Akiharu Tsukiyama aka Miku

Siirry alas

Akiharu Tsukiyama aka Miku

Viesti  Samirix lähetetty Ti Heinä 24, 2012 1:36 amNimi: Akiharu Tsukiyama
Lempinimi: Miku, Milk-tea, Mikusuke
Ikä: 17, 5.1.1995
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Homo
Siviilisääty: Sinkku
Vuosikurssi: 1
Valinnaiset: Maantieto, kemia, musiikki

Perhesuhteet: Perheeseen kuulu Mikun lisäksi vanhemmat ja pikku sisko, joka on kaksi vuotta nuorempi. Vanhempiinsa pojalla on ihan hyvät välit. Ei ole niin läheinen heidän kanssaan, ettei kerro aivan kaikkea. Toimeen tulee heidän kanssaa ihan hyvin. Ei riitele heidän kanssaan, mutta ei kumminkaan ole aivan sydänystävä.
Isänsä kanssa poika ei ole niin läheinen, kuin äitinsä kanssa, kun tuo ei nähnyt isäänsä moneen vuoteen kaksikon erotessa riitaisissa tunnelmissa. Miku oli kolmen vanha, kun vanhemmat erosivat riitaisina. Eivät pitäneet yhteyttä toisiinsa, jonka seurauksena Miku ei kuullut pikku siskostaan ja isästään pitkään aikaan. Poika muutti äitinsä kanssa Shibuyaan. Poika ei kuullut isästään tai siskostaan ennen kuin vasta 12-vuotiaana, kun vanhemmat vasta silloin sopivat riitansa. Välillä Miku näkee isäänsä ja siskoaan, jotka asuvat Nagoyassa.
Siskonsa kanssa hänellä on läheiset välit. He aina silloin tällöin juttelevat joko puhelimitse tai netin kautta.Luonne: Miku on hieman omalaatuinen ja humoristinen. Hän on lapsekas ja vilkas, mutta kyllä osaa olla vastuuntuntoinen myös. Tuo on myös äkkipikainen ja uskaltaa puolustaa itseään. Joten jos joku alkaa kiusaamaan häntä, niin Miku kyllä uskaltaa avata ison suunsa, jonka seurauksena saa yleensä itsensä vähän hankalaan tilanteeseen. Tämä kun yleensä joutuu vaikeuksiin sen takia, kun hän tekee ensin ja sitten vasta ajattelee.
Miku kutiaa helposti ja hänen reaktionsa voivat olla suuria. Tuo suorastaan pongahtaa kymmeneen metriin sen seurauksena, että hänet säikäytetään. Sen jälkeen hän kyllä vannoo kostavansa ja yrittää saada kostettua sen vaikka minkälaisilla kepposilla. Hän on sellainen pikku pahis, joka ei kumminkaan mene liiallisuuksiin. Rajansa kaikella.
Miku on mestari selittäjä, aina keksimässä tekosyitä ja selityksiä kaikelle. Joskus ne voivat olla sellaisia joita on vaikea uskoa, mutta hän kyllä pystyy selittämään niitä ilme vakavana.
Poika on äänekäs ja sen kyllä huomaa milloin tuo on saapunut paikalle. Etenkin kun tuo repee nauruun, niin joskus se on sellaista kunnon huutonaurua. Eli ei voi olla huomaamatta tätä nuorukaista. Miku suorastaan rakastaa Disneyn Aku Ankkaa pienestä asti. Hän omistaa Aku Ankka pehmolelun, joka on erittäin rakas hänelle. Miku osaa puhua Aku Ankan äänellä, josta on erittäin ylpeä. Hän suorastaan palvoo kyseistä hahmoa, koska tuo on söpö ja tykkää sen äänestä.
Poika rakastaa myös ruokaa. Tämän vatsa osaa olla pohjaton kuilu, kun pystyy järkyttämään muita syömällä isoja annoksia. Tykkää ruoanlaitosta ja on siinä aika hyvä. Ehkä silloin tällöin pieniä tapaturmia tapahtuu, mutta ei haittaa. Miku on myös kiinnostunut musiikista ja helposti hän voi alkaa laulamaan jonkun kappaleen mukana aivan tunteella. Aivan sama onko kukaan kuulemassa tai ei, hän on aina valmis vetämään tunteella.
Osaa olla kunnon linssilude, jos näkee jonkun kuvaavan häntä, samantien tuo on valmis poseeraamaan. Poika kyllä uskaltaa esiintyä ja tehdä kaikkea, mitä ei ehkä olisi kovin fiksua tehdä. Kumminkin on asioita, joita hän ei koskaan suostuisi tekemään, esimerkiksi tupakan poltto.

Ulkonäkö: Miku on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja siro. Hiukset ovat vaaleat ja lyhyet. Niskahiukset ovat vähän pidemmät. Otsahiukset ovat epätasaiset ja silmien keskellä ne ovat pidemmät kuin sivuilla. Hiuksissaan hän käyttää paljon erilaisia pinnejä. Ne ovat enemmän koristeena. Kynnet tuo joskus lakkaa joko pastelli väreillä tai sitten vähän tummemmilla väreillä. Pituutta löytyy 164cm ja painoa 54kg. Lihaksia tuolla ei ulos päin näy, mutta ei muutenkaan ole mitenkään voimakas. Eli tappelussa hän voisi aika helposti jäädä kakkoseksi. Tuo kumminkin on notkea ja sulava liikkeinen.
Omaksi onnekseen pojalla on nopea aineenvaihdunta, koska tuo kykenee syömään isoja annoksia ruokaa, joten hän pysyy helposti hoikkana.
Tyyliltään Miku on ollut aina poikamainen ja hieman leikittelevä. Hänen tyylinsä saa vaikutteita Harajukun nuorisomuodista. Yleensä pukeutuu hyvin värikkäästi, mutta joskus voi pukeutua myös tummaan.


Kuvissa: Miku (An Cafe)

Muuta:
- Veriryhmä A
- Harrastaa kitaransoittoa, shoppailua, ruuanlaittoa ja kylpemistä.
- Lempiruoat ovat sushi, pihvi, nuudelit.
- On keksinyt omia sanoja, joita käyttää silloin tällöin. 'Kiteretsu' tarkoittaa jotain makeeta tai hienoa. Hän käytää tuota sanaa, jos tykkää jostakin todella paljon. 'Kawayusu' puolestaan tarkoittaa söpöä. Tämä on ikäänkuin rokkimainen söpö, jota Miku käyttää kuvaillessaan vaatteita, ihmisiä, itseään tai muuta vastaavaa.
- 'Nyappy', joka tarkoittaa iloista, ei ole kumminkaan Mikun oma keksimä sana. Hänen kaverinsa on joskus kauan sitten keksinyt sen, mutta tuo sana on jäänyt nuorukaiselle, joten hän käyttää sitä ja sen vasta kohta on 'un-nyappy'.
- Haaveilee muutamista lävistyksistä, mutta hänen vanhempansa ovat sitä vastaan.

Videot:
Miku VS. Donald Duck

//Muwahhaahahaa, ei kauaa kestänyt, kun jo uutta hahmoa tungen tänne XD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Akiharu Tsukiyama aka Miku

Viesti  Maya lähetetty Ti Heinä 24, 2012 1:43 am

Jeesus Maaria, Rixu on liekeissä !! :::DD Mutta jee, Miku<3 (Oi, jotenki tykkään tästä hahmosta jo nyt!)

Hyväksytty, käy tsekkaa Mikun huone ja luokka tuolta Ilmoitustaululta. :D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa