Jinki Lee

Siirry alas

Jinki Lee

Viesti  Samirix lähetetty Ma Heinä 23, 2012 8:53 am


”Don’t say random stuff. It makes me do random things.”

Nimi: Jinki Lee
Lempinimi: Onew, Dudu (Tofu)
Ikä: 23, 14.12.1988
Sukupuoli: Mies
Opetettava aine: Kemia, fysiikka (Harjoittelija)
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Sinkku

Perhesuhteet: Mies on kotoisin Gwangmyeongista, Etelä-Koreasta. Sisaruksia ei ole. Onew on erittäin läheinen vanhempiensa kanssa, joihin on yhteyksissä sopivasti. Hän on ottanut isästään mallia ja pienestä pitäen halunnut tulla samanlaiseksi opettajaksi kuin isänsä. Kumminkin hänen isänsä osaa olla vakavampi.
Vanhemmat ovat kyllä saaneet olla huolissaan pojastaan, joka on epäinhimillisen kömpelö ollut koko ikänsä. Lapsena Onew välillä piti jopa kypärää päässään, ettei kolauttaisi päätään pahasti. Aikamoinen lapsuus miehellä ollut, kyllä. Muutamia tapaturmia sattunut, mutta ei mitään niin vakavaa, että olisi ollut hengenvaarassa.
Äitinsä oli aluksi hieman sitä vastaan, että Onew lähtisi Japaniin opiskelemaan, mutta pitkän keskustelu tuokion jälkeen vähän vastahakoisesti kannusti poikaansa. Huolestui siitä miten toinen pärjäisi siellä, kun vanhemmat eivät olleet lähellä. Äiti kun välillä osasi olla ylihuolehtiva poikaansa kohtaan.
Onewn perhe ei ole mitenkään varakas, mutta ei kyllä köyhäkään. He ovat siinä välissä. Joten vanhemmat pystyivät auttamaan rahan suhteen vähän. Sitten Onew lähti Japaniin opiskelemaan opettajaksi.
Joskus lomilla Onew matkustaa vanhempiensa luokse, josta hänen vanhempansa ovat onnellisia, että he näkevät poikaansa välillä. Joskus kaksikko tulee Japaniin käymään. Onewn äiti ei kyllä osaa olla huolehtimasta kömpelöstä pojastaan. Shibuyassa asustelee nykyään pienessä kaksiossa yksikseen.


”When the situation is awkward, say ‘LAA’!”

Luonne: Onew on huoleton nuori mies, jolle tapahtuu erittäin usein mitä hulvattomimpia kommelluksia. Penkillä istuminen ei ole aina turvallista hänelle, koska hän on elämänsä ajan hyvin monta kertaa kaatunut sen kanssa. Hänen seurassa ei kyllä tylsää tule ihan heti. On tunnetusti hyvin, hyvin kömpelö, mutta myös omalla tavallaan suloinen. Onewlla on suuri sydän. Hän tunnetaan myös suuresta ja lämpimästä hymystä sekä hölmöstä asenteesta. Onew on kunnon Chicken maniac, koska tykkää tosi paljon syödä kanaa. Kana on sellainen asia, joka saa miehen unohtamaan kaiken muun. Vaikka olisi kyse elämästä ja kuolemasta, niin Onew keskittyy täysin siihen kanaan.
Aina kun hän ei tiedä miten vastata johonkin kysymykseen, niin tämä mies vajoaa hämmentävään hermostuneisuuteen. Se on hyvä, jos hän ei ole hermostunut, koska silloin hän osaa käsitellä keskustelua, mutta kun pienikin paniikki pääsee yllättämään, niin Onew haluaa huutaa ”äiti!”.
Nuori mies myös nauraa paljon. Etenkin omille kömmähdyksilleen tuo nauraa, vaikka joka ikinen raaja olisi kipeä. Hän myös osaa ilmehtiä oikein kunnolla. Joskus voi käydä sillein, että mies hymyilee aivan leveästi, mutta sitten sekunnissa ilme muuttuu vakavaksi. Muita random taitoja hänellä on myös, jotka eivät kumminkaan ole niin hyödyllisiä..
Onew on sellainen, joka on aina valmis tarjoamaan olkapäätään muille ja aina valmis kuuntelemaan muiden murheita. Parhaansa mukaan yrittää auttaa, jos vain toinen osapuoli suostuu siihen. Ei kumminkaan yritä tyrkyttää apua. Eli hän on ymmärtäväinen ja ei tuomitse muita. Jokainen tekee virheitä, niistä on vain osattava ottaa opikseen.
Tällä miehellä on yleensä tapana ensin revetä raikuvaan nauruun ja sitten hetken päästä olla aivan hämmentyneen näköinen, kun huomaa sen, ettei tajunnut sitä juttua. Tästä nyt sitten huomataan ettei hän aina ole aivan siitä fiksuimmasta päästä.

Opettajana Onew on rento ja hauska. Hyvin huolehtiva opettaja, joka tekee mitä tahansa saadakseen oppilaat voimaan paremmin ja viihtymään hänen oppitunneilla. Joskus voi tapahtua pieniä pamahduksia, jonka ansiosta mies on aivan pöllähtäneen näköinen. Onew itse aina kommentoi huolettomasti sitten jotain. Osaa korottaa ääntään tarpeen vaatiessa ja poistaa luokasta jos on tarpeen.Ulkonäkö: Onewn hiukset ovat aika pitkät ja ruskean väriset. Joskus hänen hiukset ovat aaltomisia kiharoita ja toisinaan ne ovat suorat. Se riippuu miten hän itse jaksaa/haluaa laittaa ne aamulla. Ei kumminkaan sen kummempaa tee ulkonäölleen. Iho on vaalea ja mantelin muotoisten silmien väri on tumman ruskea. Kasvoissa on pientä pyöreyttä, joka tuo pienimuotoista söpöyttä tuon ulkomuotoon. Lihaksi kyllä löytyy, mutta niitä ei erikseen näe ulkopuolelle. Pituutta löytyy 178cm ja painoa 61kg. Joskus Onew käyttää silmälaseja, etenkin silloin kun hän tarkistaa kokeita.
Vaatetus on asiallista, etenkin koululla. Jonkinlainen kauluspaita, kravatti ja tummat kangashousut, jotka ovat siistit. Joskus hänellä voi olla vähän rennompaa, mutta aina se on aivan asiallista.
Kotona mies vaihtaa päälleen veryttelyhousut, jotka ovat mukavan väljät. Mitään tiettyä tyyliä miehellä ole, vaan pukeutuu sellaisiin vaatteisiin, jotka tuntuvat mukavilta päällään.

Kuvissa: Onew (SHINee)

”Ever since I turned 22, I’ve grown weaker. I think I’d die after riding a slide once.”

Muuta:
- Veriryhmä O
- Rakastaa kanaruokia.
- Lempinimi ”Dubu” on annettu hänelle, koska hänen äänensä on pehmeä kuin tofu.
- Tykkää harjata hampaitaan kauan.
- Kanniskelee rubiikin kuutiota mukanaan, jos joskus tulisi tylsää, niin se olisi viihdyttävää tekemistä. Ei ole kumminkaan koskaan onnistunut sitä saamaan lähtöasentoon vielä.
- Osaa pianoa soittaa jonkin verran ja joskus voi vähän lauleskella itsekseen. Etenkin suihkussa helposti alkaa laulattaa.Videot:
Onew makes you smile
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jinki Lee

Viesti  Maya lähetetty Ma Heinä 23, 2012 9:39 am

ONEEEEWW !!!! :DD
Hirrrveän työn jälkeen se on vihdoinkin valmis, hienoa Rixu! Olen ylpeä susta. :'D

Hyväksytty on. :)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa