SPS - Getting ready [VALMIS]

Siirry alas

SPS - Getting ready [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Heinä 06, 2012 4:01 pm

// Maya ja Gina ! 8D (kuolen taas näille omaperästäki omaperäsemmille otsikoille :::::D) //

lauantai 28. heinäkuuta 2012 n. klo 18

Kibum Kim

Kuultuaan ensimmäisen kerran kesäloman aloittavista bileistä oli Key ajatellut, että sekä kolmasluokkalaiset, oppilaskunta että itse rehtori olivat menettäneet kykynsä ajatella järkevästi. C'moon, vaahtobileet koulun salissa? Itse asiassa eniten Key oli epäillyt Yoshikin mielenterveyttä, sillä kuka rehtori antoi luvan pitää bileet, joiden lopputulos taisi kyllä olla selvää pässinlihaa - ja ehkä selvä oli väärä sana tähän tapaukseen.
Mutta suotuaan asialle ajatuksen jos toisenkin, oli hän tullut siihen lopputulokseen, että ideahan oli omalla tavallaan kerrassaan nerokas. Koulussa kun ei oikeasti ollut ollut mitenkään liikaa mitään suurempia yhteisiä tapahtumia, eivätkä mitkään perinteiset pönötyskevätjuhlat rehtorin puheineen vastanneet kovin monen käsitystä kivasta.

Key istui huoneensa lattialla jalat ristittynä ja nakkeli edessään olevasta vaatekasasta tasaiseen tahtiin vaatekappaleita olkansa yli. Sillä hetkellä hänen vaatetuksenaan oli niinkin hehkeä yhdistelmä kuin pierunkirjavat yöpuvun shortsit (jotka olisivat näyttäneet kenen tahansa muun päällä yksinkertaisesti hirvittävän rumilta, mutta jostain syystä Key sai ne näyttämään ihan siedettäviltä noin olohousuiksi) ja valkea hehtaarin kokoinen t-paita, jonka sisälle olisi mahtunut vähintään kaksi Keytä. Kaiken kruunasi vielä suihkun jäljiltä kosteiden tummanruskeiden hiusten peitoksi kääräisty pinkki ja pehmoinen pyyhe.
"Gina, mulla ei oo mitään vaatteita!" nuorukainen marmatti ystävälleen, vaikka jos hänellä jotain oli, niin rättejä ryysyjen perään. Mutta mitä hittoa vaahtobileisiin oli tarkoitus pukea päälle?! Ohjeena oli luonnollisesti ollut, että mahdollisimman kevyet vaatteet olisivat parhaat, eikä kannattaisi ottaa niitä kaikista kalleimpia ja hienoimpia vaatteita. Kuulosti helpolta, mutta käytännössä vaatekaapin sisältöä tuijottaessa osoittautuikin yllättävän hankalaksi.

Gina oli sniikannut paljon aiemmin Keyn huoneeseen valmistautumaan bileitä varten, sillä heillä oli ollut koko päivä vapaata koulun loputtua perjantaina. Itse asiassa koko asuntolassa kaikkine kolmine kerroksineen ei muuta koko päivänä oltu tehtykään kuin tähdätty tulevaan iltaan ja yöhön, joten käytävilläkin oli ollut mellakkaa ja elämöintiä, jonka määrä vain nousi samaa tahtia kellonajan kanssa.
Key ja Gina olivat juorunneet aikansa, hiipineet sitten käymään suihkussa (mikä sinällään meni vähän hukkaan, kun siellä vaahdon seassa taitaisi kastua joka tapauksessa) ja tulleet sitten takaisin huudattamaan musiikkia ja aloittelemaan.
Ja nyt oli päästy siihen vaiheeseen, että pitäisi saada valittua ne vaatteetkin ja laittaa hiuksia (mikä sekin menisi vaahdon takia loppupeleissä harakoille, mutta so what).
Pengottuaan koko vaatekasan läpi Key totesi lähtevänsä alasti ja kurottautui nappaamaan Ginan kädessä olleen tölkin itselleen. Poika nojasi selkänsä sänkyynsä ja veti parin paidan alle hautautuneen läppärin syliinsä vaihtaakseen biisiä.


Viimeinen muokkaaja, Shui pvm Ke Heinä 25, 2012 1:50 pm, muokattu 1 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Pe Heinä 06, 2012 4:59 pm

// Hohohoo, here we are! Ah, ihanaa päästä pelaa Ginalla ja Keyllä ! 8D <3 //

Gina Choi

Kun oppilaskunta ja kolmoset olivat ilmoittaneet kesäloman aloittavista vaahtobileistä, oli Gina ensialkuun ollut hyvinkin hämillään, mutta melko nopeasti tyttö oli innostunut ideasta siinä määrin, että hän oli odottanut tätä iltaa suurella innolla. Hän ei ollut jaksanut vaivata päätään sen suuremmin niillä seikoilla, että miksi ihmeessä heidän rehtorinsa oikein oli suostunut johonkin tällaiseen - varsinkin, kun oli ihan päivänselvää, ettei siitä ollut tulossa mitään sivistynyttä mehudiscoa, vaan porukka tulisi olemaan hyvinkin humalassa.
Ginasta oli äärimmäisen hauskaa, että jotain näin hauskaa ja jännää oli suunnitteilla ja nyt oikeasti tapahtumassa, koska heidän koulussaan harvoin oli mitään erikoisia ja oppilaita yhdistäviä tapahtumia. Ja erityisen iloinen tyttö oli siitä seikasta, että kolmoset kera oppilaskunnan olivat painottaneet moneen kertaan, ettei näissä pippaloissa sitten kiusattaisi ketään.

Punaruskeahiuksinen tyttö oli viettänyt aamun ja päivän kaksoissiskonsa Sooyoungin kanssa, mutta iltapäivällä hän oli liittynyt parhaan ystävänsä Keyn seuraan, koska he olivat sopineet jo aikoja sitten, että he laittautuisivat yhdessä näihin bileisiin.
Itse asiassa koko asuntolassa ei muusta puhuttukaan kuin niistä illan vaahtobileistä ja joka kerroksessa suorastaan kuhisi, kun porukka valmistautui ja alotteli muka salaa asuntolan valvojien valvovien silmien alla.
Gina ja Key olivat sniikanneet aloittelujuomia Keyn huoneeseen ja siellä he nyt yhdessä valmistautuivat bileisiin. Alkuun he olivat juoruilleet vähän joka asiasta (pääasiassa jutut olivat keskittyneet illan ja yön mahdollisiin tapahtumiin), jonka jälkeen he olivat käyneet pikaisesti suihkussa ja sitten linnottautuneet takaisin Keyn huoneeseen, jossa musiikki soi silläkin hetkellä pari pykälää tavallista kovemmalla.

Gina istuskeli jalat ristissä lattialla keskellä huonetta olevan matalan pöydän ääressä, johon hän oli levitellyt meikkinsä ja muut ehostusvälineensä. Pöydälle suoraan eteensä hän oli asettanut pienen peilin, johon hän tiiraili tarkkaavaisesti samalla, kun hän keskittyi nyppimään kulmakarvojaan. Suihkun jäljiltä hänellä oli yllään vain vaaleanpunainen ylisuuri t-paita sekä samaa sävyä olevat pikkuhousut ja tummansininen pyyhenuttura päässään.
Ginaa ei lainkaan hävettänyt olla Keyn seurassa niin vähissä vaatteissa, koska a) vaikka Key olikin poika, niin tämä sattui olemaan varattu sekä ehdottomasti homo ja b) he olivat parhaita kavereita ja parhaan kaverin seurassa saattoi näyttää juuri niin kamalalta kuin vain halusi.
"Älä höpötä, sulla jos kellä on vaatteita. Sulla on hei varmaan enempi vaatteita, kun mun vaatekaapissa!" Gina naurahti vastaukseksi Keyn valitukseen, kun tämä nakkeli tasaista tahtia vaatekappaleita olkansa yli.
Tyttö tarkasteli kulmiaan pienestä peilistä arvioiva katse silmissään, joka kuitenkin hetken päästä muuttui tyytyväiseksi hymyksi, kun hän sai hommansa valmiiksi. Kulmien nyppiminen oli joka kerta yhtä rasittavaa ja inhottavaa puuhaa.

Gina nappasi pöydällä olleen siideritölkin käteensä ja hän jäi hetkeksi seuraamaan Keyn vaatteiden valitsemista, joka ei kuitenkaan tuntunut tuottavan tulosta ja poika totesikin pian lähtevänsä bileisiin alasti.
"No Sims ainakin tykkäis", tyttö ei voinut olla hihittämättä antaessaan ystävänsä ottaa tölkin hänen käsistään omaan haltuunsa.
Gina venytteli hieman käsivarsiaan, päästäen samalla suustaan asiaan kuuluvia äänitehosteita, jonka jälkeen hänen kätensä hakeutuivat pyyhenutturalle. Tyttö hieroi pehmeää pyyhettä hiuksiaan ja päätään vasten, kuin yrittäen kuivata vielä viimeisetkin kosteudet pois hiuksistaan. Tämän jälkeen pyyhemytty löysi nopeasti tiensä lattialle muiden myttyjen sekaan ja sen alta paljastui sekaiset ja edelleenkin hieman kosteat pitkät hiukset.
"Mut tosiaan. Mitähän sitä pukis päälle?" Gina pohti ääneen jamitellen samalla pienesti uuden biisin tahtiin, kun Key oli vaihtanut musiikkia läppäriltään.
"Kun ne on kuitenkin vaahtobileet, niin pitää olla jotain mikä saa kastua. Haluatko sä laittaa pitkät housut vai shortsit?" Tyttö katsoi kysyvänä vieressään olevaa Keytä. Ehkä hän voisi vähän auttaa toista valitsemaan vaatteet.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty La Heinä 07, 2012 5:31 am

// No älä XD <3 //

Kibum Kim

Keystä oli jotenkin huvittavaa, miten kaikki muka ovelina olivat salaa kuljetelleet piilopulloja huoneisiinsa ja sitten tuuletelleet, kun eivät olleet jääneet valvojien haaviin. Näin olivat Gina ja Keykin tosin tehneet, vaikka asuntolan valvojat olivat ilmeisesti heittäytyneet vähän lepsuiksi näin loman alkamisen kunniaksi ja esittivät, etteivät muka tienneet, mitä asuntolassa sillä hetkellä tapahtui. Tietystikään ei sopinut liikaa alkaa riehua tai muuten nämä varmasti puuttuisivat touhuun, mutta kun otti huomioon, että normaalisti yksikin spotattu alkoholia sisältävä neste sai aikaan roimaan puhutteluun joutumisen, niin oli tämä kyllä selkeää edistystä.

Key päästi vain äänekkään tuhahduksen Ginan ilmoitukselle siitä, että poika horisi taas omiaan. Tyttö kertoi kyllä ihan totuuden, mutta se, että vaatteita oli paljon, ei tarkoittanut sitä, että sieltä olisi aina löytänyt helposti mitään, mitä teki mieli laittaa päälle. Varsinkin, kun luvassa tosiaan oli joka tapauksessa ihan totaalikastuminen.
Keylle ja Ginalle oli ihan luontevaa viettää iltoja tällä tavoin, vaikka he eri sukupuolia edustivatkin. Joku muu poika olisi juossut karkuun vähän "tyttöjen illaksi" kuvailtavissa olevaa meininkiä, mutta Keylle se oli vain ihan normaalia. Varsinkin Ginan seurassa pystyi olemaan ihan miten lystäsi ilman häpeän häivääkään, olivathan he kuitenkin parhaita kavereita.
Nytkin asiaan kuului pyyhkeet päässä vaatteista kriiseilyä, Gina nyppi kylmiaan, ja muuta vastaavaa.
Key loi hihittelevään ystäväänsä tahallaan liioitellun pöyristyneeltä vivahtavan pitkän katseen, kun toisen tietysti piti ottaa Sims esille, kun alasti lähtemisestä tuli puhe.
"Epäilemättä, epäilemättä", poika totesi lainkaan hämääntymättä siirtäessään huomionsa sinne läppäriin ja sieltä löytyvän soittolistan selaamiseen. Hetkisen kuluttua hänen kasvoilleen tosin kohosi paljonpuhuva virne, jota hän ei kertakaikkiaan saanut estetyksi.

Vaihdettuaan biisiä Lady Gagaan Key kohotti jälleen siideritölkistä hörpäten katseensa vain suureen t-paitaan ja pikkuhousuihin verhoutuneeseen Ginaan, joka oli ottanut pyyhkeen pois pitkiä hiuksiaan peittämästä.
"Joku mekko? Bikinit ja shortsit?" Key ehdotti ensimmäisinä mieleensä tulleet vaihtoehdot, kun Ginakin alkoi pohtia tätä ongelman ydintä. Ihan oikeasti, järkevästi ajatellen helpoin ratkaisu taisi olla vain valita jotkut ensimmäisinä käsiin osuvat vaatekappaleet, joiden kastuminen ei haittaisi ja jotka olisivat mahollisimman mukavat päällä! Tai oikeastaan kaikista fiksuinta olisi ollut oikeasti lähteä alasti tai maksimissaan jossain uikkareissa.
Kun Gina päätyi avittamaan Keytä, tuijotti poika toista hetken aikaa vaihtoehtoja punniten, mutta päätyi sitten lähtemään kerrankin sille käytännöllisyyden kultaiselle tielle.
"Shortsit", ruskeahiuksinen vastasi kiskaisten hänkin pyyhkeen pois hiuksistaan, jotka jäivät sotkuisina ja kosteina sojottamaan joka suuntaan. Samaa vauhtia hän laski tölkin ja sylissään olleen läppärin lattialle ja nousi yhdellä sujuvalla liikellä ylös lattialta viedäkseen sekä omansa että lattialle päätyneen Ginan pyyhkeen kuivumaan parin huoneesta löytyvän oven päälle.
"Mitä sä teet sun hiuksille?" Key kysyi Ginalta jäätyään möllöttämään itseään vessan vieressä olevasta kokovartalopeilistä omia melko lyhkäisiä hiuksiaan haroen.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Su Heinä 22, 2012 3:09 pm

// KOKO ILLAN SAAVUTUKSENI ! //

Gina Choi

Punaruskeahiuksinen tyttö jammaili Lady Gagan tahtiin pohtiessaan samalla Keyn heittämiä ehdotuksia siitä, että mitä hän voisi pukea tänä iltana päälleen vaahtobileitä varten. Mekko olisi muussa tapauksessa ollut todella hyvä ja mukava vaihtoehto ja Gina olisi saanut tilaisuuden leikkiä prinsessaa joku vaatekaappinsa uusista mekoista päälleen puettuna. Mutta sitten toisaalta - mekko ei ehkä ollut se kaikista parhain vaihtoehto vaahtobileisiin. Kun siellä ei kuitenkaan voinut välttyä kastumiselta (Gina oli aivan varma, että kolmasluokkalaiset pitäisivät huolen tästä).
"Hmm... Ehkä mä sit kallistun tohon bikineihin ja shortseihin", tyttö vastasi hetken pohdinnan jälkeen ja hän ryhtyi samalla kaivelemaan laukkuaan, johon hän oli valinnut muutaman vaihtoehdon niistä asukokonaisuuksista, jotka hän voisi päälleen tänä iltana pukea.

Parhaan ystävän tavoin Gina oli päätynyt myös avittamaan ystäväänsä asuvalinnassa ja Key päätyikin lopulta siihen shortsi-linjalle, mikä sai tytön nyökyttelemään hyväksyvästi. Shortsit olisivat hyvä valinta näin bileiden teemaa ajatellen.
"Ja mitkäs shortsit sä meinasit laittaa?" Gina ei voinut olla ilkeilemättä leikkisä hymy huulillaan, viitaten sanoillaan Keyn mahtavaan vaatevalikoimaan.
Tyttö itse oli ryhtynyt kaivelemaan laukkunsa sisältöä samalla, kun Key hääräsi taustalla märkien pyyhkeiden kanssa, ja nyt hän roikotti käsissään vaaleansinisiä, valkoisilla pienillä palloilla koristeltuja bikineitä, sekä sinisiä lyhytlahkeisia farkkushortseja. Laukussa olisi myös ollut jenkkilipuilla ja leopardikuvioilla koristellut bikinit, mutta hän päätyi kuitenkin näihin vaaleansinisiin, sillä ne olivat kaikista "kesäisimmät" ja jotenkin teemaan sopivimmat.
Gina havahtui ystävänsä kysyessä, että miten hän aikoisi laittaa hiuksensa iltaa varten.
"No luultavasti mä vaan kuivaan ne ja jätän kiharoille. Loppuillasta ne kuitenkin päätyy jonkinlaiselle nutturalle, niin turha nähdä liikaa vaivaa", Gina vastasi naurahtaen ja olkiaan kohauttaen. Jos kyse olisi ollut ihan normaaleista bileistä, niin Gina olisi tottakai tahtonut nähdä kampaukseensa enemmän vaivaa, mutta miksi nyt vaivautua, kun he kastuisivat joka tapauksessa?

"Mitä sä ite ajattelit? Mä voin auttaa sua kampauksen tekemisessä, jos haluat jotain erikoisempaa", tyttö tarjoutui noustessaan samalla ylös lattialta. Hän kumartui ottamaan pari isoa kulausta pöydällä olevasta tölkistä, jonka jälkeen tyttö suuntasi askeleensa vessan suuntaan aikeinaan kuivata hiuksensa Keyn föönillä.
Ei mennyt kauaakaan, kun tyttö jo kuivaili pitkiä hiuksiaan roikottaen päätään alaspäin, jotta niskakarvatkin varmasti kuivaisivat.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready [VALMIS]

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Heinä 25, 2012 11:36 am

Kibum Kim

Gina oli sentään onnistunut rajaamaan vaatevaihtoehtonsa niihin vaatekappaleisiin, jotka tällä oli laukussa mukanaan. Eikä kyseinen laukku todellakaan ollut niin iso kuin Keyn vaatekaappi.
Ginan tarkentava kysymys shortseista saikin nuorukaisen kohottamaan suorin tein keskisormensa kohti tyttöä kasvoillaan ei kovin tyytyväinen ilme, joka kyllä nopeasti muuttui huvittuneeksi tyrskähdykseksi. Mutta ihan oikeasti: se, että Key oli päätynyt shortseihin rajasi kyllä jonkin verran, muttei kyllä vieläkään niin hyvin, että nuorukainen olisi voinut vain tuota noin vaan napata vaatteet ylleen.
Asetellessaan pyyhkeitä kuivumaan Key seurasikin kateellisena, kuinka Gina kohtuullisen helpon näköisesti päätyi vaaleansinisiin bikineihin ja lyhyisiin farkkushortseihin, jotka sopivat kesäloman aloittaviin vaahtobileisiin suorastaan loistavasti.

Key nyökytteli hyväksyvästi Ginan hiussuunnitelmille, jotka kuulostivat ihan järkeviltä juurikin sen kirotun vaahdon huomioon ottaen. Ja Ginan pitkät hiukset nyt näyttivät hyvältä, vaikkei niille tekisi kertakaikkiaan mitään.
"Näääh", Key huitaisi kättään ystävänsä ehdotukselle.
"Ei mitään erikoisempaa, ku ei se kuitenkaan kestä. Voit sä tosin näitä joka tapauksessa laittaa, jos haluut", poika jatkoi nykien päässään roikkuvia kosteita hiussuortuvia. Ei hän todellakaan ollut lähdössä yhtään mihinkään tekemättä hiuksilleen mitään, kun joutuisihan sitä kuitenkin jonkin aikaa olemaan niin, että kampaus saattaisi jopa pysyä.

Gina ehti pyyhkäistä valtaamaan Keyn föönin ensimmäisenä omaan käyttöönsä, joten poika suuntasi muka kostoksi ryystämään heidän jakamansa tölkin tyhjäksi muutamalla mojovalla kulautuksella (ikään kuin kyseinen tölkki olisi ollut viimeinen) ennen kuin nappasi tietokoneensa taas käsiin.
Nuorukainen kävi mulkaisemassa läpi facebookin, jonne oli ilmestynyt ihan reilusti uusia tilapäivityksiä ihmisiltä, jotka valmistautuivat iltaan kukin tahoillaan. Mutta tietenkään kukaan, kenen kanssa Key olisi voinut puhua, ei ollut paikalla. Hetken aikaa poika harkitsi kysäisevänsä Simsiltä väliaikatietoja tekstiviestillä, muttei sitten hetken mietinnän jälkeen jaksanut edes lähteä etsimään puhelintaan mistään vaatekasojen alta.
"Haetaanko ainaki Taemin matkaan sit, kun lähetään?" Key huikkasi Ginalle, kun kuuli hiustenkuivaajan äänen taukoavan. "Se raukka kuitenkaan selviä yhtään mihinkään omia aikojaan."
Nuoremman saisi todennäköisesti käydä omin käsin pukemassa, raahaamassa ulos huoneestaan ja houkutella vähän banaanimaidollakin, mutta Key ei kyllä lähtisi yhtään mihinkään, jos Taemin ei olisi tulossa.
Key kipitti puhuessaan vessan ovelle kurkkimaan, josko Gina olisi sen verran valmis, että hän mahtuisi vessaan kuivaamaan omaa tukkaansa.

// jospa tänki täytepelin sais tästä joskus alta pois, ni pääsis seuraaviin XDD //

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ke Heinä 25, 2012 1:45 pm

Gina Choi

Tyttö nyökytteli muutaman kerran myöntävästi päätään, kun Key käytännössä antoi hänelle vapaat kädet tehdä hiuksilleen ihan mitä tahansa. Ei hän aikoisi tehdä toiselle mitään naurettavaa kampausta - oli Gina ennenkin laittanut pojan hiukset, eikä mitään katastrofaalista ollut tapahtunut. Itse asiassa Key oli ollut kampauksiin ihan tyytyväinen.

Gina hyräili itsekseen samalla, kun hän kuivasi hiuksiaan Keyn vaaleanpunaisella föönillä. Pitkissä hiuksissa oli juuri se ongelma, että niiden kuivaaminen oli niin hankalaa ja se oli yleensä aikaa vievä prosessi. Tukkaa kun oli niin paljon ja pituuttakin riitti ja joka kohta piti saada edes suht kuivaksi.
Parisen hetkeä myöhemmin tyttö sammutti hiustenkuivaajan ja vilkaisi itseään vessan peilistä, nyrpistäen hieman nenäänsä ja näyttäen samalla kieltä omalle peilikuvalleen. Siinä samassa hän kuuli Keyn äänen huikkaavan, että pitäisikö heidän napata Taemin mukaan sitten kun he lähtisivät bileisiin. Tosiaan. Taemin tuskin itse raahautuisi paikalle, elleivät he kävisi erikseen raahaamassa toista mukaan.
"Joo, haetaan vaan. Muuten se ei tosiaan tuu varmaan ollenkaan sinne bileisiin", tyttö huikkasi vastaukseksi, tutkien vielä nopeasti peilin kautta omaa naamaansa. Mitään hälyyttävää ei onneksi ollut tapahtunut, vaikka hän oli edellisenä iltana syönyt vähän turhan paljon suklaata.

"Sun vuoro kuivata tukkas, mä voin sit laittaa sen", Gina sanoi vessan ovelle kurkkimaan tulleelle Keylle, päästäen tämän vuorostaan käyttämään hiustenkuivaajaa.
Tyttö itse siirtyi huoneen puolelle, ryhtyen sen kummempia ujostelematta riisumaan päällään olleita vähäisiä vaatteita, jotta hän voisi vaihtaa bilevaatteet päälleen. Vaatteiden vaihtaminen sujuikin ihan hilpeissä merkeissä, kun taustalla alkoi soimaan sen hetkinen kuumin bilebiisi, jonka tahdissa oli hyvä heittää muutama freestyle tanssiliike - Ginalla ei niinkään koskaan pysynyt koreografiat mielessä ja hän oli välillä melko kömpelökin, mutta ihan tavallisen vartalon ketkuttelemisen hän hallitsi siinä missä kuka tahansa muukin tyttö.

// Joopa, jospa tää nyt sit oli tässä ja seuraavaks tää kaksikko lähteekin hakemaan Taeminia :::D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Getting ready [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa