SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Siirry alas

SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Heinä 27, 2012 10:56 am

//Samirix ja Miku jos tulisitte tänne päin?? Otsikko ei sitten muuten liity oikeastaan mihinkään...//

Yukito Hashimoto

28.07.2012 Lauatai 19:45

Yusa seisoskeli ison salin reunalla. Musiikki soi jo kovaa ja oppilaita oli jo ihan kohtalainen määrä saapunut paikalle. Vaalea katsoi ympärilleen. Miten hän oli taas yllätyksellisesti yksinään? No eiköhän illan mittaan joku hänen seuraansa eksyisi. Enemmän tai vähemmän sekaisin oleva. Häntä ei mikään limsaa väkevämpi kiinnostanut. Ehkä joillekin se maistui, muttei hänelle.

Poika antoi katseensa kiertää muissa oppilaissa. Tanssilattiallekin oli jo eksynyt muutama pari. Vaahtotykit olivat jo tupruttaneet vaahtoa reilusti lattialle ja oppilaat olivat sitä käyneet katsomassa. Vaahto oli kyllä houkuttelevan näköistä. Pehmeää, valkoista ja siitä tuli hiukan mieleen suuri pilvi, joka olisi tippunut juuri saliin ja pysynyt siellä katon korjauksen ajan ja nyt sen kunniaksi olisi järjestetty bileet, etteivät vain muutamat pääsisi kokeilemaan pilveä.

Poika mumisi jotain kuinka hänen ajatuksensa olivat outoja. Sitten hän käveli varovasti lähemmäs vaahtoa. Se näytti melkein tulevan häntä vastaan. Hän kosketti sitä varovasti kädellään kuin se olisi ollut äkkipikainen koira joka olisi purrut minä hetkenä hyvänsä.
Hän naurahti hiljaa tuntiessaan kätensä uppoavan vaahtoon kokonaan.

//Lyhyt. D::://
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Pe Heinä 27, 2012 12:22 pm

Akiharu "Miku" Tsukiya

Vaaleahiuksinen ykkösluokkalainen kuljeskeli ympäriinsä leveä hymy kasvoillaan. Miku oli saapunut vaahtobileisiin ja se oli hänen ensimmäinen kerta olla sellaisissa pippaloissa. Se oli innoissaan siitä, että teki mieli vain hyppiä innosta j aheilua kuin leppäkeihäs. Oli Kyungin ja Zicon kanssa tullut tänne, mutta oli kadottanut kaksikon jonnekin. Pojalla oli päällään harmahtavan värinen takki, jossa oli hihoissa ja kauluksessa koristeena puneista skottiruutuista kangasta ommeltu kiinni. Alla oli valkoinen paita, jossa oli jonkinlaista kirjoitusta. Punaiset skottiruutuiset shortsit jalassaan ja lanteilla koristi musta niittivyö. Shortsien alla hänellä oli mustat legginsit. Kengät olivat varrelliset tennarit, jotka olivat punaisen väriset. Otsahiuksissa oli monen monta pinniä koristamassa.

Hilpeän näköisenä Miku kulki joukon seassa muki käsissään. Selvästi tuo oli pienessä hiprakassa jo. Olihan boolia terästetty joten ei ihme että tämä ykkösluokkalainen alkoi olla vähän sekaisin. Oikeastaan vielä enemmän sekaisin kuin yleensä. Aikansa hortoiltuaan ympäriinäs etsien kahta ystäväänsä pysähtyi mutristaen suutaan söpösti ja otti kunnon kulauksen boolia. Äkkiä muki tyhjeni ja pettyneenä poika tuijotti mukia, joka oli tyhjentynyt. Ei sen pitänyt vielä tyhjentyä! Sille ei ollut enää käyttöä, joten Miku ohimennen heitti mukin olkansa yli sen enempää ajattelematta ja lähti tarpomaan eteenpäin.
Hetken aikaa kuljeskeltuaan ympäriinsä Miku bongasi salin reunalta tyypin seisoskelemassa yksinään. Miksi tuo oli yksin? Leveästi hymyillen blondi lähti tarpomaan kohti tyyppiä. Ei vielä nähnyt tai tunnistanut kuka tuo oli, mutta ei haittaa. Ei tällaisissa kunnon pippaloissa saanut olla yksin! Joten Miku päätti korjata asian ja lyöttäytyä tuon seuraan halusi se tai ei.

"Mitä sinä yksin täällä teet? Mene hyvä ihminen tuonne muiden sekaan pitämään hauskaa!", Miku puhui toiselle, jonka huomasi olevan poika ja muisti nähneensä toisen asuntolalla joskus. Tuo oli myös ykkösluokkalainen. Ylipirteästi hymyili pojalle samalla kun pysähtyi toisen eteen kallistaen hieman päätään.

//Täältä tullaan! :D//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Heinä 28, 2012 5:31 am

Yukito Hashimoto

Yusa säikähti vähän lyhyemmän pojan ilmestyessä paikalle.
"Mitä sinä yksin täällä teet? Mene hyvä ihminen tuonne muiden sekaan pitämään hauskaa!"
Hän jäi tuijottamaan toista hetkeksi. Mitä hän nyt voisi toiselle vastata? Ettei uskaltanut mennä puhumaan muille? Toinen nauraisi hänelle, jollei ääneen niin ainakin yksin illalla.

Poika laski katseensa lattiaan miettien mitä järkevää toiselle voisi vastata.
”No en minä. Pärjään ihan hyvin itseksenikin”, hän sanoi ja yritti hymyillä toiselle. Tämä oli selvästi jo ottanut jotain alkoholipitoista ylipirteän hymystä päätellen. Ykkösellä tämä varmasti oli. Hän oli nähnyt tämän joskus asuntolalla.

Vaalea antoi katseensa laskeutua toisen vartaloa pitkin. Tämä oli pukeutunut värikkäästi ja tämä oli aika lyhyt. Vaaleissa hiuksissaan tämä piti pinnejä.
”Sinä nyt ainakin näytät jo päässeen juhla tunnelmaan”, pidempi poika sanoi hymyillen jo hiukan luontevammin. Ei hän osannut tutustua uusiin ihmisiin kovin hyvin. Hän ei koskaan keksinyt mitään järkevää sanottavaa. Jotain mitä aina sanottiin uusille ihmisille. Ei mitään omaperäistä.

Toinen kyllä vaikutti mukavalta. Ainakaan tämän kanssa ei voisi puhua mistään synkästä. Tai mistäs hän tiesi jos toinen normaalisti olisikin ei-niin-pirteä. Ainakin bileistä tämä oli ihan innoissaan.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Pe Elo 24, 2012 7:39 am

Akiharu "Miku" Tsukiya

Katsoi kuinka toinen tuijotti häntä hetken aikaa. Miku kumminkin odotti toisen vastaavan hänen kysymykseen. Leveä virne pojan huulilla pysyi, kun tuo odotti toisen vastaavan, mutta joutui vielä hetken aikaa odottelemaan ennen kuin toinen vastasi. Naurahti huvittuneena, mutta ei tietenkään tarkoittanut pahaa.
"Kuules kaveri, eikö ole vähän surullista olla yksinään?", kysyi tuttavalliseen tapaan samalla kun asetti kätensä toisen olkapäälle. Hymyili iylipirteään tapaansa kuin yleensä, mutta tällä hetkellä näytti normaalia enemmän hölmöltä, kun oli pienessä hiprakassa jo. Mikulla ei ole koskaan ollut ongelmia olla uusien tuttavuuksien seurassa.
"Se on sovittu, minä hengaan sun kanssa! No niin tulepas partneri, mennään hakemaan juomista!", julistikovaan ääneen innoissaan ja ei tietenkään aikonut kuunnella vastaväitteitä toiselta. Ei aikoisi antaa tuon yksin möllöttää täällä, vaan pitäisi hauskaa tuon kanssa. Mitä hauskaa oli yksikseen hengata seinäruusuna? Ei mitään, joten Miku aikoi ottaa ohjakset kätösiinsä ja antaa mennä täysillä! Kerran sitä elettiin! Vetäytyi toisen viereltä yrittäen tarrata toisen kädestä, jotta johdattaisi tota juomien luokse.
"Ai niin, olen Miku", esitteli itsensä toiselle pojalle katsoen tuota pirteästi hymyillen. Oli kokonaan unohtanut ettei ollut esittäytynyt kunnolla toiselle ja ei tiennyt tuon nimeä.

//Sori, jotenkin en huomannut siun vastanneen tähän XD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Elo 24, 2012 8:17 pm

Yukito Hashimoto

Yusa katseli vaitonaisena lattiaa
"Kuules kaveri, eikö ole vähän surullista olla yksinään?"
Hän kohotti hiukan katsettaan toiseen.
"Ei oikeastaan", hän mumisi, mutta lyhyempi tuskin kuuli sitä. Hänen kyllä varmaan pitäisi tutustua toisiin ekaluokkalaisiin ja hänen kannaltaan se olisi parempi tehdä silloin kun nämä tulivat puhumaan hänelle, koska toisin päin sitä ei varmaankaan koskaan tapahtuisi.
"Se on sovittu, minä hengaan sun kanssa! No niin tulepas partneri, mennään hakemaan juomista!"
Vaalea poika sävähti pienesti. Kyllä se oli ihan hyvä, että toiset halusivat olla hänen seurassaan, mutta toisen seurassa hän ei varmasti enää voisi pysyä alkoholittomissa juomissa. Häntä ei ollut alkoholi koskaan kiinnostanut, eikä varmaan koskaan tulisi kiinnostamaan, mutta lyhyempi varmasti tyrkyttäisi sitä hänelle niin kauan, että hän joisi varmasti pahan makuista nestettä ainakin sen yhden muovimukillisen verran.

Samassa lyhyt oli jo tarttunut hänen käteensä niin, että tämä tuskin aikoi enää irrottaa, joten Yusa tyytyi kohtaloonsa olla lyhyemmän seurassa. Ei siinä mitään toinen oli oikein pirteä ja kiva, mutta ei hän oikein tiennyt mihin kaikkialla tämä hänet veisi. Ehkä hän vain yritti kieltäytyä kohteliaasti jos ei haluaisi.
"Hyvä on", hän sanoi hiljaa ja lähti toisen mukaan. Mikuksi esittäytynyt poika hymyili koko ajan sillä samalla ylipirteällä hymyllään hänelle.
"Yusa", hän sanoi nimensä hiljaa katsoen kuitenkin toiseen jo vähän rohkeammin.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty La Elo 25, 2012 1:48 am

Akiharu "Miku" Tsukiya

Toinen ei laittanut ollenkaan vastaan, joten tyytyväisenä Miku johdatti toista muiden ohi. Musiikki soi taustalla lujaa. Siinä samalla jammaili musiikin tahtiin huolettomana ja vilkaisi toista olkansa yli, kun kuuli toisen kertovan nimensä. Väisteli muita ihmisiä pitäen tiukemmin kiinni Yusan kädestä, ettei vahingossakaan irrottaisi otettaan toisesta. Ei tahtoisi eksyä tuostakin.
Hetken aikaa kesti löytää takaisin boolien luokse, mutta viimein sinne pääsi. Leveästi virnistäen otti muovimukin, jonka täytti terästetyllä boolilla, jonka sitten ojensi Yusalle.
"Ole hyvä", hymähti ja sitten otti uuden mukin ottaen itselleen myös. Saatuaan sen kääntyi Yusan puoleen ja kohotti mukiaan.
"Kippis!", huusi innoissaan samalla yritti kopauttaa mukiaan pienesti toisen pojan mukia. Sitten otti kunnon kulauksen juomista ja tunsi kuinka alkoholi poltti hänen kurkkua, mutta ei se haitannut enää, koska alkoi vielä pahemmin humalatilassa. Nielaistuaan juoman vaaleahiuksinen tirskahti kova äänisen nauruun yhtäkkiä. Ehkä se johtui siitä, että aikamoisessa hiprakassa oleva Miku oli pahempi nauramaan kuin normaalisti, vaikka tuo kyllä nauroi paljon aivan selvinpäin, mutta tässä tilassa nauroi entistä enemmän. Poika oli kyllä erittäin iloinen siitä, että oli saanut toisen seuraansa. Vaikka hän ei ollut kysellyt halusiko toinen tulla hänen mukaansa vai ei. Ei toinen sanonut mitään, joten ei tuo sitten ollut sitä vastaan. Aina oli hauskaa saada uusia ystäviä, joten Miku oli siitäkin erittäin innoissaan. Niin innoissaan, että voisi lähteä juoksemaan maratonin pariin kertaan ympäri.
"Hei! Mennään jossain vaiheessa vaahtoon!", sanoi innoissaan Yusalle ja Mikun silmät loistivat innosta. Hän ei ollut vielä päässyt sinne asti hillumaan, joten tahtoi vielä ehtiä sinne vaahdon sekaan riehumaan.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Elo 26, 2012 1:57 am

Yukito Hashimoto

Poika seurasi toista pitkälle tarjoilupöydälle. Tämä piti tiukasti hänen kädestään kiinni. Tuskin hän nyt pakoon juoksemaan lähtisi, vaikka tämä vahingossa päästäisikin irti. Toinen otti pöydältä mukin, täytti sen värikkäällä nesteellä ja ojensi sen hänelle. Hän otti sen käteensä katsoen sitä pitkään kun toinen otti itselleen myös.
"Kippis!"
Hänelle mukin ojentanut poika huudahti ja kopautti hänen mukiaan. Tämä joi nestettä, mutta pidempi vain katsoi epäilevästi mukinsa sisältöä. Se oli tosiaan varsin houkuttelevan väristä, mutta hän ei silti halunnut edes maistaa sitä. Sinänsä kyllähän toinen poika oli sitä melko epäilemättä juonut.
"Hei! Mennään jossain vaiheessa vaahtoon!"
Yusa nosti katseensa takaisin lyhyempään ja vilkaisi sitten valkoista vaahtoa salin keskellä. Nyt hän voisi yrittää sitä kohteliasta kieltäytymistä.
"En oikein tiedä", hän sanoi hiljaa. Hän ei tosiaan halunnut joutua kenenkään tönäisemänä vaahtoon. Poika käänsi katseensa taas booliinsa. Hän kohotti muovimukin varovasti huulilleen maistaen hiukan juomaa. Se maistui kamalalle ja pienenkin määrän nieleminen oli lähes mahdotonta hänelle. Hän irvisti maulle, mutta yritti peittää sen kohottamalla toisen kätensä suulleen.
"Miten voit oikein juoda tätä?" hän kysyi, kuten aina kysytään. Hänestä se oli ihan oleellinen kysymys siinä tilanteessa. Hän ei pystynyt kuvittelemaankaan itseään juomaan nestettä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Su Elo 26, 2012 9:42 am

Akiharu "Miku" Tsukiya

Miku huomasi kyllä, ettei Yusa oiekin innostunut vaahdosta. Mutristi suutaan hivenen pettyneenä. Hänen uusi kaverinsa ei tahtonut mennä vaahtoon. Se harmitti vaaleahiuksista todella paljon. Katsoi anovasti tunnetulal koiranpentu katseellaan poikaa, mutta sitten lopetti melkein samantien virnistäen leveästi, kun muutti mieltään. Ei tahtonut nyt pakottaa toista. Voisi hän myöhemmin mennä sinne sitten.
"Okei, ei sitten mennä", sanoi pidemmälle pojalle naurahtaen hilpeänä. Katsoi kuinka toinen kohotti mukinsa huulilleen ja joi kulauksen boolia. Kumminkaan se ei näyttänyt maistuvan tuolle. Kallisti päätään vähän katsoen kysyen toista, mutta pian toinen esitti kysymyksen hänelle.
"Aluksi se kyllä maistui todella pahalta, mutta kyllä siihen makuun sitten tottuu", selitti hilpeänä Yusalle samalla kun ojensi kätensä ja jatkoi:
"Ei sinun ole pakko juoda sitä, jos et halua". Sitten virnisti hölmönä toiselle, mutta horjahti Yusaa kohti hieman, kun joku tönäisi häntä, joko enemmän tai vähemmän vahingossa, mutta Miku sai estettyä kaatumasta ja seisoi todella lähellä pidempää poikaa.
"Oho, mennäänkö sivummalle, ettei olla tönittävänä?", kysyi Yusalta ja raapi poskeaan ja päätti juoda kulauksen booliaan.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Elo 27, 2012 5:37 am

Yukito Hashimoto

Yusa antoi juomansa toiselle. Tällä olisi sille varmasti enemmän käyttöä kuin heittää sitä suoraa menemään.
"Ei sinun ole pakko juoda sitä, jos et halua."
Samassa toinen horjahti häntä päin. Hän katsoi tätä hetken hämillään, kunnes tämä sai taas tasapainonsa.
"Oho, mennäänkö sivummalle, ettei olla tönittävänä?"
Yusa nyökkäsi ja he lähtivät toisten oppilaitten poikki sivummalle. Musiikki soi kovaa ja suurin osa oppilaista oli jo ehtineet juoda ihan huomattavastikkin boolia. Hän ei edes halunnut tietää minkälaista asuntolalla olisi aamulla. Tänä iltana varmasti joutui valvomaan aamuyöhän asti, koska aikaisintaan silloin olisi hiljaista.
"Miku, aiotko sinä valvoa tänään yön?" hän kysyi ohimennen. Ei asia sinänsä mitenkään liittynyt häneen mitenkään. Kunhan oli tullut mieleen tuollainen kysymys.

//Lyhyt! D:://
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ti Elo 28, 2012 11:55 am

Akiharu "Miku" Tsukiya

Otti vastaan Yusan antavan mukin erittäin iloisena. Kuten oli kertonut aiemmin hän oli jo tottunut siihen alkoholin makuun, ettei haitannut enää. Oli muutenkin sen verran hiprakassa jo, että tuolle menisi mikä vain juoma alas. Jammaillen seurasi Yusaa varoen samalla ettei hänen juomansi lentäisi päälleen. Meno oli mitä mahtavin vaaleahiuksisen mielestä. Kuuli toisen esittävän kysymyksen ja katsoi kysyen toista hetken aikaa, mutta sitten virnisti leveästi toiselle vastaen:
"Totta kai! Ilta on vasta nuori". Alkoi nauraa ylipirteänä hetken aikaa, mutta varoi ettei läikyttänyt mukeja käsissään.
Sivummalle päästyään Miku joi toisen mukeista tyhjäksi, jonka sitten heitti olkansa yli sen enempää ajattelematta.
"Aiotko sinä valvoa?", kysyi toiselta samalla kun tunsi itsensä olevan entistä enemmän humalassa. Sillä alkoholin määrällä ei ollut ihme, että tuo alkoi olla entistä enemmän sekaisin.
"Oh, haluatko kuulla jotain tosi jännää?", kysyi silmät loistaen samalla katsoi Yusaa silmiin nojautui poikaa kohti vähän.

//Tämäkään ei ole pituudella pilattu XD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Elo 29, 2012 6:08 am

Yukito Hashimoto

Yusa katsoi toista hetken. Ja hän oli jo aikonut lähteä nukkumaan. Tai no melkein. Kyllä hän tiesi, ettei olisi saanut kuitenkaan siinä metelissä unta. Tai jos olisikin, niin olisi herännyt viimeistään silloin kun hänen huone toverinsa olisi tullut.
"Aiotko sinä valvoa?"
Hän kääntyi katsomaan lyhyempää. Tämä hymyili ylipirteästi, joten alkoholia oli nautittu jo runsaasti. Tai ehkä pidempi poika ei ollut vain tottunut siihen, että hänen ympärillään olevat ihmiset olisivat noin humalassa.
"No en varmaankaan", hän vastasi hiljempaa. Toinen varmaan nauraisi hänelle. Mutta hän ei vain ollut bilettäjä tyyppiä, joka valvoisi koko yön ja nukkuisi päivän ja joisi appelsiinimehua, jota joku ei-niin-paljon-illalla-juonut toisi suuressa lasissa.
"Oh, haluatko kuulla jotain tosi jännää?"
Yusa kääntyi taas lyhyemmän puoleen. Mitä toinen mahtoi tarkoittaa 'jännällä'? Lisäksi tämä oli nojautunut vähän lähemmäs häntä. Hän ei ehkä halunnut tietää mitä Miku mahtaisi tehdä seuraavaksi, mutta ei hän kai sitä voinut estää. Toinen oli sen verran jo pinkeissä pilvissä, että tämä tuskin ymmärsi mitä hän sanoisi.
"No?" hän sanoi venyttäen lyhyttä sanaa johdattelevasti ja katsoi toista hiukan hämillään.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - What you doing here? Come! [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa