on the grass laughing. [KUOLLUT]

Siirry alas

on the grass laughing. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Heinä 27, 2012 8:23 am

//Piste ja Kanata tänne kiitos!//

Yukito Hashimoto

25.7.2012 Keskiviikko

Vaaleahiuksinen poika luki paksun oloista kirjaa sen enempää kiinnittämättä huomiota muihin oppilaisiin. Vaikka olikin ruokatunti, ei poika ollut halunnut mennä ruokalaan syömään vaan oli tullut koulun pihalle lukemaan. Ei hänellä ollut nälkä.

Poika kohotti katseensa hetkeksi kirjasta ja vilkuili muita nurmikentällä oleilevia oppilaita. Kaikilla tuntui olevan omat kaveriporukkansa, joiden kanssa viettää ruokatunti. No ei hän niinkään seuraa tarvinnut, mutta aina välillä sitä tuli yksinäinen olo katsellessa muita.
Hän huokaisi hiljaa ja sulki kirjan painaen sivunumeron mieleensä. Kirjan hän laski laukkunsa päälle. Ruokatuntia ei ollut mennyt edes vielä paljon, joten hän voisi sitä lukea vielä jossain välissä. Hän käänsi katseensa taivaalla lenteleviin lintuihin. Miksei hänkin voisi osata lentää? Ai niin. Siksi, että joku älykkö oli keksinyt sellaisen asian kuin painovoima.

Poika kaatui selälleen nurmikolle katse edelleen linnuissa. Hän huokaisi hiljaa ja sulki silmänsä. Onneksi kohta olisi kesäloma. Enää muutama päivä niin ei tarvitsisi enää herätä joka aamu niin aikaisin.
Ruoho tuntui mukavan pehmeältä. Ehkä hän voisi jäädä siihen nukkumaan, kunnes tunnit alkaisivat. Olihan tässä vielä reilusti aikaa; melkein puolituntia. Sen jälkeen hän voisi vaikka jaksaa kuunnellakin jotain tunnilla. Tai ei hän varmaan muutenkaan ymmärtäisi mitään. Englanti ei ollut hänen vahvimpia oppiaineitaan. Hän ei ikinä tajunnut mitään kun suurin osa ohjeistuksesta tuli kielellä jota hän ei juuri yhtään ymmärtänyt.  Kielissä oli se inhottava puoli, ettei mikään voinut olla loogista vaan piti aina olla joku poikkeus.

//Yusa se siellä vain kukkaistyttöilee~//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: on the grass laughing. [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Heinä 27, 2012 8:51 am

Kanata Hongo

Ruokatunti oli juuri alkanut ja Kanatalla ei oikeastaan sattunut olemaan yhtään nälkä. Ketään tuttuakaan ei näkynyt missään joten tuo päätti sitten suunnata askeleensa pihalle jos siellä vaikka sattuisi olemaan jotakin tekemistä. Eipä tuo sielläkään heti keksinyt mitään tekemistä ja ketään tuttuja ei oikeastaan vieläkään näkytnyt missään. Minne ihmeeseen kaikki olivat kadonneet? No eipä sillä paljoa ollut väliä pojalle joka sitten päätti mennä sinne nurmikolle istuskelemaan. Vähän matakaa hänen vieressään istui poika joka oli juuri laskenut kirjan siihen viereensä ja sen jälkee sitten alkanut katselemaan taivasta. Kanata ei voinut itselleen mitään ja alkoi istekin sitten tuijoitella sitä taivasta ja lintuja. Hän oli aina tykännyt taivaan katselemisesta. Varsikin yöllä se oli kaunis kun näkyi tähtiä ja oli muutenkin niin kaunista.

Vähän ajan päästä tuolle kuitenkin alkoi tulla tylsää ja sillon tuo käätyi kastomaan toiseen poikaan.
"Eikö sinullakaan ole mitään seuraa?" kysyi sitten tuolta. Hän ei keksinyt mitään muutakaan sanottavaa ja joku kaunis päivä tänään tyylinen aloitus kuulosti aika tylsätä ja muutenkin. Niinpä tuo oli vain päättänyt kysyä,e tteikö toisellakaan ollut mitään seuraa sillä ruokatauolla.

//Jaa Kanata saapui paikalle//

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: on the grass laughing. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Heinä 27, 2012 10:36 am

Yukito Hashimoto

Kuultuaan kysymyksen Yusa käänsi päänsä äkkiä äänen suuntaan ja jäi hiukan hämillään katsomaan tummahiuksista poikaa. Hän nousi takaisin istumaan.
”Ei oikeastaan”, hän sanoi melko hiljaisella äänellä ja jäi tuijottelemaan eteensä varmasti hajamielisen näköisenä. Hän oli melkein iloinen siitä, että joku oli tullut puhumaan hänelle. Itse hän harvoin uskalsi mennä puhumaan jollekin vieraalle.
”Itsekin näytät olevan yksin”, hän totesi ohi mennen ja hymyili pienesti itsekseen.

Poika kääntyi katsomaan taas toista.
”Olen muuten Yusa”, vaalea esittäytyi. Toinen oli selvästi häntä nuorempi ja hiukan lyhyempi. Tämä vaikutti ihan mukavalta. Hän ei ollut nähnyt tätä ennen joten tämä oli jollain toisella luokalla.
Hän kääntyi taas tuijottelemaan tyhjää. Hän mietti voisiko sanoa vielä jotain. Lopulta hän päätti olla hiljaa ja jäädä vain tuijottelemaan ilmaa. Hän ei tosiaan ole hyvä aloittamaan keskustelua. Varsinkaan jonkun vieraan ihmisen kanssa, vaikka tämä olikin samalla luokka-asteella.

//Lyhyt, mutta toivottavasti saat vastattua.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: on the grass laughing. [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Heinä 27, 2012 10:53 am

Kanata Hongo

Huomasi toisen olevan hieman hämillään siitä hänen kysymyksestään ja oli hänkin hieman hämillään siitä, että oli sillä tavalla vain alkanut tuntemattomalle puhumaan. Hän oli itse himean ujo, muttei koskaan halunnut näyttää sitä kenellekkään. Koitti aina vain päästä siitä ujoudestaan eroon. Hymyilikin vain toiselle kuuleessaan tuon vastauksen kun tuo sanoi, ettei tuolla oikeastaan ollut seuraa ja sitten sanoi vielä, ettei hänelläkään näyttänyt olevan seuraa. No se oli ihan totta, ei hänellä ollut sillä hetkellä mitään seuraa ja se oli hieman tylsää. Sen takia hän oli toiselle alkanutkin puhumaan. Katsoi sitten toiseen hieman hymyillen.
"No kai me voimme sitten pitää toisillemme seuraa." sanoi sitten ja hymyili hieman ehkä heiman ujohkosti sen tekia, ettei ollut toista nähnyt ennen. Ei tuo ainakaan samalla luokalla ollut ja poika ei osannut aivan varmasti sanoa oliko tuo edes hänen kansaan samalla luokka asteella. Ehkä oli ja ehkä ei.

"Minä olen Kanata." päätti sitten sanoa vain etunimensä tällä kertaa vaikka yleensä esittäytyi molemmilla nimillään sanoen sukunimensä ensin. Hän kuitenkin päätti nyt vain sanoa, että oli Kanata. Ei tiennyt miski nyt teki poikkeuksen kai se johtui siitä, että toinen sano vain olevansa Yusa.
"Haittaako sinua jos pidän sinulle seuraa? Täällä on vain niin tylsää yksin." kysyi sitten toiselta kun huomasi tuon olevan hiljaa. Olikohan tuo hieman ujo tai jotakin? No ei se Kanataa haitannut, toinen saisi olla ujo tai hiljainen. Hän nyt vain sattui kaipaamaan seuraa.
"Mitä kirjaa muuten luet?" kysyi sitten kohdistaen katseensa siihen kirjaan jota toinen oli hetki sitten lukenut.

//Juuh ei mitää helposti siihe sai vastattua :) //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: on the grass laughing. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Heinä 27, 2012 11:20 am

Yukito Hashimoto

Tummakin esittäytyi ja Yusa muisteli, että olisi ehkä kuullut toisen nimen joskus. Ei vain oikein muistanut missä se olisi ollut mahdollista.

"Haittaako sinua jos pidän sinulle seuraa? Täällä on vain niin tylsää yksin."
Yusa naurahti hiukan.
"Ei se haittaa. Oikeastaan kaipailinkin hiukan seuraa", hän hymyili toiselle ja pudisti päätään. Toinenkin vaikutti hiukan ujolta. Tai kysymyksestä päätellen tämä olisi saanut aika töykeän vastauksen jos joskus johonkin porukkaan oli mennyt. No ei kai tuollaisesta mitään haittaakaan olisi.

Kun tummahiuksinen kysyi kirjasta, Yusa kääntyi katsomaan tumma kantista kirjaansa, joka oli siinä hänen laukkunsa päällä. Hän otti sen käsiinsä ja ojensi toiselle.
"En oikeasti ole kovin kiinnostunut mistään salapoliisi-kirjoista, mutta tuo on ihan hyvä", hän sanoi. Kaikki murhadekkarit olivat hänestä tylsiä, koska ne kaikki menivät lähes saman kaavan mukaan. Lopulta murhaaja saataisiin kiinni ja murhat loppuisivat. Yhden sellaisen luettuaan melkein tiesi mitä toisessa tapahtuisi.
"Tykkäätkö sä lukea paljon?" hän kysyi hetken päästä. "Minä ainakin luen vain joskus jos sattuu joku kiinnostava kirja."

Vaalea nojasi käsiinsä selän takana ja kääntyi katsomaan koululle päin. Hän ei halunnut, että toinen saisi kuvaa, että kirja ei saisi kulua ja siksi hän haluaisi pitää sen omissa käsissään. Kirja oli oikeastaan lainattu kirjastosta, joten piti hänen siitä huolta pitää, muttei nyt koko ajan olla katsomassa sitä. Lisäksi tämä Kanata vaikutti ihan kunnolliselta tyypiltä. Tuskin tämä alkaisi kirjan sivuja repiä heti kun silmä välttää.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: on the grass laughing. [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Heinä 27, 2012 11:35 am

Kanata Hongo

Kuuli toisen naurahtavan hieman hänen kysymykselleen ja sitten pudistavan päätään. Oli kuitenkin sitten iloinen kun tuo vastasi hänelle hymyillen, että oli siinä jo hieman seuraa kaivannutkin ja ettei se haittaisi vaikka hän tuolle seuraa pitäisikin. Kanata hymyili itsekin sen kuullessaan. Oli aina mukavaa saada uutta seuraa niin voisi tehdä sitten uusia ytsäviä ja tuttavia. Tietty aina uudesta seurasta ei voinut olla varma, ettei tuo olisi joku kiusaaja taikka jotaki mutta ei Yusa ainakaan Kanatan mielestä vaikuttanut miltään kiusaajalta niin luutavasti tuon seura voisi olla ihan mukavaakin.

Oli sitten siitä kirjasta kysynyt ja pian toinen kertoikin sen olevan ihan hyvä. Sitten kun tuo vielä ojensi sitä hänelle otti poika sen vastaan ja hymyillen katoikin sitä. Oli aina ihan mukavaa tietää oliko joku kirja hyvä vai ei. Kanatakin välillä piti lukemisesta. Olihan se ihan hyvää ajankulua kun ei muutakaan tekemistä ollut. Katsoi sitten sitä kirjaa tarkemmin ja luki takakannesta teksin, että mitä siinä tapahtui.
"Vaikuttaa ainakin ihan mielenkiintoiselta." sanoi sitten kohta ja ojensi sitten sen kirjan takaisin toiselle.
"Luen minä välillä jos satuu joku kiinnostava kirja käteen tarttumaan." kertoi sitten toiselle ja tuijotti taivasta ja hymyli sitten pienesti. Hän oli aina tykännyt taivaan katselemisesta.
"Tänään vaikuttaisi olevan mukavan aurinkonen päivä." sanoi sitten vähän ajan päästä hymyillen ja tuijotteli vieläkin taivasta ja sitten sen jälkeen kääntyi kastomaan Yusaan.
"Oletko sinäkin muuten kanssa ykkösluokalla?" kysyi sitten asiaa jota oli jo hetken miettinyt.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: on the grass laughing. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Heinä 28, 2012 6:42 am

Yukito Hashimoto

Vaalea poika naurahti uudelleen kun hänen vieressään istuva alkoi puhua säästä. Tyypillinen puheen aihe, hän ajatteli, mutta toinen kyllä puhui ihan totta. Oli aurinkoinen ja lämmin sää. Juuri sopiva sää nurmikolla istumiseen.

"Oletko sinäkin muuten kanssa ykkösluokalla?"
Yusa ei kääntynyt katsomaan toista vaan jäi vain tuijottelemaan taivasta. Hän nyökkäsi pienesti.
”Joo, c:llä”, hän sanoi hiljaa ja vilkaisi toista nopeasti huomaten, että tämä oli kääntynyt häneen päin. Hän ei ollut nähnyt toista koskaan samassa luokassa, joten tämä oli varmasti b:llä tai a:lla.
”Ootko uusi täällä?” Yusa kysyi hetken päästä. Hän vilkaisi toista uudelleen ja vasta silloin alkoi ajatella kuinka tyhmä kysymys oli ollut. Ei hänkään mitenkään kauaa vielä ollut. Sai vain itsensä kuulostamaan vähättelevältä kun toinen oli häntä nuorempi ja tullut ilmeisesti vasta hänen jälkeensä.
”Mä en ole ollut vielä kovin kauaa täällä”, hän hymyili. Tumma oli mukava. Hyvin hän voisi alkaa viettää tämän kanssa enemmänkin aikaa kavereina.

//Lyhyt, lyhyt, lyhyt... D::::://
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: on the grass laughing. [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Ma Elo 06, 2012 8:37 am

Kanata Hungo

Nyökkäsi kun kuuli toisen sanovan, että oli myös ykkösellä ja c-luokalla. Hän itse oli a:lla joten ei ollut sinänsä ihme, ettei sitten paljoa enempää ollut toista nähnyt. Ei ainakaan omasta mielestään ollut. Eihän sitä kuitenkaan koskaan voinut tietää jos oli sattumalta toisen ohitse jossakin käytävässä kävellyt, mutta ei sellainen välttämättä jäänyt kovinkaan paljoa mieleen jos ei ollut sattunut kiinnittämään minkäänlaista huomiota.
"Okei, minä olen itse a-luokalla." kertoi sitten Yusalle pienesti hymyillen samalla. Kuuli sitten tuon kysymysken ja hymyili hieman.
"No olen minä täällä jo jonkin aikaa ollut." sanoi sitten jälleen hymyillen. Pojalle oli jäänyt jokin hymyilemis vaihe päälle, mutta kai se oli parempi kuin näyttää hapanta naamaa tai olla surullinen tai jotakin. Hymyileminen tarkoitti sitä, että viihtyi ja oli mukavaa ja Yusan seura oli mukavaa ainakin Kanatan mielestä.
"Ai, en tiennyt, että täällä olisi uusia oppilaita." sanoi sitten. Tietty aina oli sellainen mahdollisuus, että Yusa oli tullut tänne ennen häntäå ja hän olisi sitten se vielä uudempi oppilas.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: on the grass laughing. [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Elo 09, 2012 8:04 am

Yukito Hashimoto

Yusa vain nyökkäsi toisen kertoessa olevansa a-luokalla. Ei ollut siis ihme, etteivät he olleet sen enempää tavanneet.
"No olen minä täällä jo jonkin aikaa ollut."
Vaalea nyökkäsi taas. Oli se sittenkin ihme, etteivät he olleet tavanneet. Hehän asuivat samalla käytävällä!

Yusa naurahti hiljaa ja kääntyi katsomaan varmasti hiukan uneksivan näköisenä taivaalle.
"Ai, en tiennyt, että täällä olisi uusia oppilaita."
Poika naurahti uudestaan ja kääntyi katsomaan toista.
"No olen minä täällä vähän aikaa jo ollut", hän sanoi hymyillen toiselle.

Pojan taivaalle katseleminen keskeytyi koulun kellojen soidessa tuntien alkamisen merkiksi. Hän kääntyi katsomaan koululle. Oliko aika mennyt näin nopeasti? Juurihan hän oli miettinyt kuinka kauan ruokatuntia vielä oli jäljellä.
No hän halusi ehtiä ajoissa tunnille ja nousi nurmikolta.
”Tunnit alkaa jo”, hän sanoi hiljempaa, mutta kääntyi sitten takaisin toisen puoleen. ”Oli kiva tavata, mutta nyt tunnit alkaa, joten moikka!” hän nosti toiselle hiukan kättään lähtiessään koulurakennusta päin.

//Eli jos sä vastaat vielä niin se ois varmaankin valmis?//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: on the grass laughing. [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa