Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Siirry alas

Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Su Marras 06, 2011 4:06 pm

// Maya ja pieni reggaerasta jonne tänne ! ::: D <3 //

Maanantai 7. marraskuuta 2011, Opettajien huoneistot

Jaejoong Kim

Jae vilkaisi syvään huokaisten opettajien huoneen kelloa, joka näytti jo jotain sellaista, että mies voisi jo hyvillä mielin vetäytyä tältä päivältä maantieteen ja biologian opettajan tehtävistään ja alkaa suoria kotia kohti.
”Eiköhän se ollut sitten siinä?” hän kysyi äänensävyllä, joka olisi aivan yhtä hyvin tulla perjantain viimeisen tunnin viimeisellä minuutilla opiskelijan suusta. Erityisesti myöntävän vastauksen jälkeistä pöydän alla salaa tehtyä voittoa merkitsevää nyrkinliikettä ei ehkä heti odottanut opettajalta.
Kaikilta oppilailta oli loppunut koulu poikkeuksellisesti jo kello kahdelta, mutta opettajille se oli tarkoittanut parituntista puisevaa ja tuskallista kokousta, joka oli sujunut loistavassa maanantaijähmeydessä. Jae oli vaivautunut sanomaan koko kokouksen aikana ehkä maksimissaan muutaman sanan, ja lähinnä tuijotellut sitä julmetun hitaasti eteenpäin laiskasti venyttelevää kelloa, joka vihdoin ja viimein pitkän apokalyptisen tuskan jälkeen oli edennyt sinne kello neljän pintaan.
Ensinnäkään Jae ei pitänyt kokoustamisesta – opettaminen oli enemmän hänen juttunsa – ja toisekseen hän oli viikonlopun jäljiltä sen verran väsynyt, että Kangin oli kohotellut hänelle suorastaan raivostuttavan vihjailevasti kulmiaan. Tai sitten Jae vainoharhaisesti oli näin kuvitellut.

Jae pakkasi nopeasti tavaransa laukkuunsa, kiskaisi valkoisen hihattoman paitansa päälle harmaan ohuen neuletakin ja pyyhkäisi ulos koulurakennuksesta, ettei vahingossakaan jäisi suustaan kiinni kenenkään opettajakollegan kanssa, sillä hän halusi vain mahdollisimman nopeasti kämpilleen ja mielellään jopa nukkumaan. Vaikkakin siellä kämpillä odottelisi luultavimmin koko väsymyksen syy, Zico, joka vaatisi ruokaa ja vaikka sun mitä, joten päiväunet taitaisivat jäädä vain haaveeksi. Noh, ainahan sitä voisi yrittää.
Zico oli kuluneiden kuukausien aikana käytännöllisesti katsoen siirtänyt majapaikkansa koulun asuntolasta Jaen asunnolle. Tämä oli käynyt pikku hiljaa ikään kuin huomaamatta ilman, että kumpikaan oli asiasta sanallakaan sen kummemmin maininnut. Ja nyt se oli jo niin luonnollista, ettei siitä tarvinnut edes puhua muuten kuin siitä näkökulmasta, ettei seikka herättäisi epäilyksiä koulun taholla. Ja vallan mallikkaasti he olivat tähän asti selvinneet.

Jaejoong käveli tavanomaista reittiään koululta kotiinsa, käväisten matkalla ostamassa lähimmästä kaupasta täydennystä ruokavarantoihin, jotka muuan nälkäinen nuori mies oli viikonlopun aikana upottanut kitusiinsa. Jaesta oli suorastaan huvittavaa, kuinka Zico niin kärkkäästi osasi vaatia sitä, mitä halusi, eikä esimerkiksi nyt tämän nälkäisyys siis voinut kerta kaikkiaan jäädä huomaamatta edes sokealta ja kuurolta.
Jae tonki kotiavaimensa esille, iski sen oven lukkoon ja työnsi oven melko reteästi auki. Joku muu olisi ehkä juossut nopeasti kuin salama vessanpöntöstä iloisesti häntä vastaan suorastaan kaulaan hypäten, mutta se nyt ei ollut lainkaan Zicon tyylistä. Jae olisi varmaan lähinnä säikähtänyt tuollaista, ja tarkistanut, ettei poikarukalla ollut kuumetta. Nytkin hänen nuori poikaystävänsä varmasti vain kaivelisi varpaitaan olohuoneen sohvalla töllöä tuijottaen tai jotain muuta vastaavaa.


Viimeinen muokkaaja, Shui pvm Pe Tammi 20, 2012 2:45 am, muokattu 1 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ma Marras 07, 2011 2:31 pm

// REGGAERASTA JONNE ! X'''D trollollol. mut täällä me olemme ! :::D <3 //

Jiho Woo

Hillittömät rastat omaava nuorukainen istuskeli varsin rennossa asennossa Jaejoongin olohuoneen sohvalla, tuijottaen kevyesti lasittuneella katseella telkkarista tulevaa luonto-ohjelmaa - tai ainakin Zico oli aivoissaan päätellyt sen olevan jotain avaraan luontoon liittyvää, mitä nyt koomailultaan oli saanut selvää. Tuon kokoisesta taulutelkkarista olisi kyllä sietänyt katsoa jotain tähdellisempääkin, mutta Zico oli viikonlopun jäljiltä hieman väsynyt, joten tv:n katsomiseen oli astetta vaikeampi keskittyä. Vaikkakin väsymyksestään hän saattoi syyttää vain ja ainoastaan itseään - hän oli kehitellyt Jaelle ja itselleen vaikka sun minkälaisia aktiviteetteja viikonlopun kuluksi ja vaikka Zico ei ikinä suostuisi sitä ainakaan Jaelle myöntämään, niin hän oli itsekin hivenen väsynyt.
Onneksi koulupäivä sentään oli tänään poikkeuksellisesti loppunut jo kahdelta, kiitos jonkun turhanpäiväisen opettajien kokouksen, johon Jaekin tosin oli joutunut jäämään. Zico oli sitten maleksinut koulusta suoraan Jaen kämpille ja luikahtanut ovesta sisään naapurien huomaamatta, kiitos vara-avaimen, jonka nuorukainen oli ominut omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Laiska vilkaisu digiboksin kelloon riitti kertomaan, että Jaen pitäisi saapua kotiin ihan piakkoin. Eiväthän he voineet pitää opettajia jumissa koko päivää jossain tyhmässä kokouksessa, jossa kukaan ei kuitenkaan saisi mitään tähdellistä aikaiseksi.
Viimeiset pari kuukautta olivat kuluneet yllättävän nopeasti ja tuona aikana Zico oli käytännössä katsoen siirtänyt pikkuhiljaa omaisuuttaan Jaen asuntoon ja nuorukainen muutenkin vietti miehen asunnossa nykyään enemmän aikaa kuin asuntolalla. Zicon kaverit olivat tottakai asian huomanneet ja siitä kevyesti tiedustelleet, mutta Zico ei ollut noihin uteluihin sanonut juuta eikä jaata. Ei sillä, etteikö Zico olisi voinut - tai uskaltanut - kertoa totuutta, mutta he olivat Jaen kanssa ikäänkuin sanattomasti sopineet, että kenellekään ei kerrota. Jae pelkäsi ihan liikaa työpaikkansa puolesta, eikä Zicoakaan varsinaisesti houkutellut hankkia toiselle potkuja. Näinollen Zico oli ainakin toistaiseksi päättänyt pitää turpansa kiinni asiasta.

Zico havahtui ajatuksistaan, kun hän kuuli ulko-oven lukon rapisevan ja pian ovi työnnettiinkin auki. Rastatukkainen nuorukainen käänsi rentoa asentoaan sohvalla niin, että hän näki suoraan eteisen suuntaan. Siinä vaiheessa Zico vasta muisti koulupukunsa, jonka hän oli Jaen kämpille saavuttuaan heitellyt pitkin ja poikin eteisen lattiaa ja vaatevana jatkui yhtenä sekasotkuna makuuhuoneeseen saakka, jossa Zico oli vaihtanut vähän rennommat vaatteet ylleen - eli vaaleanharmaan printtikuvioisen t-paidan ja tummat, puolessa takapuolessa asti roikkuvat ja polvista repaleiset farkut, jotka paljastivat selvästi altaan mustat ihoa myötäilevät boxerit.
Zico ei kuitenkaan jaksanut sotkua murehtia kuin pienen ohikiitävän hetken, kun syötävän hyvännäköinen mies sattui ilmestymään ulko-oven takaa hänen näköpiiriinsä ja nuoremman huulille kohosi vähän kujeileva virne, kun hän tutkaili Jaea tyytyväisenä päästä varpaisiin.
"Toitsä ruokaa?" Zico tiedusteli pienen hiljaisuuden jälkeen, sen kummempia tervehtimättä. Hän ehtisi kyllä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Marras 08, 2011 12:31 am

Jaejoong Kim

Jaejoong oli oikeastaan jo tottunut siihen, että Zico onnistui jättämään jälkeensä sotkua ihan vain vaikka kävelemällä ympäriinsä, mutta silti hän ei koskaan ollut varsinaisen innoissaan, kun joku selkeä elämisen jälki sattui hänen silmiinsä. Mutta koska hän Zicosta kuitenkin piti, niin kestettävissä oli tämä pieni ominaisuus, jonka puuttuminen toisaalta olisi ollut aika outoa. Kaikesta huolimatta sotku aiheutti hänessä aina pientä tai vähän suurempaakin hampaiden kiristelyä.
Mies tuijotti oven avattuaan ja takanaan suljettuaan hetken ilmeettömänä juuri oven taakse keskelle kulkuväylää rempseästi potkittuja kenkiä ja antoi sitten katseensa seurata muun muassa housuista, paidasta, kravatista, sukista ja koululaukusta koostuvaa vanaa, joka johti ulko-ovelta eteisen läpi makuuhuoneeseen. Sieltä hän nosti katseensa hieman kulmiaan kohottaen olohuoneen sohvalle, jolla sotkun syypää retkotti rennon näköisessä asennossa.

Jae ei jaksanut kommentoida mitään Zicon kysymykseen, vaan puraisi huultaan ja raahasi kantamuksensa eteisestä viereiseen keittiöön. Mies tunsi vuosisadan päänsäryn olevan tekemässä tuloaan, mutta siitä huolimatta tunnollisesti purki ostokset kasseista kaappeihin ja tajusi, että jos olisi ollut todella oikein fiksu, niin hän olisi hakenut ruokaa parin korttelin päässä sijaitsevasta take away – ravintolasta.
Mutta koska fiksuus ei ollut ollut nyt mukana (eikä takaisinpäin käveleminen tasan ollut vaihtoehto) ja Jae ei saisi koko iltana itseään niskasta kiinni, jos ei hoitaisi hommaa heti, niin hän riisui neuletakkinsa, nakkasi sen pöydän ääressä olevan tuolin selkänojalle ja ryhtyi kaivelemaan tarvikkeita tehdäkseen vaikka jotain maailman yksinkertaisinta currya ja riisiä. Samalla hän nyki hajamielisesti pykälää liian suurta ja löysää valkeaa hihatontaan ja mustia hänen normaalia opetuslookkiaan rennompia farkkuja parempaan asentoon päällään.
Jae kuunteli toisella korvallaan olohuoneesta kantautuvia ääniä, eikä voinut estää suupieltään nytkähtämästä vähän huvittuneesti kaikesta ryytyneestä olostaan huolimatta tajutessaan, että telkkarista pauhasi jotakin puhetta tippukiviluolista melko mahtipontisen taustamusiikin sävyttämänä. Mahtoi nuoremmalla olla tylsää.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ti Marras 08, 2011 9:53 am

Jiho Woo

'Okei, tuon viimeisen kysymyksen olisi selkeästi voinut jättää kysymättä', Zico tuumi seuratessaan katseellaan kuinka Jae mitään sanomatta käveli keittiön puolelle. Asia oli niin, että Zico kyllä ymmärsi milloin kannatti sanoa mitäkin - kyllä, hänellä oli sen verran tilannetajua ja tunneälyä, vaikka sitä ehkä olikin hyvin vaikea uskoa. Hän ei vain yksinkertaisesti osannut käyttäytyä sen mukaan, koska... noh, kaikki semmoinen vähänkin lällympi ja pehmeämpi oli vain niin hänen luonteensa vastaista.
Jaella oli ollut vielä raskaampi päivä kuin Zicolla ja mies oli ihan Zicoa varten käynyt jopa kaupassa ennen kotiin tuloa, joten ehkä ei olisi kannattanut ensimmäisenä tiedustella oliko mies tuonut ruokaa mukanaan. Joku muu olisi saattanut vain kiitää valonnopeudella eteiseen auttamaan ostoskassien kanssa ja kysellyt samalla miten toisen päivä oli mennyt. Tuo kaikki vain oli Zicolle niin... kankeaa, kiusallista ja hyvin epäzicomaista. Ei hän osannut käyttäytyä niin.

Rastatukkainen nuorukainen kuunteli korvat höröllään keittiöstä kantautuvia ruokaostosten purkamisen ääniä ja hän oli kokonaan unohtanut taustalla pauhaavan telkkarin, jossa puuduttavan tylsä kertoja selitti tasaisella äänellä jotain tippukiviluolista ja niiden asukkaista. Keittiöstä kantautuvat äänet muuttuivat hiljalleen sen tyylisiksi, joista saattoi päätellä, että Jae oli ryhtynyt kokkauspuuhiin. Ja koska mies ei ollut vieläkään noteerannut Zicon olemassaoloa millään lailla, nuorempi pohti hetken aikaa mielessään, että pitäisikö hänen kenties mennä tsekkaamaan tilanne - oliko toinen sittenkin ottanut isommassa mittakaavassa nokkiinsa eteisen sotkusta ja Zicon äskeisestä 'tervehdyksestä' ja ehkä nuorempi voisi jopa vähän hyvitellä. Sillä ainoalla tavalla, jonka hän osasi.

Zico lampsi olohuoneesta keittiön puolelle, jääden hetkeksi katselemaan Jaen sivuprofiilia. Mies oli vähentänyt hieman vaatetustaan, eli toisinsanoen neuletakki oli lentänyt pois tämän päältä, mistä Zico oli itse asiassa hyvinkin tyytyväinen, sillä sen paremmalta Jae näytti, mitä vähemmän tällä oli vaatetta yllään. Kujeileva virne löysi jälleen tiensä Zicon huulille, kun tämä käveli sanaakaan sanomatta vanhemman miehen taakse, laskien molemmat kätensä mustan farkkukankaan peittämälle takapuolelle ja nojaten leukaansa Jaen olkaa vasten.
Virnistys vain leveni, kun Zico puristi kevyesti edessään seisovaa miestä takapuolesta, painaen samalla vartaloaan Jaen selkää vasten.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Marras 08, 2011 10:45 am

Jaejoong Kim

Ei Jae varsinaisesti ollut nokkiinsa ottanut Zicon takia, vaikkei kovin piristävänä tätä ollut kyllä pitänyt. Hän vain oli yleisesti ottaen niin väsähtänyt, ettei jaksanut oikein reagoida ja saattoi vaikuttaa sen takia huomattavasti todellista ärtyneemmältä tai muuten pettyneeltä. Hän kyllä oli oppinut jo tuntemaan Zicon sen verran, että tiesi, mikä oli tälle tyypillistä noin käyttäytymiseen asti yltävänä toimintana ja mikä taas meni tämän mukavuusrajan yli, eikä hän tuota pahakseen pistänyt.
Sitä paitsi hän tiesi, että Zico tasan varmasti ilman epäilyksen hiventäkään hiippailisi kohta kuin utelias ja 'pahat' mielessä oleva rastatukkainen koiranpentu olohuoneen puolelta keittiöön katsomaan, oliko Jae suuttunut tai jotain.

Jae muka keskitti ajatuksensa ja koko keskittymisensä porkkanan ja perunan paloitteluun, kun hänen korviinsa tarttui television metelöinnin lomasta sohvan narahdus, sekä askeleet, jotka lähestyivät. Vaaleahiuksinen mies käänsi kasvojaan poispäin keittiön oven suunnasta voidakseen peittää kasvoille väkisin kohoavan naurunhivenen, mutta jatkoi kasvisten leikkaamista keskeytyksettä.
Askeleet pysähtyivät jonnekin heti keittiön oviaukon sisäpuolelle, ja Jae sai taistella itsensä kanssa, ettei kääntyisi vilkaisemaan tai muuten osoittaisi, että oli huomannut toisen tai että häntä ylipäätään kiinnosti. Hän ei halunnut saman tien paljastaa, ettei oikeastaan ollut vetänyt mitään potun kokoista nenäänsä – ehkä jonkin sitä pienemmän esineen kuitenkin -, kun Zico taisi näin ajatella.
Ei siis tullut yllätyksenä, kun Zico loppujen lopuksi mitään sanomatta iski kätensä Jaen twopackille ja leuka nojautui miehen olkapäätä vasten. Jae virnisti lyhyesti salaa: toinen oli niin ennalta arvattava tässä asiassa!
”Moi vaan sullekin”, Jae sanoi vähän väsyneellä äänellä toisen käydessä läheisemmäksi, ja väisti eteenpäin sen muutaman sentin, jonka mahtui ennen kuin lantio osui pöydän reunaan, vaikka aika turhaksi taisi tuo väistöliike jäädä, kun nuorempi vain painautui perässä.
”Hei mä yritän tehdä ruokaa!” mies sanoi yhä edelleenkään itsepäisesti kääntämättä katsettaan pois siitä, mitä oli tekemässä. ”Saat tuolla vauhdilla kohta mun sormia ruokas sekaan.”
Jae vaikeni hetkeksi ja lisäsi sitten vähän sarkastiseen ja merkitsevään sävyyn: ”Nii ja kyllä siis toin ruokaa.”

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ti Marras 08, 2011 1:17 pm

Jiho Woo

Nuoremman keskittyminen oli kiinnittynyt enemmän Jaen takapuoleen, joten Zico vain hymähti vastaukseksi toisen tervehdykseen. Farkkukankaan peittämä takamus tuntui samalta kuin ennenkin, mutta silti rastatukkainen nuorukainen ei tuntunut saavan siitä tarpeekseen.
Jaen säälittävä yritys väistää Zicon lähentelyä päätyi harakoille, kun nuorempi vain painautui entistä lähemmäs, saaden vanhemman nalkkiin pöydän reunaa vasten. Ja kun Jae yritti itsepintaisesti keskittyä ruuanlaittoon, kiinnittämättä lainkaan huomiota Zicoon, päätti nuorempi kostaa tämän painamalla lantiotaan ehkä vähän turhankin voimakkaasti Jaen takapuolta vasten. Hänen pitkät sormensa sujahtivat hyvää vauhtia valkean hihattoman paidan helman alle, hyväillen kevyesti alta paljastunutta ihoa.

Vaikka Zico olikin taitavasti jättänyt noteeraamatta Jaen puheet työnsä lomassa, niin viimeisimmän kommentin sarkastista sävyä hän ei voinut olla huomaamatta.
"Loistavaa, en sentäs kuole nälkään", nuorempi tokaisi matalalla äänellä hivenen huvittuneena, hengittäen suoraan miehen korvaan ja näykäten tätä samalla kevyesti korvanlehdestä.
Zico jatkoi puuhasteluaan Jaen vartalon kimpussa, antaen toisen vapaasti jatkaa kokkailuaan - jos tämä siihen enää pystyi keskittymään - ja nuorempi hivutti hitaasti sormiaan miehen paidan alta kohti tämän farkkujen etumusta. Taitavat sormet jäivät ilkikurisesti leikittelemään farkkujen napilla.
"Jos multa kysytään, nii sä kyl voisit hetkeks unohtaa sen kokkailun - ellet sä sitten ihan välttämättä halua jatkaa?" rastatukkainen nuorukainen kehräsi vanhemman miehen korvaan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Marras 08, 2011 2:15 pm

Jaejoong Kim

Zico oli ilmeisesti väen vängällä päättänyt saada Jaen huomion ruuanlaitosta itseensä, siihen malliin nuorempi alkoi tunkeutua iholle. No, olihan Zico huomattavasti mielenkiintoisempi kuin joku potun kyrsä taikka siipale porkkanaa, siitä ei ollut kyllä epäilystäkään.
Jae vakaasti päätti, että saisi tehtyä ainakin sen, mitä oli tekemässä ennen kuin antaisi Zicon häiritä itseään. Zico keskittyi omaan hommaansa eli ahdistelemaan Jaea vähän sieltä sun täältä, ja Jaejoong keskittyi sitkeästi omaansa eli vääntämään ruuan pikakelauksella siihen pisteeseen, että voisi antaa sen olla. Se kun oli aika selvää, ettei Jae pitkään jaksaisi kylmänviileästi ignoorata nuorempansa puuhastelua. Tähän viittasi jo se niskasta alkava ja haaruksien kautta varpaisiin asti solahtava värähdys, jonka korvanlehteen suuntautuva näykkäisy sai aikaan.
Miestä kyllä väsytti, ihan oikeasti väsytti, mutta minkäs sitä mahtoi?

Kun Jae tunsi Zicon sormien siirtyvän paidan alta vielä kohtalaisen turvallisista maisemista yhä enemmän etelään päin ja jäivät leikkimään farkkujen napilla, Jae sai viimein kokkailunsa kokattua juuri sopivasti Zicon kysymyksen / suoran ehdotuksen pintaan. Jae vei kätensä nopeasti pöydänreunan ja itsensä väliin ja tarttui Zicoa ranteesta vetäen toisen käden pois sieltä, minne se uhkaavasti tietään hamusi. Yllättävän nopeasti mies oli kiepauttanut itsensä ympäri selkäpuoli vasten keittiön tasoa. Hän oli nyt kasvot nuorempaansa päin ja piti toisella kädellään kiinni tämän toisesta ranteesta ja toisella toisesta niin, että kädet oli väännetty väkisin jonnekin molempien hartioiden yläpuolelle.
”Antasit vanhuksen välillä levätä”, Jae tuumasi peruskäheällä äänellään toinen kulma kohotettuna pitäen Zicon pikkiriikkisen hajuraon päässä itsestään. Zico se tuntui jaksavan vaikka joka ikinen päivä - tai todennäköisempää oli, että tämäkin kyllä oli väsynyt ainakin jollakin tasolla, muttei vain voinut kuollakseenkaan myöntää sitä. ”Voisit vaikka antaa osan tuosta loputtomasta energiasta tännekin päin, eikö?”
Jae ei kerta kaikkiaan mahtanut mitään: hän olisi voinut vain työntää Zicon pois ja levätä, kun kerta sille tuntui, mutta pystyikö hän? No ei.
”Sä voitit", Jae sanoi kasvoillaan muka lannistunut ilme ennen kuin työnsi kasvojaan hieman eteenpäin kohti nuoremman huulia.

// Oho kas vain, Jae on heleppo. //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ma Tammi 09, 2012 7:44 am

// ohoh kylläpäs tässä on kestäny. //

Jiho Woo

Zicon olemus suorastaan pursui itsetyytyväisyyttä, kun hän havaitsi Jaen pikkuhiljaa lämpenevän hänen ehdotuksilleen. Tai no, ei toista kyllä kovin kauaa tarvinnut lämmitellä, itse asiassa mies oli yllättävän helppo tapaus, jos nyt näin yleisellä tasolla vertasi. Rastatukkainen nuorukainen olisi voinut suorastaan epäzicomaisesti kehrätä kuunnellessaan Jaen astetta käheämpää äänensävyä, joka suorastaan tihkui seksikkyyttä.
Zico ei sanonut juuta eikä jaata, kun vanhempi mies ehdotti, että hänhän olisi voinut antaa osan loputtomasta energiastaan toiselle. Todellisuudessa Zico oli itsekin väsynyt, mutta hän ei ikimaailmassa olisi sitä miehelle myöntänyt.
Ilme rastojen kehystämillä kasvoilla oli kaikkea muuta kuin säädyllinen, kun Jae lopultakin myönsi tappionsa ja oikein tyrkytti huuliaan suudeltaviksi. Zico ei tätä laittanut pahakseen, vaan nuorukainen kumartui kevyesti eteenpäin, painaen huulensa kiihkeästi miehen huulille, ujuttaen samalla molemmat kätensä toisen lantiolle.
"Sä et tuu pääsemään vähällä", Zico tokaisi matalalla äänellä ohjatessaan miestä kohti tämän makuuhuonetta, kiskoen samalla omaa paitaansa pois päältään. Ah, hän tulisi niin kaikesta väsymyksestään huolimatta nauttimaan tästä.

***

Ikuisuudelta tuntuneen hetken jälkeen nuorempi makasi alasti hengästyneenä ja kertakaikkiaan tyytyväisenä Jaen sängyllä. Hän nojasi toiseen kyynerpäähänsä ja tummien silmien katse vaelsi pitkin vanhemman miehen alastonta vartaloa.
"Nyt sä voisit jatkaa sitä ruoan tekemistä", Zico sanoi hetken hiljaisuuden jälkeen vieno hymy huulillaan, josta erottui selvästi se pieni zicomainen ilkikurisuus.

// aikahyppy, että saadaan tää joskus pelattuakin XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ma Tammi 09, 2012 1:08 pm

Jaejoong Kim

'Tässä sitä taas mennään', Jae ajatteli Zicon varoituksen kuultuaan, kun liikerata lähti kulkemaan keittiöstä poispäin ja ilman muuta kohti makuuhuonetta. Miehen jo onnistuneesti epäloogisiksi ja hajanaisiksi menneet ajatukset käsittivät sävyjä väsyneestä huvittuneeseen, mutta kroppa esitti kyllä jo merkkejä siitä, ettei häntä kyllä ainakaan mitenkään liikaa tainnut väsyttää.

***
Jokusen hetken kuluttua Jae pyyhki kämmenselällään laiskasti otsaansa, joka oli päässyt hikeentymään hetkeä aiemmin ja keräsi yhä vielä hengitystään selällään alastomana maaten rintakehä kohoillen vielä normaalia raskaampien hengitysten tahdissa. Miehen huulille oli jämähtänyt väsynyt, mutta äärimmäisen tyytyväinen hymy, kun hän räpelsi puolihuolimattomasti toisen kätensä sormilla yhtä Zicon rastoista silmät suljettuina.
Jae käänsi kohotetuilla kulmilla varustetun katseensa korostetun hitaasti nuorempaan ja tämän muka vienon viattomaan hymyyn, kun tämä kehtasi tuoda kesken jääneen ruuanlaiton esille.
"Haistahan kuule - ", mies röhähti naurusta ja korvasi viimeisen sanan kohottamalla kätensä kohti Zicoa ja puristi tätä melko tiukalla otteella nenästä. Hänhän ei heti inahtaisi näiltä sijoilta yhtään mihinkään, joten ylös nousemisen sijaan Jae vain kääntyi kyljelleen kohti vieressään makaavaa Zicoa ja kiersi käsivartensa tämän vyötärön yli sulkien taas silmänsä. Nuorempi saisi nyt olla hetken aikaa tyhjin vatsoin, sillä ajatus suihkun kautta takaisin keittiöön maleksimisesta tuntui vain kerta kaikkiaan liian ylivoimaiselta.

// alta poies peli vaan :::: D //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty To Tammi 19, 2012 8:56 pm

Jiho Woo

Zico oli mielestään ollut kovinkin viisas tuodessaan jälleen varsin sopivassa välissä esille tuon kesken jääneen ruuanlaiton, mutta näköjään Jae ei lämmennyt ajatukselle ihan niin kuin olisi pitänyt. Tosin, kun mies ylös nousemisen sijaan käänsikin kylkeään ja kietoi käsivartensa Zicon alastoman vyötärön ympärille, ei nuorempi voinut muuta kuin olla tilanteeseen tyytyväinen.
"Okei, okei", Zico huokaisi muka luovuttamisen merkiksi pienen ilkikurisuuden kera ja painautui hivenen lähemmäs Jaea ja tämän vartaloa.
"Mikäs kiire tässä muka on."

// VALMIS. vihdoinki. XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Your toothbrush next to mine [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa