Kanata Hongo

Siirry alas

Kanata Hongo

Viesti  Vieraili lähetetty To Heinä 26, 2012 10:19 am

// Ex-käyttäjä Pisteen hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Pistettä ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (7.1.2013) //
Nimi: Kanata Hongo
Lempinimi: Nashi
Syntynyt 15.11.1995
Ss: Mies
Vuosikurssi: 1
Ss: Bi
Siviilisääty: Sinkku
Kotikaupunki: Sendai
Valinnaiset: kuvaamataito, maantieto, kemia.
Luokka: 1-A
Huone: 110Perhesuhteet: Kanatalla on aivan tavallinen perhe johon kuuluu vanhemmat isoveli ja koira. Pojalla on ollut aina hyvät välit koko perheeseensä. Tuo tulee kaikkien kanssa toimeen aivan yhtä hyvin ja ei tuolla oikeastaan ole edes ketään suosikkia perheessään. Ellei sitten hänen koiraansa lasketa. Kanata on nimittäin aina rakastanut erittäin paljon koiria.
Kanatan äiti rakastaa molempia poikiansa tasavertaisesti ja niin tekee myös tuon isä. Perhe elämä on aina sujunut ilman vaikeuksia vaikka tietenkin Kanatalla on joskus ollut riitoja veljensä kanssa, mutta se on aivan normaalia ja kuuluu asiaa. Isänsä kanssa poika tulee myös todella hyvin toimeen. Tykkää myös pitää yhteyttä perheeseensä.Luonne: Kanata on luonteeltaan iloinen ja menevä, vaikka on tuokin välillä hieman ujo. Ainakin silloin jos tapaa uusia ihmisiä. Koittaa kuitenkin päästä siitä ujoudestaan eroon mahdollisimman hyvin. Harvemmin tuon ujoutta edes huomaa kunnolla paitsi, ehkä sillä, että poika saattaa vaikuttaa hieman hermostuneemmalta kuin normaalisti.
Kanata rakastaa hymyilemistä ja harvemmin on surullinen, mutta tietenkin tuollakin on aikoja jolloin ei voi olla niin surullinen. Tuo ei tykkää yhtään siitä, jos täytyy huolehtia siitä, että onko joku tuttu terve tai kipeänä vai onko tuolle sattunut jotakin.
Kanata on aikas urheilullinen ja tykkää pelata pesäpalloa ja tennistä. Hän onkin harrastanut niitä pienempänä ja tykkää pelailla vieläkin.
Kanata tykkää syödä kaikenmaailman herkkuja ja karkkeja. Ne ovat hänen mielestään todella hyviä. Kanta on myös todellinen koirien rakastaja ja voisi viettää kaiken aikansa noiden nelijalkaisten karvapallojen kanssa.
Kanata tykkää myös taikatempuista ja harjoitteleekin niitä välillä itse. Hän osaa jo muutamia temppuja korteilla ja sellaisilla. Onkin jo ihan hyvä tekemään kaikenmaailman pieniä taikatemppuja ja tykkää siitä kun pääsee esittelemään taitojaan jollekin. Varsinkin ystävilleen tykkää todella paljon tehdä kaikenmaailman taikatemppuja.
Pojan saattaa välillä löytää pihalta vain katselemasta taivasta, sillä tuo on aina pitänyt taivasta kauniina. Samoin tuo pitää todella paljon lumesta ja ensi lumen aikaa tuo on yleensä aina juoksemassa pihalle sitä katsomaan. Hän vain sattuu pitämään siitä.
Kanata tykkää nukkua pitkään ja ei ole yhtään aamu ihmisiä. Voisi melkein sanoa, että tuo vihaa aamuja. Hän voisi aina mielellään vain jäädä sänkyyn makaamaan ja nukkumaan vielä pidemmäksikin aikaa, mutta haluaa kuitenkin hoitaa opiskelun kunnolla ja nousee siksi aina sängystä ajoissa vaikka ei haluaisikaan.
Kanata ei pidä melusta ja siksi tuo välillä kaipaakin vain ihan omaa rauhaa niin, että saa olla vain ihan rauhassa. Hän ei myöskään pidä yhtään siitä jos joku satuttaa itsensä tai jos sattuu itse satuttamaan itsensä. Se ei ole mukavaa,
Poika on myös huono avainten kanssa ja sen takia ei tykkää niistä. Ne ovat aina joko kateissa tai sitten hän ei muuten vain löydä juuri sitä avainta jolla tietyn oven saa auki. Siksi tuo pitääkin avaimia melkein vihollisenaan ja toivoisi, että ovet voisi vain pitää auki niin, ettei avainten kanssa tarvitsisi alkaa sähläämään.
Kanata vihaa kalaa ja sen takia ei koskaan syö sitä. Jos ruokalassa tai jossakin on tarjolla kalaa pysyy tuo hyvin kaukana siitä, sillä ei todellakaan pidä hajusta tai mausta.Ulkonäkö: Kanata on 171cm pitkä ja painaa 50kg. Tuolla on ruskeat silmät ja tummat hiukset. Tuon pukeutumistyyliin kuuluu yleensä farkut, t-paidat ja hupparit. Välillä tykkää pukeutua hieman erilaisemmin, mutta yleensä pojalla on päällä aivan tavalliset vaatteet.
Kanta saattaa näyttää hieman nuoremmalta mitä oikeasti on, mutta ei tuo oikeastaan itse ole siihen kunnolla kiinnittänyt huomiota.

Muuta:
-Veriryhmä O
- Horoskooppi: Skorpioni
-Kuvissa: Kanata Hongo
Suhteet:Pelit:

Time to play
-Whit Rixu and Minho
-Kesken


on the grass laughing
-Whit Parkkim-chan and Yusa
-Kesken

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa