SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS]

Siirry alas

SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Heinä 25, 2012 2:23 pm

// Maya, Gina ja Taemin !! :::D //

lauantai 28. heinäkuuta 2012 n. klo 19

Kibum Kim

Key oli lopultakin saanut jonkintasoista selkoa vaatekriisiinsä, ja kiskonut ylleen juuri polvien yläpuolelle ylettyvät siniset shortsit, joissa oli suuria valkeita tähtikuvioita, sekä melko yksinkertaisen mustan hihattoman paidan.
Myös Gina oli saanut vaatteet päällensä, molempien hiukset oli laitettu ja oikeastaan kaikin puolin kaksikko oli valmis vihdoin lähtemään.
Valmis sitä myöten, että huoneen pöydälle oli kertynyt jonkinlainen kokoelma tyhjennettyjä siideritölkkejä ja huoneessa kajahti vuorotellen äänekäs naurunremahdus (varsinkin Keyn naurulla oli tasan kaksi vaihdetta: se oli joko olematon tai sitten niin äänekäs, että se erottui isommastakin joukosta hyvin helposti) ja hihitys. Nouseva hiprakka sai kaikki jutut kuulostamaan monta kertaa hauskemmilta ja reilusti ala-arvoisetkin heitot ja puheenaiheet aiheuttivat suorastaan hysteerisen reaktion. Puhumattakaan niistä täysin naurettavista ja ylilyödyistä tanssimuuveista, joita Key oli yrittänyt Ginalle hetken aikaa opettaa ja molemmat olivat päätyneet lattialle nauramaan katketakseen.

Iltaseitsemän maissa tämä hiprakkainen kaksikko oli luikkinut äänekkäden käytävien ja rappusten läpi alempaan kerrokseen huoneen 109 oven taakse. Key painoi välittömästi korvansa vasten tuota ovea kuunnellakseen, josko sen takaa kuuluisi jotain elonmerkkejä.
Toisaalta missäpä muuallakaan Taemin olisi ollut kuin huoneessaan?
Gina sai hillittömän hihityskohtauksen, mikä sai Keynkin repeämään uudestaan ja naurunsekaisen muka hiljaisen kuiskutteluhetken jälkeen Key laski kätensä ovenkahvalle, mutta parin pontevan rämpytyksen jälkeen hänen oli pakko todeta oven olevan lukossa.
"Taemin", poika nurisi, kun he eivät olleetkaan päässeet suoralla rynnäköllä huoneeseen ja koputti sitten Ginan kanssa oveen sellaisella intensiteetillä, että oli sinällään ihme, ettei ovi kaatunut sen siliän tien.
"Taemin! Ovi auki!"


Viimeinen muokkaaja, Shui pvm Su Elo 05, 2012 6:52 am, muokattu 1 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty To Heinä 26, 2012 1:58 pm

// Täälläpä ollaan taas ::::D //

Gina Choi

Loppuaika valmistautumisen kanssa oli kulunut varsin hilpeissä ja hiprakkaisissa merkeissä, kun kaksikko oli kumonnut mansikkasiidereitä ihan hyvän määrän ja nuo tölkit oli jätetty ikään kuin tarkoituksella sitten huomista varten siistiin pyramidimaiseen pinoon Keyn ja Ryutaron huoneen pöydälle.
Gina+Key+hyvä hiprakka ei koskaan ollut mikään äärimmäisen helppo yhdistelmä, sillä kaksikko sai väännettyä huumoria asiasta kuin asiasta ja heidän juttunsa muuttuivat pikkuhiljaa suorastaan naurettavan ala-arvoisiksi, mikä taas sitten saattoi olla muille seurassa olijoille välillä vähän raskaskin kokemus.
Mutta pääasia, että kaksikolla oli hauskaa, muulla ei ollut mitään väliä!

Siinä seitsemän maissa hiprakkainen kaksikko oli hiippaillut vähän vähemmän huomaamattomasti alempaan kerrokseen, jossa Taeminin huone sijaitsi - heidän aikeenaan oli tottakai raahata nuorempi poika vaikka väkipakolla heidän mukaansa. He olivat jopa varautuneet pieneen vastarintaan ja sitä varten heillä oli suostutteluvälineenä purkillinen banaanimaitoa - Taeminin lempparia.
Ginaa nauratti suunnattomasti, kun Key painoi korvansa Taeminin ovea vasten kuunnellakseen, josko sen takaa kuuluisi jotain elonmerkkejä - tyttö ei voinut sille mitään, että hän alkoi hihittää ihan hysteeriesti toisen kätensä takana, mikä aiheutti Keyssäkin pienen repeämisen. Hetken aikaa kaksikko vain kuiskutteli muka hiljaa hysteerisen hihityksen säestämänä, jonka jälkeen he vihdoinkin pääsivät yhteisymmärrykseen sotasuunnitelmasta.

Taeminin huoneen ovi oli kuitenkin lukossa, mikä sai punaruskeahiuksisen tytön huokaisemaan muka dramaattisesti ja varsin nopeasti ovenkahvan rämpyttäminen vaihtui voimakkaaksi oven koputteluksi, että sinällään oli ihme, ettei ovi hajonnut siihen paikkaan saatikka ettei kukaan tullut valittamaan melutasosta.
"Taemin! Tuu avaa ovi! Heti!"


Taemin Lee

Pörröiset punaruskeanoranssit hiukset omaava poika retkotti huoneensa lattialla sänkyynsä nojaten. Hän pyöritteli mansikkaista tikkaria suussaan ja lämpimän ruskeat silmät seurasivat mielenkiinnolla uusimman One Piecen tapahtumia, kun hän luki uutta pokkaria täysin sen maailmaan uppoutuneena.
Välillä poika vaihtoi asentoaan risti-istuntaan, oli siinä hetken, ja sen jälkeen hän saattoi taas suoristaa pitkät koipensa leveään haara-asentoon ja nojautua taaksepäin, eikä hän edes huomannut tekemisiään, kun hän vietti iltaansa ihan omassa rauhassa.
Pojan huonekaveri oli pitkän ja hartaan laittautumisen jälkeen lähtenyt jonkin aikaa sitten niihin vaahtobileisiin, joista kaikki olivat puhuneet koko kuluneen viikon. Menipä minne tahansa tai tekipä mitä tahansa, niin aina kuuli jotain niistä bileistä.

Taemin ei tuntenut kuuluvansa tuohon porukkaan, joka tahtoi juhlia, vaan hän aikoi ihan mielellään vain istuskella rauhassa omassa huoneessaan koko illan. Lukea uusimpia mangapokkareita ja ehkä käydä vähän pelaamassa pleikkaria yhteisissä tiloissa, kun kukaan ei olisi tällä kertaa häiritsemässä. Hän saattaisi jopa käväistä lähimarketista hakemassa pari purkkia banaanimaitoa. Ah, kuulostipa hyvältä - juuri hänelle sopivalta suunnitelmalta.
Pojan mukavan manganlukuhetken keskeytti oven takaa kuuluva räime, kun joku yritti kovakouraisesti avata lukittua ovea, minkä jälkeen tuo kahvan rämpytys muuttui vähän turhankin vaativaksi koputteluksi. Ja äänistä saattoi heti päätellä ketkä siellä möykkäsivät. Key ja Gina. Ilmeisen hyvässä hiprakassa.

Pienen hetken ajan Taemin yritti vain ignoorata äänet ja jatkaa mangan lukemista, mutta kun paukuttelu ei ottanut loppuakseen, niin pienesti huokaisten hän könysi ylös lattialta ja suuntasi avaamaan oven.
"Noh? Eiks teidän pitäis olla jo menossa?" Taemin kysyi avattuaan oven ystävilleen ja päästettyään nämä sisälle.
Vaikka poika tiesikin, että kyseessä oli nimenomaan vaahtobileet, oli hän silti hyvinkin yllättynyt Ginan asuvalinnasta. Taemin tuijotti tyttöä silmiään räpytellen ja kevyt punastus nousi hänen poskilleen - Gina oli kaunis, eikä poika tiennyt miten päin hänen olisi pitänyt olla, kun tytöllä oli noin niukka asu päällään.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Heinä 27, 2012 1:16 pm

Kibum Kim

Key ja Gina ihan oikeasti kuvittelivat olleensa hipihiljaa siihen oven hakkaamiseen asti, mutta totuus nyt taisi olla vähän jotain muuta. Kuiskuttelukin oli sitä vähän äänekkäämpää sorttia, ja "shhhhhh"-hyssyttelyt taisivat kuulua vähän pidemmälle kuin oli tarkoitus.
No, mutta pisteet ainakin yrittämisestä.
Kaksikko pisti pystyyn pienen sotasuunnitelman, sillä Key ainakin säikähtäisi, jos Taemin lähtisi heidän matkaansa ilman yhtään vastaanhangoittelua. Key oli tuntenut nuoremman sen verran pitkään, että olisi voinut pistää päänsä pantiksi siitä, että Taemin oli sillä hetkellä pahaa aavistamatta (pahaa aavistamattapa hyvinkin, kun oven takana kävi julmettu elämöinti) lukemassa mangaa tai jotain vastaavaa.

Paukutettuaan ovea hyvän aikaa, Key huitoi Ginankin lopettamaan, jotta he voisivat kuunnella, josko huoneesta kuuluisi jotain elämää. Ei ollut kovin yllättävää, ettei nuorempi juossut siltä seisomalta ovea avaamaan, kun oven takana olijat tuntuivat tulevan oven läpi.
"Taemiiii-iiii-!", Key päästi jonkinlaisen anelevan ja käskevän välimuotoa olevan ulinan, joka jäi kesken, kun ovi aukesi siitä heidän edestään.
Key jätti täysin huomiotta nuoremman hölmön kysymyksen, ja suuntasi suoraan tämän ohi kohti pojan vaatekaappia. Suoraan asiaan, niin raukka ei ehtisi sanoa mitään vastalauseita.
Key leväytti Taeminin vaatekaapin auki yhdellä suurielkeisellä liikkellä, ja käänsi haukankatseensa kevyesti punastuneeseen Taeminiin ja siitä vähäpukeisen Ginan kautta takaisin nuorempaan poikaan. Hänen suustaan karkasi äänekäs ja liioiteltu tuhahdus.
"Ykskin veripisara nenästä, ni saat turpaas", nuorukainen ilmoitti varoittavasti ykskantaan alkaen samalla nakella vaatekaapin sisältöä yksi kerrallaan olkansa yli. Välillä hän pysähtyi aukaisemaan epämääräisiä myttyjä silmiensä eteen ennen kuin heitti nekin sujuvasti jonnekin taaksensa kohoavaan kasaan.

"Pue."
Loppujen lopuksi Keyllä ei mennyt kauaakaan ennen kuin hän jo tyrkkäsi valitsemansa vaatekappaleet vasten Taemininia niin, että pojan oli kerta kaikkiaan pakko ottaa ne käsiinsä ja mielellään vaikka omatoimisesti vetää ne päällensäkin.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ma Heinä 30, 2012 11:43 am

Gina Choi

Ihan yllättäen ovi heidän edessään avautui ja oven takaa paljastui pörheähiuksinen Taemin, jonka punaruskeanoranssi tukka sojotti vähän joka suuntaan ilmeisesti siitä syystä, että sitä oli harottu vähän turhan paljon ja liekkö nuorempi ottanut jopa pienet päiväunetkin illan aikana - taikka sitten vain lukenut mangaa vaakatasossa.
Key ei jäänyt odottelemaan lupia, että saisivatko he tulla sisälle, eikä Taemin itse asiassa ehtinyt sanoa sanaakaan, kun toinen oli jo astunut tämän ohitse huoneen sisäpuolelle ja suunnannut askeleensa suoraan nuoremman vaatekaapille.

Ginaa Keyn käytös vain nauratti ja hiprakkaisen hihityksen kera tyttö seurasi ystäväänsä Taeminin huoneeseen. Hän asetteli hiuksiaan parempaan asentoon vilkuillessaan ympärilleen Taeminin huoneessa. Oli hän siellä tottakai aikaisemminkin käynyt, mutta sillä kertaa siellä oli kaikki pojan mangat leviteltyinä keskellä huonetta olevalle pöydälle moneen eri pinoon ja ilmeisesti tällä oli ollut ihan hauskaa niitä lukiessaan.
"Hm?" Gina havahtui, kun hän kuuli Keyn varoittavan ilmoituksen ja hivenen hämillään tyttö vilkaisi ensin Keytä - joka puolestaan mulkoili varoittavasti joukon nuorimmaista - ja Keystä tytön katse siirtyi Taeminiin, jonka posket olivat kevyesti punastuneet.

Ginalla kesti hetki tajuta mistä oli kyse, mutta kun hän lopultakin asian laidan ymmärsi, niin huvittunut nauru pääsi karkaamaan tytön huulilta.
"Äh, älä nyt viitsi!" tyttö naureskeli huvittuneeseen sävyyn ja kikatuksen saattelemana hän riensi avustamaan Keytä vaatteiden valinnassa, joka oli jo hyvää vauhtia nakkelemassa Taeminin vaatteita olkansa yli sotkuiseen pinoon keskelle lattiaa.
Key tosin ei tuntunut apua tarvitsevan ja hyvinkin nopeasti Taeminin asukokonaisuus oli saatu valittua. Nyt kun vain saataisiin Taemin vielä hyvässä yhteisymmärryksessä puettuakin noihin vaatteisiin, niin sitten he voisivat suunnata itse bileisiin.


Taemin Lee

Kolmikon nuorin osapuoli oli niin keskittynyt tuijottamaan Ginaa ja omassa pienessä mielessään ihmettelemään tytön nättiä ulkonäköä, ettei hän ehtinyt edes mitään vastaväitteitä laukoa, kun hänen lapsuudenystävänä oli jo omin lupineen mennyt penkomaan hänen vaatekaappiaan.
"Eh? Mi-mitä -", Taemin meni ihan hämilleen ja vaikeaksi Keyn varoittavan ilmoituksen takia.
"En mä mitään sellaista ajattele!" poika vakuutteli voimakkaan punastuksen kohotessa hänen kasvoilleen. Keyn varoittava katse ei auttanut asiaa lainkaan ja poika tunsi nolostuvansa ihan täysin. Ginan nauru sai punaisuusprosentin kasvamaan vielä parilla pykälällä.

Taemin toipui hetken aikaa tästä suuresta nolostumisestaan ja vasta siten hän tajusi kaksikon penkovan hänen vaatekaappiaan - Key itse asiassa nakkeli hänen vaatteitaan olkansa yli pitkin huonetta.
"Hei, mitä te teette?" Taemin räpytteli muutaman kerran silmiään sekasotkua katsellessaan. Key saisi niin siivota tämän sotkun.

Parin hetken kuluttua Taemin sai syliinsä vaatteet, jotka Key oli hänen vaatekaapistaan penkonut, sekä käskyn pukea ne päälleen. Pojan huulilta pääsi karkaamaan pieni huokaus. Oliko hänen pakko?
"Mut mua ei oikeesti huvita lähtee niihin bileisiin", nuorempi nurisi vastaanhangoitellen, kun hän oli tajunnut mihin tämä kaikki johtaisi, "mä voin ihan hyvin jäädä tänne ja te voitte lähtee juhlimaan."
Pöydällä ja lattialla olevat mangapinot tuntuivat suorastaan kutsuvan häntä.

// PHUUUUUH. //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Elo 03, 2012 11:52 am

Kibum Kim

Key päästi tarkoituksellisesti Taeminin erittäin uskottavat nolostuneet selittelyt menemään täysin toisesta korvasta sisään ja samaa vauhtia ulos toisesta. Kommentoimatta toiselle yhtään mitään hän jatkoi vaatekaapin ylösalaisin mylläystä saaden Ginankin mukaan vaatteiden valitsemiseen.
Jonkin aikaa huoneessa vallitsi jopa yllättävä hiljaisuus (ottaen siis huomioon, millaisia hihitteleviä papupatoja sekä Key että Gina olivat siinä pienessä hiprakkaisessa olotilassaan), mutta pian Taemin taisi päästä nolostumisensa jälkeen taas tilanteen tasalle.
Nuorempi se osasi kysyä aina ne fiksuimmat kysymykset.
"Miltä näyttää?" hän kysyi sarkastiseen sävyyn kääntyessään vilkaisemaan Taeminia ja nakkasi jälleen yhden paidan lennokkaasti olkansa yli.

Sen verran Taemin teki, että otti vaatteet vastaan, muttei puhettakaan, että olisi omatoimisesti pukenut ne heti kiltisti päälleen. Sen sijaan poika alkoi nurista vastaan, ettei halunnut ollenkaan lähteä, vaan tahtoi jäädä möhöttämään yksinään mangapinojen seuraksi. Key ei epäillyt hetkeäkään, etteikö tuo vaihtoehto olisi ollut juuri se, joka Taeminia miellytti eniten, mutta hänen ja Ginan aikomuksena ei nyt ollut antaa nuoremman tehdä juuri niin kuin halusi.
"Sä lähet", Key sanoi lopullisen kuuloisesti siirryttyään jo sohimaan nuoremman ja ihan himpun verran pidemmän pojan (Key ei ollut edes ehtinyt tajuta, missä vaiheessa toinen oli päässyt venähtämään noin paljon pituutta) lähes joka suuntaan sojottavia hiuksia, mutta ajatteli sitten hieman pehmentää viestiään.
"Et sä voi tietää, onks siellä kivaa, jos et lähe edes kattomaan", hän totesi kääntäen Taeminin kasvoja toisella kädellä itseensä päin nähdäkseen, miltä hänen juuri pikaisesti käsipelillä asettelemat hiukset näyttivät edestä päin. Kuritonhan tuo pörrökasa oli, mutta se sopi Taeminille. Nuorukaisen kasvoille kohosi tyytyväinen ilme, kun hän päästi irti toisesta ja astui pari askelta kauemmas nyökkäisten samalla käskevästi Taeminin vaihtovaatteisiin päin.
Kunhan toinen nyt kiskoisi nuo päälleen, niin he voisivat lähteä kolmisin kohti koulua.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Elo 05, 2012 5:40 am

Gina Choi

Taemin näytti kaikkea muuta kuin innostuneelta, kun pojalle selvisi, että he aikoivat vaikka väkipakolla viedä tämän niihin vaahtobileisiin ja jos Gina olisi ollut ihan täysin selvinpäin ilman senhetkistä pientä hiprakkaista olotila, niin hän olisi toisaalta jopa ymmärtänytkin Taeminia - poika kun ei oikein ollut siitä sosiaalisimmasta päästä saatikka sitten miten tämä pärjäisi ihan oikeissa kunnon bileissä.
Mutta koska Gina oli nauttinut useamman mansikkasiiderin, niin hän vain ihmetteli mielessään miksi joku halusi haaskata näinkin hienon tilaisuuden päästä irrottelemaan sen vuoden ensimmäisen lukukauden jälkeen ja mieluummin jäädä huoneeseensa lukemaan mangaa.

"Taemin, sähän tulet", punaruskeahiuksinen tyttö yhtyi Keyn sanoihin, kun tämä oli melko lopullisen kuuloisesti tokaissut, että nuorimmainenhan lähtisi heidän mukaansa ja siirtynyt sen jälkeen sohimaan Taeminin kurittomia hiuksia.
"Siitä tulee oikeesti tosi hauskaa, eikä sun tosiaankaa tartte siellä yksin olla, kun me ollaan sun kans", Gina puhua papatti maanittelevalla äänensävyllä, yrittäen saada kolmikon nuorimmaisenkin edes osittain innostumaan ideasta.
"Ja ihan niinku Key sano, et sä voi tietää onko siellä hauskaa vai ei, ellet sä tuu kattomaan!"

Gina päätti, että nyt taisi olla sopiva hetki ottaa heidän salainen aseensa käyttöön. Tytön huulille kohosi kujeileva hymy, kun hän kaivoi pienestä käsilaukustaan banaanimaitopurkin.
"Ta-daa! Jos oot kiltti poika ja tuut meidän mukaan, niin saat tän", Gina sanoi leveä ja varsin leikkisä hymy kasvoillaan heilutellessaan purkkia Taeminin nenän edessä.


Taemin Lee

Nuorimmainen ei ollut lainkaan innoissaan siitä seikasta, että kaksikko ihan tosissaan yritti vesittää hänen hienot suunnitelmansa lukea yömyöhään lempimangojaan. Miten ihmeessä he olivat edes saaneet päähänsä sellaisen idean, että Taemin haluaisi lähteä heidän mukaansa näihin kemuihin, kun ei hän ollut millään tavalla lainkaan bilettävä persoona.
Taeminin huulilta pääsi karkaamaan pieni huokauksen ja alistuneen ynähdyksen sekainen ääni, kun Key hyökkäsi hänen hiuksiensa kimppuun. Hän yritti ensialkuun vähän muodon vuoksi sohia ystävänsä käsiä kauemmas itsestään ja pörröisestä tukkapehkostaan, mutta melko pian hän kuitenkin luovutti - ei näitä kahta vastaan kannattanut liikaa energiaansa tuhlata, kun tiesi kuitenkin häviävänsä.

Taemin järsi kevyesti alahuultaan katse lattian suuntaan luotuna. Kyllä hän tiesi, että ehkä siellä bileissä voisikin olla ihan hauskaa, mutta hän vain ei ollut sensortin ihminen, joka olisi uskaltanut suunapäänä heittäytyä uusien ihmisten joukkoon.
Taemin ei ehtinyt pitkään surkutella tilannetta mielessään, kun Gina jo ryhtyi kujeilevan ilmeen kera kaivelemaan käsilaukkuaan. Nuorimmaisen ilme kirkastui selvästi, kun hän näki mitä tytöllä oli kädessään.
"Banaanimaitoa!" poika tapitti silmät suurentuneina silmiensä edessä heiluvaa purkkia, mutta sitten hän tajusi mitä hän oikein teki, mikä sai nuorimmaisen rykäisemään vähän nolona.
Häntähän ei huijattaisi näin helpolla.
"No... jos mä tuun kattoo, et millasta siellä on, mutta josen viihdy, niin sit lähden aikasemmin pois", Taemin myöntyi lopulta hetken hiljaisuuden jälkeen hypistellessään Keyn valitsemia vaatteita käsissään.

// lol, Taemin on helppo. //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Elo 05, 2012 6:51 am

Kibum Kim

Taemin oli todellakin sitä sorttia, että tätä sai yleensä ovelasti houkutella mukaan erilaisiin juttuihin, sillä nuorempi oli aina tykännyt eniten ihan vain kotona mangan lukemisesta. Nyt erityisesti he olivat Ginan kanssa varautuneet pitämään pitkätkin luennot siitä, miksi toisen pitäisi tulla, sillä olivathan tämänkaltaiset bileet kuitenkin toiselle varmaan vähän hankalia tilanteita.
Mutta tosiaan: eivät he muuten toista mukaansa raahaisi, elleivät sitten myös olisi tämän kanssa siellä paikan päällä. Ja nuorempi olisi sitten vapaa lähtemään pois, kun alkaisi tuntua siltä. Ei Key tai Ginakaan toista sentään aikonut väkisin bileissä pitää.
Ruskeahiuksinen nyökyttelikin ylipirteästi Ginan sanoille samalla kun haroi Taeminin hiuksia joutuen myös huitomaan tämän häiritseviä käsiä pois tieltä.

Eikä kestänyt kauaa, kun Gina vetäisi esille heidän viimeisen aseensa, jonka jos minkä pitäisi tehota. Ja niin se tehosikin.
Key repesi melkoisen raikuvaan ja hallitsemattomaan nauruun, kun näki Taeminin reaktion esiin vedetylle banaanimaidolle, ja joutui ottamaan tukea Ginan hartiasta tytön heilutellessa purkkia nuorimmaisen nenän alla houkuttelevasti.
Nuorukainen vakavoitui väkisin, kun Taemin sitten ilmaisi myöntyvänsä pienellä ehdolla. Key loi Ginaan luihun katseen onnistuneen juonen merkiksi, ja kääntyi jälleen Taeminiin päin kasvoillaan lähes koomisen leveä virnistys.
"Noni, ryysyt niskaan sitte ja menoks."

// JA VAAAAALMIS. :DD //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa