Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Siirry alas

Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ti Heinä 24, 2012 7:38 pm

//Kakkosia musanvalinnaiseen! Hopi hopi!//

Keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Takamasa "Miyavi" Ishihara

Mustahiuksinen musiikinopettaja tallusti koulun käytävää pitkin huolettomana. Tuolla ei ollut mitään kiirettä, joten miksi suotta hiihtäisi nopeasti luokkaan? Ehei, Myv vain kulki rennosti kohti luokkaa. Ei se haittaa jos olisi minuutin tai pari vähän myöhässä, kun aika moni muutenkin olisi myöhässä. Matti Myöhäsiä oli aina.
Opettajan silmillä oli tummat aurinkolasit, jotka peittivät miehen mantelin muotoiset silmät taakseen. Päässään oli musta lippalakki, joka oli hieman vinossa. Päällään oli valkoinen hihaton paita, jonka päällä oli mustanvärinen huppari, jossa ei myöskään ollut hihoja. Tatuoinnit näkyivät selvästi tuon käsivarsissa, mutta ei tuo haitannut ollenkaan. Ne ovat upeita, joten miksi peitellä niitä? Jalassaan oli farkut, jotka olivat aivan kuluneet. Lanteilla roikkui mustavyö. Tänään ei ollut jaksanut edes ajatella pukeutuvansa jotenkin asiallisesti. Ei hän oli aamulla halunnut laittaa jotain rentoa päälle. Aamulla oli saanut hieman oudoksuvia katseita itseensä, kun mies oli kulkenut aurinkolasit silmillään vaikka oli pilvistä. Eipä tuota se haitannut se ollenkaan. Jos halusivat ihastella hänen upeaa ulkomuotoa, niin siitä vaan. Tiesi olevansa aivan hyvännäköinen, että oli vaikea pitää katse poissa hänestä. Ehkä vähän liiankin itsevarma tuo oli itsestään. Onneksi vain vähän.
Miyavilla oli pidettävänä musiikintunti kakkosille. Muutamia naamoja hän muisti ilman että piti yrittää muistella enemmän. Pieni virne levisi opettajan huulille samalla kun asteli kohti musanluokkaa. Joskus oli hauskaa vähän ärsyttää oppilaita, joten suunnitteli mielessään jo mitä kaikkea tällä kertaa keksisi. Ei kai nyt sentään. Eihän mies niin tekisi ikinä, ehei! Jos vähän valehdeltiin. Yleensä se oli oppilaiden omaa syytä, koska jotkut eivät osanneet pitää turpaansa kiinni silloin kun Miyavi-sama puhui, niin hän kyllä helposti keksi heille hienoja juttuja sitten myöhemmin.
Samalla kun mielessään laati suunnitelmaa oppituntia varten astui luokkaan juuri ajallaan.
"Moro!", huikkasi pirteästi oppilaille samalla kun pysähtyi luokan edessä ja tuijotti oppilaita. Otti aurinkolasit silmiensä edestä ja jatkoi oppilaiden tuijottamista. Moni oli paikalla jo, hyvä. Hän voisi samantien aloittaa. Matti Myöhäsiä ei odotettu. Nuo saisivat luvan tulla luokkaan kun tulivat, mutta Miyavi ei ohjestaisi uudestaan.
"Tänään ajattelin, että voisimme soittaa eräs kipale, joka on aivan tuttu teille kaikille. Aivan varmasti!", selitti virnistäen ilkikurisesti ja pian jatkoi:
"Mutta ensiksi aloitamme nimenhuudolla, joten joka ikinen korva hörölle". Sitten alkoi huudella nimiä kuuluvalla äänellä ja samalla taputti käsiään yhteen silloin kun lausui jonkun nimen, jonka jälkeen näytti piti etusormea aj keskisormea pystyssä. Odotti oppilaan vastaavan, jonka jälkeen teki uudelleen lausuen seuraavan nimen. Jos vastausta ei kuulunut tuo nosti katseensa ja jatkoi sitten nimenhuutoa. Niin alkoi se musiikintunti.

//Tässä on jonkinlainen aloitus ja kello on puoli seitsemän jo, wohoohohohohohooo! XD Miten se aika näin nopeasti vierähti!? Jäin vähän tuijottamaan hienoja videoita, joiden takia oli taas kova työ pidätellä naurua. Ja otsikon keksimisessä keksi ainakin puoltoista tuntia!!! XDD
Niin ja tässä on sitten se järjestys stydeemihöskä, mikä lienee:
- Rixu (Myv)
- Maya (Zico & Gina)
- Shui (Amber, Kyung & Cream).//


Viimeinen muokkaaja, Samirix pvm Ke Tammi 02, 2013 1:10 pm, muokattu 1 kertaa
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 25, 2012 7:28 am

// dooodih, here we are ! :DD //

Gina Choi

Keskiviikko oli kulunut normaaliin tapaan, punaruskeahiuksinen tyttö oli viettänyt edellisen tunnin oman luokkansa kanssa äidinkielentunnilla, jossa Heechul oli jälleen intoutunut opetettavan uuden aiheen lomassa selittämään lempikirjailijansa uudesta tuotoksesta. Gina itse asiassa oikeasti piti Heechulista, mies oli hyvä opettaja, eikä tämän tunneilla koskaan ollut tylsää.
Seuraavaksi Ginalla oli musiikin valinnaistunti ja tyttö oli jo hyvissä ajoin saapunut muutaman muun kanssa luokkaan ja hän oli varannut hänen ja Amberin vakiopaikat heille luokan toiselta reunalta seinän vierestä, suunnilleen siitä keskeltä riviä. Gina itse istui käytävän puolella, joten Amber pääsisi seinän viereen ja Zico ja Kyung luultavasti tulisivat tapansa mukaan heidän taakseen istumaan.

Musiikintunnit olivat Ginan mielestä yleensä todella mukavia ja rentoja (johtuiko kenties opettajasta?), ja tyttö oli varsin tyytyväinen siihen seikkaan, että tunnit olivat keskellä viikkoa. Hänen logiikkansa mukaan musiikintunnit olivat semmoinen mukava pieni piriste keskellä viikkoa, jolloin sai ottaa rennosti helpon aineen parissa.
Gina ei niinkään soittotaitoisesti ollut millään tavalla lahjakas, mutta hän rakasti laulamista ja hän oli siinä omasta mielestään jopa melko hyvä. Jos hän jaksaisi ottaa esimerkiksi yksityisiä laulutunteja, niin hänen äänestään voisi kehittyä jotain todella hienoa.
Ja toinen syy miksi hän piti musiikintunneista oli tietysti itse opettaja - Miyavi oli nuorekas, hyvännäköinen ja muutenkin oman tiensä kulkija, mikä teki opettajasta hyvinkin kiinnostavan. Vaikkei Miyavi ulkonäöltään näyttänyt lainkaan opettajamateriaalilta - moni saattoi jopa ihmetellä, että miksi ihmeessä heidän rehtorinsa oli moisen henkilön työhön palkannut - mutta kun pääsi kuulemaan miehen kitaransoittotaitoja, niin monen ääni kyllä muuttui kellossa.
Gina oli täysin sitä mieltä, että jahka Miyavi joskus innostuisi ryhtymään kunnolla musiikkialalle, niin mies menestyisi varmasti.

Gina siirsi hieman pöydälle melko leveästi leviteltyjä tavaroitaan omalle puolelleen, kun hän huomasi Amberin saapuvan luokkaan Zicon ja Kyungin seurassa. Punaruskeahiuksisen tytön kasvoille kohosi leveä hymy, kun hän tervehti tyttöystäväänsä ja tämän kavereita suoristaen samalla koulupukunsa hametta. Luokkaan alkoi muutenkin saapumaan enemmän porukkaa, kun kello alkoi jo lähennellä tunnin alkamista.
Ei mennyt montaakaan minuuttia, kun itse opettajakin astui luokan ovesta sisään aurinkolasit tyylikkäästi nenällään ja hän tervehti oppilaitaan varsin pirteään sävyyn. Gina suoristautui tuolissaan ja vastasi Miyavin tervehdykseen muutaman muun kanssa.
Kun Miyavi alkoi selittämään tämänpäiväisestä suunnitelmasta ja hän kertoi, että he voisivat soittaa erään kappaleen, ei Gina voinut muuta kuin innostua omassa pienessä mielessään, sillä hän tahtoi kovasti päästä laulamaan.

Mutta ensin oli edessä pakollinen jokakertainen nimenhuuto ja kiltisti Gina ilmoitti paikallaolostaan oman nimensä kohdalla.


Jiho "Zico" Woo

Rastapäinen nuorukainen nauroi räkäisesti jollekin Kyungin heittämälle todella typerälle jutulle ja pari pientä ekaluokkalaista suorastaan kavahti säikähtäneinä pois heidän tieltään, mitä Zico ei edes huomannut.
"Toi oli hyvä juttu, Kyung!" nuorukainen kehui kovaan ääneen parhaan ystävänsä huonoa heittoa ja nosti kulunutta koululaukkuaan hieman paremmin olalleen.
Zicon koko olemus sai hänet taas vaihteeksi näyttämään hirmuiselta badassilta - silmien alla oli pienet tummat pussit, etummaiset rastat oli vedetty huolettomalle ponnarille, mikä paljasti sivuilla olevat siilit ja koulupukukin oli puettu päälle vähän miten sattui; ei puhettakaan, että kauluspaidan helma olisi ollut tungettuna housuihin, pari ylintä nappia repsotti avonaisena ja hihat oli kääritty kyynärpäihin. Koulupuvun takista ei ollut tietoakaan, niin kuin ei myöskään kravatista.
Ja se vuoden aikana tutuksi tullut vähän kiltimpi aura hänen ympäriltään oli tyystin kadonnut - jäljellä oli vain se sama rosoinen ja perusilmeeltään vihaisen oloinen Zico, joka hän ennen oli ollut.

Ja syy tähän muuttuneeseen Zicoon oli siinä, että nuorukainen oli noin kuukausi sitten sattumalta yllättänyt miesystävänsä Jaejoongin ja heidän koulunsa uuden opettajan Minhon vähän herkemmissä tunnelmissa ja mitä Zico oli sattunut kuulemaan, niin olipa kaksikon välillä tainnut tapahtua vähän vaikka mitä.
Rastapää oli samantien suutuspäissään ja lyötynä kiikuttanut tavaransa pois Jaen asunnolta ja hän oli muuttanut pysyvästi takaisin asuntolaan huonekaverinsa seuraksi.
Nuorukainen ei ollut suostunut edes itselleen myöntämään kuinka paljon tapahtunut oli häneen sattunut, koska oli paljon helpompaa olla vain ajattelematta koko asiaa - Zicolle oli ollut suorastaan elämää suurempi juttu ylipäätään myöntää Jaelle, että hän oli rakastunut mieheen ja nyt olikin sitten käynyt näin. Zico ei kertakaikkiaan pystynyt näyttämään kenellekään, että kuinka särkynyt hänen sydämensä todellisuudessa oli - olipa nuorukainen jopa päätynyt uskottelemaan itselleenkin, ettei hän lopulta nyt niin rakastunut Jaeen ollut ollut.
Se oli vain ollut hauskaa siinä missä kaikki muukin ennen sitä.

Zico ei ollut suostunut puhumaan asiasta Kyungin kanssa, eikä edes Amberin kanssa, vaikka yleensä jälkimmäisen kanssa oli helpompi jutella tunteisiin liittyvistä asioista. Mutta tällä kertaa rastapää oli itsepäisesti väittänyt olevansa kunnossa, vaikka hän oli toki sen verran sanonut, ettei hänen ja Jaen välillään ollut enää mitään. Hän ei halunnut ajatella koko asiaa.
Teeskentely oli niin paljon helpompaa, koska muussa tapauksessa Zico tuskin olisi selvinnyt edes kouluun saakka.
"Kato moi", Zico tervehti kättään heilauttaen, kun Amber liittyi kaksikon joukkoon heidän kiivetessä portaita kolmanteen kerrokseen, jossa musiikin valinnaistunti alkaisi ihan pian.
Kolmikko saapui luokkaan juuri sopivaan aikaan, Zico hymähti pienesti, kun Amberin tyttöystävä - Gina - oli jo luokassa ja sopivasti vallannut heille heidän vakiopaikkansa. Ohimennen rastapää tervehti tyttöä ennen kuin istahti omalle paikalleen seinän viereen.
Miyavi saapui luokkaan ihan pian heidän jälkeensä ja laiskanoloisesti Zico kuunteli, mitä mies selitti luokan edessä. Pakollinen nimenhuuto oli käynnissä ja Zico ilmaisi melko laiskasti olemassaolostaan oman nimensä kohdalla.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Heinä 25, 2012 1:20 pm

// hapottaa jo nyt kolme hahmoo ::::: DDD //

Amber Liu

Amber oli juuri elänyt ikänsä ehdottomasti tylsimmän historiantunnin, joten hän toivoi niin paljon, että musiikintunnilla tulisi olemaan jotain toimintaa sen verran, ettei hän vallan pääsisi nukahtamaan. Huonosti nukuttu edellisyö ei sekään auttanut asiaa kovin kummoisesti.
No, onneksi Miyavi oli sellainen energiapakkaus, että siitä riitti aina kaikille muillekin, ja olihan tunnilla myös Gina, Zico ja Kyungkin, joten hänellä oli suuret mahdollisuudet karkottaa puisevan historianvideon aiheuttama harvinaisen unelias ja pölähtänyt olotila.

Amber otti Zicon ja Kyungin kiinni kolmanteen kerrokseen vievissä portaissa jouduttuaan käymään välitunnilla ensimmäisen kerroksen kaapillaan ja tervehti näitä moikkaamalla - nopeasti hän teki myös automaattisesti havainnon Zicon sen hetkisestä mielentilasta edes tiedostamatta toimenpidettä. Samalla hän iski kumpaakin poikaa nyrkillä hartiaan, tosin joutui toistamaan toimenpiteen Kyungin kohdalla, kun tämä kehtasi alkaa pelleillä ja esitti saaneensa vähintään tappavan osuman. Sujuvasti tyttö liittyi ystäviensä puheeseen ja naurunhörötykseen keskeltä juttua.
Luokassa Amber kohteliaasti kaapilla päähänsä heittämänsä punamustan lipan (joka ei käynyt koulupukuun oikein yhtään, mutta mitä väliä) pois päästään ja pyöräytti sitä pari kertaa käsissään ennen kuin oli selvinnyt vakipaikkansa luokse, jossa Gina jo istui odottamassa.
Amber lätkäytti lippansa pulpetilleen ja siinä samalla istuutuessaan painoi huulensa kevyesti tyttöystävänsä poskelle tervehdykseksi ennen kuin nosti myös laukkunsa pulpetille ja veti sen tyynyksi päänsä alle.

Jostain syystä Amber sai vain pahoja aavistuksia kuunnellessaan Miyavin keuhkoamista siitä, miten tunnista ilmeisestikin oli tarkoitus olla tulossa oikein erikoisen hauska jonkin kaikille tutun biisin merkeissä. Noinkohan lie oli. Yleensä kun ne kaikille tutut biisit olivat joko jäätäviä mestariteoksia tai sitten säälittävää kuraa.
"Jooooo, täällä", Amber vastasi Miyavin päästessä hänen nimensä kohdalle ja heilautti samalla pienesti kättään.


Kyung Park

Musiikintunnit olivat sellaisia, joista Kyung oikeasti piti. Ne olivat rentoja, kohtuullisen helppoja, eikä niillä tarvinnut kuluttaa päätään mitenkään tuhottoman paljon - ainakaan yleensä. Niiden aikana sai vielä aina väännettyä jotain loistokasta läppää Zicon kanssa, ja nyt matkallakin Kyung murjaisi pari surkeaa juttua, jotka kyllä tuntuivat Zicolle kelpaavan.
Vaikkakin Kyung tiesi, että suuri osa Zicon hyvästä tuulesta oli ollut viime aikoina silkkaa teeskentelyä, sillä olihan hänen ystävänsä kokenut aika kovan kolauksen, vaikka esittikin, ettei tapahtunut ollut vaikuttanut tähän ihan niin suuresti. Kyung kyllä tunsi ystävänsä, joten hän näki helposti tämän läpi, muttei ollut alkanut kaivella toisesta ulos mitään suurempaa avautumista aiheesta. Jos toinen halusi olla hiljaa ja olla kuin mitään ei olisi tapahtunut, niin olkoon sitten niin.
Joka tapauksessa Kyung muisti aina maantiedon tunneilla mulkoilla Jaea niin pahasti kuin vain suinkin kykeni.

"Morjesta", Kyung tervehti rappusissa hänen ja Zicon seuraan liittyvää Amberia, joka töytäisi molempia poika leikkisästi nyrkillä hartiaan tervehdykseksi (Kyungia kahdesti, sillä tämä intoutui heittäytymään taas pelleksi). Loppumatka luokkaan kului puhuessa Amberin historiantunnista, joka oli ollut kuulemma tylsä kuin perunanuija.
Itse asiassa he saapuivat musiikinluokkaan ehkä minuutin myöhässä, mutta koska Miyavikin saapui vasta hetken heidän jälkeensä, ei myöhässä olemista luonnollisestikaan laskettu.
Kyung röhnötti vakipaikallaan Zicon vieressä ja Ginan takana kuunnellen Miyavin tavanomaisen riemuidioottimaista (ainoita hetkiä, jolloin Kyung ei pitänyt musiikinopettajastaan olivat ne kerrat, kun tämä aliarvioi Kyungin älykkyysosamäärän laittamalla tämän soittamaan jotain triangelin tapaista vitkutinta) selitystä tulevasta tunnista.
Nimensä kohdalla nuorukainen päästi suustaan jotain käsittämätöntä, joka ainakin kertoi hänen olevan paikalla ja kohtuullisen verran kuulollakin.


Kiseok Kim


Cream haukotteli leveästi makoillessaan koulun katolla pitkin pituuttaan mahdollisimman rennossa asennossa käsivarret niskan taakse ristittynä, toinen jalka koukistettuna ja toisen jalan nilkka tuettuna toiseen reiteen. Nuorukainen oli käynyt edellisellä tunnilla pyörähtämässä ja vetäytynyt sitten viettämään ansaittua paussia katolle. Musiikin valinnaisen tunti olisi juuri parhaillaan alkamaisillaan paria kerrosta alempana, mutta ikään kuin Cream ikinä olisi ollut kiinnostunut olemaan ajoissa yhtään millään tunnilla.
Opettajien sieti olla tyytyväisiä, jos hän vaivautui raahautumaan paikalle edes tunnin viimeisiksi viideksitoista minuutiksi.

Nuorukainen seuraili tyynesti taivaalla hiljakseen lipuvia pilviä kiroten tosin jonkin matkan päässä näkyviä sateelta vaikuttavaa pilvimassaa ja haroi toisella kädellään hajamielisesti tällä kertaa vaaleaa irokeesiään, joka kaipasi kyllä hivenen leikkaamista. Hän oli hetki sitten jäänyt yksinään Simsin häivyttyä Keyn kanssa olevalle yhteiselle valinnaistunnilleen (Cream ei ollut kyennyt estämään paljonpuhuvaa tuhahdustaan), mutta mitenkäs se aika kului paremmin kuin koulun katolla lintsatessa röökintynkää suupielessä kuluttaen.
Sinne tunnille ehtisi sitten kun alkaisi huvittaa.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ke Heinä 25, 2012 2:02 pm

Takamasa "Miyavi" Ishihara

Nimenhuuto eteni sujuvasti ja totta kai muutamia oppilaita puuttui. Etenkin se eräs, joka nyt yleensä tuli myöhässä sinne, joten ei huomioinut tuota. Ei ollut hänen ongelma, joten turhaan siihen oli käyttää fiksuja aivonystyröitä. Muutenkin keksisi tuolle jonkinlaisen hienon homman sitten. Vaikka Miyavi oli rento opettajana, mutta pientä härnäystä hän ei kyennyt vastustamaan. Kuka voisi!? Viimeinenkin nimi oli huudettu Miyavi taputti käsiään yhteen tuttuun tapaan hymyili ylipirteänä luokan edessä.
"Okey, nyt ensimmäisenä laulamme hienon kipaleen, joka teidän pitäisi tietää. Olette toivottomia jos ette tiedä", mies selitti huvittunut ilme kasvoillaan samalla kun asteli soittimien luokse, tarttuen akustiseen kitaraan, jonka taitavasti helautti ilmassa ja sitten otti oikein ottein käsiinsä.
"Mutta ettei tämä olisi tylsää, niin olen vähän muokannut sitä, joten korva tarkkana kannattaa kuunnella", selosti samalla kun asteli takaisin siihen paikkaan missä oli aikaisemmin seissyt, kun oli huudellut oppilaiden nimiä. Osasi jotenkin kuvitella muiden ilmeet, kun saisivat tietää mistä kipaleesta oli kyse.
"Plussaa se oppilas, joka arvaisi oikein~", tuo hihkaisi edelleen ylipirteään tapaan samalla kun rämpytti pari sointua tarkistaakseen oliko kitara vireessä. Kiitos hänen tarkan sävelkorvansa, tuo kykeni kuulon avulla virittää tuon jos olisi tarvetta siihen.
"Niin ja jos kuulen jotain valituksia sieltä, niin saatte oikein luvan tulla tänne luokan eteen soittamaan triangelia", tokaisi ohimennen virnistäen ilkikurisesti ja katse pysyi hetken aikaa Kyungissa. Mies oli laittanut tuon jo muutamia kertoja soittamaan kyseistä soitinta.

Soitin oli aivan huippu vireessä, joten ilman että katsettaan laski kitaralle tuo asetti sormensa paikoilleen kitaran kielen päälle.
"Sitten krovat hörölle joka iikka. Tästä se alkaa", ilmoitti kovaan ääneen yhtäkkiä ja alkoi soittamaan taidokkaasti sointuja, jotka kaikuivat musaluokassa. Miyavi soitti 'Jos sun lysti on' rockahtavaan tyylin ja nopealla temmolla. Siinä välillä kädellä rummutti kitaraa saaden siiten mukaan rummun tapaista sointua mukaan. Miyavi seisoi siinä paikoillaan ollen täysin mukana kipaleessa ja sulki silmänsä hetken päästä. Hän nautti siitä. Miehelle oli aivan sama mitä hän soittaisi, pelkkä soittaminen oli ihanaa. Se tuntui niin hyvältä kuulla miten täydellisesti osasi vetää, vaikka joskus jopa hänelle tapahtui virheitä, joita hän ei ikinä ääneen myöntäisi. Ei todellakaan! Se olisi todella iso kolaus miehen suurelle egolle. Jatkoi soittamista odottaen jonkun tunnistavan mitä hän soitti.

avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Heinä 26, 2012 4:10 am

Gina Choi

Gina hymyili aurinkoisesti tyttöystävälleen, kun Amber painoi suukon tervehdykseksi hänen poskelleen, eikä tuo hymy ottanut laantuakseen, kun jo seuraavaksi rastapäinen Zico tervehti häntä ohimennen istuutuessaan paikalleen - se sai tytön myös hyvälle tuulelle, sillä hän piti pojasta, sekä tämän parhaasta kaverista Kyungista.

Nimenhuudon jälkeen punaruskeahiuksinen tyttö valpastui jälleen kuuntelemaan Miyavin jopa hieman huvittuneen kuuloista selitystä, ja Gina oikein suoristautui tuolillaan, kun opettaja kertoi esittävänsä heille pätkän jotain tunnettua biisiä - joka siis kaikkien tulisi tietää - joskin Miyavi oli kuulemma muokannut sitä vähän omaan tyyliinsä sopivammaksi.
Tytön huulilta pääsi karkaamaan pieni tyrskähdys opettajan seuraavien sanojen kohdalla, kun tämä varoitteli, että se joka uskaltaisi valittaa, saisi ihan luvan kanssa mennä luokan eteen soittamaan triangelia - ja tottakai Miyavin katse käväisi samalla Kyungissa, joka istui Ginan takana. Gina kohotti nopeasti toisen kätensä suunsa eteen vaimentamaan hihityksen.

Lopulta Miyavi kuitenkin alkoi oikean rokkitähden elkein soittamaan tätä mystistä biisiään, joka kuulosti heti alkuunsa Ginan korviin etäisesti tutulta - hän oli varmasti kuullut kyseisen kappaleen montakin kertaa, mutta opettajan oma sovitus kyseisestä kappeelta vähän hämästi häntä, mistä syystä tyttö sai hetken aikaa hakea kyseistä biisiä jostain aivonsa perukoilta.
Hän innostui silminnähden tunnistettuaan lopulta biisin ja tytön toinen käsi kohosi nopeasti huitomaan ilmaa.
"Mä tiedän! 'Jos sun lysti on, niin kätes yhteen lyö' ", Gina huudahti ja lauloi pienen pätkän taputuksen kera. Tyttö taisi olla ainoa, joka oli Miyavin biisivalinnasta niinkin innoissaan.


Jiho "Zico" Woo

Rastapäinen nuorukainen retkotti melko rennossa asennossa omalla paikallaan, tuijotellen vähän laiskanoloisesti ympärilleen luokassa ja odotellen nimenhuuton loppumista. Creamia ei näkynyt sitten missään - mikä nyt ei sinällään ollut mikään yllätys - mutta toisaalta Zico huomasi kaipaavansa toisen seuraa.
Kun Cream oli paikalla, niin oli helppo unohtaa kaikki muu ja saattoi vain heittäytyä siihen suunsoittamiseen ja muuhun ilkeäsävyiseen huuteluun, eikä tarvinnut murehtia turhia. Siitä syystä nuorukainen olikin viime aikoina ehkä jopa tahallisesti hakutunut toisen porukan läheisyyteen, jotta hän sai karistettua muut mieltä askarruttavat jutut pois mielestään ja purkaa sen tappeluun arkkivihollisensa kanssa.

Lopulta kuitenkin päästiin etenemään itse asiaan ja siihen Miyavin tarkoin valittuun kipaleeseen, jota mies oli kuulemma hieman sovitellut uuteen uskoon. Mikäs siinä, joskin Zicolla oli vähän paha aavistus tästä kyseisestä kappaleesta, joka oli opettajan mielestä sellainen helmi, että kaikkien täytyisi se tietää ja osata.
Miyavin heitto triangelin soittamisesta ja Kyungin suuntaan luotu katse saivat rastapäisen nuorukaisen kuitenkin virnistämään huvittuneena ja edessä istuva Gina hihitteli jutulle kätensä takana.
"Sustahan kuoriutuu vielä joku uus Mozart, jos sä jatkat tolla linjalla", Zico ei voinut olla heittämättä ystävälleen ja samalla hän pukkasi Kyungia leikkisästi olkapäähän.

Kun Miyavi viimeinkin pääsi tätä omaa mestariteostaan esittämään, Zico saattoi kyllä vaikka vannoa tietävänä kyseisen biisin. Eikä hänen kyllä kauaa tarvinnut miettiä, kun Amberin vieressä istuva punarukeahiuksinen tyttö alkoi heilutella innoissaan kättään ja heti perään tuon suusta tulikin kyseisen biisin nimi.
Zico tuijotti hetken aikaa melko ilmeettömän oloisena kitaraa rämpyttävän opettajan suuntaan, josta saattoi suorastaan aistia äänettömän 'ootko sä nyt oikeesti tosissas?' - kysymyksen. Sen jälkeen rastapää kääntyi vilkaisemaan Amberin vieressä istuvaa Ginaa, joka tuntui olevan luokassa ainoa, joka oli oikeasti innoissaan asiasta.
Zico ei tiennyt olisiko hänen pitänyt facepalmata kaksin käsin, vai kenties olla huvittunut tilanteesta.

// lollollollol ::::D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty To Heinä 26, 2012 9:39 am

Amber Liu

Amberin pahat aavistukset Miyavin tälle päivälle valitsemaa biisiä kohtaan kohosivat jokaikisen sanan myötä, jonka kyseinen opettaja päästi suustansa. Tyttö ei ollut edelleenkään nostanut päätään sieltä laukkunsa päältä, vaan kuunteli silmät suljettuina siitä rennosta asennostaan Miyavin ylipirteitä höpinöitä.
Triangelikommentille Amber päästi lyhyen vahingoniloisen naurunhörähdyksen, vaikkei edes nähnyt opettajan luovan samaisella hetkellä katseen Kyungiin. Mutta olihan nyt ihan yleisesti tunnettu totuus, että Miyavi oli ilmeisen tahallaan laittanut Kyungin pariin kertaan kilkuttelemaan tuota soitinta, jonka Kyung oli kokenut olevan lähinnä henkilökohtainen loukkaus. Poikaparka oli marmattanut asiasta kolme päivää putkeen ennen kuin oli päässyt asiasta yli ja todennut, että Miyavi menetti paljon aliarvioidessaan hänen kykynsä.

Herranjumala.
Amberin pää singahti ylös, kun tummahiuksinen tunnisti biisin, josta Miyavi oli juuri alkanut soittaa sitä kuuluisaa omaa versiotaan. Biisin tunnistamiseen meni kyllä useampi hetki aikaa, sillä Miyavin versio oli sen verran erilainen kuin alkuperäinen tylsä ja koruton renkutus.
Amber tuijotti arvoisaa musiikinopettajaansa kuin tämän päästä olisi nyt tippunut ne viimeisetkin ruuvit, jotka pitivät tämän vielä kohtuullisen järjissään. Miten toinen saattoikin näyttää olevan noin eläytynyt johonkin tämän tapaiseen biisiin??
Kuultuaan Ginan äänen alkavan lähes hihkua innoissaan hänen vieressään, käänsi Amber hitaasti tyrmistyneen katseensa tyttöystäväänsä. Hetken aikaa hän vain tuijotti toista ennen kuin kääntyi vilkaisemaan takanaan istuvia Zicoa ja Kyungia. Sen jälkeen hän antoi päätään pudistellen periksi sille esiin pyrkivälle facepalmille ja pidätteli huvittuneita nauruja sisällään.
Niin tyypillistä Ginaa.


Kyung Park

Kyung suorastaan pöyristyi, kun Miyavi kehtasi ottaa puheeksi triangelit. Ne Kyungin pahimmat viholliset, joista ei ollut kuin harmia. Asiaa ei yhtään auttanut se, että Gina ja Amber päästivät selkeät tyrskähdykset plus Zicon tietysti täytyi päästä heittämään huulta. Tuo rastapäinen oli vielä kehdannut kutsua Kyungia triangeliksi jonkin aikaa sen ensimmäisen kerran jälkeen (ikään kuin Kyungilla ei muutenkin olisi ollut jo tarpeeksi lempinimiä) vääntäen veistä kaksin käsin haavassa.
Nuorukainen ei vastannut mitään Zicon juttuun, vaan loi tämän suuntaan niin mahtavan trollfacen, että sieti olla jo kateellinen.
Ainakaan toistaiseksi hän ei kuitenkaan antanut kellekään sitä tyydytystä, että olisi alkanut marmattaa yhtään mistään.

Pitkien alkuspiikkien jälkeen Miyavi vihdoin pääsi siihen vaiheeseen, että alkoi näppäillä kitarastaan sointuja hyvinkin suurielkeisesti. Jonkun sekunnin biisiä kuunneltuaan olisi Kyung voinut antaa vaikka päänsä palkkioksi siitä, että joku vihdoin keksisi nimen tuolle biisille, joka kuulosti niin häiritsevän tutulta. Ja heti tuon ajatuksen perään Gina hoksasi, mistä oli kyse, ja koomisen tohkeissaan alkoi jopa laulaa mukana asiaan kuuluvien käsien taputusten kera.
Kyung kääntyi vilkaisemaan Zicoa silmät ymmyrkäisinä, eikä voinut olla repeämättä ystävänsä kasvoilla olevalle ilmeelle, joka oli sekoitus tyrmistystä ja suurta huvittuneisuutta. Pojan kurkusta pääsi erittäinkin äänekäs naurunremahdus.
'Jos sun lysti on, niin kätes yhteen lyö.'
Ihan oikeesti?


Heidän musiikinopettajansahan oli jo nero.


// en jaksa kirjottaa Creamillä tähän, ku se vaa chillaa siellä katolla ja tulee tunnille vasta ehkä mun seuraavassa viestissä X''D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty To Heinä 26, 2012 11:57 am

Takamasa "Miyavi" Ishihara

Lopetti kuin seinään soittamisen ja sulava liikkeisesti nosti kätensä osoittaen Ginaa, joka näytti olevan ainoa innoissaan tästä.
"Oikein!", huudahti kovaan ääneen samalla kun virnisti leveästi siinä luokan edessä. Taputti käsiään voimakkaasti yhteen Ginalle. Tyttö näytti olevan aivan innoissaan. Ei mikään yllätys. Toinen oli aina niin innoissaan Miyavin tunneilla. Muiden oppilaiden ilmeet olivat aivan mahtavia. Opettaja repesi raikuvaan nauruun huomatessaan muiden ilmeet. Osasi odottaa tuollaista reaktiota kaikilta muilta paitsi Ginalta. Tyttö taisi olla ainoa, joka otti tosissaan hänen tuntinsa.
"Ihana huomata, että olette noin innoissanne tästä", ilkikurisesti virnistäen kommentoi samalla kun haki tuolin itselleen, jonka raahasi luokan eteen ja istuutui tuohon. Sitten nojasi kitaraansa vasten naureskellen itsekseen enimmäkseen.
"Näkisittepä ilmeenne", tuo sanoi naurun lomasta ja pudisti pienesti päätään. Aikamoiset reaktiot oli kyllä. Otti paremman asennon tuolilla samalla kun avasi suunsa pirteästi alkaen selittämään oppilaille:
"Tehän tiedätte miten biisi voi olla erilainen riippuen miten sen soittaa. Se miksi teillä kesti hetken aikaa tunnistaa kipale johtui siitä, että soitin aivan toisella tavalla sen. Se kuulosti niin tutulta... Mutta kumminkin erilaiselta". Piti pienen tauon katsoen huolettomasti virnistäen oppilaille samalla kun löi kantapäätään lattiaan nopea tempoisesti.
"Mutta ei siitä sen enempää! Onko vappaehtoisia soittamaan vai haluatko kuunnella mahtavan Miyavi-saman soittoa pelkästään?", kysäisi ylipirteään tapaan samalla kun keikkui tuolilla. Katse kiinnittyi Kyungiin, jolle tuo sitten tokaisi kiusaten toista virnistäen leveästi:
"Kyllä niitä triangeleita löytyy".

//Loool! XD Oikeesti kuolen nauruun täällä! Voi Kyung raukkaa //
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Viesti  Vieraili lähetetty La Elo 04, 2012 7:56 am

// hypätäänpä sit mun vuoroon, ku ei tuo Maya viikossa vastannu :DDD //

Amber Liu

Amberin facepalm oli niin massiivinen, ettei hän hetkeen kyennyt kertakaikkiaan ottamaan kättään pois kasvojensa edestä. Miyavi lopetti yhtäkkiä soittamisen kokonaan, kun Gina oli tunnistanut biisin, mikä aiheutti sen, että luokka hiljeni lähes koomisella tavalla. Kaikki tuntuivat vain tuijottavan opettajaansa tietämättä, mitä tästä pitäisi oikein ajatella.
Amberkaan ei ollut ihan täysin varma, oliko tämä erikoinen biisivalinta ihan odotettavaa Miyavilta vai menikö tämä nyt täysin yli hilseen.

Kävi kuitenkin ilmi, ettei Miyavi suinkaan ollut muuten vain huvikseen vetää ränkäyttänyt tuollaista versiota, vaan tutun biisin uuteen uskoon laittamisessa oli ihan pointtinsakin.
Tosin siitäkään huolimatta Amberia ei kummemmin sytyttänyt hipsiä soittamaan yhtään mitään, joten hän vain iski päänsä takaisin siihen laukkunsa päälle jättäen soittopuuhat tällä kertaa muille ja toivoi, ettei opettaja nyt saisi mitään neronleimausta lisätä tyhmään biisiin vielä oikein kunnon laulu- ja rap-osuuksia, jos kerran soittajiakin jo haluttiin.
Mieluiten vain triangeli Kyungille ja "mahtava Miyavi-sama" saisi sitten huolehtia lopusta.


Kyung Park

Kyungin silmissä Miyavin pisteet olivat juuri kohonneet siltä osin, että kyseisen biisin typeryystaso oli niin korkea, että oli jo nerokasta tehdä siitä rockahtavampi versio. Tämä mies se onnistui aina yllättämään.
Gina oli oikeasti ainoa koko luokassa, joka oli silminnähden innoissaan ja mukana hommassa. Muut lähinnä tollottivat opettajaa kuin lehmät uutta porttia, ja Miyavinkin mielestä oppilaiden reaktiot taisivat olla ilmaista hupia.
Kyung ei uskaltanut enää edes vilkaista vieressään istuvaa Zicoa, sillä se olisi todennäköisesti vain laukaissut aivan järkyttävän kokoisen naurukohtauksen. Ja se olisi taas aiheuttanut sen, että Miyavi olisi samantien valinnut heidät luokan eteen kilkuttamaan jotakin. Ja nyt Kyung ei todellakaan halunnut joutua ottamaan käsiinsä sitä idioottimaista triangelia.

Joka Miyavin tietysti täytyi ottaa heti jälleen esille.
Eiiiiiii.
Kyung tuijotti opettajaansa takaisin kasvoillaan jokseenkin jäätynyt ilme, sillä pojasta tuntui siltä kuin hänen pahin painajaisensa olisi käynyt jälleen toteen, vaikka toinen taisikin vain tahallaan kiusata häntä. Hitaasti nuorukainen kohotti toisen peukalonsa ilmaan, muttei tosiaankaan tehnyt elettäkään liikahtaakseen yhtään minnekään. Itse asiassa hän par'aikaa kasvatti juuria penkin ja takapuolensa välille.


Kiseok Kim

Juma. Lauta.

Totta kai hyvin alkaneen pinnaustunnin täytyi tulla keskeyttämään joku vesisade. Cream olisi kovin mielellään viettänyt musiikintunnista pidemmänkin lohkon katolla auringonpaisteessa lokoillen, muttei kestänyt kauaakaan, kun se sateelta vaikuttanut pilvenmöllykkä jo ehti lipua juuri siihen yläpuolelle.
Ensimmäisten pisaroiden aikana Cream vielä itsepintaisesti makoili siinä rennossa asennossaan ja juoni ties mitä päänsä sisällä. Häntähän ei oltu sokerista tehty!
Sateen yltyessä nuorukaisen ei tosin auttanut muu kuin kerätä kimpsunsa ja kampsunsa ja suunnata itsekseen muristen sisätiloihin.

Cream ei todellakaan tiennyt miksi, mutta harhailtuaan aikansa muutaman vessankin kautta löysi hän itsensä siitä musiikinluokan oven ulkopuolelta. Nuorukainen kyllä pystyi hyvinkin lunkisti kävelemään tuntien aikana pitkin ja poikin, vaikka opettajia olisikin tullut silloin tällöin vastaan, mutta saatuaan jo parilta kesken oppitunnin jonnekin suuntaavalta opettajalta ja siivoojaltakin pahat mulkaisut alkoi häntä jo kyllästyttää. Eikä vessassakaan jaksanut ikuisuuksia lorvia.
Niinpä Cream sen kummempia hienostelematta vain rysäytti musiikinluokan oven auki melko äänekkäästi.

// jeesus maaria, et tuli muuten tönköt X'''D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ti Elo 28, 2012 12:12 pm

Takamasa "Miyavi" Ishihara

Suurinosa oppilaista lähti hakemaan kitaraa, mutta jotkut pysyivät paikoillaan ja Miyavi oli osannut jopa odottaa sitä. Nauroi Kyungin ilmeelle, kun toinen ei näyttänyt kovin innokkaalta soittamaan triangelia. Omalla tavallaan hurmaavasti virnistäen oli juuri sanomassa jotain oppilailleen, mutta ehti vain avata suunsa, kun luokan ovi pamautettiin auki. Miyavin ei tarvinnut kääntyä katsomaan kuka sieltä tuli. Nopein liikkein osoitti myöhästelijää syyttävästi ja virnisti leveästi tuolle.
"Tervetuloa tunnille herraseni. Onneksi olkoon olette voittaneet kunnian soittaa triangelia!", kovaan ääneen julisti Creamille ja sen jälkeen hän siirsi osoittavan sormensa Kyungia kohti ja virne senkuin leveni.
"Saat kunnian soittaa Kyungin kanssa. Kaikki, annetaan onnekkaalle parille kunnon aploodit!", jatkoi sitten naurahtaen huvittuneena ja alkoi taputtamaan käsiään yhteen. Hän rakasti olla opettaja. Mikä olikaan sen mukavampaa kuin käskyttää oppilaita.
"No niin, hakekaa triangelit ja pääsette minun viereeni soittamaan", sanoi vielä kiusaten Creamia ja Kyungia.
"Ne jotka eivät soita mitään saavat luvan laulaa. Ensiksi vedetään rockahtavaan tapaan ja älkää huoliko, Miyavi-sama laulaa myös", selitti kuuluvalla äänellä varmistaen kaikkien kuulevan.

//Anteeksi, kesti aika kauan vastata n.n//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hullu meininki musiikin luokassa [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa