Yukito "Yusa" Hashimoto

Siirry alas

Yukito "Yusa" Hashimoto

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Heinä 17, 2012 5:41 amNimi: Yukito Hashimoto
Lempinimi: Yusa
Syntymäaika: 9.4.1995
Ikä: 20
Sukupuoli: mies
Vuosikurssi: opiskelee farmasiaa
Seks. suuntautuminen: bi, ehkä hiukan enemmän poikiin päin.
Siviilisääty: sinkku

Menneisyys/perhe:
Yusan vanhemmat erosivat hänen ollessa kahdeksanvuotias ja hän ja hänen kaksospikkusiskonsa päätyivät heidän äitinsä huolehdittaviksi isän muuttaessa ulkomaille. Isoveljenä Yusa joutui, heidän äitinsä ollessa töissä vahtimaan pikkusiskojaan, jotka kiusasivat toistensa lisäksi veljeäänkin. Vaikka Yusa onkin siskojaan monta vuotta vanhempi leikki tämä aina näitten kanssa. Sisarukset ovat olleet aina hyvin läheisiä ja siksi kahden pikku riiviön kotiin jättäminen tuntui Yusasta kurjalta.

Vanhempiensa eron jälkeen Yusa ei ole nähnyt isäänsä. Hän on yrittänyt tiedustella äidiltään olisiko tällä hänen isänsä numeroa tai vaikka sähköpostiosoitetta, mutta nainen on aina keksinyt jonkun muun puheenaiheen tai rientänyt muualle selityksenä, ettei hänellä olisi aikaa puhua poikansa kanssa sillä hetkellä.

Pojan äiti kävi paljon töissä ansaitakseen rahaa, että saisi kaikki kolme sisarusta kasvatettua. Yusakin yritti parhaansa mukaan saada töitä saadakseen edes vähän ylimääräistä ja jakoikin sen siskojensa kanssa aina melkein tasan. Tietenkin hänellä oli etuoikeus saada enemmän kuin siskokset.

Hänen äitinsä on ollut aina hyvin rauhallinen ja täsmällinen, ja tuli hyvin toimeen poikansa kanssa. Pojan siskoja tämä komentaa sen sijaan enemmän ilmeisesti siitä syystä, että nämä ovat paljon villimpiä kuin hän itse. Siskoksia ei tosiaan voi jättää hetkeksikään yksin. Nämä riitelevät keskenään paljon ja jollei kukaan ole erotuomarina nämä alkavat tapella ensin väiteltyään jostain pidemmän aikaa. Ja kun ketään muuta ei yleensä ole paikalla saa isoveli harvoin omaa rauhaa.

Edellisessä koulussa Yusalla oli tyttöystävä, mutta he erosivat, koska hän yllätti tytön luokkaa ylempänä olevan, koulun suosituimman pojan kanssa suutelemasta. Yusalle se oli kova isku ja sen jälkeen hän lukkiutui joksikin aikaa omiin oloihinsa. Lopulta hänen äitinsä kuitenkin sai pojan kiinni lintsaamisesta ja pakotti tämän kouluun viikon pimeässä huoneessa makaamisen jälkeen.
Silloin kouluun meneminen oli tuntunut Yusasta ylitsepääsemättömältä kynnykseltä. Hän ei tosiaan olisi halunnut nähdä kaikkia niitä ihmisiä, jotka katsoivat häntä niin säälien. Eniten häntä oli ärsyttänyt nähdä vanha tyttöystävänsä kiehnäämässä uuden pojan kanssa koulun käytävällä.
Lopulta hän tottui kuitenkin siihen, eikä kaikki enää edes katsonut häntä säälien ja yrittäen olla liian ymmärtäväisiä.

Juuri ystäviä häneltä ei ollut löytynyt. Nekin jotka hänen seurassaan olivat, eivät paljon hänestä piitanneet. Hän oli vain se, jonka seuraan tultiin, jollei ketään muuta ollut paikalla. Yleensä hän oleili koulussakin yksinään, mutta siihen hän oli tottunut. Saipahan keskittyä enemmän opiskeluun kun ei ollut aina joku, joka olisi halunnut seuraa. Arvosanat pysyivät pojalla melko kohtalaisina. Joissain aineissa tällä ei mennyt yhtä hyvin, mutta poika on silti aina yrittänyt parhaansa koulussa.


Luonne:
Yusa on melko hiljainen ja ujohko uudessa seurassa. Tämä on silloin yleensä hiljaa ja kuuntelee vain muitten keskustelua. Tutussa, pienessä seurassa poika on kuitenkin oma iloinen itsensä ja nauraa muitten kanssa. Tähän asti tällaista seuraa ovat olleet vain hänen siskonsa, jotka ovat saaneet veljestään huolehtivaisen ja auttavan persoonan. Samalla myös varsin tyttömäisen.

Yusaa on helppo saada huijatuksi, koska tämä uskoo melkein mitä vain tälle sanotaan. Se onkin kostautunut pojalle jo muutaman kerran katkerasti. Tämä on hyväuskoinen ja ajattelee, että kaikki mitä joku sanoo, on totta. Hän auttaa mielellään ihmisiä.

Koulu on aina ollut pojalle etusialla, vaikkei se nyt kovin hyvin ole mennytkään. Harvoin poika esim. myöhästyy tunneilta. Hän huolehtii omista asioistaan eikä pidä, että joku sotkee ne. Hän on tottunut siihen, että joku tulee aina keskeyttämään hänet, joten sillä tavalla Yusaa ei saa ärsytettyä. Poika inhoaa valehtelijoita ja ihmisiä, jotka haluavat tietää kaiken. Hänestä on inhottavaa jos joku kysyy jotain henkilökohtaista tai muuten vain jotain mitä hän ei halua itsestään kertoa. Yleensä hän vain sivuuttaa asian ja vaihtaa puheenaihetta itse kysyjään.

Poika suuttuu kuitenkin helposti jos pilkka on tarkoitettu vain häntä kohtaan. Vaikka asia olisikin ollut, vain vitsi tämä voi pitää mykkäkoulua pitkän aikaa. Tätä on myös vaikea sen jälkeen enää lepyttää.

Yusa on eläinrakas ja onkin halunnut aina jonkun lemmikin sitä kuitenkaan saamatta. Hänestä on ihanaa vain silitellä jotain pientä otusta ja selittää tälle jotain aivan turhaa.Ulkonäkö:
Pituus: 173 cm
Yusa on melko tyttömäinen ulkonäöltään, mutta ei oikeastaan välitä siitä ollenkaan. Hän pukeutuu yleensä värikkäästi ja rennosti. Vaatteiden pitää olla enemmänkin mukavat kuin tyylikkäät. Muotia tämä ei seuraa vaan vaatteiden pitää miellyttää häntä itseään. Uusien vaatteiden ostaminen on hänestä mukavaa, mutta lähinnä nekin ovat vain heräteostoksia. Hänellä on laaja kokoelma kaiken maailman rannekoruja ja muita, mutta käyttää niitä kohtuudella, eikä lävistyksiäkään pojalla ole muuta kuin korvakorut.

Hän ei meikkaa paljon. Meikit ovat kevyitä ja vain pientä ehostamista.  
Pojan hiukset ovat yleensä vaaleat. Hän värjää ne usein samalla värillä. Harvoin tämä valitsee räväkän värin vaan värit pysyvät aina vaaleina ja ei-niin-huomiota herättävinä. Hiukset ovat melkein aina auki vähän aseteltuna.

Hän käyttää aamulla mieluummin enemmän aikaa nukkumiseen kuin heräisi aikaisin laittautumaan yhtä koulupäivää varten. Silloin hän pystyy valvomaan illalla kauemmin, mutta nukkumaan kuitenkin saman verran kuin että menisi aikaisin nukkumaan ja heräisi myös aikaisin.

Muuta:
• Veriryhmä: OPelit:
SPS - Stolen kisses are always sweetest - 28.07.2012 Lauantai 21:58 [VALMIS.]

Are you my new rommate?? - 20.07.2012 Perjantai [KUOLLUT.]

on the grass laughing. - 25.7.2012 Keskiviikko [KUOLLUT.]

SPS - What you doing here? Come! - 28.07.2012 Lauantai 19:45 [KUOLLUT.]

Homework.. Or something else!? - Maanantai 18.02.2013 [VALMIS.]

Homework.. Or something else!? [vol. 2] - Maanantai 18.02.2013 [VALMIS.]

THN - You're interesting! Who are you? - Lauantai 02. 11.2013 - 22:30 [VALMIS.]

I'm so sor... Wow! - Perjantai 02.08.2013 [KUOLLUT.]

Nothing can't more difficult than walk to library. - Maanantai 16.12.2013 [KUOLLUT.]

"Yeah, I'll be your muse today, and as you know, models for life drawing classes are usually nude." - Tiista 29.04.2014 [KUOLLUT.]

It's Chritmas again! - Perjantai 12.12.2014 [KUOLLUT.]

Suhteet:

[Kuvissa: THE KIDDIE Yusa]
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa