Are you my new roommate?? [KUOLLUT]

Siirry alas

Are you my new roommate?? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Heinä 22, 2012 7:05 am

//Eli siis Iron ja JR saisivat tulla tänne päin! Otsikko on muuten varmaan ihan väärin käännetty...//

Yukito Hashimoto

20.07.12 Perjantai

Vaalea poika oli juuri saanut järjestettyä kaikki tavaransa paikoilleen. Huone oli oikeastaan hänestä ihan viihtyisä ja tilava. Tai sitten se vain johtui siitä, ettei hänellä kovin paljon tavaraa ollut mukana.
Poika vilkuili hetken huonetta. Hän ei oikeastaan tiennyt tulevasta huonetoveristaan mitään muuta kuin tämän nimen. Entäs jos tämä ei pitäisikään hänestä? Vaalea pudisti päätään. Ei kaikki voineet häntä vihata. Hyvin tämä JR voisi olla hyvinkin mukava ja he tulisivat hyvin juttuun.

Poika kaivoi taskustaan valkoisen kännykkänsä ja istui sängylleen. Hän siirtyi aivan seinän viereen jääden nojaamaan siihen ja alkoi kirjoittaa tekstiviestiä äidilleen, että kaikki oli hyvin ja tavaratkin saatu jo purettua. Viesti lähetetty. Puhelin tiedotuksen lisäksi piippasi kerran.

Yusa sulki silmänsä hetkeksi ja kääntyi sitten katsomaan kattoon. Tänään hänellä ei ollut enää mitään tekemistä. Kello oli jo iltapäivän puolella.
Hänellä ei ollut mitään tietoa edes miltä tämä JR näytti. Varmaan ihan kivalta.
Hymy kohosi pojan huulille tämän kuvitellessa minkä näköinen toinen olisi. Varmaan häntä hiukan pidempi. Mitenkään tyttömäiseksi hän ei tätä pystynyt kuvittelemaan, mutta tuskin tämä kovin miehekäskään on.
Hän naurahti hiljaa ajatuksilleen. Hän mietti vain miltä hänen huonetoverinsa voisi näyttää. Ihan kuin hänellä ei tärkeämpää mietittävää olisi. Häntä kuitenkin hiukan jännitti. Aina oli se vaara, ettei tämä JR pitäisikään hänestä jostain syystä. Olisi kamalaa asua samassa huoneessa ihmisen kanssa, joka vihaisi häntä yli kaiken. Hän kuitenkin toivoi aivan jotain muuta.

Vaalea sulki taas silmänsä. Häntä väsytti hiukan. Koko päivä oli ollut niin erilainen kuin yleensä. Ei hän tosiaankaan joka päivä tavaroitaan raahannut eripaikkaan kuin missä ne yleensä olivat. Kaiken vähänkin turhan hän oli jättänyt pois ihan vain siitä syystä, että laukku olisi hiukan kevyempi.

//Varmaan aika sekava, mutta tässä se nyt on ^^//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

VS: Are you my new roommate??

Viesti  Vieraili lähetetty Su Heinä 22, 2012 8:02 am

Perjantai 20.

JR piteli kättään uuden huoneensa ovenkahvalla tuntien perhosia vatsanpohjassaan, hyvällä tavalla. Hän odotti innolla huonetoverinsa tapaamista: hänestä oli aina mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja heidän persoonaansa. Hetken ajateltuaan tulevaa JR vetäisi oven auki turhankin riuskasti, ja hymy levisi hänen kasvoilleen kun sivusilmällä vilkaisi huonetoveriaan Yusaa siirtäessään matkalaukkuaan.
'Ompa mukavan näköinen heppu', JR ajatteli vieläkin hymynkare huulillaan ja tervehti käsi pystyssä toista poikaa. "Hauska tavata", hän sanoi. "Tulemme varmasti hyvin toimeen."

JR istui sängyllään vaatekasan ja erinäisten tavaroiden keskellä leikkien kiiltävällä sytyttimellä. Hän mietiskeli nälkäänsä ja muodosteli sanoista rimmaavia lausahduksia tarkkaillessaan huomaamattomasti Yusaa, joka oli hyvin samanpituinen kuin hän itse. 'Ei yhtään hullummannäköinen', JR mietti alitajuisesti ja kavahti ajatustaan. Hän komensi itseään ettei tekisi pojasta mitään ulkonäköhavaintoja ennen kuin oli edes kuullut hänestä mitään. Pian hän kumminki huomasi toteavansa päässään 'Jos nyt tämän yhden kerran..'

JR mietti kiivaasti pistäisikö Yusa pahakseen jos hän vaihtaisi vaatteensa samassa tilassa. 'Ja hitot, hän lopulta ajatteli, 'poikiahan tässä vain ollaan.' Sitten hän alkoi nopein ottein riisua itseensä, mutta tahallisesti vitkutteli paidan päälle vetämisessä, vaikka ei voinutkaan olla varma katsoiko toinen poika edes häneen päin huomatakseen vaivalla esiin tuodut vatsalihakset.
Hän hipaisi hiussuortuvaansa ylöspäin tyytyväisenä, oikaisi itsensä nauttien mukavien vaatteiden pehmeästä kankaasta ja antoi itsensä vaipua unen rajamaille.

Hän havahtui yllättäen kännykänsä värinään takataskussaan. JR huokasi pettyneenä huomatessaan että viesti oli tullut hänen puhelinyhtiöltään ja nousi istumaan vetäen selkänsä seinää vasten ettei väsähtäisi uudelleen.
Yhtäkkiä hän loi silmäyksen Yusaan ja muotoili lauseensa päässään valmiiksi mahdollisimman ystävälliseksi.
"Mitä kuuluu?"

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Are you my new roommate?? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Heinä 22, 2012 12:35 pm

Yukito Hashimoto

Yusa säikähti vähän hänen huonetoverinsa avatessa oven varsin yhtäkkiä. Toinen oli ainakin vähän sen näköinen mitä hän oli miettinyt. Tämä hymyili hänelle ja hän vastasi hiukan ujohkolla hymyllä tälle.
”Hauska tavata.”
Niin hänestäkin oli vihdoin. Poika hymyili tälle jo vähän rohkeammin kuullessaan, että he tulisivat hyvin toimeen. Hän tosiaan uskoi ihmisiä helposti, mutta JR vaikutti olevan hänen luottamuksensa arvoinen.

Yusa otti taas kännykkänsä käsiinsä ja alkoi vain selata jotain turhia kuvia sieltä. Hän yritti pitää katseensa kännykässään, mutta sortui kuitenkin aina välillä katsomaan toista. Hän tiesi punastuvansa ja käänsi taas katseensa nopeasti puhelimensa näyttöön.
Kun toinen alkoi vaihtaa vaatteita, ei Yusa enää pystynyt edes ajattelemaan kännykkäänsä vaan jäi tuijottamaan toista pidemmäksi aikaa. Toinen oli oikein komea ja tämän vetäessä paitansa pois Yusa tunsi inhottavan kipristyksen vatsassaan. Hän punastui entistä rajummin tajutessaan jääneensä tuijottamaan toisen vatsalihaksia ehkä hiukan liiankin kauaksi aikaa. Poika käänsi katseensa nopeasti takaisin kännykkäänsä ja yritti peittää punastumisensa vaaleiden hiuksien taakse. Miksi hänen piti punastua niin helposti? Toinen oli vain hänen uusi huonetoverinsa. Usein hän näkisi tämän vaihtamassa vaatteita. Ei hän nyt aina punastunut tavatessaan uusia ihmisiä. Miksi sitten nyt!?

”Mitä kuuluu?”
Vaalea kääntyi katsomaan toista hiukan hämillään, mutta kohotti kuitenkin huulilleen ystävällisen hymyn.
”Ihan hyvää”, klassinen aloitus. ”Vähän rankka päivä vain ollut, kun kaikki tavarat on pitänyt siirtää.”
Hän oli edelleen punastunut, mutta yritti silti esittää normaalia. Hän veti jalkansa hiukan lähemmäs itseään ja painoi kätensä vatsalleen saadakseen inhottavan kipristelyn lakkaamaan. Ei se kylläkään auttanut. Toinen saisi hänestä varsin oudon kuvan, jollei hän vähän rauhoittuisi. Hänhän oli punastunut jo siitä, että pidempi oli vaihtanut vaatteita, vaikka se oli ihan normaali asia ja sitä tulisi tapahtumaan varmasti päivittäin nyt kun he asuivat samassa huoneessa. Miksi hän edes punastui? Toinenhan oli poika.

”Entä itselles?” hän päätti lopulta kysyä samaa toiselta. Olisi ollut epäkohteliasta olla kysymättä.
Kysymys oli melko hiljainen ja hänen äänestään paistoi läpi ujous. Se, että hän ei pystynyt yhtään rohkeampi olemaan, oli hänestä inhottavaa. Lisäksi tyttömäinen punastuminen ei varmasti parantanut ensivaikutelmaa yhtään.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Are you my new roommate??

Viesti  Vieraili lähetetty Ma Heinä 23, 2012 8:45 am

JR pisti merkille nopeasti, että toinen poika yritti peitellä punastumistaan ja oli salaa tyytyväinen itseensä. Yusa oli esittänyt vastakysymyksen ja JR mietti hetken mitä vastaisi. "Hyvää vain", hän aloitti, "en malta odottaa että tiedän sinusta lisää. Näytät kiinnostavalta ihmiseltä." JR päätti lauseensa melko salaperäisesti, epäröiden hetken toivoen ettei pelottaisi toista heti kättelyssä. Hän kyllä tarkoitti sanomaansa: Yusa oli todella vilpittömän ja ujon näköinen, mutta uskoi että tutustumalla tähän löytäisi hänestä erilaisiakin luonteenpiirteitä.
'Tutustuminenhan oli välttämättömyys, eikö?', JR pohdiskeli mutta lupasi itselleen ettei menisi puheidensa kanssa liiallisuuksiin.
JR pyöritteli peukaloitaan asetellessaan vaatteita kaappiin, jos riepujen kasaksi myttäämistä voi järjestelyksi sanoa. Heiteltyään vaatteensa epämääräisiin läjiin ovi tuskin meni kiinni, ja seuraavalla kerralla avattaessa kaikki varmasti valuisi alas mutta se olisi sen ajan murhe. Nyt JR kaivoi takataskustaan muistilehtiön ja naputteli kynää käsivarteensa inspiraatiota etsiessään.

Lopulta hän huokasi ja viskasi lehtiön ja kynän turhautuneenä sängyn laidalle turhautuneena omaan saamattomuutensa. Hän vilkaisi viimeisen kerran matkalaukkuunsa ja nosti sieltä vanhan nuottikirjan eteensä. Sen sivut olivat rapistuneet kulmista ja kirjaa oli kohdeltu vuosien varrella varten, mutta sillä oli suurta tunnearvoa JR:lle. Hän selasi sivulle 15, josta hän sai joka kerta sen avatessaan kylmiä väreitä ja nostalgisia tunteita: hänen isoisänsä oli opettanut hänelle kyseisen ranskalaisen laulun vielä kun JR oli asunut äidinsä luona. JR siveli pehmeästi ohkaista sivua ja laittoi sen hetken päästä sänkynsä alapuolelle.

JR ei jaksanut enää varoa katsettaan, vaan tuijotti - jälleen - avoimen kiinnostuneena toista poikaa tutkiskellen.
Hän mietti kuumeisesti mistä puhua tuolle pojalle, mistä ei tiennyt juuri mitään. Ainoa seikka, minkä hän oli saanut selville, oli ujous. 'Tai sitten hän oli vain hämmentynyt, ken tietää', JR ajatteli. Hän päätti tukahduttaa kysymysten virran, mitä halusi esittää Yusalle. 'En saa vaikuttaa liian innokkaalta, ties minkä kuvan hän saa minusta', JR ajatteli harmissaan ja tyytyi istuutumaan ristiasentoon sängyllensä suoraan toista vastapäätä ja kysyi, haluaisiko hän lähteä vaikkapa kahville pois huoneen tunkkaisuudesta.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Are you my new roommate?? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Heinä 23, 2012 11:39 am

Yukito Hashimoto

Yusa oli vihdoin jättänyt kännykkänsä turhan näpräämisen ja katseli nyt vain käsiään. Hän yritti olla katsomatta toista, mutta vähän väliä hän vilkaisi aina mitä toinen teki. Tämä oli vastannut hänen kysymykseensä ja sanonut, että hän oli mielenkiintoisen näköinen.

Vaalea huomasi toisen alkaneen katsoa häntä ja se oli hänestä hiukan kiusallista, muttei kuitenkaan viitsinyt siitä huomauttaa. Kyllä hänkin oli toista tuijottanut aika tunkeilevasti. Pidempi oli selvästi huomannut hänen punastumisensa.

Samassa toinen ehdotti kahville lähtemistä. Yusa empi hetken mumisten jotain itsekseen.
”En oikein tiedä”, hän sanoi hiljaa. Olisi epäkohteliasta kieltäytyä, mutta huoneesta jonnekin lähteminen tuntui tällä hetkellä ylitsepääsemättömän raskaalta. ”Minua kyllä väsyttää hiukan.”
Yusa tunsi jo nyt olevansa töykeä toista kohtaan. Hän painoi katseensa taas käsiinsä miettien hetken sanoisiko vielä jotain. Lopulta hän päätti olla vain hiljaa ja jäädä tuijottelemaan punastuneena käsiään. Toinen varmasti loukkaantui, koska aina jos ei haluta lähteä jonkun kanssa jonnekin käytetään tuota samaa syytä. Hän oli taas kerran saanut pilattua kaiken.
”Älä suutu, mutta ehkä joku toinen päivä”, poika sanoi vielä vähän hiljempaa vilkaisemattakaan toista. Aivan loistavaa! Hän vihaa minua, hän ajatteli itsekseen puristaen kätensä nyrkkiin. Itseään otsaan hakkaaminen olisi sopinut tähän tilanteeseen loistavasti, mutta hän päätti kuitenkin tyytyä painamaan kyntensä kämmentään vasten ja kiroamaan tyhmyyttään mielessään.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Are you my new roommate??

Viesti  Vieraili lähetetty Ma Heinä 23, 2012 3:05 pm

JR:n mieltä kirpaisi pettymys kuullessaan kieltäytymisen. Hän kuitenkin päätteli että toinen oli pahoillaan hyvin hiljaisesta äänensävystä johtuen ja nieli ylpeytensä. "Ei se mitään", hän sanoi hetken kuluttua Yusan lopetettua. "Ymmärtäähän sen."

Huoneessa alkoi vallita vaivaantunut hiljaisuus, mikä ei ollut mukavaa varmasti kummallekaan. JR yritti helpottaa tilannetta puhumalla niistä näistä toivoen ettei täysin kyllästyttäisi uutta tuttavuuttaan vanhoilla perhemuistoilla ja muilla turhanpäiväisillä höpinöillä.

Kankean smalltalkin jälkeen JR mutisi puoliääneen kirosanoja etsiessään tuskissaan lompakkoaan astuessaan välillä milloin minkäkin tavaran päälle. Hän toivoi ettei huonetoveri kiinnittäisi liikaa huomiota hänen kompasteluunsa ja satunnaisiin kivun huudahduksiinsa.
Kun JR oli viimein löytänyt kiiltonahalla ja niiteillä somistetun lompakkonsa, hän seisoi jähmettyneenä vaatekaapin edessä miettimässä toimintasuunnitelmaansa. 'Eli.. ole nopea, hienotunteinen ja ymmärtävä', JR kertasi päässään, ennen kuin jälleen riisuutui vaatteistaan vaikkakin ripeämmin kuin viimeksi.
"Kuule, Yusa..", hän aloitti ja mietti että olisi pitänyt ajatella tämä huolellisemmin loppuun. JR rykäisi.
"Jos et pane pahaksesi, menen käymään vähän virkistäytymässä. Sinunkin on ehkä helpompi olla rennosti kun tuntematon heppu ei ole niin lähellä pienessä tilassa", JR virnisti ja jatkoi. "Nähdään myöhemmin", hän huikkasi juuri ennen kuin ovi kävi hänen jälkeensä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Are you my new roommate?? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Heinä 24, 2012 1:49 am

Yukito Hahimoto

Yusasta hiljaisuus oli inhottavaa. Hän olisi halunnut sanoa jotain, mutta ei vain keksinyt mitään järkevää siihen tilanteeseen, joten jäi vain tuijottelemaan ikkunasta siniselle taivaalle. Tulisi varmaan sade jossain välissä.

Poika vilkaisi huonetoveriaan, joka selvästi etsi jotain. Häntä nauratti hiukan toisen kompurointi ja että aina välillä tämä astui kiroten jonkun esineen päälle. Ehkä hän oppi tuntemaan ihmiset paremmin vain katselemalla näiden touhuja kuin että kävisi suurtakin keskustelua näitten menneisyydestä.

”Kuule, Yusa…”
Pidempi aloitti ja hän kääntyi katsomaan tätä. Hän kuitenkin punastui taas ja käänsi katseensa nopeasti käsiinsä yrittäen peittää sen. Toinen sanoi, että kävisi ilmeisesti suihkussa.
”Okei”, hän sanoi hiljaa vilkaisemattakaan toista enää. Hän ei tosiaan olisi halunnut punastua, joka kerta kun edes katsoi toista. Inhottavaa! hän mietti tuijottaen edelleen käsiään kun toinen lähti.
Hän nousi hetken päästä sängyltä ja käveli lähellä ovea olevan peilin luo, pörrötti hiukan hiuksiaan ja kääntyi sitten tarkastelemaa huonetta. JR ei tuntunut olevan kovinkaan järjestelmällinen.
Kauankohan hänellä menee? hän mietti ja vilkaisi ovea. Ei kovin kauaa varmaan.

Poika käveli taas sängylleen ja istui sen reunalle. Oliko hänellä nyt rennompi olo kun toinen oli lähtenyt? Ehkä hiukan, mutta huone oli aika hiljainen kun tämä ei ollut siellä touhuamassa koko ajan jotain. Nytkö hän oli tykästynyt toiseen niin paljon, että tunsi itsensä yksinäiseksi kun tämä lähti korkeintaan vartiksi jonnekin muualle!? Yusa pudisti päätään. Hän oli nähnyt toisen tänään ensimmäistä kertaa!
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Are you my new roommate?? [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa