SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Siirry alas

SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Heinä 03, 2012 12:54 am

//Noniin Sienis ja Ryutaro tänne! : D Alkää kiinnittäkö huomiota otsikkoon >.>//

Takeshi Miyamoto

28.7.12 Lauantai 19:20

Kello ei ollut vielä paljon. Bileet olivat oikeastaan vasta alkaneet ja oppilaita tuli vielä tilavaan juhlasaliin. Poika katseli ympärilleen. Hänellä ei ollut seuraa, eikä se tosiaan ollut hänen mielestään mitenkään miellyttävää. Eikö juhlissa pitäisi viettää aikaa toisten kanssa, eikä vain haahuilla yksinään? Jokaisella omat tapansa, mutta hän halusi seuraa.
Poika seisoi juhlasalin ovesta vähän matkan päässä ja katsoi kuinka harmaat pömpelit tupruttivat vaahtoa toiseen osaan salia. Vaahto oli valkoista ja pehmeän näköistä ja sitä oli jo kertynyt melko reippaasti alueelle.

Takeru vilkuili hiukan ympärilleen. Salin reunoilla oleili monia oppilaita, mutta ketään tuttua hän ei nähnyt. Hänen käsiensä ote liian isosta hupparista kiristyi hiukan vetäen sen tiukemmin hänen ylävartalonsa peitoksi. Ohjetta noudattaen hän oli laittanut päälleen polviin asti ulottuvat vaaleanvihreät shortsit ja löysähkön mustan t-paidan. Huppari oli sattunut tulemaan mukaan vain varmuudeksi. Lisäksi se oli ainoa missä oli taskut.

Lopulta vaalean katse kohtasi mustahiuksisen pojan salin nurkassa. Hän ei tuntenut tätä, mutta oli nähnyt tämän muutaman kerran. Pojan nimestä hänellä ei ollut täyttä varmuutta, mutta hän oli kyllä kuullut sen jossain. Ainakaan ensimmäisellä luokalla tämä ei ollut joten varmaan toisella. Hiljaiselta mustahiuksinen näytti, mutta kai tämän seura olisi väliaikaisesti parempi kuin olla yksin.

Vaalean huulille kohosi pieni hymy ja tämä lähti kävelemään toista kohti. Hän jäi nojailemaan seinään mustahiuksisen vieressä ja vilkaisi tätä nopeasti.
”Ootko yksin?” hän kysyi loputa ja kääntyi katsomaan vanhempaa poikaa. Sinänsä sillä ei ollut paljon väliä, oliko toinen yksin vai jonkun kanssa, mutta oli se ihan tärkeää kysyä. Se oli hyvä keskustelun aloitus ehkä.

//Tuli vähän lyhyt ja tönkkö, mutta tässä se nyt on :3//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  sienis lähetetty Pe Heinä 13, 2012 10:35 am

Ryutaro Arimura

Vaahtobileet. Ryutaro oli vältellyt niihin joutumista viimeiseen asti, viettäen mahdollisimman paljon aikaa koulun alueen ulkopuolella pakoillen niitä jotka pakottivat kaikki vastaanhangoittelijat saapumaan niihin riivattuihin bileisiin. Valitettavasti kyseessä oli mission impossible ja lopulta hänetkin heitettiin suoraan suden suuhun. Ryutaro oli päättänyt että menisi hetkeksi aivan bileiden alkuun sinne hillumaan ja katoaisi muualle kun meno alkaisi käydä... Märäksi. Hän ei halunnut kastua. Luoja häntä auttakoon...

Poika oli pukeutunut vähän suositusten vastaisesti tummiin pillifarkkuihin, maihareihin, mustaan toppiin jonka päällä oli melko ohut, ylisuuri valkoinen t-paita ja mustaan pitkähihaiseen, napitettavaan neuleeseen. Hänellä ei ollut aikomustakaan riehua siellä vaahdon keskellä joten tuskin sellainen vaatetus haittaisi mitään. ...Eikö niin? Ryutaro oli jo harkinnut että ottaisi sateenvarjonsa mukaan jolla hän voisi tarpeen tullen hutkia lähestyvää vaahtoa muuallle, mutta päätti jättää sen toiseen kertaan. Luultavasti hän vain päätyisi vahingossa satuttamaan muita paikallaolijoita.
Poika oli valinnut olinpaikakseen erään nurkan joka vaikutti olevan kaikista kauimpana niistä oudoista vekottimista jotka vaahtoa tuottivat. Toisaalta, ei hänkään siltä varmaankaan säästyisi kun lattia olisi täynnä vaahtoa... Ajatus sai Ryutaron huokaisemaan. Poika otti puhelimen taskustaan, vilkaisi kelloa ja tunki sen takaisin taskuunsa. Kai hän kohta voisi lähteä.

"Ootko yksin?"
Ryutaro oli hypätä seinälle kuullessaan vieraan ihmisen äänen kysyvän jotain joka selvästi oli tarkoitettu hänelle, mutta sai hiukan hillittyä reaktiotaan. Hän kohotti päätään hiukan ja käänsi katseensa kysyjään päin. Ensimmäiseksi hän kiinnitti huomiota siihen, että vaaleahiuksinen poika oli häntä melko paljon lyhyempi ja tämän alahuuli oli lävistetty. Niin lävistykset kuin tatuoinnitkin olivat aina kiehtoneet Ryutaroa joten hän kiinnitti tuohon kyseiseen lävistykseen enemmän huomiota kuin oli normaalia. Olihan hän itsekin korvansa uskaltanut lävistää, mutta hänellä kun kuitenkin sattui olemaan pelko neuloja kohtaan, niin siihen se oli sitten jäänytkin. Toisaalta, eivät lävistykset kasvoissa olisi hänelle sopineetkaan, ei sillä. Tatuoinnit vielä vähemmän.
Vihdoin Ryutaro tajusi että olisi luultavasti kohteliasta vastatakin jotain. Poika irrotti katseensa toisen lävistyksestä ja jäi tuijottelemaan lattiaa.
"Mm, joo", poika mutisi hiljaa ja kohotti oikean kätensä pöyhimään pikimustia hiuksia (ei sillä että ne pöyhimistä olisivat kaivanneet). Hän toivoi ettei keskustelu kestäisi kovin kauaa, jotta hän pääsisi sieltä jossain vaiheessa hiippailtua poiskin...

// TÖNKKÖ //
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Heinä 14, 2012 7:17 am

Takeshi Miyamoto

Takeru katsoi toista hiukan kummissaan tämän jäätyä katsomaan häntä, mutta kohotti huulilleen pienen hymyn toisen vastatessa myöntävästi. Tämä vaikutti hiljaiselta. Ei siinä mitään, mutta yleensä sellaisien ihmisten kanssa oli vaikea puhua mistään kun nämä vastailivat lyhyesti, jos ollenkaan. Eivätkä he koskaan edes yrittäneet puhua kenellekään vaan pysyivät hiljaa vastaten vain kysymyksiin.
”No mäkin oon ilman seuraa”, vaalea aloitti ja käänsi katseensa taas valkoiseen vaahtoon vähän kauempana. Poika tunki kätensä hupparin taskuihin. Hän odotti, että tumma tajuaisi mitä hän ajoi takaa.

Vaikka, pidempi ei nyt ihan hänen tyylistä seuraa ollutkaan oli tämä varmasti parempi kuin olla yksin. Ja mistäs sitä aina ihmisistä tietää. Toinen voisi olla oikeinkin hyvää seuraa, kunhan tähän vain vähän tutustuisin.

Vaalea käänsi katseensa taas toiseen hymyillen tällä sillä samalla ylipirteällä tavalla kuin kaikille. Sen hän tosiaan osasi kaikista parhaiten, joten mitään vikaa siinä ei ilmeisesti ollut, tai ainakaan hänen mielestään.

Mustahiuksinen ei vaikuttanut olevan kovin innoissaan bileistä ja se näkyi jo tämän vaatetuksesta, ettei tämän aikonut käydä koskemassakaan vaahtoa. Tai ehkä tämä voisi sitä käydä kädellään tökkimässä, mutta sitä ei koskaan tiedä kuka sattuu paikalle työntämään toista kokonaan vaahtoon. Kelle tahansa voisi käydä niin. Vahingossakin. Varsinkin myöhempänä illalla. Olihan sellainenkin tavallaan kivaa. Ei ainakaan sen vaahtoon päätyvän enää tarvitsisi miettiä meneekö vai ei. Vielä hauskempaa se on sille joka tönäisee ja onnistuu siinä.
Lopulta vaalea tajusi mitä oikein mietti; sitä kuinka hauskaa olisi jos joku tönäisisi toisen vaahtoon!? Oli hänelläkin ajatukset!

Hänen olisi tehnyt mieli lyödä itseään otsaan, mutta päätti kuitenkin vain pitää hymyn huulillaan ja olla edes vähän uskottava.

//Lyhyt ja tönkkö...//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  sienis lähetetty La Heinä 14, 2012 9:02 am

Ryutaro Arimura

Ryutarosta oli inhottavaa joutua sosiaaliseen tilanteeseen sellaisen kanssa joka selvästi etsi seuraa; hänestä kun ei siihen ollut. Poika vastasi muutaman sanan mittaisilla lauseilla josta ei saanut mitään irti, jos vastasi ollenkaan. Nyt oli kuitenkin niin käynyt. Hän huokaisi itsekseen.
”No mäkin oon ilman seuraa”, lyhempi sanoi. Ryutaro kuuli hymyn tämän äänessä. Mitä siihen kuuluisi vastata? "Vai niin"? Tilanne oli hetkessä paljon ahdistavampi kuin kymmenen sekuntia sitten. Hetken mietittyään hän vain hymähti, vilkaisi toisen kasvoja tummien hiustensa takaa ja siirsi katseensa heti vastakkaiseen seinään. Miksi ihmeessä oli toinen valinnut juuri hänet, kaikkien muiden oppilaiden keskeltä? Tilasta olisi aivan varmasti löytynyt monta ihmistä jotka mielellään juttelisivat tuon vaaleahiuksisen seuraa kaipaavan pojan kanssa. Ryutaro ei ollut yksi heistä, ja luulisi että hänestä huomaisi sen. Ilmeisesti ei sittenkään.

Vaahto alkoi lähestyä jo uhkaavasti. Ryutaroa alkoi kaduttaa että oli jättänyt sateenvarjonsa asuntolalle. Jos hänellä olisi ollut se mukana, ei lyhyempi olisi luultavasti edes tullut juttelemaan, sen verran kummalliselta se olisi näyttänyt.
Ryutaro vilkaisi toista uudemman kerran, ja tästä näki että tämä mietti jotain outoa. Lyhyempi tuijotteli vaahtoa hymyillen epäilyttävästi. Ryutaroa alkoi melkein pelottaa. Mikäli toinen aikoisi alkaa heittelemään vaahtoa ympäriinsä, olisi hänen parasta luultavasti kadota vähin äänin. Lyhyempi kuitenkin vain pysyi paikallaan, yhä hymyillen, joten pidempi päätti oleilla turvallisessa nurkkapaikassaan vielä ainakin hetken. Hän vain toivoi että toinen sanoisi jotain, sillä hän ei luultavasti sataan vuoteenkaan uskaltaisi aloittaa keskustelua.

// yh, lyhyt, anteeks. D: //
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Heinä 15, 2012 1:01 am

Takeshi Miyamoto

Vaalea katsoi toista pitkään odottaen tämän vastaava jotain, mutta tämän pysyessä hiljaa hän huokaisi pienesti ja kohotti toisen kätensä koskettamaan hiuksiaan.
Jos rautalangasta pitää vääntää…, poika ajatteli ja jäi taas hetkeksi katsomaan mustahiuksista ennen kuin avasi taas suunsa.
”Niin, että jos ehdit jäämänä juttelemaan tai jotain. Tylsä ilta ilman seuraa”, hän kallisti hiukan päätään.

Ehkä olisi ollut parempi vain jäädä odottamaan, että joku olisi tullut hänen luokseen tai edes olisi pitänyt valitan joku toinen kuin tämä mustahiuksinen, hiljainen, ei-seuraa-haluava oppilas, josta ei saisi sanaakaan irti.

Vaalea huokaisi taas hiljaa.
”Olen muuten Takeru”, hän esittäytyi, koska koki sen tässä vaiheessa jo tarpeelliseksi asiaksi.
Mustahiuksinen tuntui jotenkin vilkuilevan valkeaa pehmeän näköistä vaahtoa kammoksuen. Ei vaahdossa hänen mielestään mitään pelottamaa ollut. Paitsi jollei toinen halua vaatteittensa kastuvan.
Olisi kannattanut laittaa toiset vaatteet, jos tänne kerta tuli, Takeru mietti ja pieni huvittunut hymy kohosi hänen huulilleen. Kyllä hänkin ajatteli hupparin heittää jonnekin ennen kuin menisi ehkä lähellekään vaahtoa.

Vaalea antoi katseensa laskeutua hiljaa toisen kehoa pitkin silmäillen tämän tummia vaatteita, joista selvästi huomasi, ettei tämä ollut ollenkaan noudattanut neuvoa laittaa jotain mikä ei saisi kastua.

//huhhuh, kun on lyhyt, mutta tuohon oli tosi vaikea vastata...//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  sienis lähetetty Ke Heinä 18, 2012 4:06 pm

Ryutaro Arimura

Ryutaro mietti päänsä puhki, muttei saanut mieleensä yhtäkään samankaltaista tilannetta. Ei kukaan tuntematon ole koskaan tullut hänelle juttelemaan noin vain päähänpistona. Vaaleahiuksisen täytyi siis olla sekä erityisen tylsistynyt että huononäköinen, sillä Ryutaro oli melko varma että hänen syrjäänvetäytyvä ja antisosiaalinen luonteensa näkyi hänestä melko selvästi. Ilmeisesti toinen oli sellainen ihminen joka kaipasi koko ajan seuraa, ja jos oli vähän pidempään yksin, kelpasi kuka vain juttukaveriksi. Ryutaro huokaisi tuskastuneena.

”Niin, että jos ehdit jäämänä juttelemaan tai jotain. Tylsä ilta ilman seuraa.”
Jep. Pojan arvaukset osuivat oikeaan.
"Mm, niinpä kai", Ryutaro mumisi hiljaa katsellen lähestyvää vaahtoa sitä kuitenkaan näkemättä. Mikäli keskustelu etenisi niin kylmäkiskoisesti, tulisi illasta epämiellyttävämpi kuin siitä olisi tullut tylsä mikäli lyhyempi ei olisi valinnut Ryutaro kohteekseen. Poika mietti kuumeisesti voisiko tilanteesta paeta mitenkään kohteliaasti, mutta mikään ei tuntunut kovin sopivalta. Sitä paitsi ei kai sosiaalisten taitojen harjoittaminen olisi pahitteeksi, ne kun olivat päässeet pahasti ruostumaan. Tai no, olivatko ne koskaan puhtauttakaan hohtaneet?
”Olen muuten Takeru”, lyhyempi esitteli itsensä. Ryutaro näki sivusilmällä että tämä hymyili vieläkin sitä häiritsevän iloista hymyä. Nimi kuulosti hänestä tutulta, mutta poika ei osannut yhdistää sitä mihinkään erikoiseen. Kaipa tämä oli täysin normaali poika, joka vain sattui näyttämään vähän... Sekavalta.
"Ryutaro", hän esitteli itsensä yksinkertaisesti ja kumarsi.

Pojan turhanpäiväiset ajatukset olivat jälleen täyttäneet hänen päänsä näkökenttää myöten, eikä hän näin ollen ollut tajunnut kuinka lähelle vaahto oli jo edennyt. Hän hypähti hieman oikealle sen koskettaessa hänen toista kenkäänsä ja oli kaatua lattialle, saaden lopulta kuitenkin itsensä tasapainoon. Ryutaro selvitti kurkkuaan hieman tuijotellen lattiaa jalkojensa alla joka oli vielä toistaiseksi puhdas vaahdosta. Pian sekin hetki kuitenkin tulisi. Hän oli varma että Takeru katsoi häntä juuri nyt huvittuneena, muttei viitsinyt katsoa. Hänestä tuntui että jos hän nyt irrottaisi katseensa lattiasta, se voisi syödä hänet, eikä hän halunnut ottaa riskiä. Toisaalta, ehkä olisi parempi antaa lattian syödä itsensä, pääsisipähän edes pois niistä hemmetin bileistä...
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Heinä 19, 2012 1:59 am

Takeshi Miyamoto

Takeru katsoi mustahiuksista pitkään. Tämä vain tuijotti lattiaa. Tilanne alkoi käydä hänenkin mielestä hiukan kiusalliseksi. Se tosiaan saattoi johtua siitä, ettei pidempi edes yrittänyt vastata mihinkään.

Vaalea ei voinut estää pientä tirskahdusta toisen esittäytyessä ja kumartaessa hänelle.
”Eikö ole vähän vanhanaikaista kumartaa. Sitä paitsi minähän se nuorempi ilmeisesti olen”, huulikorun omaava naurahti. Ainakin hän piti kumartelua enemmän aikuisten tapana. Hän ei ikinä kumartaisi ketään saman ikäistä. Tai sitten hän oli vain ylimielinen.

Tosiaan nuoremman huulille kohosi huvittunut hymy toisen hypähtäessä kauemmas vaahdosta, joka lähestyi heitä. Se kosketti kevyesti myös hänen paljaita jalkojaan, mutta ei se häntä haitannut. Vaahtobileethän nämä olivat. Kyllä hän aikoi mennä kokeilemaan kuinka pehmeää vaahto oikeasti olikaan, muttei kylläkään vielä, ehkä myöhemmin.

Poika katsoi toista edelleen huvittuneena. Tämä oli outo. Tai se nyt riippuu kehen verrataan ja miten luokitellaan ”normaali”. Hän itse ei ehkä ollut ihan normaalimmasta päästä, muttei hän sentään pelännyt valkeaa vaahtoa noin paljon, että alkaisi hyppiä seinille nähdessäänkin tätä.

Pojan olisi tehnyt mieli kysyä toiselta miksi vaahto näytti olevan niin pelottavaa, mutta toinen olisi varmasti luokitellut sen kiusaamiseksi. Sitten hänen alkuiltansa olisi ollut aika lähelle pilalla.
”No jäätkö seurakseni vai lähdetkö jo?” Takeru kysyi viitaten toisen vaahtopelkoon. ”Tietenkin minä toivon, että voisit jäädä edes hetkeksi seurakseni”, lause oli enemmän kohteliaisuus. Kyllä hän ehkä hiukan puhelihaisempaa seuraa kaipaisi. Toisen seurassa hän pääsisi toisinaan selittämään tälle kaikkea ilman, että tämä keskeyttäisi häntä. Mutta keskustelua tämän kanssa olisi vaikea rakentaa. Yksin puhelu on aika tylsää, vaikka olisikin joku vieressä. Hänellä tosiaan alkoi jo nyt olla ikävä puheliasta seuraa. Koko päivän hän oli oikeastaan ollut vain huoneessaan. Onneksi hän tiesi Zelon tulevan bileisiin.

Hän vilkaisi nopeasti vaahtoa, joka eteni tasaisesti lattiaa pitkin. Se oli lämmintä, pehmeää, valkoista… Vaahtoista. Hän ei tajunnut mitä hirvittävää siinä oli. Muuta kuin että se kastelisi mustahiuksisen vaatteet.

//Tönkköö~!! DD:<<//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  sienis lähetetty To Heinä 19, 2012 2:29 pm

Ryutaro Arimura

Miksi ihmeessä vaahtobileet? Mikseivät ne voineet järjestää aivan normaaleja bileitä jotka eivät olisi sisältäneet mitään missä voisi kastua, ja joihin olisi voinut pukeutua aivan normaalisti? Ryutaron teki mieli selvittää kenen idea se aluksi oli ja... No, tehdä tälle jotain että tämä tajuaisi kuinka typerä idea oli järjestää vaahtobileet. Tai sitten ne olisivat voineet vain jättää sen säännön pois että sinne on jokaisen pakko saapua, mitä haittaa siitä olisi ollut jos muutama olisi jättänyt tulematta? Ei mitään.
Toisaalta taas, ehkäpä niitä vastaanhangoittelijoita olikin ollut vähän enemmän kuin muutama. Ei se Ryutaroa olisi häirinnyt, mutta olisi varmasti muiden (erityisesti kolmosten) mielestä ollut vähän ikävää jos vain suurin piirtein puolet koulun oppilaista olisivat hätkähdyttäneet paikallaolollaan.

Takerun ääni nosti Ryutaron taas maan pinnalle niistä ajatuksien syövereistä joihin hän oli taas vajonnut.
"Eikö ole vähän vanhanaikaista kumartaa. Sitä paitsi minähän se nuorempi ilmeisesti olen."
Poika mietti hetken. Ei hän ollut edes huomannut että oli kumartanut! Kai se oli jäänyt tavaksi, sillä aina niinä harvoina kertoina kun Ryutaron äiti oli joskus silloin aikaisemmin ollut kotona ja selvin päin, oli hänelle tehty hyvin selväksi että kohteliaat käytöstavat olivat tärkeitä. Ei kai siitä haittaakaan ollut jos kumarsi tavatessaan uuden ihmisen? Eikä hän sitä paitsi ollut kovin tottunut sellaisiin tilanteisiin joissa tavataan ensimmäisen kerran joku nuorempi ihminen, kaikki uudet tuttavuudet olivat hänelle vain sitä samaa ihmisvirtaa jossa kukaan ei ollut mitenkään merkillinen tai tärkeä, kaikki vain jatkoivat kulkuaan välittämättä jos joku katosi joukosta.
Vihdoin hän tajusi että oli taas vajonnut toiseen maailmaan eikä ollut vastannut tai reagoinut yhtään mitenkään. Lopulta Ryutaro vain naurahti hermostuneesti ja kohautti hartioitaan.

”No jäätkö seurakseni vai lähdetkö jo? Tietenkin minä toivon, että voisit jäädä edes hetkeksi seurakseni”, Takeru sanoi hetken kuluttua. Ryutaro vilkaisi tätä etuhiuksiensa takaa miettien tämän sanavalintaa. Ehkäpä tämä odotti jotakuta mutta halusi seuraa siksi aikaa että tämä joku saapuisi. Eihän sillä mitään merkitystä ollut, joten ei poika sitä sen enempää jaksanut miettiä.
"Voinhan mä jäädä", hän myöntyi sillä ei hänellä mitään syytä ollut poistumisellekaan. Pieni, läpinäkyvä hymy kohosi Ryutaron huulille sekunnin murto-osaksi. Hän tiesi että Takeru oli sanonut jälkimmäisen lauseen vain näön vuoksi, mutta se kuulosti kieltämättä ihan mukavalta. Ikään kuin kukaan Ryutaron seuraa oikeasti kaipaisi.
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Pe Heinä 20, 2012 11:00 am

Takeshi Miyamoto

Poika katsoi toista hymyillen tälle pienesti. Tämä tuntui kokoajan katoavan jonnekin omiin maailmoihinsa. Tosiaan jos tämä tekisi jatkossakin samaa, olisi vielä vaikeampaa keskustella tämän kanssa.

Lopulta pidemmän vastatessa myöntävästi halusi Takeru varmistaa millä luokalla tämä oli.
”Ootko muuten kakkosella?” hän kysyi yrittäen saada kysymyksen kuulostamaan juuri äsken päähän tulleelta. Hän kääntyi katsomaan taas salin toisessa päässä olevia oppilaita. Hän tunnisti muutaman ykkösen oppilaan, mutta muista hänellä ei ollut paljonkaan tietoa.
”Miksi muuten olit jo lähtemässä? Tai ainakin näytit siltä”, hän jatkoi kyselemistä ja kääntyi takaisin toisen puoleen hymyillen tälle taas sitä pirteää hymyään. Hänestä ei ollut epäkohteliasta kysellä ihmisiltä asioita, jotka olivat oleellisia. Paitsi että mitä se hänelle kuuluisi jos mustahiuksinen olisikin ollut lähdössä jo. Hän vain halusi tietää miksi. Bileethän olivat vasta alkamassa. Ei toinen kyllä edes näyttänyt siltä, että tätä olisi bileet kiinnostanut. Eli tämä luokiteltaisiin lokeroon, jossa oli niitä joita ei kummemmin bilettäminen tai muukaan sellainen juuri kiinnostanut. No hän ainakin jäisi bileisiin pidemmäksikin aikaa viettämään aikaa parhaan ystävänsä kanssa.

Vaahdon kastellessa lähes kokonaan hänen jalkansa päätti hänkin siirtyä hiukan kauemmas tästä. Ennen kuin hänkään halusi vaahtoon, huppari ja sen alla oleva t-paita pitäisi heittää jonnekin, jossa se säilyisi suunnilleen kuivana. Sitten saisi jotain lämmintä päälleen kun lähtisi.

//Lyhyt, lyhyt, lyhyt... DD:<//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  sienis lähetetty Pe Heinä 20, 2012 12:01 pm

Ryutaro Arimura

Ryutaro ei oikein itsekään tiennyt mikä vaahdossa oli niin inhottavaa. Ehkä se että se kuitenkin kastelisi hänen vaatteensa ja hiuksensa, oli hän kuinka varovainen tahansa. Toisaalta taas, kyllähän hän piti sateesta. Silloin tosin sateenvarjo oli täysin oleellinen asuste eikä se mukana kastuisi, vaahtobileissä se olisi näyttänyt vain oudolta.
Viis siitä, miksei hän ottanut sitä mukaan, hän olisi hyvinkin saattanut säästyä kastumiselta! Ehkä jos hän jatkuvasti hyppelisi ympäri salia etsien lattiasta kohtia joissa ei vaahtoa ollut olisi pienen pieni mahdollisuus pysyä kuivana. Tai sitten ei.

”Ootko muuten kakkosella?”
"Mmh?" Ryutaro äännähti kysyvästi. Hänen aivoillaan meni hetki aikaa että hän ymmärsi kysymyksen kunnolla.
"Ai, tuota, joo", hän mumisi vastaukseksi nyökäten samalla. Hetken päästä hän tajusi että olisi luultavasti kohteliasta kysyä miten asian laita toisella oli, mutta poika päätti luottaa aavistukseen ja hämärään muistikuvaan että tämä olisi ykkösellä.
”Miksi muuten olit jo lähtemässä? Tai ainakin näytit siltä”, lyhyempi kysyi taas hymyillen yhä. Ryutaro ei tiennyt yhtään mitä vastata. Hän suoristi ryhtiään vähän ja nosti kätensä pöyhimään hiuksiaan kuten hänellä oli tapana tehdä hermostuksissaan. Poika vilkuili vähän aikaa ympäri salia kuin toivoen että oikeat sanat olisi ripoteltu ympäri seiniä tai ihmisten selkiä ja naurahti taas kireästi. Lopulta hän vain mutisi jotain epämääräistä siitä ettei pitänyt tiloista jotka oli tungettu täyteen ihmisiä.
Mikä siinäkin oli aina niin vaikeaa? Hän ei vain osannut puhua asioistaan, mielipiteistään tai yhtään mistään ihmisten kanssa jotka oli juuri tavannut. Kai hän osasi ilmaista ajatuksiaan vain kirjoituksen ja piirtämisen muodossa.

Ryutaro huomasi että sali tosiaan alkoi täyttyä hyvää vauhtia. Tuntui kuin osa ihmisistä joita hän oli aluksi nähnyt seinien vieressä nojailemassa olisivat hukkuneet ihmismeren syövereihin, ja hän toivoi hartaasti ettei itse kokisi samaa kohtaloa. Toisaalta nurkkapaikkakin tulisi jossain vaiheessa hyvin ahtaaksi kun toisella puolella olisi kiinteää seinää ja toisella taas niin paljon ihmisiä että sekin kävisi seinästä. Ajatuskin sai pojan voimaan pahoin. Siinä vaiheessa hän tosiaan taiteilisi tiensä ulos, oli keskustelu kesken tai ei.
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Heinä 21, 2012 2:49 am

Takeshi Miyamoto

Lyhyt poika sai juuri ja juuri selvää toisen vastauksesta. Toinen oli íhmeellinen tapaus. Oli lähes koko ajan hiljaa, eikä vastannut mihinkään selkeästi. Aina piti vain mumista jotain. Mutta jos toinen ei kerta pitänyt ihmisiä taynnä olevista paikoista, tuskin tämä hirveästi piti ihmisten seurastakaan.

Poika ei enää keksinyt mitään järkevää kysyttävää ja pysyi tämän takia hiljaa. Ei hänkään jaksanut pelkästään kysellä. Oli paljon mukavampaa jos toinenkin olisi jotain kysynyt eikä vain pysyisi hiljaa.
Hän oli jostain syystä taas kääntynyt katsomaan salin toiseen päähän ja työntänyt kätensä hupparin taskuihin kun ei ollut muutakaan tekemistä niille keksinyt. Salin reunalla oli pitkä tarjoilupöytä, jonka takana joitain kolmosen oppilaita valmistelu tarjoiltavia.

Vaalea työntely vaahtoa jaloillaan hiukan kauemmas, koska ei keksinyt mitään muutakaan tekemistä. Hän naurahti hiljaa vaahdon haudatessa hänen jalkansa kokonaan alleen.
Puheenaiheen keksiminen oli vaikeaa kun toinen oli vain hiljaa, eikä hänkään keksinyt juurikaan kysyttävää. Tai ehkä jotain, mutta se olisi mennyt liiankin henkilökohtaisuuksiin.

//Taas hirveen lyhyt, mutta en haluu et Takeru vaan kyselee siinä jotain... >.>//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  sienis lähetetty La Heinä 28, 2012 12:47 pm

Ryutaro Arimura

Ryutaro katseli vaahtoa kenkiensä juuressa inhoten ja siirtyi vielä vähän oikealle, vain tajutakseen ettei ikävää totuutta voinut enää paeta; se oli saartanut hänet. Hän huokaisi hiljaa, käänsi katseensa pois lattiasta viedäkseen ajatuksensa muualle ja päätti antaa asian olla. Ei hän sille mitään mahtaisi.
Nyt kun hän oli päättänyt olla välittämättä vaahdosta, hän huomasi kuinka painostavaksi aikaisemmin niin tavanomainen hiljaisuus oli käynyt, jopa hänen mielestään. Hän vilkaisi Takerua vaivihkaa, ja tämä näytti siltä että oli kyllästynyt kyselemiseen. Ei ihmekään, Ryutaro tiesi itsekin että hänen kanssaan oli raivostuttavaa yrittää rakentaa keskustelua.

Koska vika oli hänessä, pitäisi hänen luultavasti yrittää korjata asia; hänen täytyisi aloittaa keskustelu. Ryutaro mietti päänsä puhki ja aukaisi suunsa muutamaan kertaan sanoakseen jotain, lausui jokaisen vaihtoehdon päässään ja kuvitteli mitä kysymyksestä seuraisi. Jokainen tapahtumista päättyi Takerun loukkaantumiseen ja yksi vaahtoon liukastumiseen, mikään ei kuulostanut luontevalta tai oikealta. Hän oli niin huono tässä.
"Millä luokalla itse olet?" hän lopulta kysyi epävarmasti katsomattakaan lyhyempää luonnottoman pitkän harkinnan jälkeen. Nyt hänestä tuntui vain typerältä kysyä sitä, sillä siitä kun Takeru kysyi vastaavaa oli jo monta minuuttia. Toinen piti häntä varmasti jo outona, mutta nyt vielä hitaana tai jälkeenjääneenä. Ryutaro facepalmasi mielessään molemmilla käsillään. Mikä siinä on niin vaikeaa?

Ryutaron huomio kiinnittyi taas muihin paikanpäällä olijoihin. Osa heistä oli kertynyt tarjoilupöytien luo, jotkut näyttivät odottavan jotain kärsimättömästi. Ehkäpä alkoholijuomia ei oltu vielä alettu jakelemaan. Poika itse saattaisi sitä tarvitakin mikäli hänet pakotettaisiin oleskelemaan siellä kauemmin kuin hänen mielenterveytensä kestäisi.

// anteeks, lyhyt, oli vähän kiire ! D::: //
avatar
sienis

Viestien lukumäärä : 156
Join date : 11.11.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Elo 28, 2012 6:37 am

//Voi vitsi, en ollut ollenkaan huomannut, että olisi taas minun vuoroni! D::://

Takeshi Miyamoto

Takeru katsoi hiukan kummastuneena kun vanhempi selvästi mietti jotain. Hänen olisi jo tehnyt mieli huokaista epätoivoisena, mutta jätti sen väliin kun tämä lopulta avasi suunsa ja sai kun saikin jotain sanottua.
"Millä luokalla itse olet?"
Vaalea poika virnisti, mutta päätti kuitenkin vastata täysin normaalisti.
"Ykkösellä", hän sanoi ja vilkaisi nopeasti salin toiseen päähän ja antoi katseensa kiertää toisissa oppilaissa. Huomaten samalla pitkän kiharahiuksisen ystävänsä muitten joukossa. Hän kääntyi takaisin mustahiuksisen puoleen.
"Minä menen nyt. Kiitos, että pidit minulle seuraa!" hän huikkasi ja lähti nopeasti paikalta.

//Noin se olisi varmaankin valmis.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: SPS - Are you alone?? [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa