I just ate some Skittles. Wanna taste the rainbow? [KUOLLUT]

Siirry alas

I just ate some Skittles. Wanna taste the rainbow? [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty To Kesä 28, 2012 6:44 am

//Maya ja Bou nopeasti tänne! :D//

Torstai 28. kesäkuuta 2012, Shibuya, Beat&Sound

Rakuto Tochihara

Heti kun koulun kello oli soinut merkiksi siitä, että koulu on loppunut ja opettaja antanut luvan poistua, Rakuto oli ampaissut luokasta pois kuin torpeedo. Ei pysähtynyt edes tervehtimään kavereitaan, joilla näytti olevan asiaa hänelle, ehei, tällä nuorella oli kova kiire nyt. Ei ollut aikaa mihinkään muuhun kuin pääsät äkkiä yhteen tiettyyn liikkeeseen. Ruskeahiuksinen oli jo monta kertaa stalkannut Beat&Soundissa erästä nuorukaista, johon oli aivan tulisesti ihastunut. Tai no ensiksi oli kestänyt jonkin aikaa ennen kuin Rakuto oli edes tajunnut ihastuneensa ja sekin oli hänen veljensä ansiosta. Oli puhunut toisen kanssa yhtenä iltana ja pum! Asia oli valjennut pojalle kuin salama kirkkaalta taivaalta! Seuraavat pari viikkoa oli sitten mennyt liikkeeseen 'katselemaan levyjä', vaikka oikeasti katseli sitä vaaleahiuksista kaunotarta. Se mikä sai pojan innostumaan entistä enemmän oli se, että ehkä hän oli oikeasti hetero. Se oli aivan ihana ajatus pojalle. Ei tarvitse yrittää piilotella mitään isältään ja muilta.
Rakuto tunsi kuinka hänen sydämensä hakkasi tosi lujaa rintakehää vasten, kun mietti niitä kaikki iskurepliikkejä, joita hänen luokkakaverinsa olivat opettaneet hänelle. Jotkut kuulosti vähän oudoilta, mutta kai ne toimi todella hyvin. Ainakin muut väittivät niin.

Nyt tuo ruskeahiuksinen nuorukainen seisoi underground-levykaupan edessä hivenen verran hengästyneenä. Oli sentään juossut kovaa vauhtia ja nyt tunsi kuinka kasvojaan kuumotti oikein kunnolla. Tänään hän menisi puhumaan sille neitokaiselle ja pyytäisi tuon treffeille kanssaan! Ikinä poika ei ole pyytänyt ketään treffeille, joten ei oikein tiennyt miten pyydettiin. Hänen pitäisi kuulemma sanoa joku erittäin hyvä iskurepliikki, jotta voisi saada toisen huomion itseensä tai jotain sinne päin.. Vai oliko se niin? Nuorukainen ei enää muistanut, mutta hänen oli tehtävä se tänään. Katsoi liikkeen ikkunasta itseään huomaten hiustensa olevan aivan sekaisin. Hiussortuvat sojottivat joka suuntaan kuin viimeistä päivää. Nopeasti laittoi hiuksiaan välittämättä siitä, että pari ohikulkijaa katsoivat hieman kummaksuen poikaa. Olihan se varmasti huvittavan näköistä, kun joku peilaili itseään siinä yhtäkkiä.
Koulupukuun pukeutunut ruskeahiuksinen poika asteli sisälle liikkeeseen samalla kun katseli ympärilleen etsien sitä tiettyä työntekijää. Sydän tykytti tuhatta ja sataa rintakehää vasten, niin lujaa että se tuntui kohta lentävän rintakehän läpi. Se olisi pelottavaa. Seuraavan päivän lehdessä etusivun otsikko olisi: "Opiskelija kuoli äkkinäisesti, kun sydän lensi rintakehän läpi!". Pudisti päätään hermostuneena samalla kun asteli peremmälle ja tutkisteli vähän levyjä purren alahuultaan. Välillä vilkaisi ympärilleen etsien katseellaan tiettyä vaaleahiuksista työntekijää.

//Pituudella tätä ei ole ainakaan pilattu XD Tästä se sitten alkaa!//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I just ate some Skittles. Wanna taste the rainbow? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ti Heinä 03, 2012 7:14 am

// Here we are! :D Eikä tossa pituudessa ollu mitään vikaa, just hyvä! :) //

Kazuhiro Saitou

Blondin senhetkinen työpäivä ei ollut poikennut vielä siihen mennessä juuri mitenkään muista päivistä. Asiakkaita tuli ja meni, osa jäi vähän pidemmäksi aikaa hengailemaan ja nauttimaan levykaupan tunnelmasta, kun taas osa vain haki nopeasti sen mitä he olivat vailla - eli esimerkiksi jonkun artistin uusi levy taikka lippu jollekin keikalle.
Bou piti työstään todella paljon, vaikka moni saattoi ajatella, että mitä hienoa oli levykaupan myyjänä olemisessa. Mutta itse asiassa se oli älyttömän mukavaa hommaa, sillä sai tehdä useampaa asiaa, joista piti. Bou rakasti olla ihmisten kanssa tekemisissä ja tässä hommassa sitä sai tehdä koko ajan - ja kun ihmiset olivat vielä suurimmaksi osaksi samalla aallonpituudella hänen kanssaan. Ja toisekseen hän sai olla tekemisissä musiikin kanssa. Mikäs sen parempaa kuin että sait kuunnella joka päivä mielimusiikkiasi ja järjestellä artistien levyjä oikeille paikoille sekä hipelöidä erilaisia bändituotteita?
Bou kertakaikkiaan rakasti tätä rentoa työtään täysin rinnoin.

Ulkona oli melko lämmin päivä, tottakai kun oli periaatteessa jo kesä, vaikkakin opiskelijoiden lomaan olikin vielä muutama viikko aikaa. Bou oli jälleen pukeutunut erehdyttävän tyttömäisesti ja tällä kertaa hänellä oli yllään hieman pitkähkö valkoinen kauluspaita, jonka helmat hän oli nostanut lantionsa korkeudelle ja sitonut siihen tyylikkäälle Britney Spears - solmulle. Hihat oli kääritty kyynerpäihin ja paita näytti hänen päällään varsin söpöltä. Sen kanssa hänellä oli lyhythelmainen farkkuhame, johon oli ommeltu pari kangasmerkkiä koristeeksi. Jaloista löytyi myös värikkään raidalliset polvisukat sekä vihreät tennarit.
Pitkät vaaleat hiukset roikkuivat muuten vapaina yhtä pientä vasemmalla puolella päälakea sojottavaa poninhäntää lukuunottamatta. Kasvonsa hän oli meikannut tapansa mukaan tyttömäisen söpöön tyyliin; silmät näyttivät mustan kajaalin ja ripsivärin ansiosta suuremmilta, iho tuntui tasaiselta ja poskiinsa hän oli laittanut hienoisen kerroksen poskipunaa, joka ei kuitenkaan ollut liian tumma taikka räväkkä. Sellainen söpö pieni punastus vain.

Bou oli sillä hetkellä liikkeen takahuoneessa kirjaamassa ylös tänään saapunutta lähetystä, joka sisälsi muutaman laatikollisen uusia cd-levyjä sekä pari laatikollista fanikamaa; t-paitoja, huppareita ja laukkuja lähinnä. Hänen pitäisi saada tavarat järjesteltyä paikoilleen vielä tämän illan aikana, mutta koska homma oli hänelle jo varsin tuttua, ei siinä tulisi kestämään hirveän pitkään.
Nuorukainen nappasi päällimmäisen levylaatikon käsiinsä ja suuntasi askeleensa tyylikkäästi sisustetun liikkeen puolelle. Hän hymyili ja tervehti aurinkoisesti kassalla olevaa asiakasta, jota hänen työkaverinsa palveli sillä hetkellä. Bou laski avatun laatikon tiskin taakse, ryhtyen sitten tutkimaan lähemmin laatikon sisältöä. Hän keräsi syliinsä pinon levyjä ja lähti sitten viemään niitä paikoilleen.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I just ate some Skittles. Wanna taste the rainbow? [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ke Heinä 04, 2012 5:56 pm

Rakuto Tochihara

Tutkiskeli aivan randomisti jotain levyjä siinä, mutta sitten huomasi jonkun liikkuvan sivummalla, jonka seurauksena nosti katseensa levystä ja huomasi tutun vaaleahiuksisen kulkevan. Happi tuntui loppuvan kesken ja sydän skippasi pari lyöntiä, kun ruskeahiuksinen nuorukainen tuijotti kaunotarta suu loksahtaen auki. Oli lähellä tiputtaa kädessään oleva levy lattialle, mutta sai pidettyä tuon kädessään ja nopeasti tunkaisi tuon takaisin paikoilleen. Nyt oli tilaisusu iskeä! Pojan kädet alkoivat täristä ja tunsi kuinka sydän tykytti tuhatta ja sataa. Poskiaan kuumotti kun tuijotti työntekijää, joka lähti viemään levyjä paikoilleen. Aivot lakkasivat toimimasta sen sileän tien. Kuului 'naks' ja pojan päässä ei ajatus kulkenut ollenkaan. Se päätti sammua ja tuo tuijotti levykaupan työntekijää suu auki. Mitä hänen pitikään tehdä?
Pian pudisti päätään rivakasti. Hänen oli otettava itseään niskasta kiinni ja potkaistava vauhtia, mutta.. Hermostuneena puri alahuultaan. Pitikö hänen sanoa jotain tuolle kaunottarelle? Ai niin, hänen piti mennä iskemään toinen ja pyytää treffeille! Aivot suostuivat toimimaan taas. Hyvä, ehkä hän selviytyisi kunnialla tästä. Hetken aikaa poika katseli työntekijää ennen kuin nolona laski katseensa. Rakutolla ei ollut minkäänlaista sotasuunnitelmaa! Puristi kätensä nyrkkiin ja yritti muistella niitä hienoja isku repliikkejä, joita hänen kaverinsa olivat opettaneet. Henkäisi syvään ennen kuin lähti marssimaan kohti sotatannerta. Hän ehkä selviäisi hengissä tai sitten ei. Hän kestäisi kuin mies sen kumminkin! Ajatukset olivat sekaisin ja sydän hakkasi rintaa vasten tuhatta ja sataa. Poskia kuumotti todella paljon. Katse oli naulittuna tuohon vaaleahiuksiseen, joka kaikessa rauhassa näytti asettelevan levyjä paikoilleen. Vähän matkan päähän Rakuto pysähtyi. Pupu oli hyppäämässä pöksyyn. Mielessä huusi itseään juosta pois paikalta ja pysyä poissa, mutta raajat eivät totelleet. Ne olivat liimautuneet siihen paikoilleen. Nielaisi kuuluvasti samalla kun keräsi rohkeutensa. Tuntui kuin hänen isoisiensä voimat imeytyisivät häneen. Aivan kuin ne rohkaisivat häntä yrittämään. Sen tekisi! Mielessään kiitteli isoisiään, jotka olivat vaan pojan mielikuvitusta. Kumminkin sai rohkeutta lisää ja päättäväisen näköisenä asteli vaaleahiuksisen luokse ja pysähtyi tuon vierelle.
Hermostuneen näköisenä hymyili leveästi tuolle ja pokkana laukoi iskureplansa, joka tuli ensimmäisenä mieleen:
"I'm not trying impress you or anything, but... I'm Batman!". Yritti flirttimäisesti hymyillä toiselle samalla kun yritti liikuttaa kulmaansa, joka ei kumminkaan onnistunut, joten Rakuto yritti tyylikkäästi nojata levyhyllyä vasten, joka oli kauempana kuin sen kuvitteli olevan, joten pian kompuroi liikkeen lattialla nolona. Hän tahtoi vajota maan alle. Adrenaliini virtasi pojan elimistössä ja nousi nopeasti seisomaan ja katsoi vakavana vaaleahiuksista.
"Lähe treffeille mun kanssa!", tuo kajautti kovaan ääneen hädissään seisten tikku suorana tuijottaen mantelin muotoisilla silmillään levykaupan työntekijää. Muut liikkeessä olevat pysähtyivät ja tuijottivat kaksikkoa. Jotkut naurahtivat tilanteelle, kun taas jotkut pudistelivat päätään huokaillen.
Rakuto itse vain odotti reaktiota. Olisiko se hyvä reaktio vai huono. Mistä sen edes tunnistaa!? Kohta se selviäisi, mutta yksi oli varmaa sillä hetkellä pojalle. Hän tahtoi kuolla siihen paikkaan. Pojan naama muutenkin muistutti väriltään tomaattia todella paljon. Voisi olla että tomaatti sen rinnalla muuttuisi vihreäksi kateudesta, kun nuorukaisen naama oli niin punainen kuin oli mahdollista.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I just ate some Skittles. Wanna taste the rainbow? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Heinä 06, 2012 2:43 pm

Kazuhiro Saitou

Vaaleahiuksinen poika hyräili hiljakseen taustalla soivan musiikin tahtiin samalla, kun hän asetteli uusia cd-levyjä oikeille paikoille. Moni oli itse asiassa käynyt viimeisen viikon aikana kyselemässä osaa näistä uusista levyistä ja nyt kun tilaukset viimeinkin olivat saapuneet perille, niin loppuviikon aikana kiirettä varmasti riittäisi, kun monet kävisivät ostamassa omansa.
Bou oli itse asiassa itsekin yhden bändin suuri fani ja hän oli innoissaan odottanut heidän uutta levyä myyntiin ja nyt hän vihdoinkin saisi tänään ostettua sen itselleen. Hän ei voinut estää tyytyväistä hymyä kohoamasta huulilleen. Että hän piti tästä työstä niin kovasti!
Kun hän pääsisi töistä kotiin, niin matkalla hän kävisi ostamassa jotain erityisen hyvää syötävää ja illalla hän kuuntelisi sen uuden levyn läpi ihan rauhassa ja kiirehtimättä. Kuulosti hyvältä suunnitelmalta.

Bou havahtui haavemaailmastaan ja iltasuunnitelmistaan, kun hän kuuli jonkun lähestyvän itseään. Hän lopetti hyräilyn ja kohotti katseensa cd-levyistä ruskeahiuksiseen poikaan, joka näytti Boun silmiin todella hermostuneelta. Kysyvä ilme kasvoillaan blondi odotti josko toinen saisi asiansa sanottua, eikä mennyt kauaakaan, kun Bou sai räpytellä silmiään toisen selkeälle iskuyritykselle, joka tosin ei tainnut mennä ihan suunnitelmien mukaan.
"Eh?" Vaaleahiuksinen poika joutui nopeasti kohottamaan toisen kätensä suunsa eteen estääkseen pientä kikatusta karkaamasta suustaan, kun hermostunut poika hänen vierellään kompuroi epäonnistuneen nojausyrityksen jälkeen lattialla sanalla sanoen hyvinkin nolostuneen näköisenä. Vaikka tilanne oli erittäin koominen, niin Boun kävi toista vähän sääliksi. Voi ressukkaa.
Bou oli juuri aikeissa tiedustella, että mahtoiko toinen olla kunnossa kaatumisensa jäljiltä, muttei hän ehtinyt sanoa sanaakaan, kun toinen oli jo kajauttanut kovaan ääneen varsinaisen asiansa - hän oli pyytänyt Bouta treffeille kanssaan.

Blondi ei voinut muuta kuin pienen hetken ajan tuijottaa toista silmät pyöreinä, suu kevyesti raollaan ja toinen käsi edelleen suunsa edessä. Hän ei kuitenkaan voinut estää huvittunutta naurua karkaamasta huuliltaan.
"Jaahas, ai sä menitkin sitten suoraan asiaan", blondi päästi pienen kikatuksen katsellessaan edessään seisovaa poikaa arvioiva katse silmissään; toinen näytti todella hermostuneelta ja juuri siltä, että hän halusi vajota johonkin pieneen maanrakoon.
Bou sattui myös kiinnittämään huomiota toisen yllä olevaan koulupukuun - Sakurako Highin koulupuku. Blondi oli itse käynyt saman koulun ja valmistunut sieltä kaksi vuotta sitten.
"Ah, sä olet Sakurako Highin oppilas! Mä valmistuin sieltä pari vuotta sitten", hän kertoi jättäen vähän tarkoituksellisesti vastaamatta toisen treffi-ehdotukseen. Ei hän ollut koskaan jutellut toisen kanssa - ainakaan muistaakseen - joten pitäisikö hänen suostua treffipyyntöön muka ihan tuosta noin vaan? Eihän hän edes tiennyt toisen nimeä! Ei, kyllä hän tahtoi ainakin hetken jutella ensin toisen kanssa, ennen kuin sanoisi asiaan mitään.

// Voi Rakuto-parka XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I just ate some Skittles. Wanna taste the rainbow? [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Su Heinä 22, 2012 4:34 pm

Rakuto Tochihara

Katsoi blondia hieman nolostuneena entistä enemmän, kun toinen alkoi huvittuneena nauraa hänelle. Oliko tuo hyvä merkki vai ei? Ken tietää.. Vaivalloisesti naurahti samalla kun raapi takaraivoaan tuntien poskiaan kuumottavan entistä enemmän. Pojan naama alkoi aivan varmasti muistuttamaan tomaattia entistä enemmän. Pojan naama taisi jopa voittaa sen punaisuudessaan. Katsoi yllättyneenä toista, kun tuo kertoi valmistuneensa pari vuotta sitten sieltä. Suu loksahti pienesti auki kun katsoi toista silmät loistaen innosta.
”Oikeesti? Vähän siistii!”, innoissaan hihkaisi kuin pieni lapsi, joka oli juuri saanut ison tikkarin.
”Minä olen kolmannella luokalla, joten ei enää kauaa, niin se on ohi”, selitti innoissaan ja ylpeänä. Rakuto hymyili pirteästi toiselle, suupielet melkein ylettyen korviin asti. Ei ollenkaan muistanut enää sitä äsköistä kohtausta. Se oli menneen talven lumia.
”Voi olla mahdollista, että ollaan joskus törmätty koulussa tai jotain...”, ruskeahiuksinen sanoi mietteliäänä samalla kun risti kätensä rintakehälleen miettivän näköisenä. Pikakelaus ensimmäiseen vuoteen, jos oli nähnyt joskus vaaleahiuksista tyttöä.. Ei mitään muistikuvaa siitä. Entä jos toinen oli ollut erilaisen näköinen? Sitten hänen oli mahdoton tietää oliko nähnyt toista silloin!
Hetken aikaa mietittyään hän tajusi ettei ole edes esittäytynyt, jonka syystä hän ryhtyi samantien toimeen.
”Oh, olen muuten Rakuto Tochihara”, muisti viimein esitellä itsensä hetken päästä samalla kun hymyili niin leveästi, että hänen valkeat hampaat näkyivät. Homma ei oikein mennyt suunnitelmien mukaan, mutta ainakin hän jutteli toisen kanssa! Joten se oli hyvä juttu. Toivottavasti. Rakuto nyt ei ollut varma, koska tämä oli ensimmäinen kerta kun.. Nyt poika muisti miksi oli tullut tänne tänään. Toinen ei ollut vastannut hänen kysymykseen!! Poika ei kumminkaan uskaltanut kysyä uudestaan, joten hän jäi ilman vastausta. Oliko hän mokannut totaalisesti sittenkin? Poika raukka ei oikein tiennyt miten olisi siinä. Tuntui että maailmanloppu iskisi kohta ja sitten olisi bad end. Ei hyvä juttu.. Rakuto vajosi ajatuksiinsa, jonka pystyi näkemään, kun poika tuijotti vain toista hölmön näköisenä. Katse nauliintunut toisen vaaleille kasvoille ja suu hivenen auki. Ei tietenkään pahalla sitä tarkoittanut, mutta hänellä oli kiire panikoida sisällään tästä tilanteesta. Tänään ei ollut hänen päivä. Ehkä hänen olisi pitänyt vain luikkia pois ennen kuin olisi tullut nolaamaan itsensä. Teki mieli alkaa itkeä..
'Mitä hemmetiä oikein ajattelet!?', ajatteli mielessään ja kuvitteelisesti potkaisi itseään. Ei hänen pitäisi masentua tästä! Vielä hän voisi pelastaa tilanteen taitavasti ja sitten toinen voisi olla sillein 'wow!' ja kaikki olisi hyvin! Hänen oli vain kysyttävä uudestaan, kun saisi tilaisuuden siihen! Niin Rakuto rohkaisi itseään ja otti niskasta kiinni. Se mikä ei tapa vahvistaa!

//Haha, raukka on aivan paniikissa siinä. Lol, jos ette olisi nukkumassa, niin meikä vetäisi kunnon huutonaurut nyt. Yritä nyt olla nauramatta tässä näin XDDDDDDDDDD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I just ate some Skittles. Wanna taste the rainbow? [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa