Akiharu "Miku" Tsukiyama

Siirry alas

Akiharu "Miku" Tsukiyama

Viesti  Samirix lähetetty Ti Heinä 24, 2012 1:49 amNimi: Akiharu Tsukiyama
Lempinimi: Miku, Milk-tea, Mikusuke
Ikä: 18, 5.1.1995
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Homo
Siviilisääty: Seurustelee Kevinin kanssa

Vuosikurssi: 3
Luokka: 3-B
Luokanvalvoja: Jinki "Onew" Lee
Huone: 104
Valinnaiset: Maantieto, kemia, musiikki

Perhesuhteet: Perheeseen kuulu Mikun lisäksi vanhemmat ja pikku sisko, joka on kaksi vuotta nuorempi. Vanhempiinsa pojalla on ihan hyvät välit. Ei ole niin läheinen heidän kanssaan, ettei kerro aivan kaikkea. Toimeen tulee heidän kanssaa ihan hyvin. Ei riitele heidän kanssaan, mutta ei kumminkaan ole aivan sydänystävä.
Isänsä kanssa poika ei ole niin läheinen, kuin äitinsä kanssa, kun tuo ei nähnyt isäänsä moneen vuoteen kaksikon erotessa riitaisissa tunnelmissa. Miku oli kolmen vanha, kun vanhemmat erosivat riitaisina. Eivät pitäneet yhteyttä toisiinsa, jonka seurauksena Miku ei kuullut pikku siskostaan ja isästään pitkään aikaan. Poika muutti äitinsä kanssa Shibuyaan. Poika ei kuullut isästään tai siskostaan ennen kuin vasta 12-vuotiaana, kun vanhemmat vasta silloin sopivat riitansa. Välillä Miku näkee isäänsä ja siskoaan, jotka asuvat Nagoyassa.
Siskonsa kanssa hänellä on läheiset välit. He aina silloin tällöin juttelevat joko puhelimitse tai netin kautta.Luonne: Miku on hieman omalaatuinen ja humoristinen. Hän on lapsekas ja vilkas, mutta kyllä osaa olla vastuuntuntoinen myös. Tuo on myös äkkipikainen ja uskaltaa puolustaa itseään. Joten jos joku alkaa kiusaamaan häntä, niin Miku kyllä uskaltaa avata ison suunsa, jonka seurauksena saa yleensä itsensä vähän hankalaan tilanteeseen. Tämä kun yleensä joutuu vaikeuksiin sen takia, kun hän tekee ensin ja sitten vasta ajattelee.
Miku kutiaa helposti ja hänen reaktionsa voivat olla suuria. Tuo suorastaan pongahtaa kymmeneen metriin sen seurauksena, että hänet säikäytetään. Sen jälkeen hän kyllä vannoo kostavansa ja yrittää saada kostettua sen vaikka minkälaisilla kepposilla. Hän on sellainen pikku pahis, joka ei kumminkaan mene liiallisuuksiin. Rajansa kaikella.
Miku on mestari selittäjä, aina keksimässä tekosyitä ja selityksiä kaikelle. Joskus ne voivat olla sellaisia joita on vaikea uskoa, mutta hän kyllä pystyy selittämään niitä ilme vakavana.
Poika on äänekäs ja sen kyllä huomaa milloin tuo on saapunut paikalle. Etenkin kun tuo repee nauruun, niin joskus se on sellaista kunnon huutonaurua. Eli ei voi olla huomaamatta tätä nuorukaista. Miku suorastaan rakastaa Disneyn Aku Ankkaa pienestä asti. Hän omistaa Aku Ankka pehmolelun, joka on erittäin rakas hänelle. Miku osaa puhua Aku Ankan äänellä, josta on erittäin ylpeä. Hän suorastaan palvoo kyseistä hahmoa, koska tuo on söpö ja tykkää sen äänestä.
Poika rakastaa myös ruokaa. Tämän vatsa osaa olla pohjaton kuilu, kun pystyy järkyttämään muita syömällä isoja annoksia. Tykkää ruoanlaitosta ja on siinä aika hyvä. Ehkä silloin tällöin pieniä tapaturmia tapahtuu, mutta ei haittaa. Miku on myös kiinnostunut musiikista ja helposti hän voi alkaa laulamaan jonkun kappaleen mukana aivan tunteella. Aivan sama onko kukaan kuulemassa tai ei, hän on aina valmis vetämään tunteella.
Osaa olla kunnon linssilude, jos näkee jonkun kuvaavan häntä, samantien tuo on valmis poseeraamaan. Poika kyllä uskaltaa esiintyä ja tehdä kaikkea, mitä ei ehkä olisi kovin fiksua tehdä. Kumminkin on asioita, joita hän ei koskaan suostuisi tekemään, esimerkiksi tupakan poltto.

Ulkonäkö: Miku on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja siro. Hiukset ovat vaaleat ja lyhyet. Niskahiukset ovat vähän pidemmät. Otsahiukset ovat epätasaiset ja silmien keskellä ne ovat pidemmät kuin sivuilla. Hiuksissaan hän käyttää paljon erilaisia pinnejä. Ne ovat enemmän koristeena. Kynnet tuo joskus lakkaa joko pastelli väreillä tai sitten vähän tummemmilla väreillä. Pituutta löytyy 164cm ja painoa 54kg. Lihaksia tuolla ei ulos päin näy, mutta ei muutenkaan ole mitenkään voimakas. Eli tappelussa hän voisi aika helposti jäädä kakkoseksi. Tuo kumminkin on notkea ja sulava liikkeinen.
Omaksi onnekseen pojalla on nopea aineenvaihdunta, koska tuo kykenee syömään isoja annoksia ruokaa, joten hän pysyy helposti hoikkana.
Tyyliltään Miku on ollut aina poikamainen ja hieman leikittelevä. Hänen tyylinsä saa vaikutteita Harajukun nuorisomuodista. Yleensä pukeutuu hyvin värikkäästi, mutta joskus voi pukeutua myös tummaan.


Kuvissa: Miku (An Cafe)

Muuta:
- Veriryhmä A
- Harrastaa kitaransoittoa, shoppailua, ruuanlaittoa ja kylpemistä.
- Lempiruoat ovat sushi, pihvi, nuudelit.
- On keksinyt omia sanoja, joita käyttää silloin tällöin. 'Kiteretsu' tarkoittaa jotain makeeta tai hienoa. Hän käytää tuota sanaa, jos tykkää jostakin todella paljon. 'Kawayusu' puolestaan tarkoittaa söpöä. Tämä on ikäänkuin rokkimainen söpö, jota Miku käyttää kuvaillessaan vaatteita, ihmisiä, itseään tai muuta vastaavaa.
- 'Nyappy', joka tarkoittaa iloista, ei ole kumminkaan Mikun oma keksimä sana. Hänen kaverinsa on joskus kauan sitten keksinyt sen, mutta tuo sana on jäänyt nuorukaiselle, joten hän käyttää sitä ja sen vasta kohta on 'un-nyappy'.
- Haaveilee muutamista lävistyksistä, mutta hänen vanhempansa ovat sitä vastaan.

Kerhot:
- Käsityökerho
- Näytelmäkerho

Hahmopalkinnot:
- Vuoden Läppä 2013 (3. sija)
- Vuoden Ilopilleri 2013 (1. sija)
- Vuoden Pari 2013 (jaettu 2. sija)


Videot:
Miku VS. Donald Duck
Miku's laugh

-Suhteet-

Gwangsuk "Feeldog" Oh - Mikun hyvä ystävä ja yhdessä he ovat kunnon pikku terroristit ettei mitään rajaa. Molemmilta lentää niin kuiva läppää ja ovat mukamas niin badasseja, että pahempia saa etsiä pitkään. Miku on jopa keksinyt toiselle lempinimen, jota toista kutsuu, "Fedoggi". Mistä ikinä senkään keksinyt.. Kumminkin hulikaani Miku viihtyy tämän seurassa ja on aina valmis 'badasseilemaan' toisen kanssa millon ja missä vain. Zicon kautta tutustui tähän toiseen hulikaaniin, joka on nykyään hänen terroristitoveri.

Jiho "Zico" Woo - Eräänä päivänä Zico oli napannut Mikun ja vienyt tuon Kyungin luokse näyttäen tuolle ja seuraavaksi poika huomasi kuuluvansa kaksikon pieneen joukkoon. Ei siinä mitään vikaa ollut, koska heidän huumori oli samanlaista, joten oli helppo tulla toimeen.
Aluksi Zico oli vaikuttanut vähän pelottavalta, mutta sitten vähän ajan päästä Miku nauraa räkätti tuon kanssa jo ja ei enää yhtään pelottanut tuo kamalan pitkä hyypiö. Pitää Zicoa aivan mahtavana tyyppinä ja tahtoisi olla samanlainen kuin tuo. Pitkä ja hauska.

Kyung Park - Zicon myötä tutustui Kyungiin, joka aluksi vaikutti aivan oudolta hyypiöltä (Itse on myös aivan outo hyypiö, joten voisi katsoa itseensä peiliin). Miku viihtyy tämän pojan seurassa myös todella paljon ja on aina valmis metsästämään Kyungin sekä Zicon koulussa, kun on aikaa.

Hyosung Jeon - Zicon ja Kyungin porukkaan liittyessään Miku tutustui Zicon hyvään ystävään, Hyosungiin. Vanhempi tyttö on aivan mukava ja plussana on myös se, että toinen uskaltaa pelleillä kamerankin edessä ja kuorossa ovat nauraneet vaikka mille. Yleensä Mikun kimakka nauruääni kuuluu voimakkaammin niinkuin yleensä. Hyosung on kumminkin Mikun mielestä tosi kiva tyttö ja tykkää toisen oranssihtavista hiuksista.

Kazuhiro "Bou" Saitou - Boun Miku tapasi jo yläasteella, kun usein hengaili tuon työpaikalla ja kaksikko tuli hyvin juttuun. Poika käy usein shoppailemassa tuon kanssa ja monesti on yöpynyt tuon luona, kun ovat käyneet yhdessä erilaisilla keikoilla.
Miku pitää Bouta vähän niinkuin isoveljenä, joka kyllä näyttää erehdyttävästi naiselta, mutta Mikua itseään ei se häiritse. Tuo aikoinaan itse myös luuli toista naiseksi aluksi, kunnes fakta läiskättiin hänen naamalle.

Takeshi "Takeru" Miyamoto - Mikun huonetoveri, jonka kanssa on tullut hyvin toimeen. Oikeastaan luokittelee toisen ystäväksi jo ja muutenkin hänen mielestä Takeru on tosi hyvä tyyppi.

Min ki (Ren) Choi - Tutustui Reniin huonetoverinsa, Takerun kautta, joka seurustelee Renin kanssa. Aluksi toinen vaikutti tosi hiljaiselta ja tylsältä, mutta kyllä hän viihtyi toisen seurassa niinä harvoina aikoina kun he olivat samassa huoneessa. Enimmäkseen se menee siihen, että Miku on äänessä, mutta eihän se poikaa haittaa, koska tuo keksii höpöttää milloin mistäkin.

Sunghyun "Kevin" Woo - Kouluvuoden alussa tutustui Keviniin, kun he työskentelivät yhdessä ja siinä samalla ystävystyivät toisiinsa. Nykyään he ovat hyviä ystäviä ja Mikulla saattaa olla pientä ihastumista tähän nuorukaiseen, mutta ei ole tiedostanut itse sitä vielä.
Kevin on pojan mielestä todella hyvä tyyppi, jonka kanssa on hauska sekoilla ja onhan heillä joskus pieniä väittelyitä, mutta harvemmin ja useimmin Kevin ne väittelyt voittaa, koska Miku alkaa vaan nauramaan kesken kaiken, mikä ei ole kovinkaan iso yllätys.

Byunghun "L.Joe" Lee - Joe on Mikun kilpailija, jonka kanssa on mitellyt vaikka minkälaisista asioista ja näytelmäkerhossa he yrittävät olla toistaan parempi. Alku alkoina he kinastelivat melkein koko ajan, kun he sattuivat törmäämään jossain. Miku aluksi ei kauheesti pitänyt tästä tyypistä, mutta sitten kisatessaan keskenään, niin he ystävystyivät jotenkin kummallisesti, että tulevat ihan hyvin juttuun nykyään. Miku on kuullut niistä juoruista ja naureskellut niille ja kertonut välillä Joelle niistä, mutta tuo ei ole koskaan kertonut hänelle onko ne totta vai ei.

-Pelit-

Sunnuntai 06.01.2013

Boys in shower... and the girl
With Takeru/Parkkim-chan, Yong/Fuyu, Ren/Ru-chan, Hati/Sienis & Rosie/Plane
Miku maata möllötti sängyllään mitä ihmeellisimmissä asennoissa lukiessaan mangapokkaria, kun Ren päätti ilmestyä sinne, mutta Takeru ei ollut paikalla. Ei kumminkaan kauaa kestänyt, kun Takeru tuli paikalle ja toi mukanaan uuden tuttavuuden Yongin ja nuorukaiset päättävät mennä joukolla suihkuun. Mitä ikinä tapahtuukaan siellä suihkussa, kun sinne ilmestyy eräs tyttö?
Kuollut

Perjantai 01.03.2013
"Yo! Lets skip class today"
With Kevin/Ru-chan
Kuollut


Lauantai 02.11.2013
THN - Actions speak louder than words!
With Kevin/Ru-chan
Valmis


Sunnuntai 03.11.2013
I'm so fucking dead
With Kevin/Ru-chan & Takeru/Parkkim-chan
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa