Yoseob Yang

Siirry alas

Yoseob Yang

Viesti  Piste lähetetty Ke Heinä 25, 2012 11:39 am

Yoseob Yang
Lempinimiä: Shihtzu, Siksin (food god), Yangderella.
Syntynyt: 1.5.1995
Sk: mies
Vuosikurssi: 1
Ss: Bi
Siviilisääty: Sinkku
Kotikaupunki: Seoul
Valinnaiset: musiikki, maantieto, kemia

Perhesuhteet: Yoseobilla on isosisko Hae Yeon jonka kanssa poika tulee hyvin toimeen. Jos joku kysyisi tuolta hänen siskostaan voisi poika vastata siihen: Hän on melkein kuin minä, mutta vain pienemmät kasvot, pienempi vartalo ja pitkät hiukset. Heidän koko perheensä on loppujen lopuksi aika saman näköisiä ja jo kaukaa katsottuna pystyy sanomaan, että he ovat perhe.
Yoseob on aina tullut hyvin toimeen perheensä kanssa, niin vanhempien kuin siskonsakin kanssa. Nuorempana tuo kuitenkin oli kateellinen siskolleen, koska hänestä näytti, että vanhemmat olisivat rakastaneet tuota enemmän. Poika rakastaakin perhettään todella paljon. Parhaiten perheessään poika on tullut toimeen isänsä ja siskonsa kanssa. Äiti taas on ollut aivan normaali huolehtivainen äiti joka on katsonut lastensa perään aivan niin kuin vanhempien kuuluukin tehdä. Välillä tuo on kuitenkin ollut ehkä liiankin huolehtivainen, mutta Yoseob on ottanut sen lähinnä sillä tavalla, että tuo välittää hänestä ja siskostaan.
Pojan äiti pitää enemmän kun Yoseobilla on mustat hiukset sillä tuo kuulemma näyttää silloin enemmän hänen pojaltaan.Luonne: Yoseob on luonteeltaan iloinen ja menevä poika. Tuo innostui musiikkista jo nuorena ja tuon harrastuksiin kuuluukin kappaleiden kirjoittaminen. Tuo todella tykkää niiden kirjoittamisesta ja muutenkin kaikesta musiikkiin liittyvästä. Yoseob on myös hyvä tanssimaan. Yoseob saattaa olla välillä hieman ujo, mutta sitä kestää vain sen aikaa kunnes tuo on kunnolla tutustunut uusiin ihmiseen. Harvemmin vanhojen tuttujen seurassa ujostelee.
Yoseob ei tykkää paljoa siitä, että häntä sanotaan suloiseksi tai söpöksi. Tuo haluaisi olla enemmän miehekäs. Tuo ei kuitenkaan suutu vaikka joku häntä suloiseksi sanoisikaan. Oikeastaan poikaa on aika vaikea suututtaa ollenkaan ja jos tuo suuttuu ei tuo missään tapauksessa ole pitkävihainen.
Yleensä Yoseob on pirteä tapaus jolla on aina hauskaa. Tietty kaikilla on välillä huonot päivänsä ja sellaisia on myös Yoseobillakin.
Koulussa tuo haluaa menestyä hyvin, jotta pojan vanhemmat voisivat olla hänestä ylpeitä joten tuo koittaa olla aina mahdollisimman ajoissa tunneilla. Tuo ei myöskään pidä lintsaamisesta ja siksi onkin yleensä aina tunneilla, ellei sitten satu olemaan kipeänä tai jokin muun hyvän syyn takia poissa.
Yoseob on hyvin herkkä ja tyttömäinen poika. Tuolle on muutaman kerran sanottukin siitä. Tuo rakastaa todella paljon sitä jos joku tunnustaa rakastavansa häntä. Tuo on myös hyvin lapsellinen ja rakastaa katsoa lastenohjelmia ja Disney – elokuvia. Rakastaa myös halaamista todella paljon.
Tuo haluaa myös auttaa ihmisiä ja on aina valmis kuuntelemaan jos jollakulla on murheita. Tuo on myöskin hyvin luotettava joten ei tarvitse pelätä, että poika menisi paljastamaan kenenkään salaisuuksia kellekään. Jos joku kertoo hänelle jotakin, mikä ei ole tarkoitettu muiden korville ovat hänen huulensa sinetöidyt ja Yoseob ei kerro asiasta eteenpäin.
Yoseob näkee harvemmin asioiden huonoja puolia. Ehkä jos tuolla sattuu olemaan paha päivä saattaa tuo silloin ne huomata.
Yoseob pelkää ukkosta/salamointia, hämähäkkejä ja neuloja.
Poika ei koskaan tykkää siitä jos joku on pahalla tuulella ja saattaa tehdä kummallisia asioita saadakseen nuo piristymään. Ei vain koksaan halua kenenkään olevan pahalla tuulella.
Tuo ei myöskään osaa ilmaista todellisia tunteitaan kunnolla se on aina ollut tuolle hankalaa. Tuo saattaa myös alkaa itkemään jos puhutaan vaikeista asioista tai tapahtumista.
Yoseobilla on kummallisia tapoja ja yksi niistä on se, että tuo saattaa herättää ystävänsä tanssimalla ja laulamalla heidän sänkyjen vieressä. Se on pojan mielestä hauskaa.
Yoseob on huono pelaamaan pelejä porukassa sillä tuo on todella huono häviäjä ja ei todellakaan halua pelata uudestaan jos sattuu häviämään.Ulkonäkö: Yoseob on 174cm pitkä ja painaa 56kg. Yoseobilla on aika pieni pää. Tuo rakastaa pukeutua tavallisiin vaatteisiin kuten t-paitaan ja farkkuihin. Joskus kuitenkin panostaa enemmän pukeutumiseen ja siihen miltä näyttää. Yoseobilla on ruskeat silmät, mikä on tavallaan kummallista sillä ne ovat eriväriset kuin tuon muulla perheellä. Yoseobin hiusten väri on vaihdellut ajan mittaa, mutta lopulta tuo päätyi vanhempiensa mieliksi pitämään hiukset mustana.


Muuta:
- veriryhmä B
- ei pidä aamuherätyksistä
- tykkää shoppailla


Piste
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yoseob Yang

Viesti  Piste lähetetty Ke Heinä 25, 2012 11:41 am

Niin ja unohtui mainita että kuvissa on Yoseob Yang

Piste
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yoseob Yang

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 25, 2012 11:46 am

Valitettavasti hahmo on jo varattu, löytyy tuolta omasta allekirjoituksestani.

Eli tätä hahmopyyntöä en valitettavasti voi hyväksyä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yoseob Yang

Viesti  Piste lähetetty Ke Heinä 25, 2012 11:57 am

XDD Miks mä en huomannut et se on varattu O___O olen sokea yhyy *cry*

Piste
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yoseob Yang

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 25, 2012 1:54 pm

Tarkkaavaisuutta. :)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yoseob Yang

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa