Gina Choi

Siirry alas

Gina Choi

Viesti  Maya lähetetty Ti Heinä 03, 2012 11:13 am
Nimi: Gina Jane Choi
Ikä: 16.7.1994 (22-vuotias)
Sukupuoli: nainen

Sakurako High: opiskeli vuosina 2011-2014.
Luokanvalvojana toimi Youngwoon "Kangin" Kim.
Valinnaiset oppiaineet olivat musiikki, kalligrafia, maantieto ja biologia.
Opiskelujen ohella oli myös mukana koulun kerhotoiminnassa (näytelmä-, valokuvaus- ja taidekerho).

Yliopisto: Sakurako Medical University
Opiskelut painottuvat terveystieteiden puolelle, sillä Ginan on tarkoitus valmistua jossain vaiheessa ravitsemusterapeutiksi.
Aloitti opintonsa keväällä 2014.

Työpaikka: Hänelle tarjottiin vakituista työpaikkaa Shibuyassa sijaitsevasta maid-kahvilasta, jossa hän on Sakurako Highin ohella työskennellyt osa-aikaisena. Yliopiston ohella hän tekee vuoroja kahvilassa silloin kun hänellä on tarpeeksi aikaa.

Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: seurustelee Ozicin kanssa.

Asuminen: Sakurako Highista valmistuisen jälkeen Gina ja hänen paras tyttöystävänsä Hyosung muuttivat kimppakämppään, asunto on pieni kolmio Shibuyan laitamilla sijaitsevan 12-kerroksisen kerrostalon kuudennessa kerroksessa ja se on värikkään suloisesti sisustettu, aivan kuten kaksikolta voisi olettaakin. Sunny (Ginan kissa) asuu heidän kanssaan.
>> Ginan huone <<

p e r h e s u h t e e t

Perheeseen kuuluu molemmat vanhemmat, kaksoissisko sekä Japanin bobtail-rotuinen kissa, joka on nimeltään Sunny. Sunny asuu Ginan kanssa koulun asuntolassa, koska hän on salakuljettanut eläimen ensimmäisenä vuotenaan huoneeseensa. Oikeasti lähes kaikki tietävät kissan olemassaolosta, mutta ketään se ei tunnu haittaavan, päinvastoin. Asuntolan työntekijätkään eivät ole asiaan puuttuneet.
Kaksosten vanhemmat asuvat Etelä-Koreassa ja tytöt muuttivat koulun takia isovanhempiensa luokse Japaniin. isovanhemmat asuvat Tokion laitamilla omakotitaloalueella pienessä omakotitalossa ja tytöt saivat käyttöönsä talon kellarikerroksen, jossa on molemmille omat pienet huoneet sekä pieni yhteinen olohuone, suihkutilat sekä pieni ja suht alkeellinen keittiö, vaikkakin yleensä isovanhemmillaan oleskellessaan tytöt syövät yhdessä heidän isovanhempiensa kanssa.

Ginalla on hyvät ja lämpimät välit molempiin vanhempiinsa, vaikkakin tyttö ikävöi näitä välillä, kun vanhemmat joutuivat töidensä takia jäämään Etelä-Koreaan. Mutta Ginasta on myös todella mukavaa olla pitkästä aikaa kunnolla tekemisissä isovanhempien kanssa, kun heitä näkee niin harvoin, koska he asuvat Japanissa.

l u o n n e

Gina on luonteeltaan kertakaikkiaan suloinen persoona, josta ei voi olla pitämättä. Joskus tytön höpsöys saattaa käydä jonkun hermoille, mutta hän ei tarkoita hassuttelullaan mitään pahaa, päinvastoin. Gina on positiivinen ihminen, jonka kasvoilla loistaa poikkeuksetta lähes aina aurinkoinen hymy, joka saa muutkin hymyilemään. Pöhköydellään tyttö saa kaikki ystävänsä hyvälle tuulelle - jos on huono päivä, niin kannattaa hakeutua Ginan seuraan, hän tartuttaa osan hyvästä mielialastaan kaikkiin.
Ginan ajatuksenjuoksua on helppo lukea, sillä kaikki mielialat pystyy selvästi näkemään hänen kasvoistaan. Iloista hymyä ei voi olla huomaamatta, puhumattakaan tarttuvasta naurusta tai innostuneista kiljahduksista, samaten tytön mökötys-ilmeet ovat sellaisia, jotka eivät jää keneltäkään huomiotta. Gina ei ole sitä pitkävihaista sorttia, joten hänen mökötyksensä ei yleensä kestä kovin kauaa (lyhyimmillään vain muutaman minuutin).

On tietysti niitäkin hetkiä, kun Gina saattaa tosissaan pahoittaa mielensä, mutta onneksi tyttöä on helppo lepytellä; Gina rakastaa yksinkertaisia lepyttelykeinoja, eli jo pelkkä vilpitön anteeksipyyntö saa hymyn kohoamaan hänen huulilleen.
Ja koska Gina on yleensä hyvin nauravainen ja iloinen ihminen, hän ei vain kertakaikkiaan osaa olla pitkävihainen - hän saattaa revetä nauramaan kesken kiukuttelunsa, mikä on jossain tilainteissa tytön itsensä mielestä hyvin ärsyttävää, sillä hän ei osaa pitää naamaansa peruslukemilla, jos joku yrittää tarkoituksella naurattaa häntä.

Gina osaa myös tarpeen vaatiessa olla vakava ja hän on hyvä kuuntelija, hänelle on helppo kertoa lähestulkoon mitä tahansa, sillä Gina ei tuomitse ketään eikä hän ryhdy saarnaamaan.
Gina on toivoton romantikko, hän innostuu aina kun hän saa tietää ystäviensä seurustelevan ja loputtomille "aaws"-äännähdyksille ei meinaa tulla loppua. Ja koska Gina on kuitenkin hyvin tyttömäinen ja tällaiset asiat ovat hänelle hyvin "tyypillisiä" kiinnostuksen kohteita, hän saattaa huomata asioita jo ennen kuin asianomaiset ihmiset ovat saaneet asiaa kunnolla vietyä eteenpäin - tästä syystä se hyvin tietäväinen hymy on melko tuttu näky tytön kasvoilla.
Ja toivottomana romantikkona hän näkee rakkautta vähän joka puolella, eikä hän kertakaikkiaan voi olla innostumatta ystäviensä rakkauselämistä.
Välillä hän on niin kiinnostunut muiden asioista, ettei hän välttämättä muista keskittyä siihen omaan onneensa.

Kaikessa loistossaan Gina on höpsön hauska hassuttelija, jota voisi sanoa oikeaksi söpöilijä-prinsessaksi. Se on ehkä se sopivin termi kuvaamaan Ginan luonnetta.
Kuvissa: G.NA


u l k o n ä k ö

Ginan luonnettakin hyvin kuvaava "söpöilijä prinsessa" sopii myös mainiosti kuvaamaan hänen ulkonäköään. Tytöllä on suloiset, hieman pyöreähköt ja ilmeikkäät kasvot sekä säteilevän aurinkoinen hymy, joka saa kenet tahansa hyvälle tuulelle. Hänen hymyään korostaa myös syvät hymykuopat molemmissa suupielissä, jotka saavat hymyillessä Ginan kasvot näyttämään entistäkin pyöreimmiltä - varsin söpöllä tavalla.
Ginalla on luonnostaan vaaleanruskeat hiukset, mutta hän ei ole koskaan pitänyt niistä, joten hän on jo pidempään värjäillyt hiuksiaan tummemmanruskeiksi, joissa on pientä punertavaa vivahdetta, mikä käy tytölle paljon paremmin kuin vaalea sävy. Hänen hiuksensa ovat pitkät, ulottuvat puoleen selkään, ja ne kihartuvat hieman latvoista. Gina tykkää suoristella kutrejaan, vaikka hän rakastaakin luonnostaan laineikkaita hiuksiaan.
Ennen Ginalla oli tapana laittaa hiuksensa aina siten, että toisella puolella päälakea oli pieni söpö poninhäntä, mutta nykyään tyttö on oppinut tekemään hiuksilleen kaikenlaista muutakin, mikä näyttää hänen mielestään hyvältä.

Gina on 168 cm pitkä ja painaa noin 47 kiloa. Ruumiinrakenteeltaan hän on hyvin hoikka ja siro, pitkät jalat tuovat mieleen kauriin. Gina ei ole erityisen urheilullinen, mutta siitä huolimatta hänen ulkomuodostaan ei löydy moitteen sanaa. Itse asiassa hän on urheillessa melko kömpelö. Tytön suurin haave olisi oppia tanssimaan yhtä hyvin kuin hänen ystävänsä Key, mutta toistaiseksi pojan antamat yksityistunnit eivät ole tuottaneet sen suurempaa tulosta.
Ginan pukeutumistyyliä voisi kuvailla sanoilla tyttömäinen ja söpö. Hän rakastaa nättejä vaatteita, jotka tuntuvat mukavalta päällä. Ginalla ei ole mitään yhtä tiettyä tyyliä, jonka mukaan hän pukeutuisi, vaan pääkriteeri uusia vaatteita ostaessa on se, että vaatekappale näyttää hyvältä Ginan päällä ja että se sopii hyvin kuvastamaan hänen muutenkin suloista olemustaan.
Viime aikoina Gina on kuitenkin alkanut ostamaan entistä naisellisempia vaatteita ja pikkuhiljaa tytön tyyli on muuttunut hieman aikuismaisemmaksi.

Väreissä Gina suosii hempeitä pastellisävyjä yhdistettynä mustaan tai valkoiseen. Hän ei koskaan pukeudu liian tummasti tai liian räikeästi, vaikka vaatteet ovatkin omalla tavallaan näyttäviä.
Gina myös rakastaa erilaisia asusteita, kuten koruja - rannekoruja, kaulakoruja, korviksia ja sormuksia, jne - sekä pieniä käsilaukkuja ja söpöjä ponnareita.

m u u t a
- verityyppi on O.
- puhuu sujuvasti englantia.
- lempiartisteja on Mariah Carey, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger, Cheryl Cole, jne.
- kuuntelee mielellään musiikkia, katsoo leffoja sekä pelaa ihan harrastemielessä lentopalloa, vaikkei olekaan hirveän hyvä liikunnassa.
- Ginalla on tosiaan Japanin bobtail-rotuinen kissa, Sunny.
>> kuva Sunnysta <<


HAHMOPALKINNOT:
- Vuoden Prinsessa 2013 (1. sija)
- Vuoden Söpöilijä 2013 (jaettu 3. sija)
- Vuoden Ilopilleri 2013 (3. sija)


v i d e o t
G.NA - Oops! (ft. Ilhoon)

s u h t e e t


Hankil "Ozic" Kim
Ginan poikaystävä. He olivat lukiossa samalla vuosikurssilla, mutteivät oikeastan hirveämmin tekemisissä toistensa kanssa - Ozic kuului samaan porukkaan koulun pahimpien kiusaajien kanssa, ja Gina puolestaan hengaili niiden kiusattujen kanssa.
Lukion jälkeen asiat kuitenkin muuttuivat ja he alkoivatkin pyörimään koko ajan enemmän ja enemmän samoissa piireissä, kunnes kaksikon välille alkoi kehkeytyä ihan oikeita tunteita. He ovat nyt seurustelleet keväästä 2015 saakka.

Hyosung Jeon (ei ole enää foorumilla)
Hyosung on Ginan paras ystävä. He tutustuivat heti heidän ekana vuotenaan Sakurako Highissa tyttösten satuttua samalle luokalle ja siitä hetkestä alkaen he ovat olleet kuin paita ja peppu.
Tytöt ovat luonteeltaan hyvin samanlaisia, eli tylsiä taikka hiljaisia hetkiä ei siis näiden kahden välillä näe koskaan - he keksivät aina jotain puhuttavaa ja innostuvat mitä typerimmistä jutuista ja tirskuivat tuntienkin aikana käsiensä takana heidän yhteisille jutuilleen.
Hyosung on ihminen, jolle Gina voi kertoa avoimesti ihan kaiken pelkäämättä, että toinen hylkäisi hänet tai tuomitsisi hänet mitenkään.
Sakurako Highista valmistumisen jälkeen he muuttivat yhteiseen asuntoon Shibuyan laitamille.

Minki "Ren" Choi
Gina tutustui tähän todella söpöön poikaan Sakurako Highin tanssikerhon poikien kautta ja Gina käytännössä ihastui tähän heti ensisilmäyksellä. Ei sellaista rakastumis-ihastumista, vaan tyttö pitää Reniä todella söpönä ja nättinä, kertakaikkiaan suloisena ilmestyksenä ja hän saakin välillä hallitsemattomia "aaaws"-kohtauksia pojan läheisyydessä.
Ginasta on hauska puhua ulkonäköön ja kauneusasioihin liittyvistä asioista Renin kanssa ja he ovatkin vertailleet keskenään erilaisia meikkejä ja muita ulkonäön hoitamiseen liittyviä juttuja.
Gina ja Ren lähentyivät lukiosta valmistumisen jälkeen ja nykyään he ovat oikein läheisiä ja hyviä ystäviä ja Gina luokittelisi Renin yhdeksi parhaista ystävistään, josta hän on todella kiitollinen. He näkevät melkein viikottain ja viettävät aikaa yhdessä.

Koneko Kawasaki
Ihastuttavan suloinen ja kertakaikkiaan herttainen 14-vuotias tyttö, keneen Gina tutustui ihan sattumalta keväällä 2015. He ovat ehkä enemmän hyvän päivän tuttuja, mutta Ginalla on tapana lähetellä kissastaan kuvia Konekolle, joka puolestaan lähettelee kuvia koirastaan, Yaseista.
He käyvät välillä yhdessä harrastamassa agilityä Konekon koiran kanssa.

Jiho "Zico" Woo
Hyosungin ja Amberin kautta Gina tutustui Sakurako Highin koripallojoukkueen kapteenina toimivaan Zicoon ja tyttö saikin huomata, että tämä ensialkuun vähän pelottavaltakin tuntuva rastapäinen poika onkin todellisuudessa todella mukava ja huumorintajuinen tyyppi. Gina ihailee Zicon koripallotaitoja.
Zicon ja Hyosungin alettua vihdoinkin seurustelemaan toisen lukiovuoden lopussa, Ginakin lähentyi Zicon kanssa ja heistä tuli ihan hyviä ystäviä - hyviä ystäviä he ovat edelleenkin.

Kyung Park (ei ole enää foorumilla)
Kyungiin Gina tutustui myöskin Hyosungin ja Amberin kautta samoihin aikoihin kuin Zicoonkin ja heti ensialkuun Gina sai tuntumaa Kyungin naistenmiehen taidoista. Kyung vaikuttaa todella mukavalta ja hauskalta tyypiltä ja Ginasta onkin hauskaa välillä viettää aikaa Zicon ja Kyungin porukassa, vaikkei hän itse oikeastaan tuohon jengiin kuulunutkaan.
He ovat Kyungin kanssa edelleenkin oikein hyviä ystäviä, itse asiassa Gina on Kyungin kanssa läheisempi kuin Zicon kanssa. Kyungilla on tapana tulla pieleen menneiden naisseikkailujensa jälkeen hakemaan lohtua Ginan luolta, ja Gina keittääkin nuorukaiselle aina kahvit ja kuuntelee tuon valitusta.

Kibum "Key" Kim (ei ole enää foorumilla)
Gina tutustui Keyhin heidän ensimmäisen vuotensa ekoilla viikoilla Sakurako Highissa ja he ovat siitä asti olleet ystäviä.
Key oli lukiossa Ginan paras miespuolinen ystävä ja hän viihtyi pojan seurassa tilanteessa kuin tilanteessa. Ginan oli helppo puhua Keyn kanssa kaikesta mahdollisesta, sillä Keyn ollessa hieman "tyttömäinen", heidän ajatuksensa kulkevat aikalailla samalla aallonpituudella, mistä syystä he ymmärtävät todella hyvin toisiaan.
Sakurako Highista valmistumisen jälkeen heidän tiensä vain ajautuivat erilleen, kun molemmilla on omat suunnitelmat tulevaisuudelle, eikä arjen kiireiden keskellä ehdi enää näkemään niin usein.

Ryosuke Yamada (ei ole enää foorumilla)
Yama-chan oli myöskin Sakurako Highissa Ginan luokkakaveri ja he tutustuivat Keyn kanssa tähän lapsineroon erään ryhmätyön yhteydessä. Siitä asti poika on kuulunut tiiviisti heidän porukkaansa ja Gina pitää Yama-chanista kovasti, vaikkei poika hirveästi olekaan äänessä, vaan viihtyy enempi omissa oloissaan.
Kun Key lähti toisen lukiovuoden loppupuolella vaihtoon New Yorkiin, Yama-chanin ja Ginan välit lähentyivät ja he seurustelivatkin melkein valmistumiseen saakka.

Yoseob Yang (ei ole enää foorumilla)
Suloiseen Yoseobiin Gina tutustui Keyn kautta, sillä pojat käyvät samoissa tanssikerhon treeneissä. Tämä blondi poika on kaikinpuolin valtavan söpö ja Gina pitää hänestä valtavasti - Yoseobin kanssa on helppo söpöillä yhdessä.
Yoseobia Gina ei ole juurikaan nähnyt Sakurako Highista valmistumisen jälkeen.

Amber Liu (ei ole enää foorumilla)
Ginan ex-tyttöystävä. Hän tutustui Amberiin ensimmäisenä vuotenaan, kun musiikinopettajana toimiva Miyavi järjesti koulussa pienen bändiprojektin, johon Gina otettiin laulamaan ja Amber räppäämään.
Siitä se sitten lähti ja kaksikko päätyi seurustelemaan ja Ginan puolelta se oli ihastumista heti ensitapaamiselta. Nykyään he ovat eronneet ihan sulassa sovussa.
Gina ei ole juurikaan nähnyt Amberia Sakurako Highista valmistumisen jälkeen.

Kazumasa "Shou" Ohara (ei ole enää foorumilla)
Vuotta nuorempaan Shouhun Gina tutustui toisen vuotensa alkupuolella eräänä iltana, kun hän oli lähtenyt etsimään Sunnya (lemmikkikissaansa, jonka hän on salakuljettanut asuntolalle), koska hän ei halunnut jättää kissaa yöksi ulos. Asuntolan pihalla hän huomasi Shoun silittelemässä Sunnya ja siitä heidän ystävyytensä sitten alkoi.
Ginan mielestä Shoun seurassa on mukava viettää aikaa ja kaksikko onkin samantien samalla aallonpituudella, kun puhe kääntyy kissoihin.
Tytöllä on myös tapana lähetellä lähes päivittäin Shoulle tekstiviestinä hauskoja ja söpöjä kuvia Sunnysta, joita hän kissastaan ottaa aina, kun se tekee jotain hassua tai on söpössä asennossa. Shou on myös yleensä aina ensimmäinen, kenelle Gina kertoo Sunnyyn liittyvistä asioista.
Gina ei ole nähnyt Shouta Sakurako Highista valmistumisen jälkeen oikeastaan ollenkaan.


p e l i t


►  Hullu meininki musiikin luokassa (oppituntipeli)      ||      keskiviikko 25.7.2012    •    Miyavi (Samirix), Amber, Kyung & Cream (Shui), Zico (Maya)
[ K U O L L U T ]


►  SPS - Getting ready      ||      lauantai 28.7.2012 n. klo 18    •    Key (Shui)
Gina ja Key valmistautuvat keskenään illan vaahtobileisiin Keyn huoneessa.
[ V A L M I S ]


►  All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt      ||      maanantai 14.1.2013    •    Hyosung (Samirix)
Talviloma on ollut ja mennyt ja ensimmäisen koulupäivän päätteeksi Gina ja Hyosung päättävät lähteä tsekkaamaan muutama kuukausi sitten avatun kahvilan.
[ K U O L L U T ]


►  It's a valentine's day.      ||      torstai 14.2.2013    •    Hyosung & Miku (Samirix), Zico & Feeldog (Maya)
On ystävänpäivä. Gina yrittää useampaan otteesseen päivän aikana rohkaista Hyosungia kertomaan tunteistaan Zicolle.
[ V A L M I S ]


►  Summer is coming - are you ready?      ||      lauantai 22.6.2013    •    Yama-chan (Elppi) & Hyosung (Samirix)
Gina, Hyosung ja Yama-chan päättävät lähteä viettämään aikaa kesäiselle rannalle, ja tunteet alkavat ensimmäistä kertaa kipinöimään Ginan ja Yama-chanin välillä.
[ V A L M I S ]


►   Have yourself a merry little Christmas      ||      lauantai 14.12.2013    •    Yama-chan (Elppi)
Yama-chan kutsui Ginan mukaansa joulutorille. Heidän ensimmäiset treffinsä.
[ K U O L L U T ]


►  Agility and wagging tail.      ||      tiistai 23.6.2015    •    Koneko (Kawaijiki)
Gina tapaa nuoremman ystävänsä Konekon ja tämän koiran, Yasein, ensimmäistä kertaa koirapuistossa.
[ V A L M I S ]


___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa