyvin tottunut siihen, ja hänestä oli välillä jopa mukavaa kuunnella seinän läpi kuuluvaa vaimeaa musiikkia ja ihmisten naurua, katsella ovenraosta tupruavaa haaleaa tupakansavua joka jäi hetkeksi leijumaan ilmaan ja lopulta katosi. Kaiken lisäksi hänellä oli epätavallisen hyvät unenlahjat joten nukahtaminenkin oli hyvin helppoa metelistä huolimatta

Pojan vanhemmat ovat aina halunneet olla Yusuken tukena ja turvana, ja näin ollen utelivat häneltä usein mistä kiikasti jos hän näytti vähänkään alakuloiselta. Yläkoulun lopussa hän sulkeutui itseensä täysin eikä puhunut näille enää yhtään omista asioistaan. Hän oli alkanut kyseenalaistaa itseään ja normaaliuttaan yhä enemmän, ja tarvitsi jonkin verran aikaa päästäkseen selville ajatuksistaan. Yläkouluun mennessään hän oli päättänyt olla mainitsematta vanhempiaan ja oli vihdoin löytänyt pienen porukan jossa hän oleili. Nämä puhuivat usein asioista jotka olivat aina niin kiinnostavia nuorten mielestä, aka. seksistä ja niissä keskusteluissa oli Yusuke aina hiljaisena, ilmeettömänä seinäruusuna. Häntä ei yksinkertaisesti kiinnostanut, ei pätkän vertaa. Poika halusi olla edes sen puolesta normaali, joten luki ja katseli vaikka mitä, mutta hän ei ymmärtänyt minkä vuoksi kaikki touhottivat siitä. Lopulta hän antoi periksi, ja päätti edes yrittää hyväksyä itsensä sellaisena kuin hän on.Luonne: Yusuke on perusluonteeltaan melko optimistinen ja muutenkin yrittää nähdä huonoimmissakin asioissa jonkin positiivisen puolen. Pojan on kuitenkin hyvin helppo vaipua itsesääliin, ja häntä on vaikeaa nostaa sieltä ylös. Yusuke nauttii muiden ihmisten seurasta, mutta tykkää enemmänkin kuunnella muiden keskusteluja ja ajatuksia kuin ottaa itse siihen osaa. Hänellä on melko huono keskittymiskyky, ja saattaa usein kysyä jotain täysin epäoleellista ja outoa kesken jonkun muun lauseen - yleensä jotain sellaista kuten "mitähän tapahtuisi jos linnut ja kalat vaihtaisivat paikkaa, linnut uisivat ja kalat lentäisivät?" eikä näin ollen saa kysymyksiinsä mitään järkeenkäypää vastausta. Joskus harvoin hän saa kuitenkin sellaisella kysymyksellä käynnistettyä hyvinkin syvällisen ja kiivaan keskustelun riippuen muista osapuolista.
Pojalla on taipumus stressata kouluasioista aivan liikaa; sillä sekunnilla kun hän kuulee tulevasta kokeesta, ovat seuraavat viikot pelkkää opiskelua. Siitä huolimatta hän ei yleensä saa kovin hyviä numeroita, muun muassa sen vuoksi että jos kokeessa pyydetään selitystä Ranskan vallankumoukselle tai vastaavaa, Yusuke tarjoaa lähinnä omia näkemyksiään, pohtii puoli paperia täyteen sitä miten olisi voinut käydä jos hän ja hän olisivat tehneet näin ja näin ja loppujen lopuksi päätyy kirjoittamaan jostain aivan toisesta asiasta kuin mistä aloitti. Joskus opettajat sentään antavat muutaman säälipisteen yrittämisestä ja hyvästä mielikuvituksesta.

Yusuke on melko huomaamaton ihminen. Hän yleensä liikuskelee muiden vanavedessä eikä yritä olla huomion keskipisteessä. Useimmiten hänet huomataan vasta siinä vaiheessa kun hän sanoo jotain omituista ja jättää kaikki hetken ajaksi hiljaisiksi. Yusuke on yleensä hiljainen, lähinnä sen vuoksi että ajattelee jatkuvasti niin paljon, että ajatukset täyttävät hänen päänsä kokonaan. Välillä hän unohtuu esimerkiksi tuijottamaan ikkunasta ulos moneksi minuutiksi jolloin hänelle on turha sanoa yhtään mitään, ei hän kuitenkaan kuule mitään mitä oikeassa maailmassa tapahtuu.

Jos jotain Yusuken tuttavaa pyydettäisiin kuvailemaan pojan luonnetta, häntä luultavasti kutsuttaisiin vain oudoksi. Yusuke ei yleensä tunne minkäänlaista yhteenkuuluvuutta muiden ihmisten kanssa eikä hänellä kunnon ystäviäkään ole, hän vain kuljeskelee satunnaisten porukoiden kanssa koska ei pidä yksinolosta. Yleensä hän tarkkailee mielenkiintoisia ihmisiä etäältä, kuuntelee näiden keskusteluja muiden kanssa ja muodostaa oman mielipiteensä siitä ihmisestä ja päättää lopulta haluaako hän tutustua sellaiseen henkilökohtaisesti. Tähän mennessä Yusuke on törmännyt lähinnä täysin tavallisiin japanilaisiin nuoriin, joista hän ei ole löytänyt mitään mielenkiintoista, eikä siis ole halunnut tutustua tarkemmin.


kuvissa: Yusuke Kobayashi (THE NOVEMBERS)

Ulkonäkö: Ensimmäiseksi Yusukessa kiinnittää huomiota tämän vaaleisiin, tuuheisiin, välillä kiharrettuihin hiuksiin. Melko suurella osalla koulun oppilaista on normaalit tummanruskeat tai mustat hiukset, joten blondi poika voi olla epätavallinen näky. Pojan hiukset ovat luonnostaan hyvin paksut, joten yleensä hänen ei tarvitse edes tupeerata niitä saadakseen niihin tavoittelemansa ilmeen. Ne ulottuvat vähän olkapäiden yläpuolelle, ja vähän vinoon leikattu otsatukka on tarpeeksi pitkä peittääkseen silmät. Väriltään ne ovat jotain oranssin, blondin ja vaaleanruskean väliltä. Edes Yusuke itse ei osaa nimetä kyseistä väriä.
Kyseiset epämääräisen väriset hiukset kehystävät pojan kapeita kasvoja saaden ne näyttämään pienemmiltä kuin oikeasti ovat. Se on yksi osa sitä syytä minkä vuoksi hänessä on jotain poikamaista suloisuutta. Yusukella on tummanruskeat, melko suuret silmät jotka näyttävät aina siltä kuin hän näkisi niillä jotain enemmän kuin muut (siinä voi olla jotain perääkin). Niitä kehystävät ohuet, mutta pitkät ja kaarevat ripset. Tämän vuoksi pojan silmät näyttävät aina kovin viattomilta.

Yksi Yusuken heikoista kohdista ulkonäön suhteen ovat pojan melko suuret etuhampaat, ja niiden vuoksi on häntä joskus kutsuttukin leikkimielisesti pupuksi. Poika tietää ettei kukaan tarkoita pahaa niin sanoessaan, mutta koska hän ei itse pidä hampaistaan, se tuntuu hänestä kurjalta. Joidenkin mielestä ne saavat hänet näyttämään yksinkertaisesti entistä suloisemmalta, mutta ei kukaan sitä yleensä ääneen sano. Varsinkin hymyillessään hän välttää yhdennäköisyyttä jänisten kanssa, mutta hyvin vaikeaahan se on.

Ruumiinrakenteeltaan Yusuke on hyvin tavanomainen japanilainen poika; hoikka, ei pitkä, muttei aivan lyhytkään. Lihaksia häneltä ei löydy nimeksikään, muttei sen puoleen yhtään ylimääräistä rasvaakaan. Hän ei urheile mitenkään mainittavasti, mitä nyt joskus käy pyöräilemässä tai kävelemässä vähän tuulettaakseen itseään. Pojalla on kuitenkin hyvä aineenvaihdunta, joten vaikka hän söisi vähän liikaakin ei se näkyisi missään. Välillä hän tarkkailee omaa syömistään enemmän kuin olisi tarpeen, mutta yleensä hän muistaa murehtia vasta sitten kun on jo syönyt joten se on itse asiassa vain yhtä tyhjän kanssa.
Yusuke pukeutuu hillitysti eikä mitenkään kovin huomiotaherättävästi. Hänen vaatekaappinsa sisältää lähinnä tummia vaatteita, ja normaali asukokonaisuus voi koostua esimerkiksi pillifarkuista, vähän ylisuuresta bändipaidasta ja parista topista sen alla.

Muuta: - Osaa soittaa kitaraa.
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa